Orijinalini görmek için tıklayınız : Gv250/Regal Raptor Arayışı
Abiler herkese iyi akşamlar dilerim, öncelikli olarak bu sezonu çıkartmak için motor arayışındayım. Önceliğim gv250 ve 250 Regal Raptor. Satan arkadaşlar bu gönderiye yazabilir ya da direk özelden dönüş yapabilirler. Malum piyasada çok fazla motor yok olanlar da pek temiz değiller. O sebeple grup içinden tanıdığım bildiğim motoru almak benim için çok daha güzel olur. Herkese tekrardan iyi akşamlar dilerim. Tekeriniz düz bassın.
ahmet kaşıkçı
14.June.2018, 03:02
Selam dostum sahibinden.comda şu ilan numaralı motor güzel bir göz at 578920932
Selam dostum sahibinden.comda şu ilan numaralı motor güzel bir göz at 578920932
Evet abi bu motora bakıyorum ama km’si göz korkutucu.
karatay
16.June.2018, 11:32
Selam kardeşim Regal 250 mi yoksa gv 250 diyorsun benim tavsiyem gv 250. Hatta bütçeni biraz zorlarsan gv 650 alabilirsin bende senin gibi araştırma yaptım sonra gv 250 yi tercih ettim sahibinden de şu sıralar biriki tane uygun fiyata alabileceğin gv 250 var pazarlık deneyiminede bağlı tabiki Regal raptorda Sınıfında çok motordan güzel ama gv 250 mi dersen tabiki gv 250 ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
Selam kardeşim Regal 250 mi yoksa gv 250 diyorsun benim tavsiyem gv 250. Hatta bütçeni biraz zorlarsan gv 650 alabilirsin bende senin gibi araştırma yaptım sonra gv 250 yi tercih ettim sahibinden de şu sıralar biriki tane uygun fiyata alabileceğin gv 250 var pazarlık deneyiminede bağlı tabiki Regal raptorda Sınıfında çok motordan güzel ama gv 250 mi dersen tabiki gv 250 ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
Evet önceliğim gv250 ama piyasanın durumu içler acısı motor bulmak çok zor bulduklarımızda akıl alacak fiyatlarda değil...
Emredemir
16.June.2018, 14:03
Sahibindende bakmadıgın kalmadı demi
ahmet kaşıkçı
16.June.2018, 15:36
Valla dostum ben hyosung Gv 250 aldım 2006 model 60 000 de gayet iyi durumda
Sahibindende bakmadıgın kalmadı demi
Valla kalmadı abi tek tek arıyorum ediyorum da Yok yani
Valla dostum ben hyosung Gv 250 aldım 2006 model 60 000 de gayet iyi durumda
Abi regalin spyder ve daytona modelleri şanzuman sorunlu 20 bin be üstü kmdeki motor tehlikeli gv 250lerde yok o sıkıntı ama onunda yok ki temizi geçen baktım fiyatta falan anlaştık ustaya gittik piston yataklardan ses geliyor dedi kaldı. Yoksa bulsam temiz sorunsuz gv hava da kapıcam
JanxIcaruS
17.June.2018, 22:39
Bende bir süredir araştırıyorum Regal Raptor ve Gv250 arasında (parca kalitesi, bulunması ve servis agı konusunda çok bilgim yok) cok bir fark yok gibi ama daha once hyosung ( st kanuni ) kullandığım için biliyorum sıkıntı yaşamıyorsun cok fazla gt250r kullandm 1 sezon kadar. Aklım her zaman bildiğimden yana gittiği için gv250 tavsiye ederim.
Yanlış anlaşılma olmasn Regal Raptoru kötülemiyorum aksine bendr Regal Raptor almayı düşünüyorum henüz araştırma aşamasındayım. ( temiz motor arayışı) daha da bulamaz isem sıfıra yöneleceğim.
Benim Regal Raptor alma düşüncem ise 2016 model sıfırlarının hala showroomlarda bulunması ve uygun fiyata satılması. Gv250 biraz daha pahalı ve 2. El temizini bulmak biraz zor.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bir süredir araştırıyorum Regal Raptor ve Gv250 arasında (parca kalitesi, bulunması ve servis agı konusunda çok bilgim yok) cok bir fark yok gibi ama daha once hyosung ( st kanuni ) kullandığım için biliyorum sıkıntı yaşamıyorsun cok fazla gt250r kullandm 1 sezon kadar. Aklım her zaman bildiğimden yana gittiği için gv250 tavsiye ederim.
Yanlış anlaşılma olmasn Regal Raptoru kötülemiyorum aksine bendr Regal Raptor almayı düşünüyorum henüz araştırma aşamasındayım. ( temiz motor arayışı) daha da bulamaz isem sıfıra yöneleceğim.
Benim Regal Raptor alma düşüncem ise 2016 model sıfırlarının hala showroomlarda bulunması ve uygun fiyata satılması. Gv250 biraz daha pahalı ve 2. El temizini bulmak biraz zor.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende parça kalitesi ve v twin blok sebebiyle gv250 öncelikli bakıyorum
Rutkay Ediz
18.June.2018, 00:21
Kısa bir zaman önce klasik 150 mi satıp 250 cc ye geçerken aynı ikilemde ben de kaldım. Eğer ki hyosung'u ikinci el alacaksan kesinlikle orjinal hiçbir şeyiyle oynanmamış bir makineye bakmanı tavsiye ederim. Ses için egzozları ile oynuyorlar enjeksiyonlu makine başını ağrıtabilir. Araştırdığım kadarı ile arıza verebilecek parçaları piyasada var, ederinden pahalı da olsa internette bulunuyor ama stokta olmayan parçalarını da gördüm. Sonuç olarak Süleyman Abi sağolsun Spyder aldım :)
Kısa bir zaman önce klasik 150 mi satıp 250 cc ye geçerken aynı ikilemde ben de kaldım. Eğer ki hyosung'u ikinci el alacaksan kesinlikle orjinal hiçbir şeyiyle oynanmamış bir makineye bakmanı tavsiye ederim. Ses için egzozları ile oynuyorlar enjeksiyonlu makine başını ağrıtabilir. Araştırdığım kadarı ile arıza verebilecek parçaları piyasada var, ederinden pahalı da olsa internette bulunuyor ama stokta olmayan parçalarını da gördüm. Sonuç olarak Süleyman Abi sağolsun Spyder aldım :)
önceliğim karbüratörlüden yana
AhmetYalçın
21.June.2018, 08:04
Benim motorlara bak hoşuna giderse sıkıntısız motor
Boyuna posuna uygun bir motor al, GV güçlüdür hızlıdır ama altında kaybolur, otur üzerine biraz bekle 8)
Benim motorlara bak hoşuna giderse sıkıntısız motor
Piyasası biraz cansız ve yedek parça durumu nedir tam bilmiyorum
Boyuna posuna uygun bir motor al, GV güçlüdür hızlıdır ama altında kaybolur, otur üzerine biraz bekle 8)
Doğru söylüyorsun Ömer abi ama malum bütçe belli ona göre en azından sezonu geçireceğim bir motor idareten almak istiyorum. Sürdüm biraz zaten kesinlikle boyuma uygun değil aslında.
Captain
21.June.2018, 16:44
Doğru söylüyorsun Ömer abi ama malum bütçe belli ona göre en azından sezonu geçireceğim bir motor idareten almak istiyorum. Sürdüm biraz zaten kesinlikle boyuma uygun değil aslında.
Spyder alll. Oğlum sana ne zamandır söylüyorum klasiği almadan öncede söyledim laf dinle :cheesy:
Eray Gürman
21.June.2018, 17:03
Spyder alll. Oğlum sana ne zamandır söylüyorum klasiği almadan öncede söyledim laf dinle :cheesy:
spyder 350 alsa bidaha vazgeçemez
Captain
21.June.2018, 17:27
spyder 350 alsa bidaha vazgeçemez
Kesinlikle :Rockn Roll:
ahmet kaşıkçı
22.June.2018, 16:47
Buarada bütçen nedir istersen bendeki gv 250 li veriyim sana ciğerli makinedir 2006 fakat 2007 trafiğe çıkışlı 68 000 km fakat benzersiz gidonu sele şekli bir görmen lazım aslında sen bir düşün
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.