PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : herkeze merhabalar bayramınız mubarek olsun

Mr.asi
22.August.2018, 14:35
saygıdeğer abilerim kardeşlerim öncelikle bayram iniz mübarek olsun 8)

aranıza yeni katıldım ve başka hiç bir yerde bukadar samimi ve bilgi dolu yer olmadığını gordum acıkcası:utangaç:

sizlerden ufak bir konuda yardım isticem
uzun zamandır RR araştırıyorum ve bayram öncesı 2011 model temiz ve butceme uygun bir makine buldum
ama isin garip tarafı adam RR olarak koymuş İlanı ve daha gidip yüz yüze goruşemedim ama baya inceleyip araştırdım makine asya motor pars 250 cıktı pazartesi günü gidip bakıp alacaktım ama şimdi bi ikilemde kaldım
bu motorun artıları on çift disk arka disk vs iyi güzel ve temiz bir motor ama bir de sizlerden bu konu hakkında özellikle pars 250 kullananlar varsa formda lütfen biraz bilgi verirse memnun olurum.

formda baktım eski başlıklar var ve istediğim bilgiyi bulamadım belkide gözümden kaçmış olabilir

saygılar.

FouL
22.August.2018, 14:52
Hoşgeldin iyi bayramlar.. tanışma başlığı açmışsın ama kendini hiç tanıtmamışsın..

Mr.asi
22.August.2018, 15:13
haklısın yeni oldugumdan daha nerden ne acıcagmı bilemedim

adım rami
ıstanbul kartal dan
yas 31
enerji danışmanliği yapiyorum
hee birde cifte vatandaşım :)

CELİL
22.August.2018, 17:02
Merhaba Rami iyi bayramlar aramıza hoş geldin :)
Asya pars regal raptor tarafından asya firması için üretildi fakat motorları eski modellerinkinden blansörsörsüz sisteme sahip titreşimli imkanın varsa 2011 ve üstü blansörlü model regal raptor bak olmuyorsa uygunsa ve temizse buda günlük kullanımda işini görür 8)

AhmetYalçın
22.August.2018, 20:28
Aramiza hosgeldin

Mehmet A.
22.August.2018, 23:58
hoşgelişler olsun :)

Mr.asi
23.August.2018, 13:54
BAŞKAN HOŞ BULDUK TEŞEKKÜR EDERİM8)
gündelik ve kısa mesafede sorun olmaz şimdilik idare ederim sonra daha iyisini alırım
kısa mesafeler şehir içi falan kulanı cam pek uzun yol veya 90 100 km yi gecen biri değilim arıza ve sorun masraf çıkarmasın yeter :)

Mr.asi
23.August.2018, 13:55
Aramiza hosgeldin

hoş bulduk8)

Mr.asi
23.August.2018, 13:56
hoşgelişler olsun :)

eyvallah hoş buluşlar olsun 8)

bjorngelotte
23.August.2018, 15:06
Selam aramıza hoşgeldin
Asya çok tutulmadı krom aksamları bi kaç sene içerisinde çürüdü kullanan arkadaşlarımı elektrik ve mekanik problemlerle çok üzdü..Regal raptor almak daha mantıklı bütçene göre varsa regal olabilir eğer bulamazsan 250klasik bakmanızı tavsiye ederim..

erkopaşa
23.August.2018, 21:16
Rami aramıza hoş geldiniz. Gönlünüzdeki motoru en kısa zamanda bulursunuz inşallah. Hayırlı bayramlar olsun.

HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi