PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : malesef düştüm :(( antalya yedek parça arayış

Gloria
25.July.2018, 02:48
Selamlar RR ailesi. Malesef bugün ıslak zemini farketmeyip artçımla birlikte 15 le giderken düştük. Motosikletimin vites değiştirme pedalı bağlı olduğu demirden kırıldı kırılan yer karşısında bulunan silindirin altındaki siyah kapağa battığı için yüzüldü eve kadar 2. vistesle dönmek zorunda kaldık. depriyaj pedalı da yüzüldü. bu 3 parçayı antalyada nereden hemen temin edebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

teoman25
25.July.2018, 03:38
merhaba kardeşim çok çok geçmiş olsun öncelikle.
allah daha kötüsünden korusun.
http://www.regalraptor.com.tr/contact.asp
RR distribütörü. antalya da zaten. ilk elden en uygun fiyata ulaşırsın

Rutkay Ediz
25.July.2018, 04:29
Geçmiş olsun artçına ve sana bir şey olmasın gerisi kolay. İnternetten bulabilirsin ya da kaynaklaya da bilirsin. Ama parçalar Alüminyum dolayısıyla her kaynak tutmaz. Tekrardan geçmiş olsun.
Selamlar RR ailesi. Malesef bugün ıslak zemini farketmeyip artçımla birlikte 15 le giderken düştük. Motosikletimin vites değiştirme pedalı bağlı olduğu demirden kırıldı kırılan yer karşısında bulunan silindirin altındaki siyah kapağa battığı için yüzüldü eve kadar 2. vistesle dönmek zorunda kaldık. depriyaj pedalı da yüzüldü. bu 3 parçayı antalyada nereden hemen temin edebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Akcollu
25.July.2018, 09:16
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

M6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BurakSenel
25.July.2018, 10:33
Öncelikle çok geçmiş olsun, pedalların malzemesi dokunsan kırılacak bir malzeme pikmiymiş neymiş adı alüminyum bi parça, alüminyum kaynak yapan birisine kaynattırabilirsin temin etmek yerine. Bende babama motosiklet öğretirken babam oldugu yerde devirdi vites pedalım kırıldı çok kuvvetli bir japon yapıstırıcısıyla yapıştırdım kaynaktan sağlam tutuyor eve gittiğimde onunda resmini vesaire atabilirim :D

CELİL
25.July.2018, 11:00
Merhaba İrfan geçmiş olsun sana birşey olmasın gerisi kolay halledilir :(
Regal Raptor Distiribütör Antalyada numarası 0212 656 2 656 bizim guruptan olduğunu söyle ismimi ver yardımcı olurlar parça biraz pahalıdır kırılan parçalarda eksik yoksa oto sanayilerde argon kaynağı yapan yerlerde ucuza kaynak yaptırabilir sorunsuz kullanabilirsin kolay gelsin 8)

erkopaşa
25.July.2018, 11:03
Geçmiş olsun dostum, motor hallolur inşallah, siz nasılsınız rabbim korusun

HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet A.
25.July.2018, 11:03
Geçmiş olsun. ıslak kuru geçişleri çok tehlikeli sırf bunun için her lastik değişiminde ortalıkta bir sürü soru dolaşır ama pek çare olmaz gibi.
Allah beterinden korusun

Chopper_alp
25.July.2018, 11:16
Çok geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun.

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raci06
25.July.2018, 11:41
Gecmiş olsun , Allah beterinden korusun..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

newmoon06tr
25.July.2018, 11:52
İrfan, gelmiş geçmiş olsun, pedal vs. Olur gider, önemli olan size bir şey olmaması. Allah beterinden korusun.

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FouL
25.July.2018, 12:12
geçmiş olsun dostum..

endroad
25.July.2018, 12:16
Sana ve artçına çok geçmiş olsun arkadaşım umarım sizde bir şey yoktur. Gerisi zaten yerine gelir.

Gezgindelikanlı
25.July.2018, 15:04
Çok geçmiş olsun kardesim

Captain
25.July.2018, 16:05
Geçmiş olsun kardeşim önemli olan size bişey olmaması kırık dediğin kaynatılır yine iş görür

Gloria
25.July.2018, 22:21
Herkese teşekkür ederim. Şanslıydık yolda araç yoktu bi kaç yüzülmeyle kurtardık. sabah erkenden Motosiklet de halledildi kırılan parça 180 tl, vites ucundaki parça ise 80 tl imiş orjinalleri. Aliminyum kaynak ve tornada ona benzeyen vites ucu yapıldı 100 tl masraf tuttu. 60 tl de yüzülen sol debriyaj pedalına ödedim. Son olarak asla Coşkun motora uğramayın bence :) (asla ve bence aynı cümle içinde anlatım bozukluğu oldu ama olsun:) keşke celil abinin mesajını görseydim tamire gitmeden önce :(

15581557

Falcon07
31.July.2018, 21:56
Çok geçmiş olsun. İşlerin yoğunluğundan dolayı giremiyordum. Yardımcı olamadığımız için kusura bakma. Allah daha beterinden korusun

cicada
31.July.2018, 23:40
Çok geçmiş olsun. Benimde ıslak zeminde vukatlarim çoktur. Allah cana birşey getirmesin. Mal her türlü hallolur...

oguzburkay
01.August.2018, 00:15
Antalya ’’Coşkun motora uğramayın bence’’ bu guzel, bencede katiliyorum ugramayin bosa. adini degistirmeli varya film artisti ‘’..... coskun’’yazmayayim simdi..

mxsrn
02.August.2018, 00:59
Geçmiş olsun İrfan umarım bir daha yaşanmaz böyle bir kaza

chiave
02.August.2018, 14:18
çok geçmiş olsun kardeşim.