Orijinalini görmek için tıklayınız : Depo altı boşluğu ve Depo Boyutu hk.
JanxIcaruS
12.Haziran.2018, 14:16
Öncelikle Selamlar arkadaşlar aranızda yeniyim. Daha önce Supersport makine kullanıyordum (Suzuki GsxR1000) özel nedenlerden dolayı motorumu 2015 yılında sattım o günden beri motorsiklet kullanmıyorum fakat yakin zamanda tekrar bu camiaya adım atmayı düşünüyorum tabi ki tarz değişikliği ile beraber dönüş yapacağım.
Chopper Cruiser konusunda çok bilgim yok açıkcası daha önce bir kaç arkadaşımda harley vardı çeşitli modellerdr onlara ait harleyleri kullandım fakat daha öteye geçmedi.
Daha büyük makine düşüncesi vardı fakat bütçeyi çok zorlamadan bu işin keyfini sürmek istediğim için Regal Raptor araştırmaya başladım fakat gördügüm şahsi fikrimce hoş gelmeyen bazı şeyleri sorayım diyorum.
Öncelikle Regal Raptor 350 Daytona ile ilgilendiğimi belirtmek isterim. Gördüğüm kadarıyla bu motorsiklerin tamamında depo altında boşluk mevcut ve bu pek hoş bir görüntü değil gibi geliyor bana bu durumu düzeltme yöntemi var mıdır?
Ayrıca Deponun küçük görüntüsü tabi ki Suzuki den alışmış olduğum görüntünün çok ötesinde motorun üzerinde emanet gibi duran bir depoya sahip bu cihaz depoyu büyütme imkanmz bulunur mu? Bunu yapan tanıdığınız birileri var mı?
Birde bu motorlar içerisinde Custom"a en elverişli olan model hangisidir?
newmoon06tr
12.Haziran.2018, 14:32
Öncelikle Selamlar arkadaşlar aranızda yeniyim. Daha önce Supersport makine kullanıyordum (Suzuki GsxR1000) özel nedenlerden dolayı motorumu 2015 yılında sattım o günden beri motorsiklet kullanmıyorum fakat yakin zamanda tekrar bu camiaya adım atmayı düşünüyorum tabi ki tarz değişikliği ile beraber dönüş yapacağım.
Chopper Cruiser konusunda çok bilgim yok açıkcası daha önce bir kaç arkadaşımda harley vardı çeşitli modellerdr onlara ait harleyleri kullandım fakat daha öteye geçmedi.
Daha büyük makine düşüncesi vardı fakat bütçeyi çok zorlamadan bu işin keyfini sürmek istediğim için Regal Raptor araştırmaya başladım fakat gördügüm şahsi fikrimce hoş gelmeyen bazı şeyleri sorayım diyorum.
Öncelikle Regal Raptor 350 Daytona ile ilgilendiğimi belirtmek isterim. Gördüğüm kadarıyla bu motorsiklerin tamamında depo altında boşluk mevcut ve bu pek hoş bir görüntü değil gibi geliyor bana bu durumu düzeltme yöntemi var mıdır?
Ayrıca Deponun küçük görüntüsü tabi ki Suzuki den alışmış olduğum görüntünün çok ötesinde motorun üzerinde emanet gibi duran bir depoya sahip bu cihaz depoyu büyütme imkanmz bulunur mu? Bunu yapan tanıdığınız birileri var mı?
Birde bu motorlar içerisinde Custom"a en elverişli olan model hangisidir?Can merhaba, RR foruma öncelikle hoşgeldin. Bugun üye olmuşsun, hayırlı olsun. Forum kuralları gereği yeni üyeler kendilerini Forum/Rr fan club/tanışma başlığı altında yeni bir konu açarak kendilerini bizlere tanıtması bir gelenek olmuştur, bizlerde kendini tanıtan kişilere dostlugumuzun başlangıcı olarak hoş karsilariz.
Dostlarımızın sıkıntısı, bizimde sikintimizdir.Ben dahil bir çok arkadaşımız yardım için tüm bilgisini paylaşmaktan kesinlikle tereddüt etmeyeceginden emin olabilirsin.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FouL
12.Haziran.2018, 15:15
ara boşluğa bu tarz bir hava filtresi ile doldurulabilir süs olsun diye : D
1440
JanxIcaruS
12.Haziran.2018, 15:20
Bosluktan daha hoş duruyor açıkcası bide motorsikletin rengine uygun olursa daha hoş olur sanrm =)
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Captain
12.Haziran.2018, 18:52
1441
Bende Spyder var dostum depo altındaki boşluk siyah hava filtresiyle kapalı görüşünüş itibariyle hiçbir işlevi olmasada orjinal gibi duruyor 8)
JanxIcaruS
12.Haziran.2018, 21:18
1441
Bende Spyder var dostum depo altındaki boşluk siyah hava filtresiyle kapalı görüşünüş itibariyle hiçbir işlevi olmasada orjinal gibi duruyor 8)Evet gayet başarılı güzel olmuş =) güle güle kullan dostum. Depo büyütme olayı ile ilgili bir bilginiz var mı? Cok cılız duruyor sanki biraz daha iri olsa çok daha hos bir görüntü olur gibi
seyhkeahin
13.Haziran.2018, 10:52
daha büyük depo motorun çizgisini zerafetiniz bozar. eğer kalıplı bi motor düşünüyorsan muadili olarak hyosung gv 250 bak bence o sanki senin istediğintarz bi motor olabilir
Raci06
13.Haziran.2018, 11:49
Can selamlar. Forumda tanisma baslıgı altinda kendini tanitman ve herkese bir merhaba demen bizim icin en istenen tanışma biçimidir.
Gorusmek uzere..
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FouL
13.Haziran.2018, 13:13
http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php/15107-Can-KURT-aka-JanxIcaruS.html
raci abi merhaba.. Ankaraya selamlar..Arkadaşın tanışma başlığını görmedin sanırım : D
Can selamlar. Forumda tanisma baslıgı altinda kendini tanitman ve herkese bir merhaba demen bizim icin en istenen tanışma biçimidir.
Gorusmek uzere..
Raci06
13.Haziran.2018, 13:17
http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php/15107-Can-KURT-aka-JanxIcaruS.html
raci abi merhaba.. Ankaraya selamlar..Arkadaşın tanışma başlığını görmedin sanırım : DEvet valla atlamisim bunu. Can kusura bakma. Tekrar hoşgeldin.
JanxIcaruS
14.Haziran.2018, 09:40
daha büyük depo motorun çizgisini zerafetiniz bozar. eğer kalıplı bi motor düşünüyorsan muadili olarak hyosung gv 250 bak bence o sanki senin istediğintarz bi motor olabilirAslında haklısın, bir motorun orjinalliğini bozmaktansa, orjinal olarak bana daha uygun gelen bir chopper arayışına girmek daha cazip gibi geliyor. Fakat bütçemi sarsmayacak chopper aradığım için daha yüksek cclere cıkamıyorum o ayrı mesele
seyhkeahin
14.Haziran.2018, 10:52
söylediğim motorun özellikleri ve fiyatı aradığın motor ile aynı ufak tefek farklar vardır
FouL
14.Haziran.2018, 12:29
Ben geçen sene motor bakımlarını yaptırdığım sırada..
Bir arkadaş serviste daytona makinasına deposu büyütülmüşünü görmüştüm.. kendi orjinal deposu ile çıkma aynı depodan bulup 2sinin birbirine kesip kaynaklattırmıştı.. gerçekten çok iri duruyordu artısı 13lt lik depo 20 litre hacime çıkması.. eksi yönüde bana göre sağa ve sola oldukça dışarıdaydı yani yan yatma durumlarında o deponun ezilmemesi imkansız gibi tuhaf geldi gözüme bence büyük depo bizim makinaların zarifliğine aykırı..
yinede böyle bir yöntem var yani :)
JanxIcaruS
17.Haziran.2018, 01:35
Ben geçen sene motor bakımlarını yaptırdığım sırada..
Bir arkadaş serviste daytona makinasına deposu büyütülmüşünü görmüştüm.. kendi orjinal deposu ile çıkma aynı depodan bulup 2sinin birbirine kesip kaynaklattırmıştı.. gerçekten çok iri duruyordu artısı 13lt lik depo 20 litre hacime çıkması.. eksi yönüde bana göre sağa ve sola oldukça dışarıdaydı yani yan yatma durumlarında o deponun ezilmemesi imkansız gibi tuhaf geldi gözüme bence büyük depo bizim makinaların zarifliğine aykırı..
yinede böyle bir yöntem var yani :)Gördüğüm kadarıyla Regal Raptor Dd250 e9b modelinde o boşluk yok denecek kadar az daha detaylı araştırıyorum.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.