PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benzin deposu sızıntısı

Basist35
30.March.2019, 02:07
Arkadaşlar merhaba.2011 Raptor spyder motorumu yeni aldm.Ancak ustam ilk kontrolünde benzin depo altından hafif benzin sızdırdıgıni tespit etti ve kaynakla kapatılamayacagnı patlama riski oldugunu söyledi :( malesef motoru kullanamıyorum.Internetten arastrdm ama satılık depoda bulamadım.Bu konuda sorun yaşayıp çözen oldumu.Nerden ve ne fiyata spyder deposu bulabiliyoruz yada laternatif cözüm bulabilen varmıdır.Motor aldık malesef yatıyor:((
Teşekkürler

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eray Aksoy
30.March.2019, 02:13
Arkadaşlar merhaba.2011 Raptor spyder motorumu yeni aldm.Ancak ustam ilk kontrolünde benzin depo altından hafif benzin sızdırdıgıni tespit etti ve kaynakla kapatılamayacagnı patlama riski oldugunu söyledi :( malesef motoru kullanamıyorum.Internetten arastrdm ama satılık depoda bulamadım.Bu konuda sorun yaşayıp çözen oldumu.Nerden ve ne fiyata spyder deposu bulabiliyoruz yada laternatif cözüm bulabilen varmıdır.Motor aldık malesef yatıyor:((
Teşekkürler

Serkan Hocam aynı konu bir kaç gün evvel Sami arkadaşımızın da yakındığı bir sıkıntıydı.Altta konunun linkini veriyorum.Okuyup bakarsan gerekli bilgiyi edinebilirsin.Orada yedek parça toptancısının da telefonuna ulaşabilirsin.Umarım kısa zamanda sıkıntını giderirsin.

http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php/15419-Regal-Raptorum-karbrator-benzin-kacagi.html

Basist35
30.March.2019, 02:27
Serkan Hocam aynı konu bir kaç gün evvel Sami arkadaşımızın da yakındığı bir sıkıntıydı.Altta konunun linkini veriyorum.Okuyup bakarsan gerekli bilgiyi edinebilirsin.Orada yedek parça toptancısının da telefonuna ulaşabilirsin.Umarım kısa zamanda sıkıntını giderirsin.

http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php/15419-Regal-Raptorum-karbrator-benzin-kacagi.htmlÇok teşekkürler hocam.linki inceledim sanrım orda karburatör den benzin kaçağı mevcut.Benim motorun deposunda sızıntı yapiyor :(Yedek parcacının numarası yazıyor once arayıp fiyat alacağm.Uygunsa alirım.Onarım 2.plan artķ.Yardımın için çok sağol.Bu tapatalkdan pek bisi anlamadım konuları bulamıyorum.Cok tesekkurler:)
Selamlar

Eray Aksoy
30.March.2019, 02:35
Çok teşekkürler hocam.linki inceledim sanrım orda karburatör den benzin kaçağı mevcut.Benim motorun deposunda sızıntı yapiyor :(Yedek parcacının numarası yazıyor once arayıp fiyat alacağm.Uygunsa alirım.Onarım 2.plan artÄ·.Yardımın için çok sağol.Bu tapatalkdan pek bisi anlamadım konuları bulamıyorum.Cok tesekkurler:)
Selamlar

Tapatalk biraz alışınca kolay geliyor.İlk zamanlar göz aşinalığı zorlar bir miktar.Arabaların da benzin depoları deliniyor ve kaynak yapılıyor.Ben daha havaya uçanı görmedim.Benim de eski aracımın deposuna kaynak yapılmıştı.Benzin tamamen boşaltılıp depo temizlenmişti.Adam gibi bir Ustanın yapamayacağı bir şey değil.İzmir de iyi bir Usta araştırıp bulmak gerek.İlla ki vardır.

mxsrn
30.March.2019, 02:44
Kolay gelsin8)

Raci06
30.March.2019, 09:39
Soğuk kaynak diye bişey var. Bı iki bazlı bi yapıştırıcı aslında macun kıvamına getiriyorsun ve kaynak yerine bunu elle uyguluyosun.
Depoda iş yaparmı bilemem. En azından bir dene yeni depo almadan evvel geçici çözüm olabilir. Yapı marketlerde 25 30 tl civarı.
Benzin deposu komple sökülüp iyice kuruduktan sonra kaynakta olur neden olmasın ki. Usta uğraşmak istememiştir.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CELİL
30.March.2019, 10:46
Merhaba Serkan geçmiş olsun depo kaynağı sıkıntılı biraz riskli bir iştir herkes yapmaz ama yapan yerler var özellikle oto sanayilerde radyatörcülerde lehim kaynağı var onlar tamiratı yapabilir diğer seçenek raci'nin dediği gibi sağuk kaynak denilen iki karışımlı macun oto parçacılarda , hırdavatcılarda bulunur kolay gelsin 8)