Orijinalini görmek için tıklayınız : "Raptor Riders Muğla"🤘🏽
cicada
17.October.2018, 14:19
8) Sevgili dostlar. 8)
MUĞLA ili Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Marmaris, Bodrum, Fethiye, Milas, Yatağan, Seydikemer, Kavaklıdere, Ula, Datça ilçelerinde ikametgah eden ve Chopper motosiklet kullananlardan kimler var????
Tanışmak için paylaşımlarınızı bekliyorum.
Görüşmek dileğiyle :)
newmoon06tr
17.October.2018, 14:28
Haydi Deniz, kim tutar seni bee.
İlk adım hayırlı olsun,
Yapabileceğimiz bir şey olursa, her zaman destekçin ve yanında olduğumuzu bilesin. 8)
cicada
17.October.2018, 14:38
Haydi Deniz, kim tutar seni bee.
İlk adım hayırlı olsun,
Yapabileceğimiz bir şey olursa, her zaman destekçin ve yanında olduğumuzu bilesin. 8)
Abi teşekkür ederim. Egenin efesi olarak silahı çekip ilk ateşi yaptım.
Umarım hayırlısı olur.....
cicada
17.October.2018, 14:45
Bende Ankara ve İstanbul gibi yazayım.
1) Deniz Motör - Köyceğiz
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Fenomen
17.October.2018, 14:53
Cicada süper gidiyor..
Fenomen
17.October.2018, 14:55
Herkese Merhaba, Muğla Marmaris de üyeniz olmadığını duydum, İzninizle Beyler ben geldim.
Fenomen
17.October.2018, 14:56
Bende Ankara ve İstanbul gibi yazayım.
2) Ender Yeşilaraz - Marmaris
3)
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
cicada
17.October.2018, 14:56
Cicada süper gidiyor..
Ender kardeşim hoşgeldin.
Dostlar Ender benim ilkokul sınıf arkadaşım. Çok eski zamana dayalı dostluğumuz vardır. Bir nevi kardeşim gibidir.
:) :) :)
CELİL
17.October.2018, 15:06
Deniz inşallah çağrına güzel geri dönüşler olur sende bölgede güzel bir ekip kurarsın ben her zaman senin yanındayım yolunuz açık olsun hayırlısı olsun inşallah :) 8)
cicada
17.October.2018, 15:09
Deniz inşallah çağrına güzel geri dönüşler olur sende bölgede güzel bir ekip kurarsın ben her zaman senin yanındayım yolunuz açık olsun hayırlısı olsun inşallah :) 8)
Teşekkür ederim Celil abi.
Bakalım hayırlısıyla MUĞLA ekibini kurmaya niyetlendim.
De gidi EFELER deeeee...
Hadi gari geliverin.........
newmoon06tr
17.October.2018, 15:19
Herkese Merhaba, Muğla Marmaris de üyeniz olmadığını duydum, İzninizle Beyler ben geldim.
Ender RR Foruma hoş geldin,
Konu açılalı 1 saat oldu, Muğla anında 2 kişi listelendi, haydi bakalım, heyecanla izlemedeyiz. 8)
Thebattle43
17.October.2018, 17:13
3)
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)Emre DİNÇ BİZ 10 NUMARA ADAMIZ KÖYCEĞİZDEN SELAMLAR..
cicada
17.October.2018, 17:21
3)
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
Emreee alem adamsın veselam..... :) :) :)
Mehmet A.
17.October.2018, 17:47
Bu konu patlar aga [emoji16][emoji16][emoji16]
Hadi hayırlı olsun. Bir şehri daha adıyla forumda görmek güzel olacak [emoji4][emoji4][emoji4][emoji869][emoji869][emoji869][emoji106][emoji106][emoji106]
Mehmet A.
Rutkay Ediz
17.October.2018, 17:55
Gerçek bir chopper ruhu, gerçek bir RaptorRider. Başlattığınız bu oluşum umarım ki güzel bir sonuca varır. Ankara Ekibi olarak bizlerden tam destek. Kucak dolusu sevgi ve selamlarımızla... ,🤘🤘🤘
cicada
17.October.2018, 18:02
Teşekkür ederiz arkadaşlar. :)
Hadi gari Muğla
erkopaşa
17.October.2018, 18:03
Haydi Muğla kim tutar seni... [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Deniz her daim yanındayız, başlattığını bu girişim hayırlara vesile olsun. Saygılar, sevgiler. [emoji2][emoji4]
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cicada
17.October.2018, 18:10
Haydi Muğla kim tutar seni... [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Deniz her daim yanındayız, başlattığını bu girişim hayırlara vesile olsun. Saygılar, sevgiler. [emoji2][emoji4]
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim Erkan. Umarım başarabiliriz.
Chopper_alp
17.October.2018, 18:52
Muğla'lı choppercılar kim tutar sizi her daim yanınızdayız. İyi gelişmelerinizi duymamız dileklerimle.. Buradan Muğla ya çok sevgiler, saygılar [emoji847]
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cicada
17.October.2018, 19:11
Muğla'lı choppercılar kim tutar sizi her daim yanınızdayız. İyi gelişmelerinizi duymamız dileklerimle.. Buradan Muğla ya çok sevgiler, saygılar [emoji847]
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muğla dan selamlar sizede. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim
AhmetYalçın
17.October.2018, 19:11
Ankaradan size sonsuz destek hemen yol planlari yapildi gelmek icin sabirsizlaniyoruz
cicada
17.October.2018, 20:39
Ankaradan size sonsuz destek hemen yol planlari yapildi gelmek icin sabirsizlaniyoruz
Süpersiniz :) 4 gözle bekliyoruz. Bizde bir an önce ekibi kurmalıyız. Haydi efeler....
Akcollu
18.October.2018, 00:26
Dahası eklenir buraya [emoji4] Haydi Muğla göster kendini [emoji123] Muğlaya çok selamlar
M6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cicada
18.October.2018, 01:08
Dahası eklenir buraya [emoji4] Haydi Muğla göster kendini [emoji123] Muğlaya çok selamlar
Temennimiz 10 kişinin üzerine çıkmak. Daha yeni başladık.
Degidi goca moğla deeee.....
fyg50
18.October.2018, 01:56
Merhabalar, İstanbuldan yeni yerleşmiş biri olarak, Akyakada Gökovadan Daytona kullanıcısı bende varım :)
cicada
18.October.2018, 08:34
Merhabalar, İstanbuldan yeni yerleşmiş biri olarak, Akyakada Gökovadan Daytona kullanıcısı bende varım :)
Fatih hoşgeldin aramıza. Seni gördüğüme sevindim. :)
cicada
18.October.2018, 08:37
3) Fatih Yiğitgülsün - Gökova Akyaka
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
Raci06
18.October.2018, 11:38
Son zamanlarda forumda gordugum en sevindirici olay .. Tebrikler Deniz .. yolunuz açık olsun.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cicada
18.October.2018, 11:41
Son zamanlarda forumda gordugum en sevindirici olay .. Tebrikler Deniz .. yolunuz açık olsun.
Teşekkür ederim Raci abi. Umarım en az 10 kişiyi tamamlayıp (gönlüm daha fazlasında) MUĞLA teşkilatını kuracağız.
EFELER haydi ZEYBEK oynamaya :)
UğurOrhon
18.October.2018, 23:04
Antalya'da yaşayan bir Fethiyeli olarak Muğla'daki dostları selamlıyorum. Desteğe ihtiyacınız olduğu her an bir telefon kadar yakınınızdayım. Yolunuz açık olsun.
cicada
19.October.2018, 01:33
Antalya'da yaşayan bir Fethiyeli olarak Muğla'daki dostları selamlıyorum. Desteğe ihtiyacınız olduğu her an bir telefon kadar yakınınızdayım. Yolunuz açık olsun.
Teşekkür ederiz Uğur. Muğla teşkilatını kurcaz inşallah. Fethiyede olan dostlarımıza da iletebilirsen sevinirim. Ulaşamadığımıza ulaşalım el birliği ile....
cicada
19.October.2018, 13:56
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
yok mu arttıran. MUĞLALILAR bekliyoruz. Hadin GARİİİİİİ
Mehmet A.
19.October.2018, 22:32
Devam devam [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
AhmetYalçın
20.October.2018, 11:09
Masallah mugla hizli gidiyor
kurt
20.October.2018, 11:55
Haydi Muğla ayağa kalk...
Sizinleyiz[emoji106]
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet A.
20.October.2018, 21:32
mehmet bunu biliyor beğeniyor takip ediyor :D
cicada
20.October.2018, 21:43
Dört gözle beklemedeyim....
Akcollu
23.October.2018, 14:19
Takipteyiz. Yeni oluşumu heyecanla bekliyoruz [emoji106]
AhmetYalçın
24.October.2018, 07:06
Toplaninda yaza muglaya gelelim yaa
cicada
24.October.2018, 14:01
Toplaninda yaza muglaya gelelim yaa
Yaza kadar toplanırız büyük ihtimal. Arkadaşlarıma motorlarını sattırıp chopper almaları için baskı yapıyorum.... 8)
cicada
30.October.2018, 11:43
Nerde bu MUĞLALILAR. Gıranmı girdi acaba. Kökümü kurudu bunların.
Heeeyyyyyyy Muğlalılar nerelerdesiniz bakemmmm......
newmoon06tr
30.October.2018, 19:21
Nerde bu MUĞLALILAR. Gıranmı girdi acaba. Kökümü kurudu bunların.
Heeeyyyyyyy Muğlalılar nerelerdesiniz bakemmmm......
Deniz 6 gündür yoksun, hepsi kaçtı herhalde :)
Mehmet A.
30.October.2018, 22:20
He ya bi toplanında gülcemalinizi görek [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
cicada
31.October.2018, 11:30
Firari Muğla :) Tatil nedeniyle yoktum piyasada.
Bir buluşma toplantısı bizde ayarlayalım. Gökova Akyakaya bir direksiyon sallamak gerek sanki.
cicada
05.November.2018, 12:06
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
6 Kişiye daha ihtiyacımız var. Nerde bu devlet nerde bu millet :)
AhmetYalçın
05.November.2018, 21:55
Toplaninda muglaya gelelim
cicada
05.November.2018, 22:29
Toplaninda muglaya gelelim
Aynen yaza bu planı yapalım. Ankara istanbul ve antalya ekibi hep birlikte muglada toplanalım. ..
cicada
12.November.2018, 11:01
Fatih kardeşimiz İstanbul'a uçtu. 10 gün sonra dönecek. Dönüşünde pazar gününe denk getireceğimiz bir buluşma planlayacağız. mevcuttaki 4 kişi ve değişik motor tarzları olan arkadaşlarda katılacaklar. Buluşma yerimiz Muğla Gökova Akyaka olacak. Toplu sürüş için bir istikamet belirleyeceğiz. Ayrıntıları Celil başkanım ile paylaşarak bir bildirim yapabileceğimizi düşünüyorum. Biraz gayri resmi olacak ama ilk başlangıcımızı yapalım istedik....
CELİL
12.November.2018, 11:20
Fatih kardeşimiz İstanbul'a uçtu. 10 gün sonra dönecek. Dönüşünde pazar gününe denk getireceğimiz bir buluşma planlayacağız. mevcuttaki 4 kişi ve değişik motor tarzları olan arkadaşlarda katılacaklar. Buluşma yerimiz Muğla Gökova Akyaka olacak. Toplu sürüş için bir istikamet belirleyeceğiz. Ayrıntıları Celil başkanım ile paylaşarak bir bildirim yapabileceğimizi düşünüyorum. Biraz gayri resmi olacak ama ilk başlangıcımızı yapalım istedik....
Merhaba Deniz toplanma yapılanma gayri resmi olarak başlayıp gelişecek büyüyecekki resmi kimliğinize ulaşabilin ilk toplantı ilk heyacan devamı büyüyerek gelir inşallah :) 8)
cicada
12.November.2018, 11:24
Merhaba Deniz toplanma yapılanma gayri resmi olarak başlayıp gelişecek büyüyecekki resmi kimliğinize ulaşabilin ilk toplantı ilk heyacan devamı büyüyerek gelir inşallah :) 8)
İlk toplantımızı yaparak hem böyle bir oluşum içinde olduğumuzu göstermek hemde birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı bulmak. Yapacağımız toplu sürüş sonrası katılmak isteyenlerinde artacagını düşünüyorum...
CELİL
12.November.2018, 11:36
İlk toplantımızı yaparak hem böyle bir oluşum içinde olduğumuzu göstermek hemde birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı bulmak. Yapacağımız toplu sürüş sonrası katılmak isteyenlerinde artacagını düşünüyorum...
Deniz doğru yoldasın yola devam biz daima yanındayız :) 8)
newmoon06tr
12.November.2018, 13:22
İlk toplantımızı yaparak hem böyle bir oluşum içinde olduğumuzu göstermek hemde birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı bulmak. Yapacağımız toplu sürüş sonrası katılmak isteyenlerinde artacagını düşünüyorum...Deniz, hayırlısı olsun. Kısa sürede çabuk yol alacağınızı inanıyorum, her zaman Ankara olarak destek kapsamında yaninizdayiz
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zafer
12.November.2018, 13:39
hadi hayırlısı güzel vakıt gecirmeniz dilegizyle toplu sürüşte dikkatli olun tekerinize taş degmesin.
Mehmet A.
12.November.2018, 21:56
Hadi inş. 4 gözle sizi bekliyoruz...
Gayri resmiyi çok dert etmeyin. Bakın ankara nerden nereye geldi. İlk patch alanımız ali abi ve sırayla patchlenmeye başladık. Bu işe kışın başlamak avantaj aslında sağlam bir grup ortaya çıkacaktır. Gelen olacaktır giden olacaktır bu sizde moral bozukluğuna sebep olmasın. Motor ile aranıza siyaset, din, dil, ırk vb. girmediği sürece yere sağlam basarsınız. Bir gün bir araya gelirsek ankara grubundaki renkleri daha iyi görürsünüz. Bizim derdimiz güzel insanlarla sevdiğimiz araçla bir araya gelmek gerisi sadece bize renk katar.
Sizde öyle olun grubunuz daim olsun, bütün iyi dileklerimiz sizlerle ve heyecanla sizleri izliyor olacağız [emoji4][emoji4][emoji4]
Mehmet A.
cicada
12.November.2018, 22:48
Sıcak ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 🏍🏍🏍
Raci06
13.November.2018, 10:36
Muhabbetiniz bol olsun Muğla.. Kulaga bi hoş geliyor valla . ;)
cicada
10.April.2019, 11:13
Merhaba Dostlar.
Nisan ayına girdik. Yağmurlar da yakında durur. Muğla olarak bizde hareket başlar.
Motosiklet Festivallerine kadar MUĞLA RAPTORRİDERS ekibini kurmamız arz etmektedir.
En son ekip listesi durumumuz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
şeklindeydi.
Muğla ekibinde yer almak isteyen motor sevdalısı arkadaşlar ekip listesini kopyalayıp kendi bilgilerinizi girerek bizlerle paylaşmanızı arzu etmekteyiz.
Görüşmek dileğiyle....
CELİL
10.April.2019, 12:27
Muğla'daki arkadaşlar kışı geride bıraktık yaza tam gaz hazırlanıyoruz yeni arkadaşları bekliyoruz haydi elleri görelim yaza tam gaz girelim :) 8)
Eray Aksoy
10.April.2019, 20:27
Merhaba Dostlar.
Nisan ayına girdik. Yağmurlar da yakında durur. Muğla olarak bizde hareket başlar.
Motosiklet Festivallerine kadar MUĞLA RAPTORRİDERS ekibini kurmamız arz etmektedir.
En son ekip listesi durumumuz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
şeklindeydi.
Muğla ekibinde yer almak isteyen motor sevdalısı arkadaşlar ekip listesini kopyalayıp kendi bilgilerinizi girerek bizlerle paylaşmanızı arzu etmekteyiz.
Görüşmek dileğiyle....
Deniz inşallah arzu ettiğin gibi Teşkilatı kurup birlikte güzel vakit geçirirsiniz.Her şeyin bir zamanı var.Hiç bir şey sizleri umutsuzluğa düşürmesin.Aynı süreci Antalya da biz de yaşıyoruz.Umarım iki teşkilat da hayırlısıyla kurulur.Mesafemiz de çok değil.Antalya - Muğla arası sadece 300 km.Sahil yolu ise mükemmel.Birbirimize de gidip gelebiliriz müsait olduğumuzda.Antalya olarak sizler için yapabileceğimiz bir şey olursa her zaman yanınızda olduğumuzu bilin.Haber vermeniz yeterli 8)
Mehmet A.
10.April.2019, 20:41
Ahhaaa Muğla küllerinden doğuyor. Tekipteyiz [emoji16][emoji4][emoji106]
Mehmet A.
erkopaşa
10.April.2019, 21:49
Haydi Muğla kim tutar seni [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Sevgiler saygılar selamlar herkese [emoji112]
Gönlümüz sizinle en kısa zamanda teşkilat olarak Muğla yollarına damga vurursunuz [emoji120][emoji2937][emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
newmoon06tr
10.April.2019, 22:56
Deniz, bir adım atmak o işin yarısını yapmaktır, siz bu işin yarısını geçtiniz, eminim en kısa zamanda Muğla yı keyifle izliyor olacağız.
Heyecanla takipteyiz başlayınca devamı gelecek inşallah
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zafer
11.April.2019, 00:31
Muğa ve Antalya takipteyiz üç e üç gidiyorsunuz :)
cicada
11.April.2019, 09:53
Deniz inşallah arzu ettiğin gibi Teşkilatı kurup birlikte güzel vakit geçirirsiniz.Her şeyin bir zamanı var.Hiç bir şey sizleri umutsuzluğa düşürmesin.Aynı süreci Antalya da biz de yaşıyoruz.Umarım iki teşkilat da hayırlısıyla kurulur.Mesafemiz de çok değil.Antalya - Muğla arası sadece 300 km.Sahil yolu ise mükemmel.Birbirimize de gidip gelebiliriz müsait olduğumuzda.Antalya olarak sizler için yapabileceğimiz bir şey olursa her zaman yanınızda olduğumuzu bilin.Haber vermeniz yeterli 8)
Eray kardeşim güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.
Antalya olarak çok yakın ve muhteşem bir sahil yolu var. Daha önce defalarca yapmama rağmen ekip olarak o yolu tutmaktan çook zevk alırım. Umarım her ikimizde en kısa sürede ekiplerimizi kurup beraber bir organizasyon yaparız. Muğla olarak her zaman her daim sizlerleyiz.
Sevgiler Saygılar...
cicada
11.April.2019, 09:54
RR ailesinin iyi dilekleri için ayrıca teşekkür ederim. En kısa sürede aranızda olmak istiyoruz.....
Eray Aksoy
11.April.2019, 11:05
Eray kardeşim güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.
Antalya olarak çok yakın ve muhteşem bir sahil yolu var. Daha önce defalarca yapmama rağmen ekip olarak o yolu tutmaktan çook zevk alırım. Umarım her ikimizde en kısa sürede ekiplerimizi kurup beraber bir organizasyon yaparız. Muğla olarak her zaman her daim sizlerleyiz.
Sevgiler Saygılar...
Eyvallah Deniz.Kuruluşlar tamamlandığında güney sahillerimizde çok güzel birlikteliklere,organizasyonlara imza atacağımızdan şüphem yok.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cicada
11.April.2019, 11:56
Eyvallah Deniz.Kuruluşlar tamamlandığında güney sahillerimizde çok güzel birlikteliklere,organizasyonlara imza atacağımızdan şüphem yok.
kesinlikle kıskanılan ekipler arasına girebiliriz :)
Mkarakas
11.April.2019, 14:57
Deniz abi böyle bir adım atman bizleri çok sevindirdi inşallah türkiyenin heryerinde kocaman bir aile olmak dileğiyle
Beklemedeyiz...
cicada
11.April.2019, 15:00
Deniz abi böyle bir adım atman bizleri çok sevindirdi inşallah türkiyenin heryerinde kocaman bir aile olmak dileğiyle
Beklemedeyiz...
Teşekkürler mehmet :)
cicada
12.April.2019, 10:35
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
Mehmet A.
16.April.2019, 05:48
Hadi muğla hareket bekliyoruz. Şu liste biraz daha canlansın...
Mehmet A.
cicada
16.April.2019, 10:15
Hadi muğla hareket bekliyoruz. Şu liste biraz daha canlansın...
Mehmet A.
Sıkıntım şu tanıdığım bir çok kişi değişik gruplarda üye. Ama her şeye rağmen bu ekibi KURACAĞIM......
Mehmet A.
16.April.2019, 10:22
Siz 4 le başlayın gerisi kolay [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
cicada
16.April.2019, 10:24
Siz 4 le başlayın gerisi kolay [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
Tüzük gereği oolmuyor diye biliyorum....
CELİL
16.April.2019, 10:25
Sıkıntım şu tanıdığım bir çok kişi değişik gruplarda üye. Ama her şeye rağmen bu ekibi KURACAĞIM......
Deniz biz daima yanındayız inşallah güzel yol arkadaşların olur sende keyifini çıkarırsın elimizden ne gelirse yanındayız :) 8)
cicada
16.April.2019, 10:27
Deniz biz daima yanındayız inşallah güzel yol arkadaşların olur sende keyifini çıkarırsın elimizden ne gelirse yanındayız :) 8)
Teşekkür ederim Celil abi. Şu köyceğiz motosiklet festivaline kadar ekibi kurup, festivalde yerimizi alarak RR bayrağını dalgalandırmak istiyorum....
CELİL
16.April.2019, 10:33
Tüzük gereği oolmuyor diye biliyorum....
Resmi olarak sayı yetmesede başlangıç için yeter ben burada arkadaşları aktif göreyim aktif olan arkadaşları bu yaz patchlendirip bir başlangıç yapabiliriz :) 8)
Not : Deniz uzun zamadır bizimlesin bu yaz seni kesin patch lendereceğim zaten :) 8)
Mehmet A.
16.April.2019, 10:43
Güzel haberler peş peşeeee [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
cicada
16.April.2019, 10:43
:utangaç: inşallah olacak abi inşallah...
cicada
16.April.2019, 16:40
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
cicada
18.April.2019, 16:06
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
:cry: Fatih arkadaşımız İstanbul'a taşındığından dolayı aramızda olamayacak. :cry:
Fatih kardeşimize hayatında başarılar dilerim. Umarım İstanbul ekibinin içinde yerini alır.
CELİL
18.April.2019, 16:49
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
:cry: Fatih arkadaşımız İstanbul'a taşındığından dolayı aramızda olamayacak. :cry:
Fatih kardeşimize hayatında başarılar dilerim. Umarım İstanbul ekibinin içinde yerini alır.
O zaman fatihi istanbul toplantılara bekliyoruz :) 8)
cicada
18.April.2019, 17:07
O zaman fatihi istanbul toplantılara bekliyoruz :) 8)
Ben Ankara'dan bize verin derken elimizdekini İstanbul'a kaptırdık :)
CELİL
18.April.2019, 17:14
Ben Ankara'dan bize verin derken elimizdekini İstanbul'a kaptırdık :)
:) :Rockn Roll: :Rockn Roll: :Rockn Roll: :Rockn Roll: 🤘🏽🤘🏽🤘🏽🤘🏽🤘🏽🤘🏽
CELİL
cicada
19.April.2019, 10:17
SON DURUM
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Mehmet A.
21.April.2019, 15:46
Buraya destek buraya destek...
Mehmet A.
cicada
21.April.2019, 15:48
Buraya destek buraya destek...
Mehmet A.
hep destek tam destek...1
endroad
21.April.2019, 16:03
hep destek tam destek...1
Türkiye kucak açmış chopper sevdalılarını bekliyor....
erkopaşa
21.April.2019, 17:07
Muğla dolaylarına özellikle Köyceğize tayin niyetim vardı. Ertelemek durumunda kaldım bir müddet. Bakarsınız en erken 2 sene sonrasına bi tayin ister oralara kapağı atarım. Nasip kısmet o zamana kadar Muğla teşkilatını kurarsınız inşallah [emoji16][emoji106][emoji2937][emoji2937]
endroad
21.April.2019, 17:14
Muğla dolaylarına özellikle Köyceğize tayin niyetim vardı. Ertelemek durumunda kaldım bir müddet. Bakarsınız en erken 2 sene sonrasına bi tayin ister oralara kapağı atarım. Nasip kısmet o zamana kadar Muğla teşkilatını kurarsınız inşallah [emoji16][emoji106][emoji2937][emoji2937]
Hocam tayin bu bir bakarsın Antalya çıkar :Rockn Roll:
erkopaşa
21.April.2019, 18:06
Hocam tayin bu bir bakarsın Antalya çıkar :Rockn Roll:
Nasip kısmet diyelim daha en az 2 sene var.[emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Eray Aksoy
21.April.2019, 18:53
Nasip kısmet diyelim daha en az 2 sene var.[emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Selamlar Erkan.Köyceğiz'i biliyormusun,gittin mi bilemiyorum ? Ama sana kendi fikrimi belirtmek isterim.
Yoğun ve stresli şehir hayatından sıkılan insanlar bu hengame den kaçıp kurtuluşu sessiz,sakin ve huzurlu sahil kasabalarında almak istiyorlar.Lakin hesaba katılması gereken bazı konular göz ardı edilebiliyor maalesef.Köyceğiz çok güzel bir yer.Sessiz,sakin ama yazın sezon açıldığında da bir o kadar kalabalı ve canlıdır.Benim gitmekten çok keyif aldığım ve huzurlu bir haftasonu geçirdiğim yerdir.Lakin belirttiğim gibi haftasonu yeterli gelmekte.Çünkü bir çok imkandan mahrum olan küçücük bir yerleşim birimidir.Deniz için ya Köyceğiz gölünden tekneler ile yada 30-40 km araba ile gitmek gerek.İlk başlarda "Ne olacak arkadaş.O kadar mesafeden ne çıkar" deniyor.Ama insan oradaki yaşama ayak uydurdukça o mesafeler artık çok uzak,gitmesi ızdırap ve yük geliyor.Ben de ilk geldiğim zamanlar Manavgat ta her yere yürüyerek giderdim.Ankara da markete bile daha uzak mesafelerde gittiğimden dolayı Manavgat ın bir ucundan bir ucuna yürümesi bana ufacık bir gezinti gibi gelirdi.Ama insanoğlu olduğu ortama çabuk alışıyor belirttiğim gibi.Bir süre sonra o mesafeler bana sonsuz gelmeye başladı.İnan sana da aynısı olacaktır.Ayrıca yaşımız ne kadar istemesek de ilerliyor.Büyük bir Hastane nin yakınımızda olması,en ufak tetkik ve kontroller için 70-80 km. gitmesi yine bir süre sonra çok ciddi bir külfet oluyor.Devlet dairelerinin uzak olması yine aynı sıkıntıyı beraberinde getiriyor.Benim sana tavsiyem daha ziyade denizi yakın,sosyal ve devlet hizmetleri daha ulaşılabilir olan yerlere yönelmendir.En sevdiğim yer Kaş olmasına rağmen aynı sıkıntılar orada da mevcut.Bu yüzden tayin için başvurunu yapmadan önce bunları da mutlaka göz ardı etmemeni tavsiye ederim.Şaka değil ama Manavgat bu konuda on numara bir yerdir.Her tür imkan ayağının altında.Bir yanı deniz bir yanı yayla.Milyonlarca Turistin binlere Euro verip geldiği ve gözbebeği olan bir tatil cenneti.Sayamayacağım kadar güzellikleri,olanakları mevcut.Antalya ve Alanya nın ortasında yer alması konum olarak çok daha cazip hale getirmekte.Her yere ulaşması kolay olmakta.Açıkçası senin yerinde olsam Manavgat veya Marmaris gibi yerleri tercih ederdim.Marmaris yaşam olarak aşırı yüksek rakamları ile insanı zorlamakta.En içten şekilde sana Manavgat'ı tavsiye ederim.Elbette Köyceğiz seçeneğini belirlerken bazı şeyleri hesaplamış ve orayı mutlaka görmüşsündür.Ben sadece kendi bakış açımı anlatıp belki faydası olur diye yazdım.
erkopaşa
21.April.2019, 19:11
Selamlar Erkan.Köyceğiz'i biliyormusun,gittin mi bilemiyorum ? Ama sana kendi fikrimi belirtmek isterim.
Yoğun ve stresli şehir hayatından sıkılan insanlar bu hengame den kaçıp kurtuluşu sessiz,sakin ve huzurlu sahil kasabalarında almak istiyorlar.Lakin hesaba katılması gereken bazı konular göz ardı edilebiliyor maalesef.Köyceğiz çok güzel bir yer.Sessiz,sakin ama yazın sezon açıldığında da bir o kadar kalabalı ve canlıdır.Benim gitmekten çok keyif aldığım ve huzurlu bir haftasonu geçirdiğim yerdir.Lakin belirttiğim gibi haftasonu yeterli gelmekte.Çünkü bir çok imkandan mahrum olan küçücük bir yerleşim birimidir.Deniz için ya Köyceğiz gölünden tekneler ile yada 30-40 km araba ile gitmek gerek.İlk başlarda "Ne olacak arkadaş.O kadar mesafeden ne çıkar" deniyor.Ama insan oradaki yaşama ayak uydurdukça o mesafeler artık çok uzak,gitmesi ızdırap ve yük geliyor.Ben de ilk geldiğim zamanlar Manavgat ta her yere yürüyerek giderdim.Ankara da markete bile daha uzak mesafelerde gittiğimden dolayı Manavgat ın bir ucundan bir ucuna yürümesi bana ufacık bir gezinti gibi gelirdi.Ama insanoğlu olduğu ortama çabuk alışıyor belirttiğim gibi.Bir süre sonra o mesafeler bana sonsuz gelmeye başladı.İnan sana da aynısı olacaktır.Ayrıca yaşımız ne kadar istemesek de ilerliyor.Büyük bir Hastane nin yakınımızda olması,en ufak tetkik ve kontroller için 70-80 km. gitmesi yine bir süre sonra çok ciddi bir külfet oluyor.Devlet dairelerinin uzak olması yine aynı sıkıntıyı beraberinde getiriyor.Benim sana tavsiyem daha ziyade denizi yakın,sosyal ve devlet hizmetleri daha ulaşılabilir olan yerlere yönelmendir.En sevdiğim yer Kaş olmasına rağmen aynı sıkıntılar orada da mevcut.Bu yüzden tayin için başvurunu yapmadan önce bunları da mutlaka göz ardı etmemeni tavsiye ederim.Şaka değil ama Manavgat bu konuda on numara bir yerdir.Her tür imkan ayağının altında.Bir yanı deniz bir yanı yayla.Milyonlarca Turistin binlere Euro verip geldiği ve gözbebeği olan bir tatil cenneti.Sayamayacağım kadar güzellikleri,olanakları mevcut.Antalya ve Alanya nın ortasında yer alması konum olarak çok daha cazip hale getirmekte.Her yere ulaşması kolay olmakta.Açıkçası senin yerinde olsam Manavgat veya Marmaris gibi yerleri tercih ederdim.Marmaris yaşam olarak aşırı yüksek rakamları ile insanı zorlamakta.En içten şekilde sana Manavgat'ı tavsiye ederim.Elbette Köyceğiz seçeneğini belirlerken bazı şeyleri hesaplamış ve orayı mutlaka görmüşsündür.Ben sadece kendi bakış açımı anlatıp belki faydası olur diye yazdım.
Uyarıların için çok teşekkür ederim Eray daha uzun bir süre var özellikle büyük kızımın üniversite olayı belirleyici olacak zaten Ankara’da bir okul olursa anca emeklilikte gelebiliriz [emoji106][emoji2937]
Hayırlısı diyelim
newmoon06tr
21.April.2019, 23:53
Yoğun ve stresli şehir hayatından sıkılan insanlar bu hengame den kaçıp kurtuluşu sessiz,sakin ve huzurlu sahil kasabalarında almak istiyorlar.Lakin hesaba katılması gereken bazı konular göz ardı edilebiliyor maalesef.Köyceğiz çok güzel bir yer.Sessiz,sakin ama yazın sezon açıldığında da bir o kadar kalabalı ve canlıdır.Benim gitmekten çok keyif aldığım ve huzurlu bir haftasonu geçirdiğim yerdir.Lakin belirttiğim gibi haftasonu yeterli gelmekte.Çünkü bir çok imkandan mahrum olan küçücük bir yerleşim birimidir.Deniz için ya Köyceğiz gölünden tekneler ile yada 30-40 km araba ile gitmek gerek.İlk başlarda "Ne olacak arkadaş.O kadar mesafeden ne çıkar" deniyor.Ama insan oradaki yaşama ayak uydurdukça o mesafeler artık çok uzak,gitmesi ızdırap ve yük geliyor.Ben de ilk geldiğim zamanlar Manavgat ta her yere yürüyerek giderdim.Ankara da markete bile daha uzak mesafelerde gittiğimden dolayı Manavgat ın bir ucundan bir ucuna yürümesi bana ufacık bir gezinti gibi gelirdi.Ama insanoğlu olduğu ortama çabuk alışıyor belirttiğim gibi.Bir süre sonra o mesafeler bana sonsuz gelmeye başladı.İnan sana da aynısı olacaktır.Ayrıca yaşımız ne kadar istemesek de ilerliyor.Büyük bir Hastane nin yakınımızda olması,en ufak tetkik ve kontroller için 70-80 km. gitmesi yine bir süre sonra çok ciddi bir külfet oluyor.Devlet dairelerinin uzak olması yine aynı sıkıntıyı beraberinde getiriyor.Benim sana tavsiyem daha ziyade denizi yakın,sosyal ve devlet hizmetleri daha ulaşılabilir olan yerlere yönelmendir.En sevdiğim yer Kaş olmasına rağmen aynı sıkıntılar orada da mevcut.Bu yüzden tayin için başvurunu yapmadan önce bunları da mutlaka göz ardı etmemeni tavsiye ederim.Şaka değil ama Manavgat bu konuda on numara bir yerdir.Her tür imkan ayağının altında.Bir yanı deniz bir yanı yayla.Milyonlarca Turistin binlere Euro verip geldiği ve gözbebeği olan bir tatil cenneti.Sayamayacağım kadar güzellikleri,olanakları mevcut.Antalya ve Alanya nın ortasında yer alması konum olarak çok daha cazip hale getirmekte.Her yere ulaşması kolay olmakta.Açıkçası senin yerinde olsam Manavgat veya Marmaris gibi yerleri tercih ederdim.Marmaris yaşam olarak aşırı yüksek rakamları ile insanı zorlamakta.En içten şekilde sana Manavgat'ı tavsiye ederim.Elbette Köyceğiz seçeneğini belirlerken bazı şeyleri hesaplamış ve orayı mutlaka görmüşsündür.Ben sadece kendi bakış açımı anlatıp belki faydası olur diye yazdım.Ankara'dan transfer haaaa. Eray sen Erkan hocamı unut, onun kızin üniversite işi Ankara olur. Manavgata tatile yada motofest e yada kuzu yemeye gelir Erkan. [emoji3][emoji3]
erkopaşa
22.April.2019, 07:09
Ankara'dan transfer haaaa. Eray sen Erkan hocamı unut, onun kızin üniversite işi Ankara olur. Manavgata tatile yada motofest e yada kuzu yemeye gelir Erkan. [emoji3][emoji3]
Ali abi ben kızı kandırdım da hanımı kandıramıyorum şimdilik bakalım zaman neyi gösterecek [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Sevmiyorum Ankara’nın soğuk havasını sırf bu yüzden güneye kaçmak istiyorum hayırlısı bakalım.
Muğla’ya selam olsun [emoji16]
Ali abi ben kızı kandırdım da hanımı kandıramıyorum şimdilik bakalım zaman neyi gösterecek [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Sevmiyorum Ankara’nın soğuk havasını sırf bu yüzden güneye kaçmak istiyorum hayırlısı bakalım.
Muğla’ya selam olsun [emoji16]
Erkan hocam benim bir akraba Erzurum'da görev yapıyordu. Soğuktan bıktım dedi tayin istedi Nazilli'ye çıktı tayini.
(- 45 C) soğuktan (+ 45C) sıcağa geçti. Şimdi evde çift klima ile yaşıyor.
Erzurum'da soğuktan dışarı çıkamıyorduk, şimdi sıcaktan çıkamıyoruz diyor :)
Eray Aksoy
22.April.2019, 10:50
Ankara'dan transfer haaaa. Eray sen Erkan hocamı unut, onun kızin üniversite işi Ankara olur. Manavgata tatile yada motofest e yada kuzu yemeye gelir Erkan. [emoji3][emoji3]
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEstağfirullah Abi.Sizden adam ayartmak haddimize değil.Maksat arkadaşımıza bir yol göstermek,fikir sunmak [emoji16]
newmoon06tr
22.April.2019, 11:09
Estağfirullah Abi.Sizden adam ayartmak haddimize değil.Maksat arkadaşımıza bir yol göstermek,fikir sunmak [emoji16]
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSen kuzuyu ayarla, Erkan hocam gelip bir baksın, Manavgat nasıldır? Hayal ettiği gibi mıdır?[emoji3]
erkopaşa
22.April.2019, 11:15
Sen kuzuyu ayarla, Erkan hocam gelip bir baksın, Manavgat nasıldır? Hayal ettiği gibi mıdır?[emoji3]
Kuzu Önemli Ali Şefim bi bakmak lazım tabii ki artık Celil başkanım Antalya'ya geçerken bizide alır nasılsa depoları fulleyecekmiş :):)
erkopaşa
22.April.2019, 11:21
Erkan hocam benim bir akraba Erzurum'da görev yapıyordu. Soğuktan bıktım dedi tayin istedi Nazilli'ye çıktı tayini.
(- 45 C) soğuktan (+ 45C) sıcağa geçti. Şimdi evde çift klima ile yaşıyor.
Erzurum'da soğuktan dışarı çıkamıyorduk, şimdi sıcaktan çıkamıyoruz diyor :)
işte ortayı bulmak lazım Ömer hocam Muğla merkez daha mı iyi olur acaba seviyorum ben Muğla'yı sebepsiz bir şekilde bilemiyorum
ama tatillere gittiğimizde ben klimayı çok kullanmazdım sıcak seviyorum biraz :)
Muğla Antalya teşkilatı kurun artık... İşimiz gücümüz var plan yapacağız:) Sizi bekliyoruz.
cicada
22.April.2019, 17:17
bir an evel tayininizin olması dileğiyle. büyük ihtimal bu sezon kuracağız...
cicada
22.April.2019, 17:26
bu arada koycegiz sakin şehir ünvanina sahip oldu. motosiklet yada araçla denizin yada golün kıyısından yada tekneyle denizden golden gitmek kadar renkli ve zevkli bir durum yok. acelemiz de yok maksat keyif almak. huzur bulmak. Sağlık açısından büyük hastaneler en fazla 60 km uzaklıkta. bir çok sanatçı buraya yerleşiyor. havaalani ayağının altında daha ne olsun. temiz hava stressiz bir ortam... seviyorum ben memleketimi...
Eray Aksoy
22.April.2019, 20:35
Sen kuzuyu ayarla, Erkan hocam gelip bir baksın, Manavgat nasıldır? Hayal ettiği gibi mıdır?[emoji3]
Kuzu Önemli Ali Şefim bi bakmak lazım tabii ki artık Celil başkanım Antalya'ya geçerken bizide alır nasılsa depoları fulleyecekmiş :):)
Kuzu size feda olsun.Gelin yeter ki.Sizi kuzuya bular,etin gözüne gözüne vurdururum :cheesy:
işte ortayı bulmak lazım Ömer hocam Muğla merkez daha mı iyi olur acaba seviyorum ben Muğla'yı sebepsiz bir şekilde bilemiyorum
ama tatillere gittiğimizde ben klimayı çok kullanmazdım sıcak seviyorum biraz :)
Muğla Antalya teşkilatı kurun artık... İşimiz gücümüz var plan yapacağız:) Sizi bekliyoruz.
Haklısın vallahi.Bir an evvel artık harekete geçmek lazım 8)
bu arada koycegiz sakin şehir ünvanina sahip oldu. motosiklet yada araçla denizin yada golün kıyısından yada tekneyle denizden golden gitmek kadar renkli ve zevkli bir durum yok. acelemiz de yok maksat keyif almak. huzur bulmak. Sağlık açısından büyük hastaneler en fazla 60 km uzaklıkta. bir çok sanatçı buraya yerleşiyor. havaalani ayağının altında daha ne olsun. temiz hava stressiz bir ortam... seviyorum ben memleketimi...
Deniz kafa bulandırma :cheesy: Erkan'ı kapmaya çalışıyorsun ama biz öyle kolay kolay kendisini size vermeyiz :) Şaka bir yana Köyceğiz gerçekten güzel bir yer.Ama insan belli bir yaşa geldikten sonra bir ayağı da Hastane de olunca o 60 km adama fena koyuyor.Ben Annem'i bir dönem 2 ay boyunca öyle mesafelere götürüp getirmek zorunda kaldım.Çektiğimiz sıkıntıyı,harcanan paraları yazıp anlatsam dudağın uçuklar.Ama onun haricinde benim gibi deniz aramayan,kırk yılda bir denize giren biri için Köyceğiz güzel bir alternatif olur.
cicada
22.April.2019, 20:41
ben Köyceğiz Devlet Hastanesinde çalışıyorum. bakarım ben size gelin. ayrıca koycegiz halkı hastalıktan olmuyor ki maşallah 90 yada 100 yaşına kadar yaşıyorlar. bende Köyceğiz li olarak 110 bekliyorum... diyeceğim okadar yaşlı kesim varken korkacak birşey yok.
erkopaşa
22.April.2019, 21:01
Köyceğiz mi Manavgat mı bilemedim şimdi [emoji16]
cicada
22.April.2019, 21:02
tabi ki koycegiz hastanede adamında tamam :)
Raci06
22.April.2019, 21:57
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKeçiören hocam :))))
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erkopaşa
22.April.2019, 21:59
Keçiören hocam :))))
Keçiören muhtarlığından vazgeçtim Raci abi en güzeli sakin sakin Köyceğiz muhtarlığı [emoji16][emoji2937][emoji2937]
Hem hastaneyi bağladık oradan çok oy gelir[emoji1787]
cicada
22.April.2019, 22:02
Keçiören muhtarlığından vazgeçtim Raci abi en güzeli sakin sakin Köyceğiz muhtarlığı [emoji16][emoji2937][emoji2937]
Hem hastaneyi bağladık oradan çok oy gelir[emoji1787]
en büyük muhtar bizim muhtar..... calismalara başladım bile...
cicada
24.April.2019, 10:29
21362150214921482147214621452144214321422141214021 39213821372151
Merhaba dostlar.
Sizle sadece Köyceğiz'e ait bir kaç fotoğraf paylaşmak istedim. Daha neler neler var tahmin edemezsiniz....
Kısacası Köyceğiz gölü etrafından dolanarak denize çıkabiliyorsunuz. fotoğrafta gördüğünüz yeşillik ve deniz manzaralı yerlerden. Kaplıcalara girebiliyorsunuz. Yamyam gibi görünen çamur banyosu da sizi bekleyenlerden. Heyecan sevenlere rafting ve şelalede vadi yürüyüşüm ve tırmanışı. 4 derece suda alabalık keyfi ve kendine güvenen salıncakta sallanıp suya kendini bırakabilir. Karetta karettaların yumurta bıraktığı iztuzu plajına gerek motorlarla gerekse teknelerle gidilebilir. Yol üzerinde Kaonus Kral mezarları antik kenti ziyaret edilebilir.
Sanırım bu kadar tanıtımdan sonra Hazirandaki Köyceğiz Festivaline gelirsiniz :)
Deniz sabah sabah ayarlarımızı bozdun bu resimlerle, bak nüfus patlaması olur eşyasını kamyona yükleyen taşınır sonra boş alan kalmaz oralarda.
cicada
24.April.2019, 10:37
Deniz sabah sabah ayarlarımızı bozdun bu resimlerle, bak nüfus patlaması olur eşyasını kamyona yükleyen taşınır sonra boş alan kalmaz oralarda.
Abi yer alan çok hepimize yeter...
Muğla ayağını olustururuz bahaneyle. :)
Raci06
24.April.2019, 11:25
Ya acayip özendim şimdi..emekliliğede çok var. N'apsak ki. Ben bodrum tarafına yerleşeyim istiyorum kuru iklimden dolayı. Köyceğizde nem durumları nasıl Deniz ?
cicada
24.April.2019, 11:41
Ya acayip özendim şimdi..emekliliğede çok var. N'apsak ki. Ben bodrum tarafına yerleşeyim istiyorum kuru iklimden dolayı. Köyceğizde nem durumları nasıl Deniz ?
bodrum koycegiz fark etmez bu taraflarda nem olur normal birşey. Fakat bodrum küçük istanbul gibi kafa dinlemeye ne kadar iyi gelir bilemem...
Ankara kan kaybetmeye başladı. Ali şef ilk toplantıda alacak ifadenizi :)
CELİL
24.April.2019, 12:58
Deniz muhteşem resimler mutlaka oraya gelmek lazım cennet gibi yerler :) 8)
Eray Aksoy
24.April.2019, 13:03
Sabredin.Akşam eve gelince size yeryüzü cennetinin resimlerini atacağım.Köyceğiz - Manavgat savaşı başlamıştır [emoji1]
cicada
24.April.2019, 13:24
kesinlikle muhteşem ve görülmeye değer....
cicada
24.April.2019, 13:25
Sabredin.Akşam eve gelince size yeryüzü cennetinin resimlerini atacağım.Köyceğiz - Manavgat savaşı başlamıştır [emoji1]
bir turizmci arkadaşla baş etmek zor olur ama DİREN MUĞLA :)
erkopaşa
24.April.2019, 17:30
Bi tayin dedim Köyceğiz *Manavgat savaşı başladı [emoji1787]
Fitili ben ateşledim amma velakin benin gibi düşünüyormuş herkes.
Hadi o zaman hep beraber göç edelim güney sahillerine[emoji2937][emoji2937][emoji2937]
cicada
24.April.2019, 18:09
Bi tayin dedim Köyceğiz *Manavgat savaşı başladı [emoji1787]
Fitili ben ateşledim amma velakin benin gibi düşünüyormuş herkes.
Hadi o zaman hep beraber göç edelim güney sahillerine[emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Yani KÖYCEĞİZ demek istedin demi???
Eray Aksoy
24.April.2019, 21:00
bir turizmci arkadaşla baş etmek zor olur ama DİREN MUĞLA :)
Memleketimizin her bir karışı dünyalara bedel.Hiç bir yeri bir diğerinden daha üstün değil.Her yerin kendine göre artıları ve eksileri var.Ne mutlu ki bu Vatan bizlere emanet edilmiş.
Eray Aksoy
24.April.2019, 22:43
Eveeet...Sıra geldi biraz Antalyamız'ın güzelliklerini paylaşmaya.
Gözler bayram eder,
Bu güzelliğe kim hayır der ?
Festival yolu arşınlanır,
Raptor Riders mutlaka buna katılır.
2153
2154
2155
2156
2157
2158
2159
2160
2161
2162
2163
2164
2165
2166
2167
2168
2169
2170
2171
2172
2173
2174
2175
2176
2177
2178
2179
2180
2181
2182
2183
2184
2185
2186
2187
2188
2189
2190
2191
2192
2193
2194
2195
2196
2198
2199
2200
2201
2202
2203
2204
2205
2206
2207
2208
2209
2210
2211
2212
2213
2214
2215
2216
2217
Eray ipin ucu kaçmış biraz.
Bu kadar yeri gezmek için çok para lazım, pas diyorum ben gelmiyorum :)
erkopaşa
25.April.2019, 00:42
Gözü korktu Ömer hocamın [emoji16]
Tabi İstanbul’da hayat başka deniz kenarında tatlı yiyip çay içiyorsunuz oh maşallah nazar değmesin.
Ankara hep bozkır hep bozkır [emoji2937]
Allah’tan Eymir ve Mogan göllerimiz var[emoji106]
erkopaşa
25.April.2019, 00:45
SON DURUM
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Muğla’lı choppercılara selam olsun konu kaybolmasın.
endroad
25.April.2019, 01:07
SON DURUM
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Muğla’lı choppercılara selam olsun konu kaybolmasın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHeryer harika, adı hiç önemli değil, maksat bir arada olmak. Bir çoğunuda kendi gözlerimle gördüm. Sanırım Ev sahibi olarak oy kullanmam doğru değil [emoji41]
Manavgat'a gelirseniz bir eliniz yağda, bir eliniz balda olmasından ziyade müthiş mutlu oluruz [emoji6]
Şahsım adına, Süprizleri sevdiğim için şimdilik susma hakkımı kullanıyorum. Kimbilir, belki Köyceğiz, belki Ankara, belki Balıkkesir.
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zafer
25.April.2019, 01:24
+1 Ömer abi çok para ve cok zaman lazım buraları gezmek için.
Eray Aksoy
25.April.2019, 02:00
+1 Ömer abi çok para ve cok zaman lazım buraları gezmek için.
Para değil ama zaman lazım doğrusu.Ben buraların hepsini gezip gördüm.Bir çok yere de bir kaç kez gittim.En uzak yere 100 lira benzin tutar gitdiş dönüş için.Para gidecek tek yer yeme-içme için.O da artık size kalmış.8 liraya döner+ayran da yersin,50 liraya et güveç te.O artık insanın zevkine kalıyor.İtalyan dondurması yer,liman da cafe de oturup türlü türlü kahveler içersek ister istemez yekün de artar.Ayda bir böyle yerlere gittim ve bugünün parası 200 lira gayet rahat yetti.Giriş ücreti yok.Aspendos gibi yerler ücretli onu da müze kart varsa yine ücretsiz gezebiliyorsun.
cicada
25.April.2019, 10:45
Para değil ama zaman lazım doğrusu.Ben buraların hepsini gezip gördüm.Bir çok yere de bir kaç kez gittim.En uzak yere 100 lira benzin tutar gitdiş dönüş için.Para gidecek tek yer yeme-içme için.O da artık size kalmış.8 liraya döner+ayran da yersin,50 liraya et güveç te.O artık insanın zevkine kalıyor.İtalyan dondurması yer,liman da cafe de oturup türlü türlü kahveler içersek ister istemez yekün de artar.Ayda bir böyle yerlere gittim ve bugünün parası 200 lira gayet rahat yetti.Giriş ücreti yok.Aspendos gibi yerler ücretli onu da müze kart varsa yine ücretsiz gezebiliyorsun.
Eay hocam bunların hepsi manavgat mı yoksa diğer ilçeler de var mı? benim verdiklerim sadece köyceğiz ve daha koymadığım yerler var. bende bir çalışma yapıp tekrar foto koyayım bari. bu savaş çok kızışacağa benziyor :)
cicada
25.April.2019, 10:49
SON DURUM
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Eray Aksoy
25.April.2019, 11:05
Eay hocam bunların hepsi manavgat mı yoksa diğer ilçeler de var mı? benim verdiklerim sadece köyceğiz ve daha koymadığım yerler var. bende bir çalışma yapıp tekrar foto koyayım bari. bu savaş çok kızışacağa benziyor :)Manavgat ve çevre ilçeler var.Keşke fırsat bulabilip ben de Köyceğiz Festivaline felebilsem.Bu sene mart ayında oradaydım bir günlüğüne.Gerçekten güzel ilçelerimizden biri.Hiç ayrım yapamıyorum açık ifade etmem gerekirse.
cicada
25.April.2019, 11:15
Manavgat ve çevre ilçeler var.Keşke fırsat bulabilip ben de Köyceğiz Festivaline felebilsem.Bu sene mart ayında oradaydım bir günlüğüne.Gerçekten güzel ilçelerimizden biri.Hiç ayrım yapamıyorum açık ifade etmem gerekirse.
Köyceğiz Festivalinde RAPTORRİDERS olarak bulunabilmeyi çok istiyorum. Keşke tüm ekipler birleşip gelebilse. Bir gövde gösterisi yapabilsek. Kısmet diyelim....
Eray Aksoy
25.April.2019, 11:53
Köyceğiz Festivalinde RAPTORRİDERS olarak bulunabilmeyi çok istiyorum. Keşke tüm ekipler birleşip gelebilse. Bir gövde gösterisi yapabilsek. Kısmet diyelim....İnşallah gönlüne göre olur.Heyecanını ve isteğini anlayabiliyorum.Aynısını bizler de yaşıyoruz burada [emoji4]
endroad
25.April.2019, 12:03
Köyceğiz Festivalinde RAPTORRİDERS olarak bulunabilmeyi çok istiyorum. Keşke tüm ekipler birleşip gelebilse. Bir gövde gösterisi yapabilsek. Kısmet diyelim....İnşallah. Erayın'da dediği gibi hepimiz ortak dileği bu. Tarihler yaklaştıkca katılımlar netleşir. Bu istediğimiz imkansız değil [emoji6]
cicada
25.April.2019, 12:19
Hepimiz için güzel olan olur inşallah...
erkopaşa
25.April.2019, 19:09
Haziran ayı bana uygun değil maalesef seminer dönemi, festivale katılmak isterdim ama mümkün görünmüyor.
Eray Aksoy
25.April.2019, 20:08
Haziran ayı bana uygun değil maalesef seminer dönemi, festivale katılmak isterdim ama mümkün görünmüyor.
Hayırlısı diyelim.Benim de katılma şansım yok maalesef.İş önce gelir.
cicada
26.April.2019, 10:44
Ben katılayım bari :) 8)
erkopaşa
26.April.2019, 14:59
Ben katılayım bari :) 8)
Bayrağımızı dalgalandır Deniz, Temmuz Ağustos olsaydı gelmek isterdim [emoji2937]
cicada
26.April.2019, 15:33
Bayrağımızı dalgalandır Deniz, Temmuz Ağustos olsaydı gelmek isterdim [emoji2937]
bayraklarımız geldi elimizde dalgalandırcaz kısmet olursa.....
Raci06
26.April.2019, 15:51
O tarihte ailemle bodrumda olacağım. Arabayla gelsem diyorum. Kaç saat çeker deniz?
cicada
26.April.2019, 16:00
O tarihte ailemle bodrumda olacağım. Arabayla gelsem diyorum. Kaç saat çeker deniz?
bodrumdan hızınıza göre ortalama 2 saat diyelim
CELİL
26.April.2019, 16:16
Harita 170 km veriyor :) 8)
Eray Aksoy
26.April.2019, 16:23
Temmuz da Manavgat ta görüşürüz o halde :cheesy:
SON DURUM
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Listeyi öne alayım dedim. Belki isim yazdıran olur....
Eray Aksoy
02.May.2019, 11:01
SON DURUM
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Listeyi öne alayım dedim. Belki isim yazdıran olur....Deniz,etrafında gördüğün her chopper kullanıcısı ile sohbet et.Baktın adam kafa dengi o zaman birlikte sürmenin keyfinden başlar taa Raptor Riders a gelirsin.Başka türlü insan kazanman çok zor.Ben dün bir Daytona kullanan arkadaşı takip edip korna çaldım.Durunca biraz sohbet ettik.Motoru hakkında soru sorup biraz samimiyet kurdum.Telefonlarımızı alıp verdik.Yani olursa bu şekilde olur bizim teşkilat işi.Yoksa Ankara ve İstanbul'a bakıp bakıp iç geçirmeye devam ederiz.
Deniz,etrafında gördüğün her chopper kullanıcısı ile sohbet et.Baktın adam kafa dengi o zaman birlikte sürmenin keyfinden başlar taa Raptor Riders a gelirsin.Başka türlü insan kazanman çok zor.Ben dün bir Daytona kullanan arkadaşı takip edip korna çaldım.Durunca biraz sohbet ettik.Motoru hakkında soru sorup biraz samimiyet kurdum.Telefonlarımızı alıp verdik.Yani olursa bu şekilde olur bizim teşkilat işi.Yoksa Ankara ve İstanbul'a bakıp bakıp iç geçirmeye devam ederiz.
Hergün Dalyan- Köyceğiz arası gidip geliyorum. Aynı saatlerde de bir chopper motor kullanan geçiyor. kaç defa düdük çaldım dur falan dedim ama fark mı etmedi anlamadım. önünü kesmeyi planlıyorum :) o tür uğraşlar içindeyim bende ....
Eray Aksoy
02.May.2019, 11:19
Hergün Dalyan- Köyceğiz arası gidip geliyorum. Aynı saatlerde de bir chopper motor kullanan geçiyor. kaç defa düdük çaldım dur falan dedim ama fark mı etmedi anlamadım. önünü kesmeyi planlıyorum :) o tür uğraşlar içindeyim bende ....Yoluna çivi at tekeri patlasın [emoji16] Korkmuştur belki ? İnan kendimiz için burada ne istiyorsam aynısını da senin için diliyorum.Inşallah orada bir kıpırdanma olur ve bir teşkilat kurabilirsiniz [emoji4][emoji106]
Yoluna çivi at tekeri patlasın [emoji16] Korkmuştur belki ? İnan kendimiz için burada ne istiyorsam aynısını da senin için diliyorum.Inşallah orada bir kıpırdanma olur ve bir teşkilat kurabilirsiniz [emoji4][emoji106]
Teşekkür ederim. Gönüller şelale... :) Hep birlikte başaracağız....
erkopaşa
02.May.2019, 18:32
SON DURUM
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Listeyi öne alayım dedim. Belki isim yazdıran olur....
Konunun adını değiştirebiliyormuyuz? bu başlık uğursuz geldi sanırım.
Konunun adını değiştirebiliyormuyuz? bu başlık uğursuz geldi sanırım.
Merhaba Deniz istersen değiştirebilirim 8)
Merhaba Deniz istersen değiştirebilirim 8)
Değiştirelim abi. Hadi bakalım o zaman yeni bir akım başlatıyorum. Trent bir konu başlığı bulalım.
1) Raptor Riders Muğla ekibi
2) Muğla ekibi adayları
3)
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
önce isimler bulalım sonra oylama yapalım :)
Eray Aksoy
06.May.2019, 11:22
Değiştirelim abi. Hadi bakalım o zaman yeni bir akım başlatıyorum. Trent bir konu başlığı bulalım.
2) Muğla ekibi adayları
3)
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
önce isimler bulalım sonra oylama yapalım :)Raptor Riders Muğla Teşkilatı
2) Muğla ekibi adayları
3) Raptor Riders Muğla Teşkilatı
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Raptor Riders Muğla Teşkilatı
Resmi olarak Teşkilat olmadan Teşkilat diyemeyiz Ekip diyebiliriz :) 8)
2) Muğla ekibi adayları
3) Raptor Riders Muğla Chopper Sevdalıları
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Mehmet A.
06.May.2019, 11:42
RaptorRiders Muğla Yapılanması
Mehmet A.
endroad
06.May.2019, 11:43
Raptor Riders Muğla'da
Toplantı varmış izlenimi yaratır ve yeni bir oluşumu müjdeler. Kısa ve öz.
Mehmet A.
06.May.2019, 11:45
Aslında başlık bulununca yeni konu açmakta fayda var. Hem tarih güncellenir. Bu konudaki ilk tarih eski olduğu için ilgiyi düşürebilir.
Mehmet A.
Eray Aksoy
06.May.2019, 11:50
Raptor Riders Muğla
Bu şekilde hem gayrı resmi hem de resmi bir hava oluşuyor.Teşkilat kelimesi de yer almadığından dolayı Celil Başkanımdan da fırça yememiş oluruz [emoji16]
2) Muğla ekibi adayları
4)RaptorRiders Muğla Yapılanması
5) Raptor Riders Muğla'da
6)
7)
8 )
9)
10)
2) Muğla ekibi adayları
6)Raptor Riders Muğla
Sanırım başka katkı yok. o zaman bu isimlerden oylamaya sunuyorum. 1 den 6 ya kadar numara ile oyumuzu kullanalım :)
Eray Aksoy
07.May.2019, 10:43
2) Muğla ekibi adayları
6)Raptor Riders Muğla
Sanırım başka katkı yok. o zaman bu isimlerden oylamaya sunuyorum. 1 den 6 ya kadar numara ile oyumuzu kullanalım :)Dostum başlık senin başlığın.Hangisini istersen onu seç bence.Bana kalsa ben 6 derim.
Raptor Riders Muğla ekibi = 0
Muğla ekibi adayları = 0
Raptor Riders Muğla Teşkilatı = 0
RaptorRiders Muğla Yapılanması= 0
Raptor Riders Muğla'da = 0
Raptor Riders Muğla = 1
oy çokluğu ile "Raptor Riders Muğla" olarak konu başlığı seçilmiş oldu :)
Celil başkanım uygunsa konu başlığımızı güncelleyebilirmiyiz?
oy çokluğu ile "Raptor Riders Muğla" olarak konu başlığı seçilmiş oldu :)
Celil başkanım uygunsa konu başlığımızı güncelleyebilirmiyiz?
Tamamdır Deniz halletim yeni başlık uğurlu gelsin inşallah :) 8)
Tamamdır Deniz halletim yeni başlık uğurlu gelsin inşallah :) 8)
Çok teşekkür ederim. Hayırlı uğurlı olsun...
Raptor Riders Muğla ekibi aday kadrosu
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Sevgili Muğlalı kardeşlerim. Katılmak isteyenler listeye ismini ekleyebilir ve bizlere ulaşabilir.
Sevgiler Saygılar....
erkopaşa
07.May.2019, 18:10
RaptorRiders Muğla
Hayırlı olsun yeni başlık [emoji2937]
newmoon06tr
07.May.2019, 22:14
Deniz, yeni başlık uğur getirmesi dileğiyle. [emoji847]
endroad
08.May.2019, 02:09
Hayırlı olsun Deniz, umarım güzel bir ekip olursunuz :Rockn Roll:
Teşekkür ederim arkadaşlar. Hayırlı olsun inşallah...
Bende hayırlayım konu üstte kalsın hemde. Arama motorlarında üstte çıkması için hashtag falan mı eklemek gerek gençler daha iyi bilir. Muğla bölgesinin çok daha yüksek potansiyeli olduğundan eminim.
Yolunuz açık olsun.
Bende hayırlayım konu üstte kalsın hemde. Arama motorlarında üstte çıkması için hashtag falan mı eklemek gerek gençler daha iyi bilir. Muğla bölgesinin çok daha yüksek potansiyeli olduğundan eminim.
Yolunuz açık olsun.
Teşekkür ederim abi. Hashtag işini nasıl yapabilirim. bir bilgim yok... :) ama öğrenmeye çalışırım....
Merhabalar.
Üst sıralara çıkartayım dedim...
Haydi Muğla' lı Arkadaşlar yaz geldi sizleride aramızda görmek istiyoruz elleri görelim :) 8)
Ankara ekipten yaza Muğla'ya taşınacaklar vardı nerede onlar :)
Ankara ekipten yaza Muğla'ya taşınacaklar vardı nerede onlar :)
Nerdeler gerçekten :artiz:
22742275227622772278
Fotolardaki benim arkadaşlar. Atamayla gelecek arkadaşlar ve ekibe katılacak arkadaşlar ile bu etkinlikleri tekrarlayabiliriz....
Belli mi olur belki bir gün tüm RAPTOR RİDERS olarak bir etkinlik yaparız...
Bu resimlerden sonra Ali şef Ankara ekibe bu başlığa girmeyi yasaklar :)
Bu resimlerden sonra Ali şef Ankara ekibe bu başlığa girmeyi yasaklar :)
Yapar mı YAPARRR 8)8)8)8)
newmoon06tr
13.May.2019, 11:04
Bu resimlerden sonra Ali şef Ankara ekibe bu başlığa girmeyi yasaklar :)Ömer, bizim ekip tatile gider Muğlaya. [emoji16][emoji16]
erkopaşa
13.May.2019, 11:55
Hanımı ikna edemiyorum yoksa yaza tayin kolay [emoji106]
Fotoğraflar da bir harika hanıma atayım da belki kandırabilirim[emoji16]
Ali Şefim yasak koymadan halletmek lazım [emoji23]
Hanımı ikna edemiyorum yoksa yaza tayin kolay [emoji106]
Fotoğraflar da bir harika hanıma atayım da belki kandırabilirim[emoji16]
Ali Şefim yasak koymadan halletmek lazım [emoji23]
Bencede fotoları hanıma göstermelisin... Ama Ali şefim DUYMASIN :)
newmoon06tr
13.May.2019, 22:10
Yapar mı YAPARRR 8)8)8)8)Deniz, bırak bu başlığı gitmeyi yasaklamayı, her zaman bu başlık altındayız ve her zaman Muğlaya destegimiz tam olduğunu herkes bilsin.
Bu arada taaaaa Ankara'dan transfer yerine komşulardan transfer etsen daha kolay olmaz mı? Yoksa komşular beğenmez mi orayı? [emoji847][emoji847]
Deniz, bırak bu başlığı gitmeyi yasaklamayı, her zaman bu başlık altındayız ve her zaman Muğlaya destegimiz tam olduğunu herkes bilsin.
Bu arada taaaaa Ankara'dan transfer yerine komşulardan transfer etsen daha kolay olmaz mı? Yoksa komşular beğenmez mi orayı? [emoji847][emoji847]
Bak bak nasılda ara kızıştırıyor :cheesy: abi komşular bize gelmek istemez mi hiç. Ama gelmiyorlar işte. Gelme potansiyeli olana yürüyorum. 😎😎😎
Ali abi Ankara ve diğer bölgelerimizİn Muğla başlığına verdiği desteği kimse inkar edemez. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bizimkisi latife olsun eğlence olsun. ☺☺☺
newmoon06tr
14.May.2019, 03:08
Bak bak nasılda ara kızıştırıyor :cheesy: abi komşular bize gelmek istemez mi hiç. Ama gelmiyorlar işte. Gelme potansiyeli olana yürüyorum. 😎😎😎
Ali abi Ankara ve diğer bölgelerimizİn Muğla başlığına verdiği desteği kimse inkar edemez. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bizimkisi latife olsun eğlence olsun. ☺☺☺
Arada sırada da biz kızıştıralım yahuuu,
Birbirimizi görmesekte, forum üzerinden girmiş olduğumuz muhabbetle tanışıyoruz ve samimiyetimizi birbirimize yansıtabiliyoruz, Forumun da amacı bu zaten, tanışmak-kaynaşmak-yardımlaşmak. her zaman latifeye eğlenceye açığız, yanınızdayız 8)
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
tekrar hatırlatayım :)
Mehmet A.
14.May.2019, 13:19
Şiii muğla burda bişi var buraya bi bakın hele...
Burda güzel bi muhabbet var kaçırmayın bak.
Mehmet A.
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
tekrar hatırlatayım :)Muğla Fethiye Köyceğiz,
siz gelmezseniz biz geleceğiz..
Muğla Fethiye Köyceğiz,
siz gelmezseniz biz geleceğiz..
Abi bizim gelmemiz şu durumda biraz pürüzlü. Gelecek seneye diyelim bizim için. Ama sizleri bekleriz....
erkopaşa
20.May.2019, 11:15
Köyceğiz festivalini Temmuz Ağustos gibi yapsanız da gelsek Haziran zor[emoji2937]
Köyceğiz festivalini Temmuz Ağustos gibi yapsanız da gelsek Haziran zor[emoji2937]
Erkan abi bu festivalde yetkililer ile görüşeyim. bir sonraki yılı temmuz ve ağustos olacak şekilde planlasınlar.
Eray Aksoy
20.May.2019, 11:53
Erkan abi bu festivalde yetkililer ile görüşeyim. bir sonraki yılı temmuz ve ağustos olacak şekilde planlasınlar.Temmuz harika olur.Gelenler hem Köyceğiz hem de Manavgat'a katılabilir [emoji106]
erkopaşa
20.May.2019, 11:56
Temmuz harika olur.Gelenler hem Köyceğiz hem de Manavgat'a katılabilir [emoji106]
Gerçekten çok güzel olur. Şöyle arka arkaya Köyceğiz ve Manavgat festivalleri denk gelse 2 hafta kamp tatili ve festival eğlenceleri fevkalade olurdu.
[emoji848][emoji848][emoji848]düşüncesi bile heyecanlandırıyor insanı [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Gerçekten çok güzel olur. Şöyle arka arkaya Köyceğiz ve Manavgat festivalleri denk gelse 2 hafta kamp tatili ve festival eğlenceleri fevkalade olurdu.
[emoji848][emoji848][emoji848]düşüncesi bile heyecanlandırıyor insanı [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Gelecek yıl için organizatörler ile görüşülerek halledilebileceğini düşünüyorum. Bir şansımızı deneyelim....
2322
Facebook market sayfasında böyle bir ilan açtım. Motosiklet satış gibi. Davet ettim. bakalım iletişime geçen olacak mı?
Eray Aksoy
20.May.2019, 12:45
2322
Facebook market sayfasında böyle bir ilan açtım. Motosiklet satış gibi. Davet ettim. bakalım iletişime geçen olacak mı?Çok güzel düşünmüşsün.Celil Başkanım izin verirse bir kaç gün sonra biz de yaparız belki ?
erkopaşa
20.May.2019, 12:46
Ben göremedim daha yayınlanmadı herhalde [emoji848]
Çok güzel düşünmüşsün.Celil Başkanım izin verirse bir kaç gün sonra biz de yaparız belki ?
AAA Celil başkanım size sormadan hareket ettim. silebilirim uygun değilse. Kusura bakmayın. Heyecanıma verin....
Ben göremedim daha yayınlanmadı herhalde [emoji848]
https://www.facebook.com/marketplace/item/597194374099347/
Çok güzel düşünmüşsün.Celil Başkanım izin verirse bir kaç gün sonra biz de yaparız belki ?
Yanlış yapmışım. ilanı kaldırdım arkadaşlar ulaşamazsınız. Celil başkanım kusuruma bakmayın...
https://www.facebook.com/marketplace/item/597194374099347/
Baktım fakat herkese bilgi olması amacı ile yazayım grup ismimiz loğomuz ile sadece üst yönetim yani ben 😁 sayfa açabilir paylaşım yapabilir bu tarz gelişim ile fikri olan arkadaşlar once bana ulaşsın birlikte degerlendirelim :) 8) 🤘🏽
Yanlış yapmışım. ilanı kaldırdım arkadaşlar ulaşamazsınız. Celil başkanım kusuruma bakmayın...
Önemli değil bilgilendirme eksikliğimiz olmuş gelişime açığız ama önce bana danışın :) :) :)
Baktım fakat herkese bilgi olması amacı ile yazayım grup ismimiz loğomuz ile sadece üst yönetim yani ben 😁 sayfa açabilir paylaşım yapabilir bu tarz gelişim ile fikri olan arkadaşlar once bana ulaşsın birlikte degerlendirelim :) 8) 🤘🏽
Bu konuda anlaştık :utangaç: Böyle birşey ile daha fazla kişiye ulaşabileceğimi düşünüyorum. ne yapabiliriz? nasıl bir yol izlemeliyiz..?
Bu konuda anlaştık :utangaç: Böyle birşey ile daha fazla kişiye ulaşabileceğimi düşünüyorum. ne yapabiliriz? nasıl bir yol izlemeliyiz..?
Bu konuda yapılabilecek en iyi ve geçerli şey sosyal medyada görünür olmak hepimiz profillerimizden grup ile ilgili ciddiyetmize uygun görseller paylaşırsak ve altına reklam havası vermeden bize nasıl ulaşacakları tiyosu vererek örneğin resim altına grup profillerimizin linklerini yapıştırarak yapabiliriz :) 8)
Eray Aksoy
20.May.2019, 13:22
Deniz sana zahmet telefon numaranı bana özelden atar mısın lütfen ? Müsait olunca seni arayacağım.
Deniz sana zahmet telefon numaranı bana özelden atar mısın lütfen ? Müsait olunca seni arayacağım.
özelden yazdım
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Muğla ekibine katılmak isteyenler isimlerini ekleyebilir.
Mehmet A.
25.May.2019, 11:11
Burası bir müddettir sessizmiş seslendirelim [emoji16][emoji4][emoji106]
Mehmet A.
vur patlasın çal oynasın [emoji126][emoji126][emoji126][emoji126]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cicada
10.June.2019, 10:23
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Buradayız :) hatırlatayım :)
Eray Aksoy
12.June.2019, 12:56
Deniz,yeni bir arkadaşımız geldiydi foruma.Onunla irtibata geçtin mi ? Hem yardıma ihtiyacı vardı hem de size katılabilir diye düşündüm ?
cicada
12.June.2019, 13:08
Deniz,yeni bir arkadaşımız geldiydi foruma.Onunla irtibata geçtin mi ? Hem yardıma ihtiyacı vardı hem de size katılabilir diye düşündüm ?
Abi hem sayfasından hemde özelden yazdım. telimi verdim ama aramadı. iletişim kuramadık daha....
Eray Aksoy
12.June.2019, 13:12
Abi hem sayfasından hemde özelden yazdım. telimi verdim ama aramadı. iletişim kuramadık daha....Anladım.Hayırlısı olsun.Arzu ederse arar ve senin desteğinden nasiplenir.Kendisi bilir.
cicada
12.June.2019, 13:31
Anladım.Hayırlısı olsun.Arzu ederse arar ve senin desteğinden nasiplenir.Kendisi bilir.
Arayacaktır diye düşünüyorum. Telefonun başında bekliyorum :)
cicada
13.June.2019, 09:53
Arda büyük ihtimal aramıza katılacak. :)
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
ardadogan
13.June.2019, 10:07
Beni de yazabilirsin abi :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
erkopaşa
13.June.2019, 12:20
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4) Arda Doğan- Fethiye
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Hadi hayırlısı olsun [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
ardadogan
13.June.2019, 16:27
Fethiye'de epey regal kullanıcı görüyorum görünce durdurup davet edicem :D
cicada
14.June.2019, 10:41
Fethiye'de epey regal kullanıcı görüyorum görünce durdurup davet edicem :D
Muhteşem olur Arda :)
Muğla ve Antalya kafa kafaya gidiyor şuan. Hadi bakalım hayırlısı diyelim ve merakla takibe devam. Bakalım hangisi daha atak çıkacak.
Antalya'ya Muhammed İstanbul'dan doping olarak gitti, Ankara ekipten te Muğl'ya sezonda gidecek dopingler olur sanırım :)
Eray Aksoy
14.June.2019, 20:31
Muğla ve Antalya kafa kafaya gidiyor şuan. Hadi bakalım hayırlısı diyelim ve merakla takibe devam. Bakalım hangisi daha atak çıkacak.
Antalya'ya Muhammed İstanbul'dan doping olarak gitti, Ankara ekipten te Muğl'ya sezonda gidecek dopingler olur sanırım :)
Bizim Antalya bölgesi biraz farklı.Burada insanlar çok ciddi bir Turizm mesaisine gömülü.Burada "Hadi kalkın şu var,şuraya gidelim" desen kimse kolay kolay hareket etmiyor.Herkes bir halledilecek bir işi varsa gelir ama onun haricinde birlikte olmak için hiç bir fedakarlıkta,özveride bulunmaz.Bu tüm sosyal projeler ve gruplar için geçerlidir.Ancak belli başlı insanlar bu birlikteliklere önem veriyor.Onlara denk gelebilmek lazım.Sanırım Muğla bu konuda bizden biraz daha iyi durumda ? Motoru hallettikten sonra piyasada ister istemez tanışacağımız arkadaşları kazanmaya çalışacağım.Bakalım neler olacak ?
cicada
18.June.2019, 12:42
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4) Arda Doğan- Fethiye
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Hadi muğlalılar varmı arttıran
cicada
20.June.2019, 10:38
Bu gün Köyceğiz festivali başlıyor. Umarım güzel geçer....
Deniz sizin sezonun ilk festivali güzel keyifli geçecektir iyi eğlenceler bol bol resim bekliyoruz :) 8)
Eray Aksoy
20.June.2019, 10:44
Bol bol resim bekliyoruz senden [emoji106] Güzel ve keyifli vakit geçirirsiniz inşallah [emoji4]
cicada
20.June.2019, 10:47
Hemen hemen her gün sabah güneşli sıcak havayla başlayıp akşam üzerine fırtına yağmurla kapıyoruz.
Bakalım nasıl bir ortam olacak....
Eray Aksoy
20.June.2019, 10:55
Hemen hemen her gün sabah güneşli sıcak havayla başlayıp akşam üzerine fırtına yağmurla kapıyoruz.
Bakalım nasıl bir ortam olacak....Güzel olur Allah'ın izniyle merak etme.Yağsa da hava çok soğuk olmadığı için çok fazla eziyet çekmezsiniz.Güzel olacak güzel [emoji869][emoji847]
TuruncuBuji
20.June.2019, 11:02
Hafta sonu gelsem mi acaba :D
Düzenleme.
Kuzenimin düğünü var hafta sonu şimdi aklıma geldi :D
Eray Aksoy
20.June.2019, 11:10
Hafta sonu gelsem mi acaba :D
Düzenleme.
Kuzenimin düğünü var hafta sonu şimdi aklıma geldi :DÇok güzel olur.Hem arkadaşları yanlız bırakmamış olursun hem de kaynaşmış olursunuz.Sana yakın zaten bildiğim kadarıyla ?
TuruncuBuji
20.June.2019, 11:44
Çok güzel olur.Hem arkadaşları yanlız bırakmamış olursun hem de kaynaşmış olursunuz.Sana yakın zaten bildiğim kadarıyla ?
Aynen 240 km Finike- Köyceğiz. Öncede Fethiye Ölüdeniz'e superlight 200 ile günü birlik gitmiştim. Hazırlanmak için vaktim yok gibi görünüyor şuanda tek sıkıntı o. Ama en küçük bir fırsat yakalarsam cumartesi sabahı yola çıkabilirim.
erkopaşa
20.June.2019, 11:54
Ne kadar gelemesekte gönlümüz sizinle
Keyifli güzel bol eğlenceli bir festival olur umarım [emoji2937][emoji2937]
newmoon06tr
20.June.2019, 12:17
Keyifli ve muhabbetli geçmesi dileğiyle, iyi eğlenceler. Bol Bol fotoları bekliyoruz.
cicada
20.June.2019, 12:21
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Gel abi bekleriz...
erkopaşa
27.June.2019, 10:32
Muğla’ya selamlar [emoji112]
Nasılsınız arkadaşlar
Köyceğiz festivaline giden olduysa fotoğraflarını paylaşabilir mi merak ediyoruz[emoji2937][emoji2937][emoji2937]
cicada
27.June.2019, 10:36
Muğla’ya selamlar [emoji112]
Nasılsınız arkadaşlar
Köyceğiz festivaline giden olduysa fotoğraflarını paylaşabilir mi merak ediyoruz[emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Abi merhaba
Sadece ben vardım ilk gün gittim. Sonrasında ANTALYA'dan yatılı misafirim gelince kamptan ayrılmak gerekti. Keyifli fotolarım olmadığı için paylaşmadım. kamp yeri fotosu çekmiştim ilk gün. Onunda pek anlamı olmadı.
Gitmemiş gibi değerlendiriyorum. :(
İnşallah başka bir festivale....
cicada
27.June.2019, 10:41
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4) Arda Doğan- Fethiye
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Tüm Muğlalı arkadaşları bekliyoruz...
erkopaşa
04.July.2019, 10:18
Muğla’ya Ankara’dan selamlar saygılar
Ankara festivalinde sizleri de aramızda görmek isteriz işler yoğun zaman yok muhtemelen. Olsun gönlümüz sizinle...
cicada
04.July.2019, 10:30
Muğla’ya Ankara’dan selamlar saygılar
Ankara festivalinde sizleri de aramızda görmek isteriz işler yoğun zaman yok muhtemelen. Olsun gönlümüz sizinle...
Ve aleykümselam.....
Muğla'dan da Ankara'ya ve festival için gelecek olan herkese ve tüm Raptor Riders ailesine selam olsun...
Erkan abi gelmeyi çok istiyorum ama. amalarımız mevcut. Marmarisli arkadaş ile gelmeyi düşündük. Planlar ve izinler uymuyor. Hatta Antalya ekibine Korkuteli yolunda katılalım demiştik. Kısmet değilmiş. Umarım başka bir zamanda sizlerle olmak nasip olur.
Yanınızda olamasakta gönülden sizlerle beraberiz. Sorunsuz eğlenceli bir festival geçirmeniz dileğiyle....
cicada
08.July.2019, 11:06
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4) Arda Doğan- Fethiye
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Ünal'dan haber bekliyoruz :)
Eray Aksoy
08.July.2019, 23:08
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4) Arda Doğan- Fethiye
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Ünal'dan haber bekliyoruz :)
Ünal kimdi ?
cicada
09.July.2019, 10:48
Ünal kimdi ?
Ünal Muğlalı bir kardeşimiz forumdan soru sorarak katıldı. İletişime geçmesini bekliyoruz.
Raci06
20.July.2019, 13:10
Deniz nasılsın..? Şöyle bi ateşi kurcalayalımda alevlensin..
Mehmet A.
20.July.2019, 13:17
Madem öyle bizde biraz üfleyelim [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
erkopaşa
20.July.2019, 14:46
Selam olsun Muğlalı Raptorlara[emoji112]
Yaz geldi Muğla kayboldu tatile çıktılar herhalde 😁😁😁😁😁🤘🏽
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.