Orijinalini görmek için tıklayınız : Ümit ben, Eskişehir'e kesin dönüş ve selamlar :)
imdacoe
13.July.2018, 15:19
Selamlar raptor riders ailesi.
Motosikletle münasebetim ehliyet almaktan ibaret ama burada olduğumdan anlamışsınızdır, içimde yatan bir cruiser sevdası var. Dün bir tane 2015 model 250 cc klasik regal raptor denedim. dd 250e-9b olanından. sıfır falcon freedom almayı düşünürken bir anda aklımı çeldi. ama günlerdir okuyorum bu şanzıman problemi muhabbetlerini. deneme sürüşü yaptığımda şıkır şıkır geçiyordu ama anlarsınız, insan bir tereddüt ediyor. pazartesi için anlaştık, ustaya göstereceğim ve onay verirse direk alacağım. sizlerin de fikrini almak isterim.
hepinizle yüzyüze de görüşmek üzere. :)
Merhaba Ümit aramıza hoş geldin inşallah kısa zamanda sende gönlündeki makineye kavuşursun :)
Senin baktığın model eski kasa blansörsüz motora sahip olan modellerden onlarda yazılan şanzuman dişli sorunu yok 2011 den sonra gelen blansörlü modellerde var senin baktığında vitesden atma sorunu olabilir oda vites geçişlerini sağlayan ayların zorlanıp yamulmasından kaynaklanır öyle bir sorun olursa motor sökülüp aylar değişinde düzelir şanzuman ömrü ortalama 15-20 bin km dir bu kullanmaya göre değişebilir .
Bütçen düşükse başlangıç için düşünülebilir ama bütçe sorunun yoksa aynı kasanın 2011 ve üstü blansörlü ve motorları eskiye göre revize edilmiş olan 2011 ve üstü modellerini tercih et derim tabi son karar senin hayırlısı olsun 8)
imdacoe
13.July.2018, 16:33
hocam yanlış olmuş şimdi düzelttim, 2015 model yerine 2005 yazmışım :) yani balansörlü modellerinde mi şanzıman problemi oluyor? hoş bulduk bu arada :)
KÜçÜKENIşTE
13.July.2018, 17:16
Hoşgeldin Ümit, Arayışını kısa zamanda sonlandırıp beğendiğin makineye kavuşmanı dilerim.
Sonuç olarak biz bunu sürekli kullanıyoruz ve biryerleri sorun çıkartacak. Çok takılmamak lazım bence. Binip gezdiğinde senin hoşuna giden bir makine alırsan yapacağın masraf seni yormamış olur. (tamamen şahsi görüş)
hocam yanlış olmuş şimdi düzelttim, 2015 model yerine 2005 yazmışım :) yani balansörlü modellerinde mi şanzıman problemi oluyor? hoş bulduk bu arada :)
O zaman blansörlü model olarak konuşursak şanzuman sorunu zaman zaman blansörlü makinelerde çıkıyor fakat bu durum en az senin baktığın klasik kasa 250E- 9 modelinde görülüyor sorun çıkması durumunda yeni şanzuman dişli gurubu takılarak makine eski sorunsuz haline geri döner sıkıntı yaratmaz 8)
Eskişehirden ümit hoşgeldiniz..
imdacoe
13.July.2018, 19:54
hoşbulduk, ilginizden dolayı teşekkür ederim. pazartesi günü ustaya göstereceğim ve mekanik bir problem yoksa alacağım. yardımlarınız için de ayrıca teşekkür ederim:)
Mehmet A.
13.July.2018, 21:11
Şimdiden hem hayırlı hem de hoşgelişler olsun :)
MaviBeyTc
13.July.2018, 21:41
Aramıza hoşgeldin gönlündeki makineye kavuşmanı ve bir an önce yollara düşmeni diliyorum :) iyi günler...
Captain
14.July.2018, 00:15
Ümit aramıza hoşgeldin umarım biran önce makinene kavuşursun. Yollarda ve forumda aktif olma dileğimle 8)
Rutkay Ediz
14.July.2018, 00:40
Aramıza hoşgeldin şimdiden hayırlı olsun, güzel günlerde keyifle sür :Rockn Roll:
imdacoe
14.July.2018, 01:41
resmen forum kültürünün yaşadığı bir yermiş burası, pek ümidim yoktu ama hakkaten hem canayakınlık hem aktiflik olarak çok hoşuma gitti burası. elimden geldiğince aktif olacağım bir site kazanmış oldum :)
Raci06
14.July.2018, 11:39
Selamlar oncelikle RR foruma hosgeldin.
Bende 2013 klasik var . Yani senin alacagindan 2 sene yasli. Masallah saat gibi. Su anda 35000 km de. Celil baskandan sonra bize söz düsmez ama klasik iyidir ve de cok rahat bir makinedir.
Şimdiden hayırlı olsun. Forumda ve yollarda aktif olmanı dilerim .
Festivallerde , buluşmalarda goruşmek umidiyle..
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erkopaşa
14.July.2018, 11:51
Aramıza hoş geldiniz. Tekerinize taş değmesin şimdiden. Yollarda ve forumda aktif olmanızı dilerim. 🤟 🤟 🤟
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
imdacoe
17.July.2018, 23:29
bugün aldım motorumu, şimdilik 8-10 km yaptım, şehirdışından gelince detaylı süreceğim ama gerçekten aşırı keyif aldım. :) ilk nazarlığımı da park ederken yapmış oldum. anahtar gidon kilidindeyken çevirdim ve yedek anahtarı kırdım :) cımbızla çıkar dediler artık döndüğümde bakacağım. çıkmazsa bir yere götüreceğim, umarım sürerken kilitlenme gibi bir şey olmaz.
motor da bu şekilde;
15261527
Ümit yeni makinen hayırlı olsun keyifle kullan inşallah nazar 8)
erkopaşa
18.July.2018, 00:49
Ümit hayırlı olsun rabbim kaza bela vermesin. Tekerin düz bassın. 🤟🤟🤟
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
PeaceEnvoy
18.July.2018, 01:07
Aramıza hoş geldin :)
Raci06
18.July.2018, 09:48
Hayirli olsun umit.
Bende unutuyorum anahtari bazan gidon kilidinde ama benimki anahtar kırmıyo. Ilginc geldi. Demek sonradan yerini değistirdiler.
imdacoe
18.July.2018, 09:51
Hayirli olsun umit.
Bende unutuyorum anahtari bazan gidon kilidinde ama benimki anahtar kırmıyo. Ilginc geldi. Demek sonradan yerini değistirdiler.
Teşekkür ederim hocam. Belki de yedek anahtar olduğundan öyledir ya da ben çok agresif davranmışımdır :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.