Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya - Finike'den Merhabalar.
TuruncuBuji
18.Ekim.2018, 16:31
Öncelikle bütün forum üyelerini selamlar.  2018'in Ağustos ayında aldığım 2. el Regal Raptor Spyder ile  Raptor ailesine katıldım.  Normalde motosiklet kullanan biri değildim. 2 yıl önce vahi iner gibi bir motosiklete binme sevdası başladı. Oysaki askerden döndükten sonra bir miktar nakit para ve kredi ile araba almıştım. Ama bu motosiklet sevdasından da  bir türlü vazgeçemedim.  Ağabeğimin  desteği ile 2. el bir custom superlight 200 aldım, 1 ay sonrada ehliyeti almam ile motosiklet sevdam başladı. Kendine özgü bir motosiklet ile gezmenin zehrini aldıktan sonra fırsat bulduğum her an yolculuklara çıkmaya başladım. 2 yılda 3 kere motosiklet değiştirdim. Şuanda Spyder kullanıcısıyım.  fıtı fıtı geziyorum. Daha anlatacak çok şey var ama şimdilik bu kadar yeter.  Kazasız belasız keyifli sürüşler dileği ile...
Merhaba Bayram Antalya'dan aramıza hoş geldin 
Ne güzel bir vahii inmiş iyide etmiş :) güzel bir hayata yelken açmış oldun inşallah bundan sonrada kazasız belasız keyfini çıkarırsın :) 8)
erkopaşa
18.Ekim.2018, 18:38
Merhabalar Bayram aramıza hoş geldiniz. Ne demiş bir büyüğümüz 'Araba bedeni  motosiklet  ruhu taşır.' Tekeriniz düz bassın. [emoji2]
SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
PeaceEnvoy
18.Ekim.2018, 19:42
bayram aramıza hoş geldin antalya ekibi olarak her hafta düzenligimiz toplantı etkinliğine katılabilirsin :)
TuruncuBuji
18.Ekim.2018, 21:20
Motosiklet Ruhu taşırken bir yandan da rüzgar ruhu okşuyor :)
Barış buluşma zamanını ve yerini bildirirsen en kısa zamanda katılmaya çalışırım.
alibaba07
18.Ekim.2018, 21:31
Aramıza hoşgeldin.
cicada
18.Ekim.2018, 21:47
Bayram Raptor Riders ailemize hoşgeldin. Gezilerinin daim olmasını ve tekeriniz düz başkasını dilerim...
Akcollu
18.Ekim.2018, 21:51
Hoşgeldin aramıza [emoji4] tekerine taş değmesin
M6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
PeaceEnvoy
18.Ekim.2018, 22:40
Motosiklet Ruhu taşırken bir yandan da rüzgar ruhu okşuyor :)
Barış buluşma zamanını ve yerini bildirirsen en kısa zamanda katılmaya çalışırım.
forumda buluşma başlığı açıldı gelmek istersen aramızda seni görmek isteriz
ibrahimatess
18.Ekim.2018, 22:46
Hoş geldin anlatacak şeyleri dinlemek, muhabbet etmek isteriz :D tekerine taş değmesin.
UğurOrhon
18.Ekim.2018, 22:50
Aramıza hoşgeldin Bayram, motosiklet tutkusunun zehri kana karıştıktan sonra yapabileceğin birşey yok. Artık sadece yola çıkmayı düşünmeye başlarsın -ki bu sanılanın aksine çok baskın bir histir- Grubumuzun Antalya'daki ekibi olarak bizler, sen de müsait olduğunda, haftalık toplantılarımızda misafir etmekten memnuniyet duyarız. Çok sık olarak yaptığımız rota Antalya'nın batısındaki sahil şeridini kapsıyor. Dolasıyla buraya gelemesen bile seninle yollarda denk geleceğimizden eminim. Tekerin düz bassın, rüzgarın bol olsun.
AhmetYalçın
19.Ekim.2018, 00:54
Hosgeldin aramiza
Mehmet A.
19.Ekim.2018, 01:52
Hoşgelişler olsun [emoji4][emoji4]
Mehmet A.
TuruncuBuji
19.Ekim.2018, 10:52
Hoş bulduk arkadaşlar. Antalya teşkilatının 20.10.2018 tarihinde düzeleceği etkinliğine katılacağım.  Orada görüşmek üzere.
Aleyküm selam.. aramıza hoşgeldiniz..
Falcon07
19.Ekim.2018, 11:35
Raptorriders ailesine hoş geldin. Tekerine taş değmesin. Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle :Rockn Roll:
Rider07
19.Ekim.2018, 12:10
Welcome to RaptoRRiders[emoji3526] We glad to see u [emoji16]
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bayram aramıza hoş geldin...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.