Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 21 Eylül Halısaha Olayı 22:00 Grand Vezir

Sayfa : 1 [2]

iakyurek
21.September.2007, 11:19
Selçuk kardeşim , vezirspora giden yol haritasını topiğin ilk sayfasına koymakta yarar var.

yasinsubay
21.September.2007, 11:22
ne dostluu yaaw
parçalıycam diyorum...
babam gelse yerim...
:twisted: :twisted: :twisted:
başta admin o bitince moon daha doymazsam yasin
:x :x :x

yedim seni sahada gorusuruz

carvalho
21.September.2007, 11:37
Selçuk kardeşim , vezirspora giden yol haritasını topiğin ilk sayfasına koymakta yarar var.

Oki kardeşim, halledilmiştir...

infinitedreams
21.September.2007, 11:58
Kuralları bir hatırlatırsan iyi olur Selçuk kardeşim. Hatırladığım kadarıyla belden aşağı vurmak fouldü... başka? (:

speedygonzales
21.September.2007, 12:01
KAR DA YAĞSA GELİYOM ANASINI SATİİMMM !!!!!

iakyurek
21.September.2007, 12:13
gelcen tabe lenn. davul çalman lazım tribün lideri olaraktan :x :x :x :twisted:

ozzymania
21.September.2007, 12:21
Teşekkür ederim selçuk"cuğum...akşama görüşürüz ...
yağmur yağıyo olabilir lütfen herkes dikkar etsin

ozzy sen gelmiyormusun ki ?

inci hocam gelmeyi istiom ama duruma göre bakıcaz artık.
Kimse beni artçı almıo :( :P

carvalho
21.September.2007, 12:23
Kuralları bir hatırlatırsan iyi olur Selçuk kardeşim. Hatırladığım kadarıyla belden aşağı vurmak fouldü... başka? (:

Belden aşağı faul, belden üstü serbest. Kask takmak mecburi değil. Gong çalınca maç başlar, bi daha çalınca biter :)

yasinsubay
21.September.2007, 12:27
KAR DA YAĞSA GELİYOM ANASINI SATİİMMM !!!!!

Pon Pon kızmı olicennn :mrgreen:

carvalho
21.September.2007, 13:30
Seyirci ve amigo tayfası OK.

Topçu tayfası, aşağıdaki listedeki arkadaşlardan lütfen kimse gelmemezlik yapmasın arkadaşlar, sonra bozuşuruz.

1- Carvalho
2- Yasinsubay
3- İakyürek
4- Aidikurt
5- BULL
6- Moonchild
7- sancezz
8- gecee
9- Gençer
10-Infinitedreams
11- Burhan usta
12- Deniz'in kuzeni
13- havuch
14- Ensari

yasinsubay
21.September.2007, 13:33
selcuk benden yamuk olmaz biliyorsun :mrgreen: insallah aksama ordayım :+1:

gençer
21.September.2007, 13:46
yok yok çok acil bişey olmassa kimsenin gelmemezlik edeceğini sanmıyorum.. 10 gündür bu maçı bekleyip konuşuyoruz. ben ısınma hareketlerine başladım bile::))

aidikurt
21.September.2007, 13:58
arkadaslar valla karda yagsa doluda yagsa listede adı olupta gelmeyen olursa bozusuruz hersey ayarlandı planlandı ona göre.

ozzymania
21.September.2007, 14:29
gelmeyen olursa yedekten ben gırerım oyuna :P

speedygonzales
21.September.2007, 14:29
2 Teker havada , kafa kol yerdeeee ! Ordayımmm...

Havada yağmur sağnak,
Gelmeyene ne yapsak?

Bana "biz , kelebek, biz piknik motosikletçisi diiliz!" diyen herkese lafım !

yenikoylu_ua
21.September.2007, 14:33
yaw herkez 10 daordamı olcak yoksam daha önce buluşulacakmı

inci
21.September.2007, 14:34
ancak gidilir sanırım iftar falan

yasinsubay
21.September.2007, 14:38
Mac baslamadan yarım saat once orada olmak lazım arkadaslar ancak giyinilir falan filan,siz en iyisimi 21:30 gibi Vezirspor da olun

hawuch
21.September.2007, 14:39
ya arkadaşlar benim maç listesinde olduğumdan haberimn bile yoktu şimdi gördüm önce yazmamıştınız beni zaten bende onun için kendime plan yapmıştım bugün akşam için ben gelemezsem beni affedersiniz dimi :$ :$

yenikoylu_ua
21.September.2007, 14:40
ancak gidilir sanırım iftar falan

Hııı bide o vardı dimi doğru anca toplanılır

yenikoylu_ua
21.September.2007, 14:41
ya arkadaşlar benim maç listesinde olduğumdan haberimn bile yoktu şimdi gördüm önce yazmamıştınız beni zaten bende onun için kendime plan yapmıştım bugün akşam için ben gelemezsem beni affedersiniz dimi :$ :$

Affetmeyiz Osman affedersek bidaha yaparsın :P :P :P

hawuch
21.September.2007, 15:03

Affetmeyiz Osman affedersek bidaha yaparsın :P :P :P

tamam abi siz şimdilik affedin valla bida yapmıcam :D :D

inci
21.September.2007, 15:26
kıyamam ben osman"a ...gitmeyin çocuğun üstüne yaffff,haberi yokmuş işte

hawuch
21.September.2007, 15:56
kıyamam ben osman"a ...gitmeyin çocuğun üstüne yaffff,haberi yokmuş işte

inci ablam benim öptüm seni kocaman

gecee
21.September.2007, 16:08
her macta bole yapıyosunuz varya ...
ula osman gecen mactada zor getirdik seni varya .... :P

hawuch
21.September.2007, 16:10
her macta bole yapıyosunuz varya ...
ula osman gecen mactada zor getirdik seni varya .... :P

aa ayıp edion abi ya o maçta asıl ben sizi zorla getirdim :P :D

carvalho
21.September.2007, 16:40

Osman, ilk listeden sonra aradan zaman geçtiği için güncel ikinci liste oluşturuldu. Herkes adını tekrar teyit etti. Sen teyit etmediğin için adın yazılmadı. "Beni yazmadınız" durumları yok yani. Spidi'den senin oynayabileceğini öğrendiğim zaman ikinci listeye adını ekledim ben de.

Gelsen iyi olacaktı. Gelemezsen başka birini bulacağız artık, 6'ya 7 oynanmaz. oynanır da tadı çıkmaz.

yasinsubay
21.September.2007, 16:42
Selcuk o zaman ya 1 kisi bulucaz ya da oynamak istemeyen birisi olursa kadrodan cıkaracagız

carvalho
21.September.2007, 16:44
Kalan sağlar bizimdir Yasin. Dışarıdan birini bulmak istemem yoksa çok var aday. Bizden olsun istiyorum.

Gelebilecek arkadaşlar varsa gelebilir...

gecee
21.September.2007, 17:39
yaw adını yazdırıpta gelmeyen en sağlam kelebektir varya...
umarım boyle bişey olmaz ...
şoyle yağmurda biraz ıslansak şakayla birbirimizi yere yatırsak ...
sonra sıcacık caylarımızı içsek ....

infinitedreams
21.September.2007, 18:11
"Saat 21.00'da 1.köprü çıkışında olabilecek, tercihen yolu bilen Regalci arıyorum. Çıkmazsa da sorun değil, yolu bulurum..."

BULL
21.September.2007, 19:44
aaaa lütfen yarım yamalak bişey olmasın yaaaaa
taaa anasının gözünden gelicez bu yağmurda
evet arkadaşlar 1 kişi 1 kişi kalkıyoooo hadeeeee

ÇeLeBi MuRaT
21.September.2007, 21:02
Ulan tam benim maçımdı ama ortada kaldık.Bu motorsuzluk artık baymaya başladı...

zafer szn 55
21.September.2007, 23:57
:( tabii kalabalık olmak iyi :cheesy: toplanıp top oynarsınız . :( ya biz sizleeri uzaktan destekleriz. :alkis: :alkis: tatlı vamı gelelim ol şanslar 8) 8)

inci
22.September.2007, 02:28
İşte Regal Raptor gücü.Herkes söz verildiği gibi, konuşulduğu gibi hazır ve nazır maçtaydı. Ama amigo seyirciler satış yaptılar. Gülçin, hastaymışsın duyduk, garanti süresi bitmediği için garantiden değiştirceklermiş seni,haberin ola arkadaşım(Çok geçmiş olsun öpüyorum seni kocaman.). VEEEE RESİMLER:
http://img217.imageshack.us/img217/5889/46431507ji0.jpg (http://imageshack.us)
http://img256.imageshack.us/img256/4581/94404915ai0.jpg (http://imageshack.us)
http://img256.imageshack.us/img256/6091/57705562ed4.jpg (http://imageshack.us)
http://img256.imageshack.us/img256/7757/95514873df9.jpg (http://imageshack.us)
http://img220.imageshack.us/img220/1962/14541862qg8.jpg (http://imageshack.us)

BULL
22.September.2007, 02:44
biraz karlı kumlu ama gene iyi çıkmışız haa
ne maçtı ama futbol resitaliydi resmen
regalciler futbola doydu
gelen herkese şükraaan
ayağınıza sağlık...

inci
22.September.2007, 02:47
cep telefonuyla ancak bu kadar oluyo bu benim beceriksizliğim kusura bakmayın,idare edin artık ....ama videoyu koyamadım nasıl olacağını bilmiyorum...bir bilen olursa atarız videoyuda artıkın...

BULL
22.September.2007, 03:09
yok canım ne alakası var beceriksizlikle
cep tel ile gece çekimi bu kadar olur tabii
videodamı var? o da resim gibi atılıyor diye biliyorum

ÇeLeBi MuRaT
22.September.2007, 07:42
Ne oldu maç kim kimi yendi..Bullum levreğim sen fenerlisin heee aga yaaa sana seviyordum daha çok sevmeye başladım.. :P

BULL
22.September.2007, 12:13
herralda olm

iakyurek
22.September.2007, 12:22
2600-2600 skor.
oynayan kişi sayısı 8513 ..
seyirci 1 milyar olursa böyle olur... olm nerdesiniz lennnnn... :x :x :x

BULL
22.September.2007, 12:31
baba gollerimizle taraftarı büyüledik ama dimi
hepsi uyudu hiç baaramadılar :cheesy:

EN BÜYÜK Kruyzırlatektekerolmazspor

BAŞKA BÜYÜK YOK :mrgreen: :cheesy: :mrgreen: 8) :P

carvalho
22.September.2007, 13:04
26-26 biter mi bi futbol maçı yav. Rüyamda görsem hayra yormam :)

kruyzırlatektekerolmazspor'u yani takım arkadaşlarımı yenilgiyi kabul etmeyen isyankar oyunlarından dolayı tebrik ediyorum.

Bu arada Bull, senin mesajını biri mi değiştirdi, sakın bir mod eli değmiş olmasın, hehehe

ozzymania
22.September.2007, 13:57
ne maçı ne oyunu be.
futboldan uzak tekniklerin konuşmadığı, bireyselliğin doldurduğu koca bir sahada 20 dk. sonra yerlerde sürünen futbolcularlı izlemek zorunda kaldığımız vasat diye tabir edilebilen bi oyun.
26-26 skor sadece langırt masasında olur be.
çoşku olmadığı için tezahurat bile yapmak içimizden gelmedi valla :)

neyse lig yeni başladı bundan sonra daha izlenesi maçlar çıkar umarım :p :P :P

aidikurt
22.September.2007, 14:01
sahanın en iyisi tabiki bendim itirazı olan yoktur herhalde :twisted:

inci
22.September.2007, 14:12
tabiiii sendin adminim hiç itiraz edebilirmiyiz, işin sonunda banlanmak var ...... :P

ozzymania
22.September.2007, 15:50

tabiki yok adiminim sahanın en iyisi sendin.

okan
22.September.2007, 16:11
Oziiii.. seni oynatmadılarmı laa...aip yaaa....adamı bankta oturtmuşunuz.... :mrgreen: :mrgreen:

ÇeLeBi MuRaT
22.September.2007, 16:48
Selçuk Yasin maç olayını bu hafta tekrardan yapalım ne dersiniz hatta ve hatta iftar yapalım topluca bir yerde ordandan maça gidelim yediklerimizi eritelim....NE DERSİNİZ??? ben otobusle gelirim :P

sancezz
22.September.2007, 17:55
mac 26-26 bıttı bız kazandık yanı kruzrtektekerolmazspor su anda vucudumda hıcbıryerı oynatamıyorum zor yola cıktım en berabat gunum bugundu heralde o kadar hamlamısımkı sabah surune surune yataktan ındım ama dun aksam eve nasıl geldıgımı hatırlamıyorum :P :P :P :P kım getırdı ulen benı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

speedygonzales
22.September.2007, 18:02
Dünyayı dolaşıp geliyorum sesim çıkmıyor, siz dır dır dır aynı artçı gibi....
Gayet güzel bir paylaşımdı.
Gelcem diip de gelmeyenlere ne diim artık yaaa???
Adam lazım adammmmm...

yenikoylu_ua
22.September.2007, 20:19
Valla çok eğlendik sadece tezahurat yapamadık onlar ne biçim takım adı öle +100000000000000km uzunlugunda isimler ama genede değdi gittiğimize ramazan sonrası içinde sözler aldık dimi İNCİ hocam

ÇeLeBi MuRaT
22.September.2007, 21:10
Abiler amcalar cemaat bu maçın rövanşınıda yapalım yazdığım gibi bi iftar yemeği ardında çay muhabbetleri sohbet felan sonrada maça gideriz...Fikirleriniz ne olur???

yenikoylu_ua
22.September.2007, 21:28
Yapalım kardeşim ama bu sefer baklavalar alınsın boş boş geldik bişi yiyemeden geri döndük

aslanburclu
22.September.2007, 23:05
Yapalım kardeşim ama bu sefer baklavalar alınsın boş boş geldik bişi yiyemeden geri döndük

ya arkadaşlar ben bugün sanıyordum allaa allaaaa günleride karıştırdım eh ihtiyarlık işte....

BULL
23.September.2007, 00:25
26-26 biter mi bi futbol maçı yav. Rüyamda görsem hayra yormam :)

kruyzırlatektekerolmazspor'u yani takım arkadaşlarımı yenilgiyi kabul etmeyen isyankar oyunlarından dolayı tebrik ediyorum.

Bu arada Bull, senin mesajını biri mi değiştirdi, sakın bir mod eli değmiş olmasın, hehehe
yaaaw nedir bu modlardan çektiğimiz...
neyse yazarkende silineceğini düşünmüştüm zaten :P :P :P
toplum henüz hazır değil bu tip mesajlara...
hele şu 4.yıldızıda takalımda yakamıza
ondan sonra konuşucaaz bol booolll :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Abiler amcalar cemaat bu maçın rövanşınıda yapalım yazdığım gibi bi iftar yemeği ardında çay muhabbetleri sohbet felan sonrada maça gideriz...Fikirleriniz ne olur???
herralda olm futbol ateşi sardı artık
devamınıda getiririz artık...

evet katılıyorum "top"a karşı en iyi, en şevkatli davranan sendin... [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif]

sancezz
23.September.2007, 01:18
AH ULEN AH BURHANIN CARVALHONUN BACAKLARINI HASLAMASI YOKMUYDU ALLAHTAN ADAM FUTBOLCU DAYANIKLI ULEN BURHAN ABANMA DEDIK O KADAR SU TOPA ANLATAMADIK KIRBACLANDIK MUBAREK :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gençer
23.September.2007, 01:49
AH ULEN AH BURHANIN CARVALHONUN BACAKLARINI HASLAMASI YOKMUYDU ALLAHTAN ADAM FUTBOLCU DAYANIKLI ULEN BURHAN ABANMA DEDIK O KADAR SU TOPA ANLATAMADIK KIRBACLANDIK MUBAREK :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

arkadaş sen bacaklarına kırbaç yemekten bahsediyosun ben napayım. ben bir top yedim..namüsayit yerime.. nefesim kesildi ..

o acıyla topa kimin vurduğunuda göremedim ama önemi yok bidahakine korumalıklarımı takıp öyle çıkacam maça::)) neyseki sağlamız problem yok..

kaç kaç bittiğini boşverin arkadaşlar önemli olan birlikte olmaktı. bence güzel bir geceydi. iyide nefes açtık heee..arayı uzatmazsak bidahaki maçta maçın yarısında tıkananların sayısı azalacaktır(örneğin ben). ::))))

sancezz
23.September.2007, 01:51
hee ya bır ara sen yerde topac gıbın olmustun :P :P :P :P kesın o topu ben atmısımdır sana malum kaleye gırmesın dıye sallıyorum sag sola :P :P :mrgreen:

yenikoylu_ua
23.September.2007, 01:54
Anlaşıldı siz motorda kendinizi sakatlıyamadınız maçlarda birbirinizi sakatlıcanız

sancezz
23.September.2007, 01:57
Anlaşıldı siz motorda kendinizi sakatlıyamadınız maçlarda birbirinizi sakatlıcanız kubılay abım yok yaa cok guzel bır mactı ben fool goremedım bıle nasıl guzel kımse kımsenın canını yakmadı ama son 2 dk kala allah dedık 1 gol atmak ıcın ortalıgı dagıttık ama 26-26 olması komık bı durum mahalle macında bıle yoktur bole skor :P :P :P :P :P

yenikoylu_ua
23.September.2007, 01:59
Ya Selçuk ne yazmıştı bu Bülentde sildin yetişemedik mevzuya hani kötü bişi se bilelim :oops: :ban: :ban:

BULL
23.September.2007, 02:36
kötü bişey değil canım
aslında zaten bildiğiniz şeylerdi
[smilie=redcolorz3_pdt_01.gif][smilie=redcolorz3_pdt_01.gif][smilie=redcolorz3_pdt_01.gif]

ÇeLeBi MuRaT
23.September.2007, 03:21
Bulent abim kötü bişe yazmaz kefilim...

carvalho
23.September.2007, 12:45
Ya Selçuk ne yazmıştı bu Bülentde sildin yetişemedik mevzuya hani kötü bişi se bilelim :oops: :ban: :ban:

Yav adam fenerli olduğu halde durduk yere "en büyük beşiktaş" yazmış. Ben de buranın motorcu sitesi olduğunu, fanatik futbol sitesi olmadığını anlattım arkadaşa ve cezayı kestim :)

dii mi bull'um veteran topçum :x :x :x

BULL
23.September.2007, 13:45

Yav adam fenerli olduğu halde durduk yere "en büyük beşiktaş" yazmış. Ben de buranın motorcu sitesi olduğunu, fanatik futbol sitesi olmadığını anlattım arkadaşa ve cezayı kestim :)

dii mi bull'um veteran topçum :x :x :x
tabii tabiii eşşegi hemen aşılatacağum :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Bulent abim kötü bişe yazmaz kefilim...
karrdeşimsin...

BULL
24.September.2007, 01:34
carvallo bu muhabbetin devamı olacak dimi???
ama bu hafta 6 şarlık yapalım bence
saha o kadar büyük değil kalabalık oluyor
koşacam ama yer yok yahuuu

yasinsubay
24.September.2007, 10:40
ben ancak yeni ayılabildim :mrgreen: ulen bir maç 26-26 bitermi ya

gecee
24.September.2007, 10:46
ben ancak yeni ayılabildim :mrgreen: ulen bir maç 26-26 bitermi ya

bitmez tabii...
biz cok atınca sizinde hevesiniz kırılmadın mac kopmasın diye bizde çok yedik işte ...
o değilde adminin yerlerde sürünmesini nasıl laddy görmez yaw ....
bırakın kocamı diye bağırdı ya nese artık...
sancez en sağlam sendin kardeşim ama ... :P

carvalho
24.September.2007, 13:10
carvallo bu muhabbetin devamı olacak dimi???
ama bu hafta 6 şarlık yapalım bence
saha o kadar büyük değil kalabalık oluyor
koşacam ama yer yok yahuuu

Eğer sardıysa devamını yaparız paşam. Bayağı eğlenceli oldu aslında. Hem spor gibisi var mı yav...
6'şarlı bu saha için ideal hakkaten. 7 fazla...

İlk toplantımızda ikinci maçın tarihini belirleriz. Ha derseniz ki bu cuma da oynayalım, hemen organize oluruz, bu topik de halı saha topiği olarak devam eder :)

moonchild
24.September.2007, 13:13
Ya aslında oynayalım tabi, gayet güzel oldu! Ama bir önerim var: Minyatür kaleli sahada oynasak nasıl olur? Saha boyutu aynı, kalaler ufak! Hem kalecilik derdimizi bertaraf etmiş oluruz hem de daha az gol olur, daha bi kasarız! Ne dersiniz?

carvalho
24.September.2007, 13:17
Ben büyük kaleyi tercih ederim... Kalecisiz futbol kavramına karşıyım
Gerçi geçen maçta kaleciler var mıydı yok muydu belli değildi :)

Bu arada cuma akşamına organize oluyor muyuz şimdi???
Elleri görelim...

Yasin paşam, sen de sorgular mısın sahayı bir zahmet, cuma akşamı 22:00 müsait midir???

infinitedreams
24.September.2007, 13:30

Elleri görelim...

Yasin paşam, sen de sorgular mısın sahayı bir zahmet, cuma akşamı 22:00 müsait midir???Nasıl bir hamlıksa bacaklarım hala sızlıyor.
6'şarlık olacaksa beni hemen yazın cuma günü için ;)

carvalho
24.September.2007, 13:39
Bu arada sahayı aradım. Abone olmadığımız için 22:00 başkasına verilmiş. 20:45'te boş yer var. yani 20:45-22:00 arasında oynayacağız...OK diyorsanız sahayı alayım...

Hava güzel olacakmış Cuma günü.. Hem bu sefer maç erken biteceği için maç çıkışı kokoreç, yahut başka mevzular da yapabiliriz...

Bence çok uygun saat...

1- carvalho
2- Bull
3- nihat ve tyler durden
4- moonchild
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-

moonchild
24.September.2007, 13:44
Abi hamlık falan hallettim de boynuma bişey olmuş heralde, şah damarımdaki nabzı tüm kafamda hissediyorum ağrıyla beraber. Umarım çiv çiviyi söker, cuma günü oynarız da geçer! 20:45 bana uyar gibi gözüküyo ama grubu toparlayabilir miyiz bilemiyorum... Herkes ok vermeden sahayı almayalım bence!

infinitedreams
24.September.2007, 13:45
20.45 uygun, yetişebilirim. Maç çıkışı kokoreçe katılmam ama... iftarda yeterince yemiş oluyorum zaten.

(Tyler'a güzel jest oldu. Sevindi garibim) :)

carvalho
24.September.2007, 13:48
Abi hamlık falan hallettim de boynuma bişey olmuş heralde, şah damarımdaki nabzı tüm kafamda hissediyorum ağrıyla beraber. Umarım çiv çiviyi söker, cuma günü oynarız da geçer! 20:45 bana uyar gibi gözüküyo ama grubu toparlayabilir miyiz bilemiyorum... Herkes ok vermeden sahayı almayalım bence!

Yarım saat sonra opsiyon bitiyor. Dönüşlere göre sahayı alacağım.

moonchild
24.September.2007, 13:52
Oyyyy o zaman ben bişey diyemicem! Daha 3-4 kişiyiz!

infinitedreams
24.September.2007, 13:53
Yarım saat içinde forumu kaç kişi görecek ki...

Telefon trafiğine girilmeli.

yasinsubay
24.September.2007, 16:30

Elleri görelim...

Yasin paşam, sen de sorgular mısın sahayı bir zahmet, cuma akşamı 22:00 müsait midir???

Zaten sorgulayıp olaya girmissiniz oh oh

carvalho
24.September.2007, 16:32
http://www.regalraptor.net/forum/viewtopic.php?t=1774-28-eylul-halisaha-olayi-2045-grand-vezir.html

bu topikteyiz yasinim...