Orijinalini görmek için tıklayınız : "Raptor Riders Antalya"🤘🏽
Eray Aksoy
29.June.2019, 01:17
İyi Eğlenceler ANTALYA
Sağolasın Ali Abi.Keşke fırsatınız olup da burada olabilseydiniz.
Ahh be fırsat olmadı ki işim çıktı iki üç gün yarında erken izin alıp geleyim desem de en heyecan alıcı günleri kaçırmışım hevesim kırıldı... Bol muhabbetleriniz olsun :sustum:
Ortam çok iyi.Vakit bulabilirsen yine de çık gel.Kaçırdığın tek şey Duman ve Manga konserleri olur.
Arkadaşlar resimler videolar harika Emeğinize sağlık her yer çok güzel görünüyor sizlere keyifli festivaller :) 8) 🤘🏽
Teşekkür ederiz Başkanım.Gönül burada ve Ankara da braber olmak ister ama maalesef her şey istediğimiz gibi gelişmiyor.Ankara da size de keyifli ve güzel bir festival dilerim.Cihan ve Cemil sizlere emanet :)
Eray Aksoy
29.June.2019, 01:21
Antalya dan herkese selamlarımız,hürmetlerimizle.Raptor Riders Forever...[emoji869]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190628/d8e5a465151e28c625d1fc336de670b7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190628/3d8ad96a2db6a13ab30d447e7883d4cd.jpg
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi fark ettim.Cihan ın ilk resimde ki el hareketi fena çıkmış :cheesy:
erkopaşa
30.June.2019, 12:27
Antalya Antalya sıcak Antalya
Az önce camı kapattım ayaklarım üşüdü Gölbaşı’nda hava serin. Sanki klima açık kalmış dondu ayaklarım [emoji16][emoji2937]
Bu arada klimam yok [emoji23]
Haftaya Çamlıdere de bayağı bi serinleyeceğiz [emoji904][emoji904]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mehmet A.
30.June.2019, 12:34
Sıcak mıcak muhabbet güzel olunca serinlemiş gibi yüzler gülüyor maşallah [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
Eray Aksoy
30.June.2019, 12:58
Antalya Antalya sıcak Antalya
Az önce camı kapattım ayaklarım üşüdü Gölbaşı’nda hava serin. Sanki klima açık kalmış dondu ayaklarım [emoji16][emoji2937]
Bu arada klimam yok [emoji23]
Haftaya Çamlıdere de bayağı bi serinleyeceğiz [emoji904][emoji904]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiAyıptır,günahtır yaa...Böyle de nazire yapılmaz ki ama [emoji852] Bu işin kış mevsimi de var.Motorun üstünde veya balkonda tişört ile çekilmiş resimlerimi paylaşarak intikamımı alırım [emoji38]
Eray Aksoy
30.June.2019, 12:59
Sıcak mıcak muhabbet güzel olunca serinlemiş gibi yüzler gülüyor maşallah [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.Zaten muhabbet olmasa o sıcak saniye dahi çekilmezdi [emoji847]
TuruncuBuji
30.June.2019, 17:35
Manavgat Festivalinin gündüz ortamını ve festival alanını görmeniz için kısa bir video yolladım.
https://youtu.be/gKHHpslS-HU
Eray Aksoy
30.June.2019, 18:48
Manavgat Festivalinin gündüz ortamını ve festival alanını görmeniz için kısa bir video yolladım.
https://youtu.be/gKHHpslS-HUGüzel video.Ortam çok güzeldi.Keşke çalışmak zorunda olmasaydım.Üç günü doya doya yaşardık.Ama buna da şükür.
erkopaşa
30.June.2019, 21:24
Video çok güzel olmuş emeğine sağlık imkan olsaydı da orada olabilseydik önümüzdeki yıllarda zaman ve imkan dahilinde Manavgat festivalinde bir araya gelmek dileğiyle [emoji2937]
Eray Aksoy
30.June.2019, 21:44
Video çok güzel olmuş emeğine sağlık imkan olsaydı da orada olabilseydik önümüzdeki yıllarda zaman ve imkan dahilinde Manavgat festivalinde bir araya gelmek dileğiyle [emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiErkan Hocam hakikaten çok güzel olur.Inşallah seneye vaktiniz olur da gelirsiniz.
endroad
01.July.2019, 01:07
Sohbet ve anılarımıza yeni ve güzeller anıların eklendiği bir buluşma oldu. Eray hocamın akşamları yol ve iş yorgunluğuna rağmen, hatta şehir dışından gelen misafirlerine rağmen eşlik etmesi çok hoş oldu, ailesini ve misafirlerini de getirip bizimle tanıştırması açıkçası beni onura etti, teşekkürler.
Cihan ile dolu dolu üç gün geçirdik, sanayi dostu bile olduk :Rockn Roll: ve inşallah bir aksilik çıkmaz ise Cuma günü Ankara'ya doğru ilk yolculuğumuza çıkacağız. Yanınızda Cihan varsa sorun yok demektir, ne lazımsa kesin çantasında var :artiz: çok iyi hazırlandığını söylemek isterim.
Bu benim Manavgat Motor Festivaline ikinci katılımım oldu ve geçen seneye göre çok daha iyi organize olunmuş, daha zengin ve daha temiz düzenlendiğini gördüm. İnşallah seneye, 10. Manavgat Motor Festivaline daha kalabalık katılma imkanımız olur. Aslında festivaller her ne kadar motor sürmeye ve buluşmaya bahane olsa da iyi organize edilmiş ve temiz olması önemli. Bugüne kadar başka herhangi bir Motosiklet Festivaline katılmadığım için kıyaslama yapamayacağım ama Yurtiçi ve Yurtdışı katıldığım birçok Müzik Festivalinden daha temiz ve düzenli olduğunu söyleyebilirim. Bizi destekleyen ve yalnız bırakmayan herkese teşekkürler.
Cihan teşekkürler. Günlerdir Eray'ın anlatmaya çalıştığı kalabalığı görsel olarak yaşattın bize :)
Keyfiniz daim olsun. Ankara'da görüşmek üzere.
Buzluk olayını sevdim hep aklımda ama bendeki 52 litre biraz fazla kaçıyor :)
Eray Aksoy
01.July.2019, 11:43
Cihan teşekkürler. Günlerdir Eray'ın anlatmaya çalıştığı kalabalığı görsel olarak yaşattın bize :)
Buzluk olayını sevdim hep aklımda ama bendeki 52 litre biraz fazla kaçıyor :)Bu video son gün dönüşte çektiği video.Buna kalabalık bile denmez.Resmen insan seli vardı.Konser videolarında var.Benim videoları hiç izlememişsin.Ama aşk olsun böyle de olmaz ki.Özene bezene sana sataşma da yaptıydım videoda [emoji16]
TuruncuBuji
01.July.2019, 11:52
Buzluk olayını sevdim hep aklımda ama bendeki 52 litre biraz fazla kaçıyor :)
benimde buzluğu götürmek aklımda yoktu ama test olsun diyerek ten gerekli gördüğüm ve alabildiğim her şeyi almaya çalıştım. Hatta ikinci full face kaskım vardı. Buzluk yüzünden sığdıracak yer bulamadım. Ankara gelirken buzluk yerine full face kask ve karar veremediğim başka malzemeleri koyacağım :D
2431
Buda bagajım.
Bu video son gün dönüşte çektiği video.Buna kalabalık bile denmez.Resmen insan seli vardı.Konser videolarında var.Benim videoları hiç izlememişsin.Ama aşk olsun böyle de olmaz ki.Özene bezene sana sataşma da yaptıydım videoda [emoji16]
Geçen hafta benim baya bir yoğun trafik vardı. Bu yüzden izleyemedim. İzleyemediğim için yorum da yapamadım. Ama en kısa sürede telafi ederim..
Eray Aksoy
01.July.2019, 12:25
Geçen hafta benim baya bir yoğun trafik vardı. Bu yüzden izleyemedim. İzleyemediğim için yorum da yapamadım. Ama en kısa sürede telafi ederim..Tam senlik bir kısım var [emoji38] Vallahi sen ve Erkan Hocam be zaman o kısma gitsem aklıma geldiniz [emoji16]
Tam senlik bir kısım var [emoji38] Vallahi sen ve Erkan Hocam be zaman o kısma gitsem aklıma geldiniz [emoji16]
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBiz Erkan hocamla inşallah bir sıkıntı olmazsa semaver in dibine vuracağız. Diğer mevzuya girmeye gerek yoktur herhalde sen anladın onu [emoji6]
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erkopaşa
02.July.2019, 00:55
Biz Erkan hocamla inşallah bir sıkıntı olmazsa semaver in dibine vuracağız. Diğer mevzuya girmeye gerek yoktur herhalde sen anladın onu [emoji6]
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İş semaverde gerisi hikaye Ömer hocam
Nasipse semaverin canına okuruz[emoji2][emoji2937]
Eray Aksoy
23.July.2019, 23:00
Antalya başlığını bir hatırlatmakta fayda var.Antalya ve ilçelerinde ikamet etmekte olan arkadaşları bekliyoruz.Bir mesaj uzağınızdayız.Bizleri uzaktan takip eden ve bu güzel aile ile tanışmayı arzu eden tüm iki teker sevdalılarını bekliyoruz 8)
Not: Haftalık buluşmalar için ulaşımı herkes için kolay,ortamı huzurlu,güzel ve rahat bir mekan belirleyelim.Bu işi de sanırım en iyi Cemil çözer ? Antalya'yı en iyi bilen,mekanları en iyi tanıyan kendisidir sanırım ? Yer belirledikten sonra belli periyodlarda buluşmalarımıza başlayalım bence.
cicada
24.July.2019, 10:04
Antalya başlığını bir hatırlatmakta fayda var.Antalya ve ilçelerinde ikamet etmekte olan arkadaşları bekliyoruz.Bir mesaj uzağınızdayız.Bizleri uzaktan takip eden ve bu güzel aile ile tanışmayı arzu eden tüm iki teker sevdalılarını bekliyoruz 8)
Not: Haftalık buluşmalar için ulaşımı herkes için kolay,ortamı huzurlu,güzel ve rahat bir mekan belirleyelim.Bu işi de sanırım en iyi Cemil çözer ? Antalya'yı en iyi bilen,mekanları en iyi tanıyan kendisidir sanırım ? Yer belirledikten sonra belli periyodlarda buluşmalarımıza başlayalım bence.
Eray abi 3 tekerli olanlar da var :) onları ayırmayalım :)
Haydi ANTALYA motor sevdalıları bekliyoruz sizleri.....
Eray Aksoy
24.July.2019, 10:27
Eray abi 3 tekerli olanlar da var :) onları ayırmayalım :)
Haydi ANTALYA motor sevdalıları bekliyoruz sizleri.....Herkese kapımız açık.Dört teker de gelsin 14 teker de [emoji847]
endroad
24.July.2019, 15:12
Kesinlikle! Bayraklar çekilsin, yelekler giyilsin, Antalya Raptor Riders şahlansın derim.
Mekan konusu gelince bir iki alternatif var, şöyle motorların gözümüzün önünde olabileceği, ulaşımı rahat ve temiz. Turizm şehri olduğumuzdan fiyatların biz normal ölümlüler için ödenebilir olması gerekiyor :) Kara Ali Oğlu parkında Kubi Kaffe var örneğin, Antalya merkezde, oradan başlayabiliriz. Önünde çeşitli motorlar var, buradan yola çıkarak motorcu dostu olduğunu düşünüyorum. Akşam iş çıkışı Konyaaltı teftişe çıkıcacağım, belki orada da alternatif bulabilirim.
Diğer taraftan her seferinde Antalya'da sabit bir mekanda buluşma durumu Eray ve özellikle Cihan için yorucu olabilir. Eray gidiş geliş 160 km, Cihan ise 260 km yapmak zorunda. Buluşma adı altında Cihan'la Manavgat'ta Kampa gelebiliriz veya tam tersi Eray ile Finike'ye. Tabi bu tarz buluşmalar haftalık planlaması zor.
Antalya'da mekan çok, günü ve saati belirledikten sonra konum gönderebilirim.
TuruncuBuji
24.July.2019, 15:38
Diğer taraftan her seferinde Antalya'da sabit bir mekanda buluşma durumu Eray ve özellikle Cihan için yorucu olabilir. Eray gidiş geliş 160 km, Cihan ise 260 km yapmak zorunda. Buluşma adı altında Cihan'la Manavgat'ta Kampa gelebiliriz veya tam tersi Eray ile Finike'ye. Tabi bu tarz buluşmalar haftalık planlaması zor.
Antalya için sabit bir mekan belirlememizde bir sakınca yok. ayda bir olur veya 3 haftada bir olur orası ayrı bir konu ama haftalık buluşma düzenlememiz zor gibi :D Bunun yanında Akdeniz bölgesi üzerinde düzenleyeceğimiz hafta sonu kaçamakları(günü birlik veya 1 gün konaklamalı) için ayrı planlamalar yapılır. Hatta bu hafta sonu Motosikletle Antalya'ya gelip lastikleri değiştirmeyi planlıyorum.
Eray Aksoy
24.July.2019, 15:52
Antalya için sabit bir mekan belirlememizde bir sakınca yok. ayda bir olur veya 3 haftada bir olur orası ayrı bir konu ama haftalık buluşma düzenlememiz zor gibi :D Bunun yanında Akdeniz bölgesi üzerinde düzenleyeceğimiz hafta sonu kaçamakları(günü birlik veya 1 gün konaklamalı) için ayrı planlamalar yapılır. Hatta bu hafta sonu Motosikletle Antalya'ya gelip lastikleri değiştirmeyi planlıyorum.Cihan zaten haftalık buluşma için hiç birimizin zamanı yetmez.Malum Turizm sektöründe olunca sabahtan gece yarılarına kadar mesai devam ediyor.Kaldı ki günler de tutmuyor Benim izin günlerim Cuma sizlerin ki ise haftasonu.Biz şimdilik kendimize bir süre belirlemeyelim derim.Ama mümkün olduğunca birlikte oluruz inşallah.Gezi işi en kolayı.Biz buluşmalara başladıkça onu da yaparız elbette.Bu haftasonu değil ama önümüzdeki haftasonu gelsen buluşma adı altında bu işi de aradan çıkarırdın [emoji106] Benim motor haftaya yetişecek.
TuruncuBuji
24.July.2019, 16:01
Bu haftasonu değil ama önümüzdeki haftasonu gelsen buluşma adı altında bu işi de aradan çıkarırdın [emoji106]
Haftaya tam beli olmamakla birlikte Balıkesire gidebilirim :D Lastikleride o yüzden değiştireyim dedim. Ancak 2200 TL fiyat çektiler. Moralim bozuldu.
Eray Aksoy
24.July.2019, 16:29
Haftaya tam beli olmamakla birlikte Balıkesire gidebilirim :D Lastikleride o yüzden değiştireyim dedim. Ancak 2200 TL fiyat çektiler. Moralim bozuldu.[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Hep benim mi moralim bozulacak arkadaş.Biraz da sizin moraliniz bozulsun [emoji3059] 2258 lira verdim ben lastik ve iç lastiklere.Diğer aksesuarlara da bir o kadar gitti.Jant telleri ise daha belli değil.Oradan fena dürtebilirler.Hayırlısı artık.
erkopaşa
24.July.2019, 19:49
Cihan lastik işi önemli cuma günü değişiyor benim lastikler 2200 de ben verdim. İnsanın içine oturuyor ama artık bi 5 sene kafa ağrımaz, yıllığı 450 tl diyorum kendimi avutuyorum [emoji38][emoji38]
Eray Aksoy
24.July.2019, 21:51
Cihan lastik işi önemli cuma günü değişiyor benim lastikler 2200 de ben verdim. İnsanın içine oturuyor ama artık bi 5 sene kafa ağrımaz, yıllığı 450 tl diyorum kendimi avutuyorum [emoji38][emoji38]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiErkan Hocam ne desen boş.Cihan bir süre kendine gelemez [emoji1787]
soulofheaven
24.July.2019, 22:02
Hocam ne sıklıkla değişiliyor lastik? Lastik ömrünün kaç yıl olduğunu bilmiyorum.
TuruncuBuji
24.July.2019, 22:15
Erkan abi fiyatı duyunca lastiği değiştirmekten vazgeçecektim ama Annem ile Babam lastiklerini biz alalım teklifinde bulununca değiştireyim bari dedim :D Ancak 2 lastiğe 2bin küsür vermek adama hayatı sorgulatacak bir fiyat.
Erkan Hocam ne desen boş.Cihan bir süre kendine gelemez [emoji1787]
Eray abi Belediyede askeri ücret ile çalışan adamlara 2bin liraya lastik alacam deyince dayak yemekten son anda kurtuldum. :D
TuruncuBuji
24.July.2019, 22:21
Hocam ne sıklıkla değişiliyor lastik? Lastik ömrünün kaç yıl olduğunu bilmiyorum.
Semih Stok lastikler sıcak zeminde veya ısınınca gayet iyi tutuyor(hiç kaliteli lastik kullanmamış biri olarak söylüyorum). ama nemli veya ıslak zeminde çok tehlikeli hale geliyorlar. Ankara gibi soğuk iklimi olan bir yer için daha tehlikeli hale gelir. Ömür konusuna gelecek olursak bu stok lastikler naylon olduğu için normal lastiklere göre daha uzun ömürlü. Kötü bir örneğim ama benim motosikletin modeli 2011 ve hala üstünde stok lastikler var.
soulofheaven
24.July.2019, 22:26
Semih Stok lastikler sıcak zeminde veya ısınınca gayet iyi tutuyor(hiç kaliteli lastik kullanmamış biri olarak söylüyorum). ama nemli veya ıslak zeminde çok tehlikeli hale geliyorlar. Ankara gibi soğuk iklimi olan bir yer için daha tehlikeli hale gelir. Ömür konusuna gelecek olursak bu stok lastikler naylon olduğu için normal lastiklere göre daha uzun ömürlü. Kötü bir örneğim ama benim motosikletin modeli 2011 ve hala üstünde stok lastikler var.
Düzgün kullanımda bi' hayli uzun ömürlü stok lastik anlaşılan? (Sadece sıcak hava şartıyla tabi)
TuruncuBuji
24.July.2019, 22:31
Düzgün kullanımda bi' hayli uzun ömürlü stok lastik anlaşılan?
Yanlış bilgi vermiş olmayayım. O lastikleri lastik olarak görmeyen çok profesyonel sürücü var. Uzun ömürlü dememin sebebi lastikleri övdüğümden değil nylon lastik olmalarından kaynaklı bir uzun ömürlülük var buda yol tutuşunun çok kötü olmasına sebebiyet veriyor.
soulofheaven
24.July.2019, 22:32
Yanlış bilgi vermiş olmayayım. O lastikleri lastik olarak görmeyen çok profesyonel sürücü var. Uzun ömürlü dememin sebebi lastikleri övdüğümden değil nylon lastik olmalarından kaynaklı bir uzun ömürlülük var buda yol tutuşunun çok kötü olmasına sebebiyet veriyor.
Anladım hocam. Peki alır almaz değiştirsem lastikleri hangi marka almalıyım bir fikriniz var mı?
TuruncuBuji
24.July.2019, 22:43
Anladım hocam. Peki alır almaz değiştirsem lastikleri hangi marka almalıyım bir fikriniz var mı?
Benim araştırmalarım sonucu arka lastiğimizin ebatlarından kaynaklı 2 tane lastik firmasının ürünü bizim motosiklet modeli ile uyumlu. Biri Dunlop diğeri Metzeler. Dunlop markalı lastiklerden piyasada şuanda bulunmuyor. Bütün stoklarda tükenmiş olarak gözüküyor. Ama Metzeler markasının uyumlu lastikleri mevcut, ancak pahalı. Kalitesine gelecek olursak daha önce kullanmadığım için bilmiyorum deneyip göreceğim.
soulofheaven
24.July.2019, 22:54
Benim araştırmalarım sonucu arka lastiğimizin ebatlarından kaynaklı 2 tane lastik firmasının ürünü bizim motosiklet modeli ile uyumlu. Biri Dunlop diğeri Metzeler. Dunlop markalı lastiklerden piyasada şuanda bulunmuyor. Bütün stoklarda tükenmiş olarak gözüküyor. Ama Metzeler markasının uyumlu lastikleri mevcut, ancak pahalı. Kalitesine gelecek olursak daha önce kullanmadığım için bilmiyorum deneyip göreceğim.
Bilgilendirme için teşekkür ederim Cihan abi sanırım aldığım motorda ne takılıysa onunla idare etmeye çalışacağım.
Eray Aksoy
24.July.2019, 22:54
Her lastiğin kendine göre farklı bir özelliği vardır.Aslında seçenek çok olsa gidip en ucuzunu alırdık ne güzel.Marka Pirelli omuş veya Michelen,Lassa,Metzeler,Good Year,Bridgestone olmuş çok aşırı da fark etmiyor.Kalite olarak hepsi hemen hemen aynı.Ancak yine de seçerken bazı noktalara dikkat etmek gerek.Mesela soğuk iklimde yaşayan biri lastik seçerken geç ısınan lastiği tercih etmemeli.Yine sahil kesimlerinde oturup yollarında rüzgar ile gelen gizli plaj kum olanlar çok sert olan lastikleri tercih etmemeli.Mesela Antalya bölgesi için Metzeler gayet ideal bir lastik.Michelen de güzel ancak diğerlerine nazaran daha yumuşak bir hamuru olduğundan dolayı ömürleri daha kısa.Ancak bütün bunlara kafa yormaya gerek yok.Bulunabilen lastikkler zaten 2 farklı marka altında bulunuyor.Hangisi ucuzsa alıp geçin.
soulofheaven
24.July.2019, 22:56
Her lastiğin kendine göre farklı bir özelliği vardır.Aslında seçenek çok olsa gidip en ucuzunu alırdık ne güzel.Marka Pirelli omuş veya Michelen,Lassa,Metzeler,Good Year,Bridgestone olmuş çok aşırı da fark etmiyor.Kalite olarak hepsi hemen hemen aynı.Ancak yine de seçerken bazı noktalara dikkat etmek gerek.Mesela soğuk iklimde yaşayan biri lastik seçerken geç ısınan lastiği tercih etmemeli.Yine sahil kesimlerinde oturup yollarında rüzgar ile gelen gizli plaj kum olanlar çok sert olan lastikleri tercih etmemeli.Mesela Antalya bölgesi için Metzeler gayet ideal bir lastik.Michelen de güzel ancak diğerlerine nazaran daha yumuşak bir hamuru olduğundan dolayı ömürleri daha kısa.Ancak bütün bunlara kafa yormaya gerek yok.Bulunabilen lastikkler zaten 2 farklı marka altında bulunuyor.Hangisi ucuzsa alıp geçin.
Dedikleriniz anlaşıldı hocam. 8) :) Ucuz olan en mantıklısı görünüyor şuan için.
erkopaşa
24.July.2019, 23:15
Lastik ömrü canta takıldıktan sonra 3 yıldır sonrasında kimyasal özelliğini kaybeder lastik. Ancak ülkemiz şartlarında çok pahalı olan lastik için ne kadar kullansak iyidir mantığı vardır. Ki benim motorun üzerindeki lastikler 2009 üretimi. Az km yapılmış 10 yıldır diş derinlikleri yeni gibi sanki ancak her tarafı çatlak. Bende yaklaşık 2000 km yol yaptım bu lastiklerle korka korka [emoji1]. Eray hocamın dediği gibi çok fazla alternatif yok 2 3 markaya mahkumuz. Lakin lastik çok önemli olduğu için imkan varsa eski lastikler değişmeli, toplamda 2 el ayası kadar alan bizi yola bağlıyor.[emoji2937]
erkopaşa
24.July.2019, 23:22
Bu arada cihan sen lastiklere sponsor bulmuşsun hemen değiştir haftaya Balıkesir yolu uzun [emoji1][emoji1]
Eray Aksoy
24.July.2019, 23:54
Bu arada cihan sen lastiklere sponsor bulmuşsun hemen değiştir haftaya Balıkesir yolu uzun [emoji1][emoji1]
Erkan Hocam sanırım bizim motorlarda avadanlık bu altta işaretlediğim kısım ? Buraya bir şey koydun mu ? Yani alyan falan orada sağlıklı durur mu sence ?
2511
erkopaşa
25.July.2019, 10:02
Erkan Hocam sanırım bizim motorlarda avadanlık bu altta işaretlediğim kısım ? Buraya bir şey koydun mu ? Yani alyan falan orada sağlıklı durur mu sence ?
2511
Evet avadanlık orası Eray hocam. Benden önceki sahibi yeteri kadar alyan İngiliz anahtarı buji anahtarı ufak pense vs koymuş her şey var hemen hemen
erkopaşa
25.July.2019, 10:06
Malzemeler kapaklı bir torbanın içinde, torbayı lastikle avadanlığın içine sabitliyorsun. İç kapağı kapatıp dış kapağı kapatıyorsun. Kullanışlı bir yer burası eve geçince fotoğraf yüklerim.
Eray Aksoy
25.July.2019, 10:34
Malzemeler kapaklı bir torbanın içinde, torbayı lastikle avadanlığın içine sabitliyorsun. İç kapağı kapatıp dış kapağı kapatıyorsun. Kullanışlı bir yer burası eve geçince fotoğraf yüklerim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBende o kapağı açınca başka bir kapak yok içinde.Fotoğraf iyi olur Sağolasın [emoji106]
erkopaşa
25.July.2019, 10:46
Bende o kapağı açınca başka bir kapak yok içinde.Fotoğraf iyi olur Sağolasın [emoji106]
Kapak düşmüş yada kaybedilmiş olabilir
Yarın eve geçince fotoğraf atarım [emoji106]
endroad
25.July.2019, 23:01
Antalya başlığını bir hatırlatmakta fayda var.Antalya ve ilçelerinde ikamet etmekte olan arkadaşları bekliyoruz.Bir mesaj uzağınızdayız.Bizleri uzaktan takip eden ve bu güzel aile ile tanışmayı arzu eden tüm iki teker sevdalılarını bekliyoruz 8).
Şu yukarlarda kalsın istedim.
Eray Aksoy
07.April.2021, 13:55
Geçen sefer buluştuğumuzda resim çekmeyi unutmuşuz.Bu sefer işi sona bırakmadık.Bülent ve Muhammed ile Manavgat'ta buluştuk.Usta da motor işleri vardı.Güzel bir kahvaltı ardından motor bakım işlerine geçildi.Antalya dan tüm illerdeki Raptorlara sevgi ve selamlarımızı yolluyor,en kısa sürede buluşabilmeyi diliyoruz [emoji106]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210407/fb9cfcdffd8949dc40ad21988220365e.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210407/33d8a1548e311133a0169d6fc3d8d6d4.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210407/3b8a012f62d18576d80de924a70995f1.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210407/a9c772371ad80ecbf7f3ac39b7cb6b09.jpg
erkopaşa
07.April.2021, 14:19
Geçen sefer buluştuğumuzda resim çekmeyi unutmuşuz.Bu sefer işi sona bırakmadık.Bülent ve Muhammed ile Manavgat'ta buluştuk.Usta da motor işleri vardı.Güzel bir kahvaltı ardından motor bakım işlerine geçildi.Antalya dan tüm illerdeki Raptorlara sevgi ve selamlarımızı yolluyor,en kısa sürede buluşabilmeyi diliyoruz [emoji106]
Ve Aleykümselam canlar, özlediğimiz çok güzel kareler bunlar[emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Yinede maske mesafe temizlik diyorum
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
Ankara’dan selamlar saygılar [emoji113]
cicada
07.April.2021, 15:14
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAfiyet bal şeker olsun abi
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erkopaşa
07.April.2021, 15:25
Hakkaten afiyet bal şeker olsun
Ortada sarı tabaktaki ne anlayamadım cips gibi bir şey sanki yada haşlanmış nohut gibi bir şey
Ne yiyonuz abi siz[emoji1][emoji1][emoji1]
Eray Aksoy
07.April.2021, 15:36
Ve Aleykümselam canlar, özlediğimiz çok güzel kareler bunlar[emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Yinede maske mesafe temizlik diyorum
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
Ankara’dan selamlar saygılar [emoji113]
Sofrada mesafe de maske de olmuyor Hocam [emoji4] Ama haklısın.Dikkat etmek lazım.
Afiyet bal şeker olsun abi
Sağolasın Deniz.Beraber götüreceğimiz günler de gelecek inşallah.
Hakkaten afiyet bal şeker olsun
Ortada sarı tabaktaki ne anlayamadım cips gibi bir şey sanki yada haşlanmış nohut gibi bir şey
Ne yiyonuz abi siz[emoji1][emoji1][emoji1]
Nohut haşlama.Sosu vardı ayrıca.Bol acılı [emoji39]
Mehmet A.
07.April.2021, 15:37
[emoji106][emoji106][emoji106] abi bizi böyle merakta bırakmayın. Arada böyle fotolar atın ki gözümüz yollarda kalmasın [emoji16][emoji16][emoji16]
İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
Eray Aksoy
07.April.2021, 17:21
[emoji106][emoji106][emoji106] abi bizi böyle merakta bırakmayın. Arada böyle fotolar atın ki gözümüz yollarda kalmasın [emoji16][emoji16][emoji16]
İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
Eyvallah kardeşim [emoji847] Biz aslında hep buradayız ama Cemil ve benim motor gidince hızımız kesildi.İnşallah tekrar iki tekere binince daha da aktif olacağız.
CELİL
07.April.2021, 18:18
Afiyet olsun muhabbetiniz bol olsun Herkese selamlar 👍🖐
newmoon06tr
07.April.2021, 20:23
Afiyet olsun, muhabbetiniz bol olsun. Antalya'ya selamlar
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
endroad
08.April.2021, 09:41
Keyfiniz, sohbetiniz bol olsun dostlar. Yeni işimden dolayı uzak kaldım, benim yerime de bol bol gezin 🤘😎
Raci06
09.April.2021, 00:05
Hay maşallah ne güzel kareler. Bereketli olsun sofranız.
Hepbirlikte boyle bir sofrada buluşmak ümidiyle..
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cicada
09.April.2021, 15:50
Sağolasın Deniz.Beraber götüreceğimiz günler de gelecek inşallah
Abi ben rejimdeyim. 110 kilodan 102 e indim hedef 80 kilo hayırlısı bakalım...
Eray Aksoy
09.April.2021, 16:55
Abi ben rejimdeyim. 110 kilodan 102 e indim hedef 80 kilo hayırlısı bakalım...
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYaparsın dostum.Kafaya koyduktan sonra yapamayacağımız şey yok.
cicada
09.April.2021, 16:58
Yaparsın dostum.Kafaya koyduktan sonra yapamayacağımız şey yok.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAynen çıktık yola dönüş yok [emoji56][emoji56][emoji56][emoji1783][emoji1783]
erkopaşa
01.October.2021, 00:05
Antalya'dan tüm raptorlara selam olsun
[emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Toplantı, buluşma, sürüş, kamp, piknik, sucuk ekmek, semaver, kuzuuu yükleniyor....
Çok yakında....
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet A.
01.October.2021, 00:16
Semaver dedin ciğerime hançer saplanır gibi oldu abi [emoji24][emoji24][emoji24]
CELİL
01.October.2021, 00:20
Antalya'dan tüm raptorlara selam olsun
Toplantı, buluşma, sürüş, kamp, piknik, sucuk ekmek, semaver, kuzuuu yükleniyor....
Çok yakında....
Antalya sezonu açıyor çok yakında ......👍👍👍👍
erkopaşa
01.October.2021, 00:26
Semaver dedin ciğerime hançer saplanır gibi oldu abi [emoji24][emoji24][emoji24]Senki semaver sevmezdin mehmeeeet [emoji2937]
Raci06
01.October.2021, 00:26
Antalyaya selam. Kuzular yayılsın yazın et yiyip denize girecez. Koca kralı yolladık, sefasını sürmemiz lazım.
Bak messi takımı ipten aldı, ronaldo desen hakeza.. Ee manchesterde pişer bize de düşer.. Anlayana kabak kemani caz, anlamayana buzuki bile az..
İyi geceler..
erkopaşa
01.October.2021, 00:27
Antalya sezonu açıyor çok yakında ......[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]Açmamız lazım başkanım, havalar çok güzel burada [emoji2937]
erkopaşa
01.October.2021, 00:29
Antalyaya selam. Kuzular yayılsın yazın et yiyip denize girecez. Koca kralı yolladık, sefasını sürmemiz lazım.
Bak messi takımı ipten aldı, ronaldo desen hakeza.. Ee manchesterde pişer bize de düşer.. Anlayana kabak kemani caz, anlamayana buzuki bile az..
İyi geceler..
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSana Akdeniz salatasından başka bir şey yok emekli kral, 2200 km yaptık kuzuyu yedik ohh miss, gelecektin [emoji2957]
CELİL
01.October.2021, 00:36
Açmamız lazım başkanım, havalar çok güzel burada [emoji2937]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAynen buraların sezon bitiyor Antalyanın sezon başlıyor hadi vira bismillah [emoji4][emoji106][emoji106][emoji106]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erkopaşa
01.October.2021, 01:03
Antalya ekibimiz:
1. Eray Aksoy
2. endroad (Cemil Taşdemir)
3. TuruncuBuji (Cihan Camgöz)
4. NanoGuardian (Muhammed Alacacı)
5. bulentbc ( Bülent Büyükçıngıl)
6. erkopaşa (Erkan Dülger)[emoji146]
7.
8.
9.
10.
11.
Haydi Antalya sezon bizi bekliyor[emoji2937][emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Eray Aksoy
01.October.2021, 01:19
Antalya ekibimiz:
1. Eray Aksoy
5. erkopaşa (Erkan Dülger)[emoji146]
6.
7.
8.
9.
10.
11.
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBülent neden eklemedin listeye ? [emoji4]
erkopaşa
01.October.2021, 01:55
Antalya ekibimiz:
1. Eray Aksoy
5. bulentbc ( Bülent Büyükçıngıl)
6. erkopaşa (Erkan Dülger)[emoji146]
7.
8.
9.
10.
11.
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBülent olmadan olur mu hiç, sen görmemişsindir [emoji16]
bulentbc
01.October.2021, 11:34
Hoop, birisi beni silmeye mi çalışmış, o iş zor, ben burdayım, :Rockn Roll:
Eray Aksoy
02.October.2021, 00:04
Antalya nın hafiften ayak sesleri duyulmaya başladı. Geliyoruz beyler. Yeni transferimiz Son Kral Erkan Hoca ve çiçeği burnunda taze Full Patch li Bülent ile doludizgin geliyoruz. Herkese selamlar olsun.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211001/941245269ee2019cd2542b9f5dee02bb.jpg
erkopaşa
02.October.2021, 00:08
Antalya nın hafiften ayak sesleri duyulmaya başladı. Geliyoruz beyler. Yeni transferimiz Son Kral Erkan Hoca ve çiçeği burnunda taze Full Patch li Bülent ile doludizgin geliyoruz. Herkese selamlar olsun.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211001/941245269ee2019cd2542b9f5dee02bb.jpg
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiPlanlar, planlar, planlar...
Yükleniyor.....
Raci06
02.October.2021, 00:21
Hay maşallah gülen yüzlere..
Takipteyiz Antalya..
CELİL
02.October.2021, 00:21
Muhabbetiniz bol olsun selamlar 🖐
Mehmet A.
02.October.2021, 00:30
Ver mehteri ver mehteri [emoji16][emoji16][emoji16]
cicada
02.October.2021, 00:42
Muhabbetiniz bol olsun maşallah
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ulaire
02.October.2021, 07:35
Şimdi kuzular pardon yollar düşünsün. Keyfiniz daim olsun abiler [emoji2937]
M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet A.
13.October.2021, 09:51
Bi buluşmamı yapsanız ne yapsanız [emoji848][emoji848][emoji848]
erkopaşa
13.October.2021, 10:30
Bi buluşmamı yapsanız ne yapsanız [emoji848][emoji848][emoji848]Antalya'nın şartları farklı Mehmet, turizm sezonu bitmeden buluşma, toplantı, sürüş, kamp, sucuk ekmek vs vs vs çok zor. Kasım ayından sonra olur belki, hayırlıysı diyelim. Şimdilik artçımla solorider devam...
Raci06
14.October.2021, 01:26
Antalya'nın şartları farklı Mehmet, turizm sezonu bitmeden buluşma, toplantı, sürüş, kamp, sucuk ekmek vs vs vs çok zor. Kasım ayından sonra olur belki, hayırlıysı diyelim. Şimdilik artçımla solorider devam...
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKrallar şartlara uymaz, şartlar krala uyar ,.. Ama nerde o eski krallar tabi hey gidi heeey.. [emoji16][emoji16]
erkopaşa
14.October.2021, 01:31
Krallar şartlara uymaz, şartlar krala uyar ,.. Ama nerde o eski krallar tabi hey gidi heeey.. [emoji16][emoji16]
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBükmeyelim online geyiğe lütfen [emoji6]
newmoon06tr
14.October.2021, 09:58
[emoji23][emoji23][emoji23]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erkopaşa
20.January.2022, 16:35
Kimler gelmiş, hoş gelmiş sefalar getirmiş, Muğla'nın efesi gelmiş [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Muğlalı efeyi aldık aramıza [emoji1]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220120/14563fadb16e14e16b0703cdd0e60824.jpg
cicada
20.January.2022, 16:37
Kimler gelmiş, hoş gelmiş sefalar getirmiş, Muğla'nın efesi gelmiş [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Muğlalı efeyi aldık aramıza [emoji1]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220120/14563fadb16e14e16b0703cdd0e60824.jpg
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHoşbulduk.
Misafir perverliginiz için ayrıca teşekkür ederim..
CELİL
20.January.2022, 16:37
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiOooo Maşallah size muhabbetiniz bol olsun herkese selamlar [emoji106][emoji870][emoji870][emoji870]
Mehmet A.
20.January.2022, 16:47
Muhabbetiniz bol olsun.
Muğlanın efesi aranızda o kadar kalmış ben gelsem kaybolurum herhal [emoji16][emoji16][emoji16]
*Kral minyon
Greywolf
20.January.2022, 22:41
aaaa olmadi hocam yemege gitmediniz mi :) bu sefer seri resimler gelmedi .....
cicada
20.January.2022, 23:09
aaaa olmadi hocam yemege gitmediniz mi :) bu sefer seri resimler gelmedi .....Araç alma işi vardı süre kısıtlıydı. Baska zamana artık yeme içme işi ...
erkopaşa
20.January.2022, 23:18
aaaa olmadi hocam yemege gitmediniz mi :) bu sefer seri resimler gelmedi .....Havalar az biraz ısınsın orta bir yerde buluşur yer içeriz Erdem hocam [emoji2937]
Mehmet A.
21.January.2022, 12:37
Antalya hadi buluşun [emoji16][emoji16][emoji16]*
*Kral hevesli
erkopaşa
21.January.2022, 12:59
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220121/ab38c7b47dcd2ca8965e48a248d71e0c.jpg
Antalya'dan bizi sessizce takip eden chopper cruser motosiklet sevdalısı raptorlar, sizlerle tanışmak ve birlikte sürmek isteriz. Sessiz olmayın, foruma üye olun ve bizlerle iletişime geçin...
İrtibat için: Erkan 0505 934 25 77
CELİL
21.January.2022, 13:15
Haydi Antalya hareket zamanı Antalya ya taze kan geldi Antalya dan bizi takip eden tüm arkadaşları buraya bekliyoruz 👍🖐
Akcollu
21.January.2022, 13:22
Antalya buluşmalarını dört gözle bekliyoruz :Rockn Roll:
TuruncuBuji
24.January.2022, 12:09
RR Antalya ekibinin uzun yıllardır kurduğu hayaller tekrardan yeşeriyor, inşallah bu sefer sonunu getireceğiz. :Rockn Roll::Rockn Roll:
CELİL
24.January.2022, 12:10
Önümüzdeki sezon Antalya çok güzel olacak [emoji106][emoji106][emoji106][emoji108][emoji108][emoji108][emoji108][emoji870][emoji870][emoji870][emoji870]
erkopaşa
24.January.2022, 12:38
RR Antalya ekibinin uzun yıllardır kurduğu hayaller tekrardan yeşeriyor, inşallah bu sefer sonunu getireceğiz. :Rockn Roll::Rockn Roll:Hep beraber elimizden geleni yapacağız, aktif bir ekip olabiliriz inşallah [emoji2937]
erkopaşa
28.January.2022, 03:13
Eveeeet nerede kalmıştık [emoji2937]
Antalya'ya Ankara'dan çok çok selamlar, bir haftaya dönüyorum memlekete[emoji1], Ankara buzzzz gibi çok soğuk Antalya burnumda tütüyor[emoji3059]
Mehmet A.
28.January.2022, 09:48
Taaabi taabiii[emoji16][emoji16][emoji16]*
*Kral farkında
CELİL
28.January.2022, 10:10
😂🤗😃🤗😂👌👍👍👍😊🖐🖐🖐
bulentbc
28.January.2022, 10:27
Memleket cennet, carsamba dolu ve kar yağdı, öğlenden sonra güneş çıktı turistler hep güneş banyosu yaptı.
Raci06
28.January.2022, 10:42
Antalyaya selamlar. Size 1 ay müsade, sonra çok pis sataşırım. Beni bilen bilir.
erkopaşa
28.January.2022, 11:54
Antalyaya selamlar. Size 1 ay müsade, sonra çok pis sataşırım. Beni bilen bilir.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAleyküm selam
Bir ay çok 3 gün verdim sana emekli kralım [emoji3166]
Burada koskoca göçmen kral var, beni herkes bilir.
#antalyasahipsizdeğildir
newmoon06tr
28.January.2022, 12:05
Eveeeet nerede kalmıştık [emoji2937]
Antalya'ya Ankara'dan çok çok selamlar, bir haftaya dönüyorum memlekete[emoji1], Ankara buzzzz gibi çok soğuk Antalya burnumda tütüyor[emoji3059]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiMemleketimiz biraz soguktur. Alışık olmayanı fena çarpar. Demek burnunda tütüyor haaaa :)
erkopaşa
28.January.2022, 12:12
Memleketimiz biraz soguktur. Alışık olmayanı fena çarpar. Demek burnunda tütüyor haaaa :)
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi'Denizi seyretmek gibidir bozkırda gökyüzünü seyretmek' diyerek kendimizi avutuyoruz gri Ankara'da. Abi sizler olmasanız yazdan yaza bi selam verir kaçarım yazın sıcaklarında yayla niyetiyle[emoji16][emoji16][emoji16]
TuruncuBuji
28.January.2022, 12:38
Antalya cennet gibidir geldiği yeri unutturur insana. Antalya'nın %70 dışardan göçmüştür. Hiç biri geldiği yeri söylemez. Antalyalım der geçer, veya Antalyalı olduk artık der. :Rockn Roll:
Eray Aksoy
28.January.2022, 12:58
Noluyo burada ??? Gariban Kral'ı yalnız sanıp gizli gizli tehdit ediyorlar dediler geldik. Buraların ve sahaların en ağır abisi olarak uyarayım dedim [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
endroad
28.January.2022, 13:00
Mevzu var dediler, geldik 😆
Herkese selamlar 🤟
Hepsini okuyamadım ama Antalya güzel memleket. Sadece 58 derece biraz sinir bozuyor o kadar. 🙃🤟
Antalya ekibi küllerinden yeniden doğacak inşallah, var bir umudumuz 😇
Herkese selamlar 😎
erkopaşa
28.January.2022, 13:02
Mevzu var dediler, geldik [emoji38]
Herkese selamlar [emoji2937]
Hepsini okuyamadım ama Antalya güzel memleket. Sadece 58 derece biraz sinir bozuyor o kadar. [emoji854][emoji2937]
Antalya ekibi küllerinden yeniden doğacak inşallah, var bir umudumuz [emoji56]
Herkese selamlar [emoji41]İşte o 58 derecede Ankara önemli [emoji16][emoji16][emoji16]
erkopaşa
28.January.2022, 13:08
Noluyo burada ??? Gariban Kral'ı yalnız sanıp gizli gizli tehdit ediyorlar dediler geldik. Buraların ve sahaların en ağır abisi olarak uyarayım dedim [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEmekli Kral'a selamlar [emoji8]
İşte Antalya işte ruh 30 gün dedi 3 gün verdim 3 dakikada Antalya'yı yığarım buraya, nerede emekli kral, sesi soluğu çıkmıyor Eray hocam [emoji16][emoji2937]
bulentbc
28.January.2022, 13:18
Evet, beyler nedir olay?, biri Antalya dedi sanki, en doğusunda son stoper olarak ben varım. Top geçer adam geçmez.
erkopaşa
28.January.2022, 13:19
Evet, beyler nedir olay?, biri Antalya dedi sanki, en doğusunda son stoper olarak ben varım. Top geçer adam geçmez.Heyttt beee kim tutar bizi [emoji2937][emoji2937][emoji2937][emoji2937]
CELİL
28.January.2022, 13:20
Vaaaay Antalya gümbür gümbür buradayım diyor Maşallah 👍🖐👍👌👌👌
Mehmet A.
28.January.2022, 13:22
Kral mı ne kralı hani kral şu an bütün türkiye de tek ve yegane kral var o da bu yazıları yazandır. Bu gözler ne antalyalar gördü ne antalyalılar gördü. Ankaranın emekli kralını yedirmeyiz*
*Kral cüretkar
erkopaşa
28.January.2022, 13:25
Kral mı ne kralı hani kral şu an bütün türkiye de tek ve yegane kral var o da bu yazıları yazandır. Bu gözler ne antalyalar gördü ne antalyalılar gördü. Ankaranın emekli kralını yedirmeyiz*
*Kral cüretkarStajın bitsin senide Antalya'ya transfer edeceğim bonservisin için planlarım aramızda kimseye söylemem [emoji16]
newmoon06tr
28.January.2022, 13:33
Vayyy Antalya ya bakkk. Bir taş attık, çalı arkasindan hepsi kayaladı. Sizde bu birlik beraberlik samimiyet olduktan sonra, yeni sezon sizlerin sezonu olur. Gümbür gümbür yakın ortalığı, sizin heyecaniniz bizleri de heyecanlandirir. Ankara dan selam olsun Antalya ya.
erkopaşa
28.January.2022, 13:36
Vayyy Antalya ya bakkk. Bir taş attık, çalı arkasindan hepsi kayaladı. Sizde bu birlik beraberlik samimiyet olduktan sonra, yeni sezon sizlerin sezonu olur. Gümbür gümbür yakın ortalığı, sizin heyecaniniz bizleri de heyecanlandirir. Ankara dan selam olsun Antalya ya.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiVe aleyküm selam abim, festivalleri iple çekiyorum bu sene Manavgat & Ankara çok güzel olacak birlikte, gönül gönüle inşallah [emoji2969][emoji847]
ulaire
29.January.2022, 19:26
Öyle bir enerji birikmiş ki Antalya da okurken ben patladım [emoji2937][emoji2937]
erkopaşa
29.January.2022, 19:30
Öyle bir enerji birikmiş ki Antalya da okurken ben patladım [emoji2937][emoji2937]
M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYaza festivaller olursa volkan patlamalarını işte o zaman seyrederiz hep beraber Gökhan [emoji1][emoji2937][emoji2937]
Mehmet A.
29.January.2022, 19:56
Yaza festivaller olursa volkan patlamalarını işte o zaman seyrederiz hep beraber Gökhan [emoji1][emoji2937][emoji2937]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYola 3 kişi çıktık neler oldu. Bir de daha kalabalık çıksak neler olur [emoji16][emoji16][emoji16]*
*Kralın anıları depreşti
erkopaşa
29.January.2022, 20:00
Yola 3 kişi çıktık neler oldu. Bir de daha kalabalık çıksak neler olur [emoji16][emoji16][emoji16]*
*Kralın anıları depreştiGüzel şeyler olur inşallah [emoji2969][emoji847]
erkopaşa
05.February.2022, 22:02
Selamlar sevgili Antalya [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Mehmet A.
07.February.2022, 11:57
Selamlar sevgili Antalya [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSelamın sesi taaa ankaraya duyuldu.
A.s abi [emoji4]
erkopaşa
07.February.2022, 12:02
Selamın sesi taaa ankaraya duyuldu.
A.s abi [emoji4][emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Antalya'dan duyulmadı kralım [emoji17]
erkopaşa
07.February.2022, 23:48
Alanya Kuşyuvası Yolu[emoji2937]
Heyecan şart hemde şapşart [emoji1]
https://youtu.be/jjsu1gcO-5E
CELİL
08.February.2022, 00:26
Çok heyacanlı tam mehmete göre [emoji4][emoji106]
Mehmet A.
08.February.2022, 09:35
Abiler bu seneki planda 10 günlük katılımcıların listesi ile ilgili bazı fikirlerim var. Kendinizi şimdiden ayarlayın [emoji16][emoji16][emoji16]
Erkan abi sen biz gelmeden o yolları bi keşfet [emoji16][emoji16][emoji16]
ulaire
08.February.2022, 12:54
Alanya Kuşyuvası Yolu[emoji2937]
Heyecan şart hemde şapşart [emoji1]
https://youtu.be/jjsu1gcO-5E
Abi o yol ne ya [emoji33]
Abiler bu seneki planda 10 günlük katılımcıların listesi ile ilgili bazı fikirlerim var. Kendinizi şimdiden ayarlayın [emoji16][emoji16][emoji16]
Erkan abi sen biz gelmeden o yolları bi keşfet [emoji16][emoji16][emoji16]
Motoru tazeleyip uslu bir çocuk olursam şirinleri bende görebilir miyim [emoji16] birde dipnotu unutmuşsun kral alıştık onlara [emoji16][emoji16]
erkopaşa
08.February.2022, 13:09
Erkan abi sen biz gelmeden o yolları bi keşfet [emoji16][emoji16][emoji16]O iş bende Kral efendimiz [emoji16]
bulentbc
08.February.2022, 13:36
Arkadaşlar o yolda her yil 3-5 kişi ölüyor maalesef, uçurumdan uçanlara ulaşmak’da sıkıntı. Ben bir Alanya’lı olarak hiç gitmedim ama herşeyın bir ilki vardır.
Mehmet A.
08.February.2022, 13:53
Motoru tazeleyip uslu bir çocuk olursam şirinleri bende görebilir miyim [emoji16] birde dipnotu unutmuşsun kral alıştık onlara [emoji16][emoji16]
He yaa yolu görünce heyecandan unutmuşum [emoji16][emoji16][emoji16]
Arkadaşlar o yolda her yil 3-5 kişi ölüyor maalesef, uçurumdan uçanlara ulaşmak’da sıkıntı. Ben bir Alanya’lı olarak hiç gitmedim ama herşeyın bir ilki vardır.
Abi motorla öyle yollar bir keyifli bir keyifli anlatamam. Gündüz vakti, interkomlu, navigasyonlu, aheste aheste hiç bişicik olmaz. Aldığımız muazzam keyifle geri döneriz [emoji16][emoji16][emoji16]*
*Kralın şimdiden kalbi pıt pıt
ulaire
08.February.2022, 17:16
He yaa yolu görünce heyecandan unutmuşum [emoji16][emoji16][emoji16]
Abi motorla öyle yollar bir keyifli bir keyifli anlatamam. Gündüz vakti, interkomlu, navigasyonlu, aheste aheste hiç bişicik olmaz. Aldığımız muazzam keyifle geri döneriz [emoji16][emoji16][emoji16]*
*Kralın şimdiden kalbi pıt pıtKral seni şuraya alalım o zaman 180 derecelik süper keyifli virajlar [emoji2937][emoji2937]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220208/489e02965d912a0ece5b14fe57ae1c8c.jpg
Mehmet A.
08.February.2022, 18:16
Kral seni şuraya alalım o zaman 180 derecelik süper keyifli virajlar [emoji2937][emoji2937]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220208/489e02965d912a0ece5b14fe57ae1c8c.jpg
M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSondaki bir parça kıvrımlı yol neymiş bak burası daha janjanlı [emoji16][emoji16][emoji16]
Şimdi bütün güzergahı atmayım canlar dayanmaz [emoji16][emoji16] *
*Kral anılardahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220208/28ddf5cadcc9d195a67043cb4925f854.jpg
erkopaşa
08.February.2022, 18:22
Kral seni şuraya alalım o zaman 180 derecelik süper keyifli virajlar [emoji2937][emoji2937]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220208/489e02965d912a0ece5b14fe57ae1c8c.jpg
M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiO hooooo o Gökhan sen geriden takip ediyorsun bizi, geçen yaz Celil başkanım ben Mehmet ve Deniz bu yollarda sürdük o virajları döndük azmak ırmağında buz gibi suya girdik [Mehmet girmedi tabi, ben daha bekarım çoluk çocuğum olacak evlenince dedi girmedi[emoji16]] sonra tekrar o virajları döne döne gezdik sonra yine viraj yapa yapa gezdik, oralar kesmiyor bizi artık [emoji1]
ulaire
08.February.2022, 18:33
O hooooo o Gökhan sen geriden takip ediyorsun bizi, geçen yaz Celil başkanım ben Mehmet ve Deniz bu yollarda sürdük o virajları döndük azmak ırmağında buz gibi suya girdik [Mehmet girmedi tabi, ben daha bekarım çoluk çocuğum olacak evlenince dedi girmedi[emoji16]] sonra tekrar o virajları döne döne gezdik sonra yine viraj yapa yapa gezdik, oralar kesmiyor bizi artık [emoji1]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAbi ben o virajdan motoru almaya gittiğimde geçtim de bir an hiç bitmeyecek sanmıştım [emoji16][emoji16]
erkopaşa
08.February.2022, 18:38
Abi ben o virajdan motoru almaya gittiğimde geçtim de bir an hiç bitmeyecek sanmıştım [emoji16][emoji16]
M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBiz o virajlarda bir tır sollamışız kralım bi anlatsın da dinle offff ki offf, fişi çekiyorduk az daha
Mehmet A.
08.February.2022, 19:38
Biz o virajlarda bir tır sollamışız kralım bi anlatsın da dinle offff ki offf, fişi çekiyorduk az daha
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAbi bunların hepsi kamp ateşi başında çok güzel olur. Arkadaşlar bi organize olursa bütün RR Türkiye 10 günlük bi program yaparsa hepsi anlatılır [emoji16][emoji16][emoji16]*
*Kral hevesli
erkopaşa
12.March.2022, 20:16
Antalya'dan çok çok selamlar, saygılar, sevgiler raptorriders [emoji2937]
Bugün benim Battalgazi'yi temizledim sonrasında spontan bir buluşma yaptık Bülent hocam ile, özlemişiz, Manavgat Antalya arası buluştuk, sohbet muhabbet daha sonra da beraber yol yaptık sürdük sürdük çok keyifli oldu. Hava biraz serindi, el ve ayak parmakları azıcık üşümüş olabilir ama yinede çok güzel oldu.
Gidilecek yollar, gezilecek yerler bizi bekler...[emoji2937][emoji2937][emoji2937]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220312/36d6ed7ef28f981a9246d81497114577.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220312/0b786cc6a48f72ec9e82acae93f32797.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220312/cacedf47d1be48e3a4db6a5ed5515dc9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220312/9f254c8cc51a72988db4ccd18226d768.jpg
Mehmet A.
12.March.2022, 20:24
Oh oh maşallah. Muhabbetimiz daim olsun abiler [emoji846][emoji846][emoji113][emoji113]*
*Kral hevesli
CELİL
12.March.2022, 21:00
Maşallah harika bir gün olmuş muhabbetiniz bol olsun selamlar 👍👌🖐
TuruncuBuji
14.March.2022, 10:44
Şu soğuk günlerde yakmışsınız ortalığı :Rockn Roll:
erkopaşa
14.March.2022, 14:57
Şu soğuk günlerde yakmışsınız ortalığı :Rockn Roll:Hava biraz soğuktu Cihan 13-14 derece gibiydi. Güneşe aldanmayıp kışlık bot ve eldivenleri giymek gerekiyormuş, azıcık parmak uçlarımız üşüdü. [emoji847]
Raci06
19.March.2022, 15:57
Antalya'dan çok çok selamlar, saygılar, sevgiler raptorriders [emoji2937]
Bugün benim Battalgazi'yi temizledim sonrasında spontan bir buluşma yaptık Bülent hocam ile, özlemişiz, Manavgat Antalya arası buluştuk, sohbet muhabbet daha sonra da beraber yol yaptık sürdük sürdük çok keyifli oldu. Hava biraz serindi, el ve ayak parmakları azıcık üşümüş olabilir ama yinede çok güzel oldu.
Gidilecek yollar, gezilecek yerler bizi bekler...[emoji2937][emoji2937][emoji2937]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220312/36d6ed7ef28f981a9246d81497114577.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220312/0b786cc6a48f72ec9e82acae93f32797.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220312/cacedf47d1be48e3a4db6a5ed5515dc9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220312/9f254c8cc51a72988db4ccd18226d768.jpg
Yine Göçmen ve de Eski Kral , yine bir korsan gezi operasyonu .. şaşırdık mı ? hayır.
erkopaşa
19.March.2022, 23:05
Yine Göçmen ve de Eski Kral , yine bir korsan gezi operasyonu .. şaşırdık mı ? hayır.Hürmetler sevgili epeski emekli acemi kralım, saltanatım sürüp gidiyor, boşunamı fethettim buraları, öyle kolay kolay bırakacak değilim zirveyi, buraların kralı benim, ister kaçak gezi yaparım, ister korsan, ister haberli, o kadar [emoji8][emoji146][emoji146][emoji146]
venge
31.March.2022, 11:08
Günaydın Erkan hocam Antalya’da durumlar nasıl havalar ısınmıştır artık bu sene tatil yapabileceğiz mi acaba
erkopaşa
31.March.2022, 11:27
Günaydın Erkan hocam Antalya’da durumlar nasıl havalar ısınmıştır artık bu sene tatil yapabileceğiz mi acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHavalar 22-23 derece şuan tam motor zamanı tatil sıcakları ramazan sonrası başlar Ahmet abi yaparız tatil atarız kendimizi serin sulara [emoji2937]
enescalisir
20.April.2022, 21:37
Herkese iyi akşamlar diliyorum. Uzun bir sürenin sonunda Antalya'ya ayak basabildim. 1 yıl boyunca vakit geçirmek için fırsat bulamadığım motorumla 3 gündür yakıt fiyatlarına rağmen geziyorum. 2-3 güne kadar sanırım hikayenin sonuna geliriz :D Erkan abi yanına gelmek için fırsat kolluyorum. 3-4 hafta sonra Manavgat yapmak gibi bir niyetim var.
erkopaşa
21.April.2022, 01:49
Herkese iyi akşamlar diliyorum. Uzun bir sürenin sonunda Antalya'ya ayak basabildim. 1 yıl boyunca vakit geçirmek için fırsat bulamadığım motorumla 3 gündür yakıt fiyatlarına rağmen geziyorum. 2-3 güne kadar sanırım hikayenin sonuna geliriz :D Erkan abi yanına gelmek için fırsat kolluyorum. 3-4 hafta sonra Manavgat yapmak gibi bir niyetim var.Enes hoş geldin [emoji2937]
Askerlik bitti çok şükür sağ salim, gözün aydın olsun. Hafta sonu özellikle cumartesi günleri müsait olurum. Mutlaka görüşelim, bayramdan sonra sürüş yapalım çay, kahve, muhabbet edelim. [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
enescalisir
21.April.2022, 23:39
Enes hoş geldin [emoji2937]
Askerlik bitti çok şükür sağ salim, gözün aydın olsun. Hafta sonu özellikle cumartesi günleri müsait olurum. Mutlaka görüşelim, bayramdan sonra sürüş yapalım çay, kahve, muhabbet edelim. [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Olur abi büyük bir zevkle bekliyorum o günü, o zamana umarım motorun eksiklerini de düzeltmiş olurum :D
Zafer
23.April.2022, 09:52
Herkese iyi akşamlar diliyorum. Uzun bir sürenin sonunda Antalya'ya ayak basabildim. 1 yıl boyunca vakit geçirmek için fırsat bulamadığım motorumla 3 gündür yakıt fiyatlarına rağmen geziyorum. 2-3 güne kadar sanırım hikayenin sonuna geliriz :D Erkan abi yanına gelmek için fırsat kolluyorum. 3-4 hafta sonra Manavgat yapmak gibi bir niyetim var.
geçmiş olsun hasret bitmiş sonunda :)
erkopaşa
08.May.2022, 01:56
Antalya'dan herkese çok çok selamlar, saygılar, sevgiler [emoji847]
Antalyalı raptorları foruma bekliyoruz [emoji106][emoji2772]
Tanışalım, yol yapalım, ekip olalım, haydi Antalya durma, kalk ayağa aç kontağı düşelim yollara[emoji2937][emoji2937][emoji2937]
erkopaşa
08.May.2022, 01:59
Antalya'daki raptorriders üyelerini ve üye olup aramıza katılmak isteyen raptorları bu listeye davet ediyorum, isimlerinizi listeye ekleyebilirsiniz [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Antalya:
1. erkopaşa (Erkan Dülger) Manavgat
2.
3.
4.
5.
6.
7.
enescalisir
08.May.2022, 07:03
Antalya:
2. Enes Çalışır Antalya/Merkez
3.
4.
5.
6.
7.
Haydi Antalyalı arkadaşlar sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız yaz geldi hareketlenelim biraz 8) :Rockn Roll:
bulentbc
08.May.2022, 12:05
3. Bülent Büyükçıngıl / Alanya
4.
5.
6.
7.
erkopaşa
09.May.2022, 01:16
Şimdilik 3 kişiyiz yavaş yavaş artacak sayımız...
İyi geceler Antalya [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
TuruncuBuji
09.May.2022, 10:21
3. Bülent Büyükçıngıl / Alanya
4. B. Cihan CAMGÖZ / Finike
5.
6.
7.
Her daim buradayız.
erkopaşa
09.May.2022, 11:15
Merhabalar sevgili dostlar, mesafeler sebebiyle düzenli buluşma ve sürüş şimdilik yapamıyoruz bu nedenle bazı fırsatları değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum. Manavgat festivali daha açıklanmadı ancak 24-25-26 Haziran'da Burdur Bucak 2. Motosiklet şenliği var. 3-4 kişi de olsak bu fırsatı kaçırmayalım diyorum.
Belki Antalya dışından da katılım olur Ankara öncesi az biraz hasret gidermiş oluruz.
Ne dersiniz?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220509/1420ba7e1b843282cab1f2fcadd9bf85.jpg
Mehmet A.
10.May.2022, 10:09
Merhabalar sevgili dostlar, mesafeler sebebiyle düzenli buluşma ve sürüş şimdilik yapamıyoruz bu nedenle bazı fırsatları değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum. Manavgat festivali daha açıklanmadı ancak 24-25-26 Haziran'da Burdur Bucak 2. Motosiklet şenliği var. 3-4 kişi de olsak bu fırsatı kaçırmayalım diyorum.
Belki Antalya dışından da katılım olur Ankara öncesi az biraz hasret gidermiş oluruz.
Ne dersiniz?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220509/1420ba7e1b843282cab1f2fcadd9bf85.jpgBurası büyük uçuş için kanatlarımı esnetme fırsatı olabilir*
*Kral yüksekten uçar
erkopaşa
10.May.2022, 10:36
Burası büyük uçuş için kanatlarımı esnetme fırsatı olabilir*
*Kral yüksekten uçarO zaman şimdiden 2 kişi olduk sayın kralım [emoji146]
erkopaşa
10.May.2022, 10:40
Ne dersiniz?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220509/1420ba7e1b843282cab1f2fcadd9bf85.jpg
Antalya Antalya haydi kalk ayağa[emoji2937]
Yapalım bir etkinlik, bir aydan fazla süre var deme göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman...
Mehmet A.
10.May.2022, 10:45
O zaman şimdiden 2 kişi olduk sayın kralım [emoji146]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKral, göçmüş olsada tebasını yalnız bırakmaz [emoji16][emoji16][emoji16]*
*Kral sahip çıkar
erkopaşa
10.May.2022, 22:50
http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php/15778-RaptoRRiderS-ANTALYA.html
[emoji3516][emoji3516][emoji3516]
Antalya Antalya yeni başlığımız...
Artık buradayız[emoji2937][emoji2937][emoji2937]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.