Orijinalini görmek için tıklayınız : RR 250 E 9B Egzoz sorunu
endroad
07.March.2019, 20:33
Merhaba,
Motorum muayene zamanı geldi ve benimle ilk defa bu işlemden geçecek. İkimiz içinde bir ilk yani :-)
Egzoz um orijinal değil, aldığımda üstündeydi. Oldukça da güzel homurdanıyor, alma sebeplerinden biridir kendileri ama bu şekilde muayene alamazsın diyen çok oldu.
Maalesef Antalya çıkma parça bulamıyorum, ilan sitesinde Bursa'da Daytona DD250e 6c Egzozu var, 350 TL istiyor arkadaş. Bunları alıp uyarlasam motorun çalışmasında, çekişinde vs. sorun yaşar mıyım ?
1972
Daha da güzeli belki elinde orijinal çıkma Egzoz olan vardır ?
Muayeneden geçmek için Öneriler arasında Egzozun içine tel bulaşık süngeri bile var...
CELİL
07.March.2019, 21:14
Merhaba,
Motorum muayene zamanı geldi ve benimle ilk defa bu işlemden geçecek. İkimiz içinde bir ilk yani :-)
Egzoz um orijinal değil, aldığımda üstündeydi. Oldukça da güzel homurdanıyor, alma sebeplerinden biridir kendileri ama bu şekilde muayene alamazsın diyen çok oldu.
Maalesef Antalya çıkma parça bulamıyorum, ilan sitesinde Bursa'da Daytona DD250e 6c Egzozu var, 350 TL istiyor arkadaş. Bunları alıp uyarlasam motorun çalışmasında, çekişinde vs. sorun yaşar mıyım ?
1972
Daha da güzeli belki elinde orijinal çıkma Egzoz olan vardır ?
Muayeneden geçmek için Öneriler arasında Egzozun içine tel bulaşık süngeri bile var...
Merhaba Cemil senin egsozların sesini hatırlıyorum çok güzel sesi var ama muayeden geçermi şans bazen geçiyor bazen takıyor
Daytona egsoz bağlantılarını uydurabilirsen motor için sakıncası yok takabilirsin kolay gelsin 8)
erkopaşa
07.March.2019, 21:45
Merhaba Cemal
Benim mct 250 vardı egsozlar tamamen açık idi. İçersine bulaşık teli tıkamıştık ucunada bi vida atmıştı usta sesi yarı yarıya azalmıştı ve muayeneden sorunsuz geçmişti. Sonrada çıkarmıştık telleri [emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eray Aksoy
07.March.2019, 22:09
Merhaba Cemil,
Aynen Erkan'ın yazdığı gibi.Arkadaşım da sanayide içine çam süngeri gibi bir şey koydurtup muayeneden geçmişti.
endroad
07.March.2019, 22:30
Merhaba Cemil senin egsozların sesini hatırlıyorum çok güzel sesi var ama muayeden geçermi şans bazen geçiyor bazen takıyor
Daytona egsoz bağlantılarını uydurabilirsen motor için sakıncası yok takabilirsin kolay gelsin 8)
Merhaba Celil Başkan,
yanıt için teşekkürler. Haklısın, rölantide kesinlikle de rahatsız etmiyor sadece yüksek devirde etrafı yokluyor ki ben mahalle aralarında, okul ve ibadet yerlerinden geçtiğim zaman düşük devir ile geçmeye özen gösteriyorum.
Arkadaşlar da, duyduğum benzer yöntemler uygulandığını yazmış, sanırım şansımı deneyeceğim :).
Yöntemi ve sonucu buradan paylaşabilirim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.