Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Merhaba
Bankacı
04.June.2018, 09:36
Benim adım Muttalip KESİKBAŞ Garanti Bankası da GG siyim... 2011 MODEL SPYDER IM VAR Motorsiklet sevdam ortaokul 1 sınıftan beridir var ama böyle profesyonel bir ekiple İlk defa birlikteyim (ANKARA SORUMLUMUZ ALİ ABİMİZ SAĞOLSUN) umarım sizlerle güzel vakit geçireceğiz... Başınızı ağrıttım özür dilerim :) mutlu haftalar
alibaba07
04.June.2018, 09:47
Aramıza hoşgeldin
ercan__genc
04.June.2018, 09:55
Hoş geldin abi aramıza
Muttalip tanıştımıza çok memnun oldum tekerin düz bassın inşaallah uzun sürüşler yaparız....
seyhkeahin
04.June.2018, 10:34
hoşgeldin dostum tekerün düz bassın
Bankacı
04.June.2018, 10:52
Çok teşekkür ederim
Bankacı
04.June.2018, 10:53
Çook teşekkür ederim
Rusgarguler
04.June.2018, 11:10
Aramıza hoşgeldin abi
Rutkay Ediz
04.June.2018, 11:21
Aramıza hoşgeldin Abi :Rockn Roll:8)
Ankaradan muttalip aramıza hoşgeldiniz.. Her zaman forumda sizi aktif görmekten mutluluk duyarız baş ağrıtması nedemek [emoji3]
Chopper_alp
04.June.2018, 11:46
Benim adım Muttalip KESİKBAŞ Garanti Bankası da GG siyim... 2011 MODEL SPYDER IM VAR Motorsiklet sevdam ortaokul 1 sınıftan beridir var ama böyle profesyonel bir ekiple İlk defa birlikteyim (ANKARA SORUMLUMUZ ALİ BAŞKAN SAĞOLSUN) umarım sizlerle güzel vakit geçireceğiz... Başınızı ağrıttım özür dilerim :) mutlu haftalarAramıza hoş geldin abi, forum ve buluşmalarda bizimle birlikte aktif kalmanız dileklerimle... 🤚 :)
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erkopaşa
04.June.2018, 11:53
Vay benim hemşehrim gelmiş hoş gelmiş.Tekerin düz bassın Allah kaza bela vermesin. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet A.
04.June.2018, 12:01
Hoşgelişler olsun [emoji4]
Mehmet A.
Bankacı
04.June.2018, 14:44
Ankaradan muttalip aramıza hoşgeldiniz.. Her zaman forumda sizi aktif görmekten mutluluk duyarız baş ağrıtması nedemek [emoji3]
Sizin gibi içten ve samimi arkadaşların arasında bulunmak harika tabiki herzaman aktif olmaya çalışacağım
Bankacı
04.June.2018, 14:46
Vay benim hemşehrim gelmiş hoş gelmiş.Tekerin düz bassın Allah kaza bela vermesin. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Can abim güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun :)
Greywolf
04.June.2018, 17:32
Muttalip aramiza hos geldin. En yakin toplantida tanismak uzere..
Captain
04.June.2018, 17:57
Abi aramıza hoşgeldin yollarda ve forumda aktif olman dileğimle :Rockn Roll:
Benim adım Muttalip KESİKBAŞ Garanti Bankası da GG siyim... 2011 MODEL SPYDER IM VAR Motorsiklet sevdam ortaokul 1 sınıftan beridir var ama böyle profesyonel bir ekiple İlk defa birlikteyim (ANKARA SORUMLUMUZ ALİ BAŞKAN SAĞOLSUN) umarım sizlerle güzel vakit geçireceğiz... Başınızı ağrıttım özür dilerim :) mutlu haftalar
Merhaba Muttalip. Ankara'dan aramıza hoş geldin 8)
Raci06
04.June.2018, 18:43
Muttalip RR foruma hoş geldin. Buluşmalarda hazır forumda aktif olmanı dilerim. Tekerine taş değmesin.
newmoon06tr
04.June.2018, 18:57
Muttalip aramıza hoşgeldin, forumda ve buluşmalarda seni aramızda görmek dileğiyle.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bankacı
04.June.2018, 18:58
Muttalip RR foruma hoş geldin. Buluşmalarda hazır forumda aktif olmanı dilerim. Tekerine taş değmesin.
Teşekkür ederim ii bu güzel temenni için tabi rr buluşmalarına
AKSATMADAN KATILACAĞIM İNŞALLAH
Bankacı
04.June.2018, 19:03
Muttalip aramıza hoşgeldin, forumda ve buluşmalarda seni aramızda görmek dileğiyle.
ALİ ABİ Çook teşekkür ederim ÖNCELİKLE
İnsanlar üzerinde motorcu lar için inanılmaz kötü söylemler var..!! sizin etik ilkeleriniz örf ve adetlere saygılı davranışlarınız sayesinde inanıyorumki bu kötü etki kaybolacak RR ANKARA SİZİN BİZE YAPTIĞINIZ ABİLİK LE DAHA GÜZEL OLACAK İNŞALLAH
Oğuzhan Ocak
04.June.2018, 19:06
ALİ BAŞKANIM Çook teşekkür ederim ÖNCELİKLE
İnsanlar üzerinde motorcu lar için inanılmaz kötü söylemler var..!! sizin etik ilkeleriniz örf ve adetlere saygılı davranışlarınız sayesinde inanıyorumki bu kötü etki kaybolacak RR ANKARA SİZİN BAŞKANLIĞINIZLA DAHA GÜZEL OLACAK İNŞALLAH
Dostum tekrar merhaba bu nokta da ufak bir yanlışın var ali abi başkan değil ankara şefidir kullandığımız kelimeler istemeden başkanlara ve diğer arkadaşların emeğne haksızlık etmek olur bunuda dipnot düşmek istedim tekerin düz bassın :) [emoji1303]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
newmoon06tr
04.June.2018, 19:32
Dostum tekrar merhaba bu nokta da ufak bir yanlışın var ali abi başkan değil ankara şefidir kullandığımız kelimeler istemeden başkanlara ve diğer arkadaşların emeğne haksızlık etmek olur bunuda dipnot düşmek istedim tekerin düz bassın :) [emoji1303]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiOğuzhan ikazın için teşekkürler, Muttalip en kısa sürede düzeltme yapacak. 8)
newmoon06tr
04.June.2018, 19:43
ALİ ABİ Çook teşekkür ederim ÖNCELİKLE
İnsanlar üzerinde motorcu lar için inanılmaz kötü söylemler var..!! sizin etik ilkeleriniz örf ve adetlere saygılı davranışlarınız sayesinde inanıyorumki bu kötü etki kaybolacak RR ANKARA SİZİN BİZE YAPTIĞINIZ ABİLİK LE DAHA GÜZEL OLACAK İNŞALLAHMuttalip düzenlemeler için teşekkürler, tekrar hoşgeldin 8)
Hakan_
04.June.2018, 21:18
Muttalip hoşgeldin kazasız belasız sürüşler
PeaceEnvoy
04.June.2018, 23:53
Aramıza hoş geldin
Aramıza hoşgeldin muttalip abi tekerine taş degmesin.
Muttalip aramıza hoş geldin...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.