Orijinalini görmek için tıklayınız : 150 cc RR'ıma elektirik tesisatı bulamıyorum.
Atakanunlu
20.September.2018, 16:36
Merhabalar 150cc Regal Raptor'uma bulunduğum şehirin imkanlarıyla tamir ettirmek istemem sonucunda iş bilmez bir ustanın elektirik tesisatının kumanda kolları kısmını komple kesip biçmesiyle birlikte motorun sıkıntısı hiç bitmedi giderken stop etmeler sürekli her türlü ampulü patlatmasıyla fark ettim 2008 model olduğu için de Emre Motorda ve Ali Ustada bulamadım eğer bulabileceğim elektirik tesisatı veya başka bir motorun elektirik tesisatını nasıl uydurabilirim veya böyle bişey mümkün müdür fikirlerinizi bekliyorum saygılar.
CELİL
20.September.2018, 17:29
Merhaba Atakan geçmiş olsun iş bilmeyen usta sağlam makineyi yürümez hale getiriyor malesef bu işi iyi bir usta bulmadan çözmek zor elektrik işinden anlamak gerek iyi bir usta başka makinelerin tesisatını uydurabilir kuryeler iyi ustaların genelde yerini bilir onlara sor parça olarak eski kasa regal raptor'ların parçalarını satan bir firma var onda uyan bir tesisat olabilir linki aşağıda veriyorum onada bir sor istersen kolay gelsin 8)
http://www.deltamotorluaraclar.com/index.php?route=product/category&path=60_117&page=5
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.