PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Leyladan sonra ? www.leyladansonra.com

Gezgindelikanlı
07.March.2018, 16:35
Evet arkadaşlar motor konularına kısa bir mola yakın bir zamanda bir internet sitesinde bir paylaşım dikkatimi çekti ölüm döşeğinde ki bir çocuk sizce ne isteyebilir uzaktan kumandalı bir araba yada barbi bebek çokmu zor onun bu isteğini yerine getirebilmek bu internet sitesini bir ziyaret edin arkadaşlar 3 gönüllü doktorun kanser hastası çocuklara ençok istedikleri şeyleri sağlayabilmek için bir araya gelmişler sıfır yada ikinci el farketmez bir çocuğu heleki çok zor durumdaki bir çocuğu mutlu etmek istemezmisiniz unutmayın bu oyuncaklar lâ belkide son kez oynayacaklar imkanı olan arkadaşlarıma ulaşması dileğiyle en azından paylaşarak yardimci olabiliriz teşekkürler

Gezgindelikanlı
07.March.2018, 16:37
www.leyladansonra.com https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180307/b7a35fceecd972a393badabb23136cd4.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zeeynss
07.March.2018, 17:37
Siteyi biraz inceledim, güzel ve anlamlı bir proje oluşturulabilir. Akşam konuyu toplantıda görüşelim arkadaşlarla. Umuyorum ki grup olarak bir yararımız olacaktır. Allah hepsine acil şifalar versin.
Paylaşımınız için ayrıca teşekkürler . .

Gezgindelikanlı
07.March.2018, 17:48
Siteyi biraz inceledim, güzel ve anlamlı bir proje oluşturulabilir. Akşam konuyu toplantıda görüşelim arkadaşlarla. Umuyorum ki grup olarak bir yararımız olacaktır. Allah hepsine acil şifalar versin.
Paylaşımınız için ayrıca teşekkürler . .

Kesinlikle aynı fikirdeyim toplantılarda gündeme getirilebilir ve farkımız ı ortaya koyar

Dalay
07.March.2018, 18:22
Serkan abi güzel bir proje bizde destek verelim toplantıda gündeme gelmeli saolasın paylaştığın için.

Oğuzhan Ocak
07.March.2018, 19:08
Abi güzel bir proje daha önce duymamıştım elimizden geldiği kadar katkı sağlamaya çalışırız

Greywolf
07.March.2018, 19:25
Siteyi inceledim. Cocuklara hediyeler vererek ve de ziyaretlerle moral destek veriyorlar. Para istemiyorlar. Boz de Ank dan takip edebiliriz veya destek verebiliriz. Corbada bir parca tuzumuz olursa ne mutlu.

Gezgindelikanlı
07.March.2018, 21:56
Serkan abi güzel bir proje bizde destek verelim toplantıda gündeme gelmeli saolasın paylaştığın için.Evet daha çok ses getirmesi için etrafinizada paylaşın

Gezgindelikanlı
07.March.2018, 22:13
Abi güzel bir proje daha önce duymamıştım elimizden geldiği kadar katkı sağlamaya çalışırızBende ilk duyduğumda çok beğendim ve duygulandım umarım faydası olur

ercan__genc
08.March.2018, 01:04
🤘🏻🤘🏻Katılıyorum bende🤘🏻🤘🏻

Ömer
08.March.2018, 09:51
Serkan güzel proje, bizleri de haberdar ettiğin için teşekkürler...

Uzman
08.March.2018, 09:58
Aynen devam

CELİL
08.March.2018, 12:14
Serkan Çok güzel bir proje bilgilendirme için Teşekkürler 8)