PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Km saatinden gelen ses ! [emoji848][emoji848]

Tolga Öncel
27.March.2018, 03:17
20 km/s gectigimde km saatinden ses geliyor nasil cozebilirim daha önce başına gelen varsa yardim olursaniz cok müteşekkir olurum [emoji3]

Yapılan açıklamada sunulduğu üzre tarafınıza arz edilmiştir...

MaviBeyTc
27.March.2018, 07:31
Daha önceki konulardan birinde bu konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapıldığını hatırlıyorum :) arama bölgesinden kolaylıkla ulaşabilirsin...
Burdan cevaplamak gerekirse km telinin sarmal yapısından kaynaklı km saatinin altındaki bağlantı noktasındaki gevşeme veya km telindeki yamulmadan kaynaklı titreşimle birlikte cızırtı gelebiliyor...
motor klasik modelse eğer şöyle bir seçenekte var şahsen ben ilk başlarda sesin km saatinden geldiğini zannetmiştim hakkımda vardı ordan geliyordu fakat sonradan Turkpower Cem abininde söylediği üzere sesin radyatör koruma kapağının bağlantı vidalarının oradanda geliyor olabilir tıpkı şuan bende devam ettiği gibi bunuda vidaların altına birkaç kauçuk pul atarak çözücem gibi :cheesy:

km saatinde ısrarcıysak eğer muhtemelen gevşemeden kaynaklı değilse tel eğilmiştir çözümün teli değiştirmek olduğunu okumuştum ama yinede eski konulara göz atmanı tavsiye ederim...

Oğuzhan Ocak
27.March.2018, 09:42
Kanka senin motor garantide değil mi göster hallediversinler hiç kastırma bencede telden oluyor olabilir bir baktır servise sen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalona
27.March.2018, 21:10
Titreşimden değil sanırım boşta gaz verince yapmıyor.Bencede servise gösteriver Tolga zaten garantide makina

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rutkay Ediz
29.March.2018, 01:36
Öncelikle umarım büyük bir sorun yoktur. Aynı sorun dün benim 150'likte de oldu eve doğru gelirken birden cızırdamaya başladı ya km saatinin oralardan kabloların sarıldığı koruyucu yayın çarpması sonucu çıkıyor ya da deponun altından bir yerlerden geliyor henüz tespit edemedim ama dururken gaz verince gelmiyor sadece hareket ederken cızırdıyor. Çözüm bulursanız bizi de aydınlatın lütfen dört gözle bekliyoruz :Rockn Roll:8)