Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam olsun herkese
vosraptor
27.Temmuz.2018, 02:31
İsmim Mertcan, Alanya'da ikamet ediyorum, otelde resepsiyonum. Tatilci arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)
74 model vosvosum var. Kendisiyle artık pek gezemiyoruz malum yaşlılık ve yakıt fiyatları o yüzden motor sahibi olmak istedim.
Hayatımda hiç motor kullanmadım, merakım da pek olmadı ama hep bir chopper gördüğümde hayranlıkla izledim. Bir chopperım olmasını hep istesemde korkudan ötürü yanaşamadım :/
Şimdi yendim bu korkumu, alacağım dedim ve ilk motorum olan Regal Raptor dd250e-9'u aldım :)
Aldığım arkadaş sağolsun ilgilendi vitesleri gösterdi 2 gündürde mahallemde tur atıyorum; tabiki kask takmayı ihmal etmeden :)
Motor kültüründe yabancıyım, yardımlarınızı bekliyorum. Herkese keyifli sürüşler dilerim :)
Buda benim raptorum :)
1561
erkopaşa
27.Temmuz.2018, 05:07
Aramıza hoş geldin Mertcan. Motorun hayırlı olsun, rabbim kaza bela vermesin. Ne demişler 'araba bedeni motosiklet ruhu taşır'. Aldığınız bu kararı gönülden tebrik ediyorum. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Antalya'daki arkadaşları da buluşmalara katılarak tanıma fırsatı bulur, hepberaber etkinliklere katılırsın. Forumda ve yollarda aktif olmanı dilerim, tekerine taş değmesin. 🤟🤟🤟
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet A.
27.Temmuz.2018, 09:52
Mertcan hoşgeldin. yolun açık olsun tekerin düz bassın.
motor kullanırken sadece kaskla değil de diğer korumaları kullanmayı ihmal etmezsen iyi olur :)
Raci06
27.Temmuz.2018, 10:59
Mertcan bu aleme hosgeldin. Bi kere ruzgarı aldınmı daha da zor bırakırsın.
Foruma hergun ugra bi gunaydın bi iyi geceler de. Açılan konuları oku. Motorunla yasayacağin her sorunun cevabını burada bulabilirsin.
Umarım ehliyetin vardır. Yok ise ilk işin o olsun.
Antalya sana 100 km sanırım .. Antalya teşkilatınin buluşmalarina arada bir de olsa katilman iyi olacaktir.
Selamlar.
Tekerin düz bassın.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL
27.Temmuz.2018, 11:10
Merhaba Mert Alanya'dan aramıza hoş geldin yeni makinan hayırlı olsun inşallah senelerdir özlemini çektiğin keyifli sürüşler yaparsın 8)
KÜçÜKENIşTE
27.Temmuz.2018, 11:19
Mertcan Hoşgeldin,
Alanyaa, Antalya Hojdir. :) Foruma ve yollara alışıp severek devam ettirmen dileğimle. Keyifli sürüşler.
newmoon06tr
27.Temmuz.2018, 12:21
Mertcan, RR Foruma hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, kısa mesafede olsa ekipman ını eksik etme, rüzgarın ve motorunun keyfini çıkartman dileğiyle.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
endroad
27.Temmuz.2018, 12:28
Hayırlı olsun Mertcan, kazasız belasız tekerinde taşsız keyifli bol sürüşler dilerim.
Chopper_alp
27.Temmuz.2018, 12:40
Aramıza hoş geldin Mertcan, yeni makinen hayırlı olsun. Forumda aktif kalman ve kazasız belasız sürmen dileklerimle...
Tekerin düz bassın. 🤚:)
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rutkay Ediz
27.Temmuz.2018, 12:52
Mertcan hayırlı olsun, tekerin düz bassın. Çok keyifli bir bağımlılığın parçası oldun artık. Rüzgar ve özgürlük... bu ikisi hep seninle olsun :Rockn Roll:8)
FouL
27.Temmuz.2018, 14:07
Mertcan hoşgeldiniz RR forumlarına.. yeni makinanızı güle güle güzel günlerde kullanın..
kurt
27.Temmuz.2018, 23:09
Mertcan aramıza hoşgeldin tekerin düz bassın
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakan_
27.Temmuz.2018, 23:27
Hoşgeldin. Yeni motorun hayırlı olsun Mertcan. Kaskinla birlikte diğer korumalarını ihmal etme :)
Keyifli sürüşler.
vosraptor
28.Temmuz.2018, 13:04
yorumlariniz için gönülden teşekkür ederim, güzel bir ortama katıldığım için çok mutlu oldum :)
ehliyetim malesef ki yok ama yazıldım eylül gibi elimde olur umarım :)
Ekipman öneminin farkındayım siz değerli motorcular sayesinde :) Kaskı bile kapalı aldım chopper kültürüne hafif aykırı olsada öncelik güvenlik :)
Daha öğrenmeden ve ehliyet sahibi olmadan etkinliklerden ve trafikten uzak duracağım kimsenin canını sıkmak istemem :)
Forumda elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım herkese tekrardan çok teşekkür ederim değerli yorumlariniz için :)
PeaceEnvoy
28.Temmuz.2018, 14:01
Aramıza hoş geldin Antalya ekibi olarak toplantılarımıza ehliyetini aldıktan sonra bekleriz :)
vosraptor
28.Temmuz.2018, 14:28
Aramıza hoş geldin Antalya ekibi olarak toplantılarımıza ehliyetini aldıktan sonra bekleriz :)cok teşekkür ederim davetiniz için sabırsızlanıyorum [emoji4]
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.