PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spyder için V-Twin?

teoman25
05.September.2018, 00:11
Merhaba arkadaşlar,

evet hepimizin aklında içten o soru var... Spyder için V motor uygulaması. :)
350cc den daha yüksek daha güçlü bir V motor hepimizin hayali malum,

bunun için bilgisi, fikri, deneyimi, olan kimler var.
yani bizim şase için hangi motor bloğu olur sizce. misal 650lik bir motor olurmu
veya virago 535. bu işe girilirmi ortalama nasıl bir bütçe çıkar.

Mehmet A.
05.September.2018, 11:30
motorlarımızın şasesi v motor için uygun değil eğer uygun olsaydı eminin bir çok kişi v motora geçiş yapardı. çünkü motorlarımızda tip var :D
masraf olarak ta şaseye müdahaleyi de düşünürsek sanki virago 535 almak daha mantıklı olur :D

Captain
05.September.2018, 11:33
Bir ara Süleyman abi düşünüyodu spyderın motorunu değiştirmeyi, şase için de sağlamlaştırma işlemlerini falan araştırmıştı ancak detaylarını hatırlamıyorum şuan

teoman25
05.September.2018, 11:54
motorlarımızın şasesi v motor için uygun değil eğer uygun olsaydı eminin bir çok kişi v motora geçiş yapardı. çünkü motorlarımızda tip var :D
masraf olarak ta şaseye müdahaleyi de düşünürsek sanki virago 535 almak daha mantıklı olur :D

virago 535e bi oturma fırsatım oldu ama çok küçük geldi bana motorun anatomisi, bisiklete binmiş gibi hissettim.
182.boy 90kg biri olarak çok garip geldi bana virago. yani spyderın görselliğini ve oturuş sürüş endamını çok benimsemişim

Raci06
13.September.2018, 01:10
Boyle bir adaptasyon sonucu olusan yeni makinanin motor ve şase numaralari farkli olacak. Bunin yasal zorluklarinolur sanirim. Isin bu kismi nasil olacak.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kurt
13.September.2018, 13:11
Arkadaşlar V-Twin yapmak isteyen olursa hazırda Spyder motorsuz şase var bilginize 8)