PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese istanbul’dan selamlar

Emreyanık58
02.Ağustos.2018, 13:06
Gruba yenı uye oldum herkese selam istanbul anadolu yakasında ıkamet edıyorum yaş 29 oto kuafor ısıyle ugrasıyorum amacım yenı bır motor almak ve bununla beraber yenı arkadaslıklar ve dostluklar edınmek sımdıden herkese tesekkurler

CELİL
02.Ağustos.2018, 13:24
Merhaba Emre aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makineye kavuşusun 8)

Emreyanık58
02.Ağustos.2018, 13:52
Tesekkur ederım ıns bulurum

KÜçÜKENIşTE
02.Ağustos.2018, 16:21
Holgelmişsen Motorunu biran aönce bulup yollara düşersin inşallah.

FouL
02.Ağustos.2018, 17:00
Merhaba RR forumlarına hoşgeldiniz..
Gruba yenı uye oldum herkese selam istanbul anadolu yakasında ıkamet edıyorum yaş 29 oto kuafor ısıyle ugrasıyorum amacım yenı bır motor almak ve bununla beraber yenı arkadaslıklar ve dostluklar edınmek sımdıden herkese tesekkurler

Emreyanık58
02.Ağustos.2018, 17:03
Tesekkur ederım inş aranızda yabancılık cekmem ve guzel dostluklar kazanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

erkopaşa
02.Ağustos.2018, 17:41
Emre aramıza hoşgeldin. Ankara'dan selâm olsun. Gönlündeki motora en kısa zamanda ulaşırsın inşallah. Yollarda ve forumda aktif olmanı dilerim.

HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

newmoon06tr
02.Ağustos.2018, 19:01
Emre, RR Foruma hoşgeldin, en kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşman dileğiyle.

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emreyanık58
02.Ağustos.2018, 19:16
Arkadaslar hepınıze cok tesekkur ederım forumların yabancısıyım bu forum cok hosuma gıttı ve sureklı bırseyler yazma ve aktıf olma ıstegı olusuyor bende becerebıldıgım kadarıyla aktıf olmaya calısacagım ve elımden geldıgınce yardım edebılecegım konulara mudahıl olacagım tesekkur ederım herkese bu sıcak davranıslarınız ve temennılerınız ıcın

erkopaşa
02.Ağustos.2018, 19:31
Arkadaslar hepınıze cok tesekkur ederım forumların yabancısıyım bu forum cok hosuma gıttı ve sureklı bırseyler yazma ve aktıf olma ıstegı olusuyor bende becerebıldıgım kadarıyla aktıf olmaya calısacagım ve elımden geldıgınce yardım edebılecegım konulara mudahıl olacagım tesekkur ederım herkese bu sıcak davranıslarınız ve temennılerınız ıcın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEmre forumdan da anladığın gibi Raptor Riders ailesi olarak sevgi, saygı ve sadakat duyguları ile birbirine bağlı güzel bir aileyiz. Seni de aramızda görmekten mutluluk duyduk.[emoji2][emoji4]
Ayrıca toplantılara katılmak için motosiklet şartımız yok. Forumdan buluşmaları takip ederek katılabilirsin.
Yolunda farında hep açık olsun. 🤟🤟🤟

Emreyanık58
02.Ağustos.2018, 19:38
Emre forumdan da anladığın gibi Raptor Riders ailesi olarak sevgi, saygı ve sadakat duyguları ile birbirine bağlı güzel bir aileyiz. Seni de aramızda görmekten mutluluk duyduk.[emoji2][emoji4]
Ayrıca toplantılara katılmak için motosiklet şartımız yok. Forumdan buluşmaları takip ederek katılabilirsin.
Yolunda farında hep açık olsun. 🤟🤟🤟

Guzel bır aıle oldugunuz karsılıklı ılıskılerınızden yenı gelenlere davranısınızdan yardımlara veya sorulan basıt sorulara bıle verılen cevapları ınsanların yardım edebılmek ıcın adeta yarıstığı cok guzel bır aılede banada bır yer verdıgınız ıcın cok tesekkur ederım toplantılar herzaman katılmak ıstedıgım ortamlardır baska platformlarda baska alanlarda bunu yapıyorum ımkanlar el verdıkce tabıı

Mehmet A.
02.Ağustos.2018, 23:27
Hoşgelişler olsun [emoji4][emoji4]

Mehmet A.

vosraptor
02.Ağustos.2018, 23:52
hoşgeldiniz ben gönlümdeki motoru buldum umarım sizde bulursunuz [emoji4][emoji112]

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emreyanık58
03.Ağustos.2018, 00:55
hoşgeldiniz ben gönlümdeki motoru buldum umarım sizde bulursunuz [emoji4][emoji112]

İnşallah bulurum sotede beklıyoruz ama zaman gectıkcede sabırsızlanıyorum ve acele karar verıp hata yapmak ıstemıyorum

Hakan_
03.Ağustos.2018, 00:59
Emre hoşgeldin. Hızlı bir şekilde gönlündeki motora kavusmani diliyorum :)

vosraptor
03.Ağustos.2018, 01:15
İnşallah bulurum sotede beklıyoruz ama zaman gectıkcede sabırsızlanıyorum ve acele karar verıp hata yapmak ıstemıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildievet evet bende bir aydır bekliyorum acele etmemek en mantıklısı ama buluncada kaçırmamak lazım 2 tane kaçırdım çok güzellerdi acele etmiyeyim dediğimden dolayı [emoji1]

Emreyanık58
03.Ağustos.2018, 01:19
evet evet bende bir aydır bekliyorum acele etmemek en mantıklısı ama buluncada kaçırmamak lazım 2 tane kaçırdım çok güzellerdi acele etmiyeyim dediğimden dolayı [emoji1]

Aynen baskan o arayı tutturmak onemlı bakalım kısmet neler olacak

Akcollu
03.Ağustos.2018, 10:25
Hoşgeldin Emre. İnşallah en kısa zamanda gönlündeki makineye sahip olursun. Forumda aktifliğinin devamını dilerim. :)

Emreyanık58
03.Ağustos.2018, 10:57
Hoşgeldin Emre. İnşallah en kısa zamanda gönlündeki makineye sahip olursun. Forumda aktifliğinin devamını dilerim. :)

Hosbulduk tesekkur ederım ınsallah bulacagım bır makına forumda herzaman aktıf olmaya calısacagım

Emreyanık58
03.Ağustos.2018, 10:58
Emre hoşgeldin. Hızlı bir şekilde gönlündeki motora kavusmani diliyorum :)

Hosbuldum guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım

Raci06
03.Ağustos.2018, 15:55
Emre RR foruma hoşgeldin. Bir an önce motoruna kavuşmanı dilerim.
Boyun 1,75 den uzun değilse RR 250 e9b klasik öneririm. uzun boylu isen daytona veya spyder. Sessiz motor istiyosan enjektörlü bir GV250 Hyosung.. Paran varsa yamaha veya honda 250 cc ler ile başlayabilirsin ..
Kafanda oluşan sorulara forumdaki geniş arşivden arama yaparak cevap bulabilirsin . Olmadı yeni başlık atında sorunu burdan paylaşırsan çok tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır. Motor alış süresince ve sonrasında forumda aktif olmanı dilerim . Tekerine taş değmesin.