PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İST/Avrupa Yakası CAFE ÖNERİLERİ

Eray Gürman
18.June.2018, 10:22
Başlıkda bizim önerdiğimiz cafeler varmış gibi dursa da siz forum üyelerinin siz RR resmi üyelerinin önerisine başvurmak için açmış bulunmaktayım.

sizden ricam;

çevresinde en az 10 motosiklet park edebileceğimiz

alkol satışı olan

(sahil cafeler dahil)

HERYER Olabilir (lokasyon önemli değil)

gelen öneriler toplayıp ayrıca anket yapmayı planlıyorum

Captain
18.June.2018, 17:21
Mümkünse Tekirdağ il sınırına yakın olmasın :cheesy:

MaviBeyTc
18.June.2018, 19:26
Mümkünse Tekirdağ il sınırına yakın olmasın :cheesy:

Sezer bunu beğendi :p

Hakan_
18.June.2018, 22:52
Beşiktaş Barbaros bulvarı üzerinde ki mekanlar olabilir belki koridor üzerinde tek tük de olsa parkedilen motosikletler görüyorum. İlk aklıma gelen orası oldu. Karaköy tarafları da belki olabilir aynı şekilde

Eray Gürman
18.June.2018, 23:07
Beşiktaş Barbaros bulvarı üzerinde ki mekanlar olabilir belki koridor üzerinde tek tük de olsa parkedilen motosikletler görüyorum. İlk aklıma gelen orası oldu. Karaköy tarafları da belki olabilir aynı şekilde

ilgine teşekkür ederim hakan, barbaros bulvarı üerindeki cafeler mümkün, park için beşiktaş sahildeki meydanda motorların park ettiği bölüm var o taraflar alternatifimizde geçmiş yıllarda da bu şekilde o lokasyon kullanılmış, karaköyde evet cafe çok fakat park sorunuda çok, aslında vapur iskelesinin hemen önünde bir küçük alan var ama yetmez gidip bakılıp çözüme ulaşılabilir buda aklımda olsun ama özellikle bildiğin park alanı varsa ayrıca düşünelim