PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'dan merhaba

morevna
08.July.2018, 18:58
Merhabalar. Ben Günışığı. 22 yaşındayım, İstanbul'dayım. Yıllardır hayalini kurduğum yolda sonunda ilerliyorum ve yakın bir zamanda, bir aksilik olmazsa şayet, a2 ehliyetimi alıyorum. Yıllardır alabileceğim, kullanabileceğim modelleri araştıra araştıra hala karar vemiş değilim. Regal Raptor uzun zamandır araştırdığım bir marka. Cruisersız olmazcıyım yıllardır. Şimdilik ilanlardan ilanlara, forumlardan forumlara detaylı bir araştırmayla karar vermeye çalışıyorum ilk motoruma. Umarım kısa zamanda iki teker üstünde olabilirim.

Mehmet A.
08.July.2018, 19:15
Hoşgeldiniz :)

Captain
08.July.2018, 19:21
Aramıza hoşgeldin. Buluşmalarada bekleriz. Haftalık buluşmaları forumdan takip edebilirsin. Yollarda ve forumda aktif olman dileğimle ����

morevna
08.July.2018, 19:39
Teşekkür ederim, arkadaşlar. Buluşma başlıklarını da takip edeceğim.

Rutkay Ediz
08.July.2018, 20:14
Günışığı aramıza hoşgeldin, yollarda,buluşmalarda ve forumda aktif olmanı diliyorum. Gönlündeki makineye en kısa zamanda kavuşman dileğimle... :Rockn Roll:8)

CELİL
08.July.2018, 20:30
Merhaba Günışığı aramıza hoş geldin 8)
İnşallah kısa sürede gönlündeki makineye kavuşursun 8)

morevna
08.July.2018, 22:14
Teşekkür ederim. Umarım sonunda iki teker üstünde hayallerimin tadın çıkaracağım.

Akcollu
08.July.2018, 22:28
Hoşgeldiniz :) inşallah en yakın zamanda motorunuzu alır hayalinize kavuşursunuz.

M6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MaviBeyTc
08.July.2018, 23:25
Foruma hoşgeldin Günışığı herşeyin gönlünce olmasını dilerim.

erkopaşa
08.July.2018, 23:28
Merhaba Günışığı hanım, aramıza hoş geldiniz. Gönlünüzdeki motora en kısa zamanda kavuşmanızı dilerim. Ehliyet tabiki çok önemli ancak daha önemlisi koruyucu ekipmanlar. Motoru aldığınızda kaskından botuna kadar bütün ekipmanların eksiksiz olmasını tavsiye ediyorum. Rabbim gönlünüze göre versin, şimdiden tekeriniz düz bassın.

HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raci06
08.July.2018, 23:47
RR foruma hosgeldin. Forumda aktif bulusmalarda hazır olmanı dilerim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

newmoon06tr
09.July.2018, 01:01
RR foruma hoşgeldin, en kısa zamanda gönlündeki makinaya kavuşman dileğiyle.

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

morevna
09.July.2018, 02:21
Çok teşekkür ediyorum, arkadaşlar. Umarım, sizler gibi benim de 'demir atım' olacak yakında.

Bu arada ekipman konusunda katılıyorum ve arttırıyorum. Ekipmanlarımı kursum başlamadan önce tamamladım. Kursta da eksiksiz bir şekilde onları kullanıyorum. Ve hatta kaskla arada göz göze gelince karşılıklı bir iç çekiyoruz. :Rockn Roll:

aslantürk34
09.July.2018, 09:27
Merhaba Günışığı aramıza hoşgeldin en kısa zamanda hayaline kavusursun umarım

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan_
12.July.2018, 22:55
Hoşgeldin, hayalindeki motora bir an önce kavusmani dilerim

FouL
12.July.2018, 23:00
Hoşgeldiniz..

KÜçÜKENIşTE
13.July.2018, 00:30
Çok teşekkür ediyorum, arkadaşlar. Umarım, sizler gibi benim de 'demir atım' olacak yakında.

Bu arada ekipman konusunda katılıyorum ve arttırıyorum. Ekipmanlarımı kursum başlamadan önce tamamladım. Kursta da eksiksiz bir şekilde onları kullanıyorum. Ve hatta kaskla arada göz göze gelince karşılıklı bir iç çekiyoruz. :Rockn Roll:

Hoşgeldiniz efenim. Taze motorcu olarak söylüyorum taze taze kafa çok karışmadan al kurtul bence :) kask ta rahat etsin sen de

BurakSenel
14.July.2018, 09:51
Makinayı almadan önce ekipmanları tamamlamıştım bende, hislerini anlayabiliyorum :) Umarım yakın zamanda istediğin makinaya kavuşursun.

morevna
03.August.2018, 16:44
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, her ne kadar teşekkür biraz geç gelse de. Bu pazar sınavım var, bir aksilik olmaz ve geçer isem ehliyeti alıyorum. Hemen sonrasında da aklıma koydum, yine çok büyük bir aksilik olmaz ise Spyder 350 arayıp bulacağım. Bir de biraz yüksek bir T gidon. Sanırım benden mutlusu olmayacak. Yıllardır bunun için hem maddi hem aile ikna çabaları ve sonunda finalize edeceğim. Bana şans dileyin!

KÜçÜKENIşTE
03.August.2018, 23:16
Önce ehliyetine sonra da spyder 350 ne hayırlı olsun demek ümidiyle herşey olmasa da bazı şeyler yolunda gider umarım :)

morevna
29.October.2018, 05:16
Merhaba, arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra sonunda motoruma kavuştum. Malum hayat koşuşturmacası. Spyder 350 alamadım. Bütçem el vermedi şimdilik. Ben de Superlight 200 aldım. Bununla biraz sürüş yaptıktan sonra ilanları yeniden karıştırmayı düşünüyorum. Bakalım. Şimdi sigortası için araştırma yapıyorum. Ve superlight 200 ile ilgili bir çok sorum var. Onları hangi konu hakkında sormamı ya da öncesinde neleri okumam gerektiğini bir çıtlatırsanız çok sevinirim. Şimdilik göz atıyorum foruma.

AhmetYalçın
29.October.2018, 11:36
Hosgeldin aradigin hayallere hemen kavusursun insallah

NanoGuardian
29.October.2018, 12:39
Merhaba, arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra sonunda motoruma kavuştum. Malum hayat koşuşturmacası. Spyder 350 alamadım. Bütçem el vermedi şimdilik. Ben de Superlight 200 aldım. Bununla biraz sürüş yaptıktan sonra ilanları yeniden karıştırmayı düşünüyorum. Bakalım. Şimdi sigortası için araştırma yapıyorum. Ve superlight 200 ile ilgili bir çok sorum var. Onları hangi konu hakkında sormamı ya da öncesinde neleri okumam gerektiğini bir çıtlatırsanız çok sevinirim. Şimdilik göz atıyorum foruma.

Makineniz hayırlı olsun aramıza da hoşgeldiniz. Sorunsuz ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Akcollu
29.October.2018, 12:46
Yeni makineniz hayırlı olsun. Güvenli sürüşler dilerim. Ben sigorta firmalarından teklif alırken, sigortam.net te daha uyguna trafik sigortası teklifi aldığımdan oradan yaptırmıştım.

M6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CELİL
29.October.2018, 18:44
Merhaba Günışığı yeni makinen hayırlı olsun keyifle kullan inşallah nazar
Trafik sigortası için bende sigortam netten en uygun rakamı almıştım

Raci06
29.October.2018, 21:18
Makinen hayırlı olsun, tekerin düz bassın.. Sigorta firmalarI malesef motosiklet sigortası yapmak istemiyorlar bu bakımdan pek fazla şansımız yok uygun fiyat konusunda . ben 1 ay önce yaptırdım Quick Sigorta 380 tl idi.

Greywolf
29.October.2018, 21:20
Foruma hosgeldin!

cicada
30.October.2018, 11:36
Merhabalar. Ben Günışığı. 22 yaşındayım, İstanbul'dayım. Yıllardır hayalini kurduğum yolda sonunda ilerliyorum ve yakın bir zamanda, bir aksilik olmazsa şayet, a2 ehliyetimi alıyorum. Yıllardır alabileceğim, kullanabileceğim modelleri araştıra araştıra hala karar vemiş değilim. Regal Raptor uzun zamandır araştırdığım bir marka. Cruisersız olmazcıyım yıllardır. Şimdilik ilanlardan ilanlara, forumlardan forumlara detaylı bir araştırmayla karar vermeye çalışıyorum ilk motoruma. Umarım kısa zamanda iki teker üstünde olabilirim.

Merhava aramıza hoşgelin.

Ehliyetin hayırlı uğurlu olsun şimdiden. umarım en kısa zamanda gönlündeki makinaya kavuşursun. RR heybetli ve gösterişli bir motor. İstanbul ekibimiz ile toplanıp motorları yakından görme imkanın olabilir.

Tekerin hep düz bassın....

morevna
30.October.2018, 14:09
Teşekkürler arkadaşlar, sigorta fiyatı olarak şu ana kadar en uygun 423 TL'lik bir teklif aldım. Daha düşeceğini düşünmüyorum, zira ilk kez bir taşıma aracım oluyor adıma. Ama dediğim gibi Kuba Superlight 200 ile ilgili sorularımı kimlere soracağım, hangi başlıklar altında ya da bulmalıyım o cevapları kısmı önemli benim için. Motosikletimi tanımak istiyorum, tanırken de zarar vermek istemiyorum. Üzerinde yapmak istediğim değişiklikler var ama onlarla ilgili de nereden ne bulabilirim henüz bir bilgim yok.

CELİL
30.October.2018, 16:30
Merhaba şuan aramızda aktif kuba 200 kullanıcı arkadaş benim bildiğim kadarıyla yok ama forumu takip eden arkadaşlar varsa sana yardımcı olacaktır merak ettiklerini istersen bu başlıkta yazabilirsin 8)

morevna
30.October.2018, 17:07
Merhaba şuan aramızda aktif kuba 200 kullanıcı arkadaş benim bildiğim kadarıyla yok ama forumu takip eden arkadaşlar varsa sana yardımcı olacaktır merak ettiklerini istersen bu başlıkta yazabilirsin 8)

Teşekkür ederim, bakalım soruları yönelttim, umarım bir şekilde cevap alırım.

Zafer
30.October.2018, 23:02
Teşekkür ederim, bakalım soruları yönelttim, umarım bir şekilde cevap alırım.

RR Ailesine hos geldin makinen hayırlı olsun tekerine taş değmesin toplantılarda görüşmek dileğiyle.

Mehmet A.
31.October.2018, 00:35
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)

hem bu vesileyle artık motor da var buluşma fotolarında görmek isteriz :D

Rutkay Ediz
31.October.2018, 00:47
Yeni makinen hayırlı olsun. Kazasız belasız sürmeni diliyorum. Aklındaki sorulara gelince piyasada ki tüm çin malı makineler üç aşağı beş yukarı aynı olduğu için çok bi farklılık arz edeceğini zannetmiyorum. Dilersen sorularını yaz bizler de araştıralım, tanıdık birilerini bulursak soralım yardımcı olmaya çalışırız. Özet olarak sanki regalmiş gibi forumdan sorularına cevap bul yüzde 90 kuba için de geçerlidir.

morevna
31.October.2018, 09:18
RR Ailesine hos geldin makinen hayırlı olsun tekerine taş değmesin toplantılarda görüşmek dileğiyle.

Teşekkür ederim, sizin de tekerinize taş değmesin. Görüşmek üzere.

morevna
31.October.2018, 09:19
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)

hem bu vesileyle artık motor da var buluşma fotolarında görmek isteriz :D

Ben de çok gelmek istiyorum buluşmalara, fakat sigorta işini halletmem lazım trafiğe çıkmak için. Ayriyetten yoğun bir çalışma dönemindeyim ama en kısa sürede buluşmalara ben de katılmak istiyorum. Çok teşekkür ederim, size de kazasız belasız sürüşler.

morevna
31.October.2018, 09:20
Yeni makinen hayırlı olsun. Kazasız belasız sürmeni diliyorum. Aklındaki sorulara gelince piyasada ki tüm çin malı makineler üç aşağı beş yukarı aynı olduğu için çok bi farklılık arz edeceğini zannetmiyorum. Dilersen sorularını yaz bizler de araştıralım, tanıdık birilerini bulursak soralım yardımcı olmaya çalışırız. Özet olarak sanki regalmiş gibi forumdan sorularına cevap bul yüzde 90 kuba için de geçerlidir.

Çok teşekkür ederim, sorularımı kuba superlight başlığı altında paylaştım. Başka başka sorularım olursa da orada paylaşacağım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Zafer
03.November.2018, 23:58
Ben de çok gelmek istiyorum buluşmalara, fakat sigorta işini halletmem lazım trafiğe çıkmak için. Ayriyetten yoğun bir çalışma dönemindeyim ama en kısa sürede buluşmalara ben de katılmak istiyorum. Çok teşekkür ederim, size de kazasız belasız sürüşler.

Bekliyoruz inşallah en kısa zamanda 8)