Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jant Değişimi

vevcil
28.August.2018, 20:58
Merhaba arkadaşlar. İlk R.R 'me sahip olduktan kısa bir süre sonra 10 günde iki kaza yaptım :D Neyse ki ikisinde de birkaç çatlak ve eziklerle atlatabildim.Şu an birkaç küçük sorunun dışında ön jantta göbekten ve kenardan yamukluk var ve tekerlek sekiz çiziyor.Jant düzelten bir yer bulamadım.Spyder 250 için 21'' jant bulmak da çok zor.1000 lira dan aşağı yok. SİZCE 18'' İLE DEĞİŞİKLİK YAPILABİLİR Mİ? Herhangi bir soruna yol açar mı? Keza 18'' jant da lastik de çok çeşitlilik ve uygun fiyatlar var.Daha sonrası için de değişiklik gerektiğinde zorlanılmaz diye düşünüyorum.Sizin düşünceleriniz neler?
Teşekkürler şimdiden.

CELİL
28.August.2018, 21:23
Merhaba Volkan çok geçmiş olsun
Küçük jant takılabilir sanırım servise sormak lazım düzeltme işlemini topkapı'da eski vatan oto sanayide (fırat oto sanayi arkası) jant tamir eden jantçılar var onlara bir bak istersen kolay gelsin 8)

vevcil
28.August.2018, 21:29
Teşekkür ederim Celil başkan :)

erkopaşa
28.August.2018, 22:18
Çok geçmiş olsun. Forumda ve yollarda aktif olmanı dilerim...Tekerine taş değmesin.

HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akcollu
28.August.2018, 23:08
Geçmiş olsun Volkan. Allah beterinden saklasın.

vevcil
29.August.2018, 06:17
Teşekkürler arkadaşlar.Şu jant işini de halledebilsem yollara dönücem :)

vevcil
30.August.2018, 20:39
Uzun arayışlar sonunda motosiklet jantı düzelten bir yer bulabildim. İhtiyacı olan olabilir diye yazıyorum buraya. Topkapı Teknik Oto Sanayi'de Eren Jant bu işi yapabiliyor...