Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spyder 350 Sorunum var :/

AsiLord
26.August.2018, 01:14
Merhaba arkadaşlar.İlgili sorunum şu:Aküyü sıfır taktım.1 1.5 hafta motor sorunsuz çalıştı.Şimdi ise marşa basıyorum hiç almıyor.Aküye takviye yapıyorum çalışıyor belli bir süre gittikten sonra kendi kendine 1 2 tekleme yapıp duruyor.Benzinim tam.Motoru vurduruyorum hiç çalışmıyor.Bazen marşa basınca zzzz sesi geliyor bazense hiç almıyor.Elektrik var ama çok düşük ışıklar.Yardımcı olursanız sevinirim.Teknik olarak motor konusunda çok az bilgiye sahibim forumada ilk defa yazıyorum.Yanlışım varsa affola.

CELİL
26.August.2018, 10:14
Merhaba İlker aramıza hoş geldin :)
Yeni gelen arkadaşlarımızı daha iyi tanıyabilmek yardımcı olabilmek için ilk mesajında forum başlığı altında bulunan Tanışma başlığında kendini tanıtmasını bekliyoruz :)
Soruna gelince bence makine aküyü şarz etmiyor akü içindeki voltaj azalıp yeterli elektirik olmayınca makine bu tepkileri verir aküyü şarza bağla dolunca normale döner sonra içindeki elektirk bitince tekrar makine stop edecektir
Makinenin statör veya konjektöründe sorun olabilir kontrol ettirmek gerek veya çok basit akü bağlantı kabloları gevşemiş olabilir bağlantıları kontrol et kolay gelsin 8)

ugurrrcann
26.August.2018, 14:39
geçmiş olsun umarım Celil başkanın dedikleri çözüm olur sorununa

AsiLord
27.August.2018, 00:49
Tamamdır başkan teşekkür ederim yardımların için tanıştığımıza memnun oldum 8)

mxsrn
27.August.2018, 17:19
Hoşgeldiniz! Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede sorununuz çözülmüş olur.

AsiLord
29.August.2018, 06:57
Evet sorunum çözüldü.Sağolsun celil başkanın yukarıda sıraladığı ihtimallerden biriymiş. Aküyü şarj eden kablo bağlantılarında temassızlık varmış.8)

AhmetYalçın
29.August.2018, 10:05
Gecmis olsun o zaman