Orijinalini görmek için tıklayınız : Adaylara altın değerinde 8 öğüt.
Bizde siyaset yok, C.başkanı adaylarına değil, aday üyelere altın değerinde öğütler vereceğim sadece. Bunlar yaşanmışlıkların imbiğinden süzülen tap taze çıkarımlardır.
Foruma üye yazıldın, buluşmalara katıldın, forumda aktif oldun ve de aday üye oldun. Aşağıdakiler kulağına küpe olsun.
1 ) Aday üyelğin süresince katılacağın full patch törenlerinde gaza gelme , sert yapma , o patchin birgün seninde sırtına monte edilme ihtimalini sakın aklından çıkarma. Bak Ankara'da Batuhan ve Cihan benim hayırlamamda gaza geldiler , şimdi rahat uyuyamıyolar. Bu hataya düşmeyin.
2 ) Tam üyelik patch törenini yaz günlerine , festivallere , teşkilat açılışlarına denk getirmeyin. Mümkünse kış aylarına denk gelsin , böylece sadece kendi ilinizdeki dostlarınızın sumsuklarını yersiniz fazla acıtmaz.
3 ) İkinci maddeyi beceremediysen , festival veya tören alanından tam patchler takılmadan evvel topukla. Muhtemelen kapılar bacalar tutulmuş olduğundan teşebbüs dahi edemeyeceksin.
4 ) Tören başladı ve artık kaçışın yok. İlk tatlı sert darbeleri başkanlardan alırısın. Ama sonra alacaklarının yanında bunlar sırt sıvazlama gibidir bunu bil. Dikkat etmen gereken kişi İstanbul Avrupa Sorumlusu Uğur dur. Güzel bir giriş konuşması yapar, cümlelerin arasında sana yapacağı süprizin ipuçlarını verir. Genelde oraya gelirken karşılaşılan sıkıntıları seninde iliklerinde hissetmeni tercih eder. Örneğin yağmurlu havada gelindi ise , pet şişelerle ıslatılman an meselesidir. Yedek giysi getir.
5 ) Eskişehir ekibine dikkat. En hunhar hayırlamacılar Eskişehirde yetişirler. Özellikle Oğuzhana dikkat, darbeleri sık aralıklı ve yüksek torkludur. O cüsseden o tork nasıl elde edilir bilinmez. Anıtkabir merdivenlerinden aşağı kadar yuvarlanmakla Oğuzhanın hayırlaması aynı derecede etki yapar. Ondan kurtulman çok zordur , son derece ketumdur , renk vermez , cüssesine bakarak rahatça sarıldığında iş işten geçmiş olur.
6 ) Oğuzhanın yetiştiği Eskişehir'in elbet bir de hocası vardır: İlker Üstad. Sanatçı kişiliğinden dolayı benim için üstattır. Böbrek taşın varsa ve Oğuzhan onları düşüremediyse bu işi mutlaka İlker üstad tamamlayacaktır. Kendisinin darbeleri daha uzun aralıklı ancak derinlemesinedir. Eller sırta indikten sonra şok etkisinin iç organlara aktarımı için sırtta basılı kalır. Bu süreçte akciğerlerin ilk kez kalın bağırsağınla yüz yüze gelebilirler. Eeee çözüm diyeceksiniz.. Dedik ya kendisi santçıdır diye , foruma girdiğin ilk günden itibaren sanatçı taklidi yapacaksın , şiir yaz, felsefik sözler söyle, seni sanatçı sansın. Tören anında gözlerine bakarak "" sanatçı sanatçının dostudur " gibisinden beylik laflar edeceksin. Bir iki tık yumuşar , sırtta morarma ihtimali azalır. Ama her koşulda kalan böbrek taşlarını wc de görürsün.
7 ) Istanbuldan Eray'a dikkat edeceksin. Çok samimidir, sohbeti güzeldir, tören esnasında beklerken bu ritüelin ne kadar kıymetli ve gerekli olduğunu sana anlatır seni ikna etmeye çalışır , bunları söylerken yüzünde tarifi imkansız bir gülümseme vardır. Ona sıra geldiğinde bu sıcak ve sevecen insanın bunu sana nasıl yaptığına inanamazsın. Tedbir olarak belden sarıl , kolların onun kollarının altında olsun , tam vuracağı sırada omuzlarını yukarı doğru kaldırarak onu şaşırtmaya çalış , en azından şansını dene.
8 ) Burada yazılanlar altın değerindedir , günceldir ve tüm teşkilatın önünde patchini almış bendeniz tarfından yazılmıştır. Şimdi yukarıdaki 7 maddeyi unut, anın tadını çıkart, yediğin her darbe seni bu guruba daha da yaklaştıracak ve patchini sırtına perçinleyecektir. Ertesi hafta sırtında hissedeceğin ağrı , sancı ve batmalar sürekli yelekle geziyor hissi verecek ve seni mutlu edecektir.
Tam üyeliğin hepinize nasip olması dileklerimle
Raci yine kendine yakışır üslupla tavsiyelerde! bulunmuşsun :)
Yazdıklarını bizzat gördüm şahidim :)
Tekrar hayırlı olsun...
Abi güzel tespit patch hayırlı olsun:)
Mehmet A.
15.May.2018, 12:26
Bizzat yaşayanlar bilir bak burda kim var [emoji23][emoji23][emoji23]
Mehmet A.
Abi okurken tek tek yeniden canlandı gözümde hepsi ellerine sağlık :cheesy:
Madem konu açıldı bunlarda benden olsun Adam dövmek için şeyy Patch vermek için : D Taaaaaa istanbuldan izmirden Antalyadan Eskişehirden işini gücünü erteleyip yağmur çamur benzin ne yaktımları bir kenara bırakarak Ankaraya bile gelebilen adamlara Patch Bükücü derler. Bu adamlar nerede ve nasıl yetişirler bilinmez ama boya posa bakıpta aldanmadan raci abinin tüyolarından faydalanmak lazım.
işte grubun Patch Bükücüleri (montajcıları) Bunların taktığı patchler çok değerli ve kolay kolay çıkarılamıyor : DDD
1389
O kadar seri Hareket ederlerki Deklanşör hızlarına yetişemiyor.. : DDDD
1390
downoflight
15.May.2018, 13:15
Eline sağlık abi döktürmüşsün yine :D
ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Chopper_alp
15.May.2018, 13:23
Sağol Raci abim, bizim gibi full patch alacaklara güzel öğütler vermişsin. Kendi aramızda benim töreni gerçekleştiririz umarım [emoji3][emoji3]🤚
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol Raci abim, bizim gibi full patch alacaklara güzel öğütler vermişsin. Kendi aramızda benim töreni gerçekleştiririz umarım [emoji3][emoji3]🤚
Yok yok sizinkileri Ankara festivalinde yapalım.8):)
Oğuzhan Ocak
15.May.2018, 13:27
Senin patch törenine mutlaka gelcez kardeşim istediğin yerde yapabilirsin [emoji23][emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oğuzhan Ocak
15.May.2018, 13:28
Raci abi eline sağlık güzel öğütler vermişsin nice böyle güzel anılar birikmesi dileğiyle :)
nedemek
15.May.2018, 13:55
Ben de geleceğim mutlaka :) :)
Eray Gürman
15.May.2018, 14:00
mutlaka geleceğiz kaçar mı
Eray Gürman
15.May.2018, 14:01
raci abi eline yüreğine sağlık
mutlaka geleceğiz kaçar mı
Bu güzeldi işte 8) ama korkutmasaydın:cheesy:
centaur
15.May.2018, 14:59
Raci ve Murat Abi;
Allah iyiliğinizi versin emi [emoji23] Emeğinize sağlık..
Bu mesaj bakkala ekmek almağa gönderildi.
Mehmet A.
15.May.2018, 16:06
murat abi bari açıktan bu fotoları atmasaydın :cheesy:
murat abi bari açıktan bu fotoları atmasaydın :cheesy:
Tebrikler kendi kendini açık ettin : DDDDD
Eray Gürman
15.May.2018, 16:27
Madem konu açıldı bunlarda benden olsun Adam dövmek için şeyy Patch vermek için : D Taaaaaa istanbuldan izmirden Antalyadan Eskişehirden işini gücünü erteleyip yağmur çamur benzin ne yaktımları bir kenara bırakarak Ankaraya bile gelebilen adamlara Patch Bükücü derler. Bu adamlar nerede ve nasıl yetişirler bilinmez ama boya posa bakıpta aldanmadan raci abinin tüyolarından faydalanmak lazım.
işte grubun Patch Bükücüleri (montajcıları) Bunların taktığı patchler çok değerli ve kolay kolay çıkarılamıyor : DDD
1389
O kadar seri Hareket ederlerki Deklanşör hızlarına yetişemiyor.. : DDDD
1390
abi harikasın :Rockn Roll:
erkopaşa
15.May.2018, 16:50
Raci abi o akşama geri gittim sanki [emoji4][emoji4]
Döktürmüşsün yine kalemine sağlık [emoji122][emoji122][emoji122]
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Raci abi süper bi tespit ama açık yüreklilikle söyleyebilirim ki bu buzdağının görünen yüzü bu daha ne ki :cheesy: Umarım adaylar bunu dikkate alır :)
Chopper_alp
15.May.2018, 18:13
Herkese çok teşekkür ederim bu kadar bana değer verdiğinizi bilmiyordum... işini gücünü bırakıp sırtımı delmek isteyen abilerim, dostlarım var [emoji3]( sırtımda yeni fantezilerin uygulanmaması dileklerimle...)
sevgiler saygılar🤚
downoflight
15.May.2018, 18:15
Herkese çok teşekkür ederim bu kadar bana değer verdiğinizi bilmiyordum... işini gücünü bırakıp sırtımı delmek isteyen abilerim, dostlarım var [emoji3]( sırtımda yeni fantezilerin uygulanmaması dileklerimle...)
sevgiler saygılar🤚
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKorkma Alp, sen de seviceksin :D
ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Greywolf
15.May.2018, 19:39
9. Madde butun baskanlarin ve sehir teskilatlarinin bir araya gelecegi topantida patch almamaya calisin. Yoksa 30. Kisiden sonra diz cokersiniz. :) :) :)
choppersevdalısı
15.May.2018, 20:47
Bizde siyaset yok, C.başkanı adaylarına değil, aday üyelere altın değerinde öğütler vereceğim sadece. Bunlar yaşanmışlıkların imbiğinden süzülen tap taze çıkarımlardır.
Foruma üye yazıldın, buluşmalara katıldın, forumda aktif oldun ve de aday üye oldun. Aşağıdakiler kulağına küpe olsun.
1 ) Aday üyelğin süresince katılacağın full patch törenlerinde gaza gelme , sert yapma , o patchin birgün seninde sırtına monte edilme ihtimalini sakın aklından çıkarma. Bak Ankara'da Batuhan ve Cihan benim hayırlamamda gaza geldiler , şimdi rahat uyuyamıyolar. Bu hataya düşmeyin.
2 ) Tam üyelik patch törenini yaz günlerine , festivallere , teşkilat açılışlarına denk getirmeyin. Mümkünse kış aylarına denk gelsin , böylece sadece kendi ilinizdeki dostlarınızın sumsuklarını yersiniz fazla acıtmaz.
3 ) İkinci maddeyi beceremediysen , festival veya tören alanından tam patchler takılmadan evvel topukla. Muhtemelen kapılar bacalar tutulmuş olduğundan teşebbüs dahi edemeyeceksin.
4 ) Tören başladı ve artık kaçışın yok. İlk tatlı sert darbeleri başkanlardan alırısın. Ama sonra alacaklarının yanında bunlar sırt sıvazlama gibidir bunu bil. Dikkat etmen gereken kişi İstanbul Avrupa Sorumlusu Uğur dur. Güzel bir giriş konuşması yapar, cümlelerin arasında sana yapacağı süprizin ipuçlarını verir. Genelde oraya gelirken karşılaşılan sıkıntıları seninde iliklerinde hissetmeni tercih eder. Örneğin yağmurlu havada gelindi ise , pet şişelerle ıslatılman an meselesidir. Yedek giysi getir.
5 ) Eskişehir ekibine dikkat. En hunhar hayırlamacılar Eskişehirde yetişirler. Özellikle Oğuzhana dikkat, darbeleri sık aralıklı ve yüksek torkludur. O cüsseden o tork nasıl elde edilir bilinmez. Anıtkabir merdivenlerinden aşağı kadar yuvarlanmakla Oğuzhanın hayırlaması aynı derecede etki yapar. Ondan kurtulman çok zordur , son derece ketumdur , renk vermez , cüssesine bakarak rahatça sarıldığında iş işten geçmiş olur.
6 ) Oğuzhanın yetiştiği Eskişehir'in elbet bir de hocası vardır: İlker Üstad. Sanatçı kişiliğinden dolayı benim için üstattır. Böbrek taşın varsa ve Oğuzhan onları düşüremediyse bu işi mutlaka İlker üstad tamamlayacaktır. Kendisinin darbeleri daha uzun aralıklı ancak derinlemesinedir. Eller sırta indikten sonra şok etkisinin iç organlara aktarımı için sırtta basılı kalır. Bu süreçte akciğerlerin ilk kez kalın bağırsağınla yüz yüze gelebilirler. Eeee çözüm diyeceksiniz.. Dedik ya kendisi santçıdır diye , foruma girdiğin ilk günden itibaren sanatçı taklidi yapacaksın , şiir yaz, felsefik sözler söyle, seni sanatçı sansın. Tören anında gözlerine bakarak "" sanatçı sanatçının dostudur " gibisinden beylik laflar edeceksin. Bir iki tık yumuşar , sırtta morarma ihtimali azalır. Ama her koşulda kalan böbrek taşlarını wc de görürsün.
7 ) Istanbuldan Eray'a dikkat edeceksin. Çok samimidir, sohbeti güzeldir, tören esnasında beklerken bu ritüelin ne kadar kıymetli ve gerekli olduğunu sana anlatır seni ikna etmeye çalışır , bunları söylerken yüzünde tarifi imkansız bir gülümseme vardır. Ona sıra geldiğinde bu sıcak ve sevecen insanın bunu sana nasıl yaptığına inanamazsın. Tedbir olarak belden sarıl , kolların onun kollarının altında olsun , tam vuracağı sırada omuzlarını yukarı doğru kaldırarak onu şaşırtmaya çalış , en azından şansını dene.
8 ) Burada yazılanlar altın değerindedir , günceldir ve tüm teşkilatın önünde patchini almış bendeniz tarfından yazılmıştır. Şimdi yukarıdaki 7 maddeyi unut, anın tadını çıkart, yediğin her darbe seni bu guruba daha da yaklaştıracak ve patchini sırtına perçinleyecektir. Ertesi hafta sırtında hissedeceğin ağrı , sancı ve batmalar sürekli yelekle geziyor hissi verecek ve seni mutlu edecektir.
Tam üyeliğin hepinize nasip olması dileklerimle
abim her şey BABAMA dalıyorum o zaman ben de dememle başladı. Ama eğer fullpatch olursam herkesin bir araya geldiği bir zaman olmak isterim aynı acıyı tatmaya hazırım 8)
centaur
15.May.2018, 22:47
Kendi aramızda yapıcaz zaten Alp ::::: İş-güç derken gelemeyen tüm üyelerimize çağrı yapıyorum :) Alp kardeşimizin talebini göz ardı etmeyelim.. Raptor Riders olarak Alp 'e sürüyoruz :Rockn Roll:
centaur
15.May.2018, 22:50
sevgiler saygılar🤚
Bu açılışta jokerimi (Tolga) kullanmadım. Ve ayrıca ben dahil tüm Eskişehir gerçekten çok narin-nazik davrandık ::::: Bizatihi garanti veriyorum senin töreninde tüm gücümüzle arkandayız ,vesselam 8)
Bukadarmı temiz ve pürüzsüz anlatılır. Eline yüreğine sağlık abi. Yarıldım gülmekten
😂😂😂😂😂😂😂
Chopper_alp
15.May.2018, 23:59
Bu açılışta jokerimi (Tolga) kullanmadım. Ve ayrıca ben dahil tüm Eskişehir gerçekten çok narin-nazik davrandık ::::: Bizatihi garanti veriyorum senin töreninde tüm gücümüzle arkandayız ,vesselam 8)Ali şefim yetiş kurtar beni...[emoji3][emoji23]
freedoomrider
16.May.2018, 00:56
Ben zaten bi arkadaşa bakıp çıkacaktım :D
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
newmoon06tr
16.May.2018, 01:38
Ali şefim yetiş kurtar beni...[emoji3][emoji23]
Sosyal güvencesi olmayanlar korumam altındadır. :)
sevgiler saygılar🤚
Sen beklentileri tavan yaptırıyorsun Alp. Sonra başına geleceklerden RR sorumluluk kabul etmez :Rockn Roll:
ugurrrcann
16.May.2018, 10:32
abi tavsiyeler için çok sağ ol gözümüzde canlandı gerçekten :) ben avrupa yakasında denk geldim Eray abinin gözlerindeki ateşi heyecanı gördüm :)
AhmetYalçın
16.May.2018, 20:23
Abi intikamini ilerde bizlerden almayacaksin degilmi ?????
centaur
16.May.2018, 22:25
abi tavsiyeler için çok sağ ol gözümüzde canlandı gerçekten :) ben avrupa yakasında denk geldim Eray abinin gözlerindeki ateşi heyecanı gördüm :)Ellerindekini sen hayal et [emoji23]
Bu mesaj bakkala ekmek almağa gönderildi.
Abi intikamini ilerde bizlerden almayacaksin degilmi ?????Yok sende sorun yok . Batuhan ve Cihan konusanlar listesinde.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
batebay
17.May.2018, 02:08
Ahahah guzel tespitler abi eline saglik [emoji3]
Tolga Öncel
24.May.2018, 20:00
abi biz vazgeçtik büyük ihtimalle bende festivale falan deng gelcem gibi gözüküyor ama kabaca hesaplarsak ekim kasım gibi festivalde olmadıgı için gönlüm rahat ama bir süpriz yapılıp festivale denk gelirsek kaçmak biz eskişehire yakışmaz lakin yediğim sıvazlamalardan sonra :) Sayın İlker Abim ve Oğuzhan Kardeşimi mumla aratacagımdan emin olabilirsiniz :) maddeler cok efsane olmuş :) elinize emeğinize saglık
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.