Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Manavgat'tan Tekrardan Herkese Selamlar

Eray Aksoy
20.February.2019, 00:58
Merhaba Arkadaşlar,

Daha evvel kendimi tanıtmıştım ama 2015 tarihli bir başlık olduğundan tekrar herkese selam vermek istedim.Adım Eray Aksoy.Yaşım 44.Evliyim ve 15 yaşında boyumu geçmiş olan bir oğlum var.25 yıldır Turizm de 5 yıldızlı otellerin Resepsiyon bölümünün her kademesinde çalıştım.Son 8 yıldır müdür olarak görev yaptıktan sonra artık daha fazla özgürlük istediğime karar vererek Rehberliğe geçtim.Şu anda dünyanın en büyük acentası olan TUI de Rehberlik yapmaktayım.Side bölgesi Otelleri dolaşıp Alman misafirlerimize bakıyorum.Motosiklet geçmişim henüz yok maalesef.İlk deneyimime 2015 de yaklaştıktan sonra olanlar yüzünden bu sevdama ara vermek zorunda kaldım.Yaşananları ayrıntılı bir şekilde http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php/15392-Kendi-Dusen-Aglamazmis.html bölümünde açıkladım.10 Mart grubu için ehliyete kayıt yaptırdım.İnşallah en geç Mayıs veya Haziran da da ehliyet elime geçmiş olur ve böylelikle yarım kalan sevdamıza kaldığımız yerden devam ederiz.

Aranızda deneyim kazandıkça ve bilgim arttıkça olmayı ve yeni dostlara tecrübelerimi aktarmayı diliyorum.Herkese keyifli paylaşımlar dilerim.

erkopaşa
20.February.2019, 01:00
Merhaba Eray aramıza tekrardan hoş geldin. Ankara’dan selamlar saygılar. [emoji106][emoji2937]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eray Aksoy
20.February.2019, 01:02
Teşekkür ederim :)

CELİL
20.February.2019, 09:11
Merhaba Eray tekrar aramıza hoş geldin inşalah kısa zamanda yarım kalan hayallerine kavuşursun :) 8)

newmoon06tr
20.February.2019, 10:12
Eray tekrar aramıza hoşgeldin, en kısa zamanda hayallerine kavuşman dileğiyle, Ankara'dan selamlar.

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet A.
20.February.2019, 10:44
Tekrar hoşgelişler olsun [emoji4][emoji4][emoji4]

Mehmet A.

Raci06
20.February.2019, 11:01
Eray hoşgeldin tekrar diyelim. Forumda aktif olursan burada guzel bir arkadaşlik oldugunu goreceksin.
Tekerine taş değmesin ve de duz bassin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eray Aksoy
20.February.2019, 11:59
Eray tekrar aramıza hoşgeldin, en kısa zamanda hayallerine kavuşman dileğiyle, Ankara'dan selamlar.

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tekrar hoşgelişler olsun [emoji4][emoji4][emoji4]

Mehmet A.

Eray hoşgeldin tekrar diyelim. Forumda aktif olursan burada guzel bir arkadaşlik oldugunu goreceksin.
Tekerine taş değmesin ve de duz bassin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.Buradaki arkadaşlıktan zerre şüphem yoktur.Zamanında bana verilen desteği unutmadım.Burası gerçekten çok farklı bir topluluk.Ben de sizlerden bir patch li üye olmayı ve katkı yapmayı diliyorum.

Ömer
20.February.2019, 12:31
Eray tekrar aramıza hoş geldin...

Eray Aksoy
20.February.2019, 12:35
Hoşbuldum.Çok teşekkür ederim.