Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm aileye selamlar :)
freedoomrider
05.April.2018, 12:46
Merhaba RR ailesi. Her zaman bir motosiklet hayranı olarak yaşadım ve kısa zamanda ilk motoruma kavuşmam ümidiyle hep bir Regal Raptor hayali kurarak bu motorlar hakkında fikir ediniyordum ki dün akşam bu foruma denk geldim. Gerçek bir aile gibisiniz ve samimiyetinizi hissettikten sonra direk üye oldum. Bol bol sorular sorarak kafanızı şişirebilirim. Şimdiden kusuruma bakmayın.
Herkese selamlar :)
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzman
05.April.2018, 12:53
Hoşgeldin aramıza inşallah en yakın zamanda formda ve yollarda aktif olman dilegiyle
nedemek
05.April.2018, 13:06
Alihan hoş geldin, regal raptor harici chopper ile ilgili aradığın her soruya buradan yanıt bulabilirsin. forumda sağ üstteki arama bölümünü kullan ve bulamadığın varsa mutlaka bizlere sormaktan çekinme. umarım gönlüne göre bir makina bulabilirsin 8)
her hafta Anadolu ekibi perşembe akşamları toplaşıp bir araya gelir. hem kaynaşmak için, kafandakileri sormak için ve biraz da haftanın stresinden uzaklaşman için şiddetle katılmanı tavsiye ederim. bu haftanın buluşma başlığını aşağıda paylaşıyorum. adını listeye yazıp başlıktaki adreste saatinde orada olman yeterli (gerçi biz hiç o saatte orda olmayız hep çok daha erken gideriz birbirimize, muhabbete ve motorlara doyamayız :) )
http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php/14934-05042018-RR-Istanbul-Anadolu-Haftalik.html
ayrıca buluşma başlıklarını her hafta düzenli olarak aşağıdaki linkten takip edebilirsin
http://www.raptorriders.com.tr/forums/forumdisplay.php/46-Haftalik-Bulusmalar
CaNeR
05.April.2018, 13:10
Aramıza hoşgeldin alihan, herkesin gönlünde bir motor var :) bütce meselesi olarak birçok kişi regal ile başlamayı seçiyor. Motorunu almayı beklemeden bizimle bugün de olacağı gibi bizimle buluşmaya katılıp tanışabilirsin. Bende kartalda oturuyorum her zaman yardımcı oluruz 8)
freedoomrider
05.April.2018, 13:24
Alihan hoş geldin, regal raptor harici chopper ile ilgili aradığın her soruya buradan yanıt bulabilirsin. forumda sağ üstteki arama bölümünü kullan ve bulamadığın varsa mutlaka bizlere sormaktan çekinme. umarım gönlüne göre bir makina bulabilirsin 8)
her hafta Anadolu ekibi perşembe akşamları toplaşıp bir araya gelir. hem kaynaşmak için, kafandakileri sormak için ve biraz da haftanın stresinden uzaklaşman için şiddetle katılmanı tavsiye ederim. bu haftanın buluşma başlığını aşağıda paylaşıyorum. adını listeye yazıp başlıktaki adreste saatinde orada olman yeterli (gerçi biz hiç o saatte orda olmayız hep çok daha erken gideriz birbirimize, muhabbete ve motorlara doyamayız :) )
http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php/14934-05042018-RR-Istanbul-Anadolu-Haftalik.html
ayrıca buluşma başlıklarını her hafta düzenli olarak aşağıdaki linkten takip edebilirsin
http://www.raptorriders.com.tr/forums/forumdisplay.php/46-Haftalik-BulusmalarMutlaka orada olacağım. Çok teşekkürler :)
Hakan_
05.April.2018, 13:29
Hoşgeldin. Gönlündeki canavara bir an önce kavusursun umarım :)
bjorngelotte
05.April.2018, 13:31
Hoşgeldin dostum Umarım gönlündeki makineye en kısa zamanda kavuşursun
Oğuzhan Ocak
05.April.2018, 13:34
Aramıza hoşgeldin bro forumda yollarda ve buluşmalarda aktif olman dileğiyle :)
Hoşgeldin RaptorRiders forumlarına.. Daim olursun işallah.. Forumda Aradığın merak ettiklerin için birçok konu var.. bulamadıkların içinde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız..
Alihan aramıza hoş geldin. En kısa sürede hayalini kurduğun motora kavuşman dileğiyle...
Alihan,
aramıza hoş geldin. Dilerim gönlündeki makineye kavuşur, güzel rotalarda gönlünce sürüşler yaparsın. 8)
newmoon06tr
05.April.2018, 14:22
Alihan RR foruma hoş geldin. En kısa sürede hayalini kurduğun motora kavuşman dileğiyle...
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alihan aileye hoşgeldin...
alibaba07
05.April.2018, 18:21
Aramıza hoşgeldin.
Rutkay Ediz
05.April.2018, 19:36
Aramıza hoşgeldin Alihan, hayalindeki makineye en kısa zamanda kavuşman dileğimle... :Rockn Roll:8)
Greywolf
05.April.2018, 19:51
Alihan saglam bi aileye geldin. Iyi de ettin. Hayirli olsun
CELİL
05.April.2018, 20:01
Merhaba Alihan Aramıza hoş geldin inşallah kısa zamanda gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
erkopaşa
05.April.2018, 20:10
Alihan aramıza hoş geldin.
En kısa zamanda gönlüne yatan bir motor bulursun inşallah.
Motorla birlikte ekipmanı da eksiksiz almanı tavsiye ederim.
Kazasız güzel günler ve güzel sürüşler olsun.
centaur
05.April.2018, 21:21
Muhakkak buluşmalara katılmalısın. Zira hem güzel insanlar tanıyacak hem de aklındaki tüm sorulara birebir,gerçek zamanlı yanıtlar bulabileceksin. Buluşmalar için illaki motorsiklet şartımız yok.
Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; hoşgeldin..
Bu mesaj bakkala ekmek almağa gönderildi.
Raci06
06.April.2018, 00:05
RR foruma hoşgeldin , forumda aktif buluşmalarda hazır olmanı dilerim.
acryvz
06.April.2018, 00:13
Hoşgeldiniz ....
freedoomrider
06.April.2018, 01:18
Alihan saglam bi aileye geldin. Iyi de ettin. Hayirli olsunBu gün ki buluşmadan sonra buna iyice kanaat getirdim. Çok teşekkürler.
freedoomrider
06.April.2018, 01:19
Alihan aramıza hoş geldin.
En kısa zamanda gönlüne yatan bir motor bulursun inşallah.
Motorla birlikte ekipmanı da eksiksiz almanı tavsiye ederim.
Kazasız güzel günler ve güzel sürüşler olsun.Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler. Bol bol danışıcam zaten. :)
Mehmet A.
06.April.2018, 01:29
Hoşgeldin [emoji847][emoji847][emoji869][emoji869]
Mehmet A.
ercan__genc
06.April.2018, 09:34
Hoş geldin aramiza Kardeşim
aycanblmts
06.April.2018, 21:37
Alihan hoş geldin.
Chopper_alp
06.April.2018, 23:57
Aramıza hoşgeldiniz, umarım istediğiniz motora sahip olur ve forum da ve buluşmalar da aktif kalmaya devam edersiniz... [emoji847][emoji847]
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zafer
08.April.2018, 01:31
Hoş geldin kardesim
Emredemir
09.April.2018, 15:25
Alihan Demir hoş geldin. Toplantılara katılırsan aklına takılan soruların daha net cevaplarını alırsın.
freedoomrider
09.April.2018, 15:48
Alihan Demir hoş geldin. Toplantılara katılırsan aklına takılan soruların daha net cevaplarını alırsın.Çok teşekkürler, elimden geldiğince kaçırmamaya çalışıyorum :)
Atlıgezgin
14.April.2018, 01:03
Hoşgeldin, hayallerine en kısa zamanda gerçekleşir umarım.
Venus_V3_5070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.