PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alınık Daytona

NanoGuardian
11.January.2019, 12:19
İyi forumlar, ehliyetimi yeni aldım ilk motorum olarak Daytona 350 ilk tercihim olarak temiz 250-Spyder veya 250-Daytona arıyorum site içerisinde sunulacak motor önceliğim olacak, arada atacağım ilanlar içinde yorumlarınızı istiyorum. Asıl gönlümde ki Spyder temiz olarak içime sinen makine olamadığı için malum olarak sıralamam bu oldu. Teşekkürler...

NanoGuardian
11.January.2019, 12:23
Bu ilan hakkında yorumlarsanız sevinirim: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-350-cc-yukseltildi-cbf-takasli-636038990/detay
İlan Sahibi Mesajı: "merhaba motorum sanziman sorunu yaşadığım için servisinde değişti bu arada krank silindir piston kulburator takımı conta seti de değiştirdim ve motoru 350 cc yükseltti m motoru komple 0 dan ve orjinal parçalar kullanılarak 3000 üzeri masraf yaptım şuan rodajda ara sıra alıştırma açısından kullanıyorum mekanik olarak gerekli olmayan tüm herşeyi değiştirdim motorumu gelip görüp kullanabilirsiniz sadece sanziman değiştirmedim msraftan kaçmadım bunu altını çizerek belirtmek isterim"

CELİL
11.January.2019, 14:20
Bu ilan hakkında yorumlarsanız sevinirim: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-350-cc-yukseltildi-cbf-takasli-636038990/detay
İlan Sahibi Mesajı: "merhaba motorum sanziman sorunu yaşadığım için servisinde değişti bu arada krank silindir piston kulburator takımı conta seti de değiştirdim ve motoru 350 cc yükseltti m motoru komple 0 dan ve orjinal parçalar kullanılarak 3000 üzeri masraf yaptım şuan rodajda ara sıra alıştırma açısından kullanıyorum mekanik olarak gerekli olmayan tüm herşeyi değiştirdim motorumu gelip görüp kullanabilirsiniz sadece sanziman değiştirmedim msraftan kaçmadım bunu altını çizerek belirtmek isterim"

Merhaba Muhammed ilndaki makine bana güven vermedi 13 bin küsür km de bir makinede bu kadar parçanın değişmesi pek mantıklı değil büyük bu bir sorun yaşamış demektir 8)

NanoGuardian
11.January.2019, 15:06
Anladım Celil Abi doğrudan eliyorum.

Zafer
11.January.2019, 15:29
Yinede bakmadan net birşey söylenemez muhammet bana çok yakın istersen bakabilirim yarin

NanoGuardian
11.January.2019, 15:51
Yinede bakmadan net birşey söylenemez muhammet bana çok yakın istersen bakabilirim yarin

Teklif için teşekkür ederim Celil abi öyle dediyse vardır bir bildiği

CELİL
11.January.2019, 15:59

fiyatı baktığın diğer makine gibi uygun olsaydı zaferin dediğini derdim ama fiyatıda cazip değil :)

newmoon06tr
11.January.2019, 18:53
Muhammed,
2016 Şubatında bende senin gibi ilk motorumun peşine düştüm. Spyder ile yatıp kalkıp, Türkiye çapında satılık Spyder lari ezberlemistim. Fakat Ankara'dan bir türlü düzgün bir Spyder denk gelmedi. Hiç beklemedigim bir anda Ankara il teşkilatında ki arkadaşlarımın tavsiyesi ve aragaziyla 11 aylık Daytonamın sahibi oldum. O bana alıştı ben de ona. 3-5 ay önce bir kez Spyder kullandıktan sonra, ilk göz agrim olmasininda etkisi olabilir, iyi ki Daytona almışım dedim. Şahsi tavsiyem; ikisinin üzerine oturman ve kendini hangisiyle bütünleştirebiliyorsan onun peşinden gitmen.

Daytona düşünürsen, Ankara il teşkilatından Erdem hocamın 2015 model beyaz Daytonası satılık. Ankara Grubumuzdaki herhangi birisine " En temiz motosiklet kim de? Kim üzerine çok titiz? diye sorarsan; ben dahil verecekleri cevap "Erdem hocam ve Daytonası" şeklinde cvp alırsın. Malum sitede ilanı olması lazım, bir incelemeni tavsiye ederim.

Ehliyetin hayırlı olsun, gönlündeki makinaya kavusman dileğiyle.

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akcollu
11.January.2019, 19:01
Ehliyetin hayırlı uğurlu olsun Muhammed. En kısa zamanda yeni motoruna kavuşman dileğimle.

NanoGuardian
11.January.2019, 20:53
Muhammed,
2016 Şubatında bende senin gibi ilk motorumun peşine düştüm. Spyder ile yatıp kalkıp, Türkiye çapında satılık Spyder lari ezberlemistim. Fakat Ankara'dan bir türlü düzgün bir Spyder denk gelmedi. Hiç beklemedigim bir anda Ankara il teşkilatında ki arkadaşlarımın tavsiyesi ve aragaziyla 11 aylık Daytonamın sahibi oldum. O bana alıştı ben de ona. 3-5 ay önce bir kez Spyder kullandıktan sonra, ilk göz agrim olmasininda etkisi olabilir, iyi ki Daytona almışım dedim. Şahsi tavsiyem; ikisinin üzerine oturman ve kendini hangisiyle bütünleştirebiliyorsan onun peşinden gitmen.

Daytona düşünürsen, Ankara il teşkilatından Erdem hocamın 2015 model beyaz Daytonası satılık. Ankara Grubumuzdaki herhangi birisine " En temiz motosiklet kim de? Kim üzerine çok titiz? diye sorarsan; ben dahil verecekleri cevap "Erdem hocam ve Daytonası" şeklinde cvp alırsın. Malum sitede ilanı olması lazım, bir incelemeni tavsiye ederim.

Ehliyetin hayırlı olsun, gönlündeki makinaya kavusman dileğiyle.

Ankara grubundan Erkan Abi attı bana baktım bütçemin üstünde kalıyor, iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim inşallah toplu sürüşlere.

NanoGuardian
11.January.2019, 21:05
Celil Abi gösterdiğim motoru bugün Bartın'dan birisi gelip almış ben kaçırdım.:-1::-1:

Bu ilan hakkında yorumlarsanız sevinirim: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-acil-2011-spyder-639776674/detay/
İlan Sahibi Mesajı: "balansörlü olan.Yuruyen aksamda hiçbir masraf yok sadece ufak tefek kozmetik kusur var onlarda keyfe keder yapılır göze batmiyor"

"yan kapakları yok plastik olan şanzıman konusunda işlem gördü mü bilmiyorum ama şu an sıkıntı yok herhangi bir problem yaşamadım bide egsozun birinden ufak bi şıngırtı geliyo rahatsız edici bisey değil ama ederse baktirirsin çok masraf açıcak bisey değil fiyatı çok düşük tuttum zaten bu motorun yaza giriş fiyatı en aşağı 9 bin baya uygun yazdim"

mxsrn
12.January.2019, 23:51
Ehliyetin hayırlı uğurlu olsun.

CELİL
13.January.2019, 01:13
Celil Abi gösterdiğim motoru bugün Bartın'dan birisi gelip almış ben kaçırdım.:-1::-1:

Bu ilan hakkında yorumlarsanız sevinirim: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-acil-2011-spyder-639776674/detay/
İlan Sahibi Mesajı: "balansörlü olan.Yuruyen aksamda hiçbir masraf yok sadece ufak tefek kozmetik kusur var onlarda keyfe keder yapılır göze batmiyor"

"yan kapakları yok plastik olan şanzıman konusunda işlem gördü mü bilmiyorum ama şu an sıkıntı yok herhangi bir problem yaşamadım bide egsozun birinden ufak bi şıngırtı geliyo rahatsız edici bisey değil ama ederse baktirirsin çok masraf açıcak bisey değil fiyatı çok düşük tuttum zaten bu motorun yaza giriş fiyatı en aşağı 9 bin baya uygun yazdim"

Fiyat uygun yan kapakların yenisi zor bulunuyor ve pahalı servisten fiyat sormak lazım kazası belası yürüyeninde sıkıntısı yoksa düşünülebilir 8)

Zafer
13.January.2019, 01:15
Peki o zaman

Mkarakas
13.January.2019, 03:55
Bence acele etme bende aradım çok 2. Motorum olarak spyder istiyordum hatta çok istiyordum sonra Bi ape hander li daytona sürdüm baktım bayağı Bi ilgi çekiyor sonra direk daytona baktım aradım taradım 3-4 motora baktım gittim sürdüm Bi kaçı dolandırmaya çalıştı en son buldum temiz Bi daytona bide ilk motorunsa ağırlıkta ve dönüşerde spyder de sorun yaşayabilirsin bence

NanoGuardian
14.January.2019, 02:33
Bence acele etme bende aradım çok 2. Motorum olarak spyder istiyordum hatta çok istiyordum sonra Bi ape hander li daytona sürdüm baktım bayağı Bi ilgi çekiyor sonra direk daytona baktım aradım taradım 3-4 motora baktım gittim sürdüm Bi kaçı dolandırmaya çalıştı en son buldum temiz Bi daytona bide ilk motorunsa ağırlıkta ve dönüşerde spyder de sorun yaşayabilirsin bence

Bakalım işte ben de gidip bakacağım hangisi kafama eserse doğrudan onay aldıktan sonra uzatmadan alacağım aylardır baktığım için ağzım yanmadan öğrenen tiplerden değilim ne yazık ki...

NanoGuardian
14.January.2019, 20:17
Bir tane motor edindim kendime rabbim utandırmaz inşallah emeği geçen geçmeyen herkese teşekkür ederim

CELİL
14.January.2019, 20:22
Bir tane motor edindim kendime rabbim utandırmaz inşallah emeği geçen geçmeyen herkese teşekkür ederim

Muhammed gözün aydın Hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah :) 8)

NanoGuardian
14.January.2019, 21:08
Muhammed gözün aydın Hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah :) 8)

Hep birlikte inşallah çok sağolasın

Zafer
14.January.2019, 21:52

Hayirli olsun kardeş kazasiz belasiz bin inşallah. Tekerine taş değmesin.

NanoGuardian
14.January.2019, 21:58
Hayirli olsun kardeş kazasiz belasiz bin inşallah. Tekerine taş değmesin.

Teşekkür ederim inşallah.

newmoon06tr
15.January.2019, 00:16
Muhammed hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan.

erkopaşa
15.January.2019, 00:25
Hayırlı olsun kazasız belasız uzun yollar dilerim . Yolunda farında açık olsun.[emoji2937]
Ekipman eksiğin varsa en kısa sürede tamamlamanı tavsiye ederim [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mxsrn
15.January.2019, 01:56
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle 8)

Ömer
15.January.2019, 10:20

Muhaammed hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle... nazar

FouL
15.January.2019, 15:00

Muhammet hadi gözün aydın olsun.. senin adına çok mutlu oldum uygun zamanda fotoğraf atarmısın yeni makinanla birlikte : D

Hakan_
16.January.2019, 15:58
Hayırlı olsun kazasız sürüşler :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NanoGuardian
16.January.2019, 22:00
Muhammet hadi gözün aydın olsun.. senin adına çok mutlu oldum uygun zamanda fotoğraf atarmısın yeni makinanla birlikte : D

Çok teşekkürler Murat Abi inşallah atarım daha stop ede ede öğreniyorum havalar açılsın atarım

AGHILES
17.January.2019, 22:09
Hayrli olsun kardesim
kazasiz belasiz kullan insallah
tekerine tas degmesin 8)

NanoGuardian
17.January.2019, 23:06
Hayrli olsun kardesim
kazasiz belasiz kullan insallah
tekerine tas degmesin 8)

Eyw inşallah...

NanoGuardian
17.January.2019, 23:08
Bir sorum var bir de motorun logosunun olduğu yerde bant vardı verniği kalktı bir çözümü var mıdır acaba kare şeklinde verniksiz görünüyor:soru?

CELİL
18.January.2019, 00:06
Bir sorum var bir de motorun logosunun olduğu yerde bant vardı verniği kalktı bir çözümü var mıdır acaba kare şeklinde verniksiz görünüyor:soru?

Daha önceden verdiği kazımışlardır yeniden verniklemekten başka çözümü yok oda zor iş en kolay çözüm önceki sahibinin yaptığı gibi üzerine bir sticker yapıştırmak 8)

NanoGuardian
18.January.2019, 00:20
Daha önceden verdiği kazımışlardır yeniden verniklemekten başka çözümü yok oda zor iş en kolay çözüm önceki sahibinin yaptığı gibi üzerine bir sticker yapıştırmak 8)

Anladım Celil Abi bakayım bir o zaman tam logonun olduğu yer değil çünkü daha geride komik duracaktır başka türlü kapanırsa öyle yapayım