Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İki bujinin birbirinden farklı olması (çıldır.com)

KÜçÜKENIşTE
11.July.2018, 01:21
Aşağıda gördüğünüz üzere DD250E-9 makinemin iki bujisinden biri farklı biri farklı muhtemelen eski sahibi buji değiştirirken diş kaptırdı veya bir şekilde yalama yaptı ve diş açtırarak daha büyük buji taktı.
Sorunun kaynağı ne olursa olsun benim bunu çözmem lazım.
Makine bi aptal aptal çalışıyor bazen muhtemelen sorun buradan kaynaklanıyor.

Size sorum var abiler: iki seçenek geliyor aklıma hatta 3 seçenek ama 3 numaralı seçenekle uğraşana kadar 2. seçenek yapılır.

1-) küçük yani muhtemelen orjinal olan sağ tarafa da diğeri gibi diş açtırıp iki bujiyi de büyük kullanmak.
2-) Bujilerin yuvalarının olduğu üst kapağı komple değiştirip orjinal buji ile devam etmek.
3-) büyütülmüş olan sağ tarafın içerisini doldurtturup Tekrar küçük diş açtırmak. (bunu gittiğim serviste çalışanlardan biri söyledi ama çok içime sinecek bir işlem gibi gelmedi bana.

sizin tecrübeleriniz ve önerileriniz ne yönde olur bu konuda ne yapmam doğru olur.

az maliyetle küçük olan dişi büyütmek mi? Yoksa kapak değişimi mi??

Çıkan bujiler şu şekilde
:duvar::duvar::duvar:
1519
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

erkopaşa
11.July.2018, 08:40
Merhaba buğra benim arabada böyle bir sıkıntı olmuştu. Dis kapan buji kaynamis açarken kırıldı içerde. Silindir kapağını söküp kırılan bujiyi çıkardılar. Buji yuvasını tornada yeni yuva yaparak duzelttiler. Gayet güzel oldu hala sıkıntısız çalışıyor.

HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi