Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor Modelleri hakkinda.
JanxIcaruS
17.June.2018, 00:02
Arkadaşlar bir süredir Regal Raptor arayışındayım ama kafama takılan birşey var
Görmüş olduğunuz motorlar arasındz ne gibi farklar var ? Hepsi dd 250e fakat sonunda farklı harf rakam vs var. Bunu bilen biri varsa bana açıklayabilir mi? Forumda bakındm ama tapatalktan kaynaklı olabilir göremedim model açıklamalarını eğer var ise böyle bir açıklama affınıza sığınıyorum.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180616/0fb8bca1c3177b725594b9b3e43a9cc4.jpg
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet A.
17.June.2018, 04:14
250 motor cc si
Diğer harfler ise motor beygir gücü ve görünüşteki farklılıklara göre harflendirilmiş.
Motosiklet olarak
Klasik
Daytona
Spider
Olarak 3 farklı görünüş var (benim bildiğim chopper olarak)
Klasik adı üstünde klasik chopper
Daytona ön teker biraz çapı büyük be biraz önde arka teker ise daha kalın
Spider yine ön teker daha da büyük çaplı ve daha da önde arka teker ise daha da kalın
Gibi Regal Raptor internet sitesinden bakılırsa bütün modellerin görünüş ve motordaki bazı güç farklarıyla ilgili özellikler görülebilir incelenebilir [emoji4][emoji106][emoji869]
Mehmet A.
JanxIcaruS
17.June.2018, 11:13
250 motor cc si
Diğer harfler ise motor beygir gücü ve görünüşteki farklılıklara göre harflendirilmiş.
Motosiklet olarak
Klasik
Daytona
Spider
Olarak 3 farklı görünüş var (benim bildiğim chopper olarak)
Klasik adı üstünde klasik chopper
Daytona ön teker biraz çapı büyük be biraz önde arka teker ise daha kalın
Spider yine ön teker daha da büyük çaplı ve daha da önde arka teker ise daha da kalın
Gibi Regal Raptor internet sitesinden bakılırsa bütün modellerin görünüş ve motordaki bazı güç farklarıyla ilgili özellikler görülebilir incelenebilir [emoji4][emoji106][emoji869]
Mehmet A.Regal Raptor sayfasina baktm fakat spyder 250 cc olarak görünüyor o sondaki numaralandirmanin ne ise yaradgna dair birsey bulamadm
newmoon06tr
17.June.2018, 11:24
Sondaki numaralar motor tiplerinin kodudur, 10 Spyder, 6c daytona, 9 klasik, 2 cafe racer vb.....
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
JanxIcaruS
17.June.2018, 21:28
Cevabin için teşekkür ederim. Dd250 e9b görüntü olarak daha cazip gelmeye başladı. Clasic model oluyor sanırım temizini bulamazsam sıfıra yöneleceğim uzun süre kullanabileceğimi düşünüyorum
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.