Orijinalini görmek için tıklayınız : Özgür Ruh
Eray Aksoy
08.April.2019, 20:18
Zincirler ile bağlamıştım zihnimi,
Yıllarca dizginledim ben kendimi,
Cesaret edemedim başlamaya,
Saklandım bahanelerin ardına.
Sonunda buldum kendimde cesaret,
Kırdım zincirlerimi Anne affet,
Duramıyorum sevdam karşısında,
Özgür Ruh artık akıyor damarda.
Başladım Regal Raptor Spyder ile,
Baktıkça beni kesmedi bu yine,
Yamaha Drag Star son kararım benim,
Honda Shadow dur benim son sevgilim.
Bu iş aldı beni benden götürdü,
Yolun sonunda bir ışık göründü,
Artık çok az kaldı kavuşmamıza,
Sayılı gün çabuk geçer aldırma.
Raci ve Erkan Üstadlarımın eline su dökemem ama yine de kendimce ufak bir şeylere yazayım istedim.Maksat biraz muhabbet,eğlence olsun.Geçenlerde kim hatırlamıyorum ama birimiz 11 heceli bir şiir yazmıştı.Bayağı da güzel olmuştu."Acaba ben de yapabilir miyim ?" diye denemek istedim.Ama fark ettim ki bayağı bir saçma sapan bir şey ortaya çıkmış.Yine de gırgır şamata niyetine silmeyip paylaşıyorum :cheesy:
CELİL
08.April.2019, 20:22
Eray emeğine sağlık :) 8)
Eray Aksoy
08.April.2019, 20:28
Eray emeğine sağlık :) 8)
Sağolasın Celil Başkanım :)
erkopaşa
08.April.2019, 21:29
Motosiklet kullanmak uçak pilotluğuna benzermiş. Nasıl pilotun yaptığı en ufak bir hareket uçağın yönünü değiştirir, motosikletçinin bedenindeki en ufak bir değişiklik motorun gidişini değiştirirmiş. İşte motosiklet kullanmak bu yüzden özgürlüktür, der bir motorcu. Saygıyla...
Eray yüreğine sağlık çok güzel olmuş.[emoji2937][emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Raci06
08.April.2019, 22:01
Eray çok güzel olmuş emeğine sağlık. Duygularımızı biraz karükatürize ederek içine birazda espiri katarak yazılan şiirler bizleri neşelendiriyor.
Bu akımın öncüsü olarak bana ayrı bir keyif veriyor doğrusu.
Devamını bekleriz. Bu iş ne zaman biter? Celil başkan "yeter artık yazmayın" konulu bir dörtlük yazana kadar sürer bence.
[emoji3][emoji3][emoji3]
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eray emeğine yüreğine sağlık
Beğen butonu çalışsaydı çökerdi
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rutkay Ediz
08.April.2019, 22:17
10 numara 5 yıldız :D
Mehmet A.
08.April.2019, 22:34
Eray abi ellerine dillerine sağlık[emoji106][emoji106][emoji106]
11 heceli ben yazmıştım [emoji16][emoji16][emoji16]
Damarda şairlik akmayınca 11 lik hece de 1 kıta sonrası bozulmaya başlıyot [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
newmoon06tr
08.April.2019, 22:37
Eray eline kalemine sağlık.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eray Aksoy
08.April.2019, 23:49
Motosiklet kullanmak uçak pilotluğuna benzermiş. Nasıl pilotun yaptığı en ufak bir hareket uçağın yönünü değiştirir, motosikletçinin bedenindeki en ufak bir değişiklik motorun gidişini değiştirirmiş. İşte motosiklet kullanmak bu yüzden özgürlüktür, der bir motorcu. Saygıyla...
Eray yüreğine sağlık çok güzel olmuş.[emoji2937][emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkür ederim Erkan.Sağolasın :)
Eray çok güzel olmuş emeğine sağlık. Duygularımızı biraz karükatürize ederek içine birazda espiri katarak yazılan şiirler bizleri neşelendiriyor.
Bu akımın öncüsü olarak bana ayrı bir keyif veriyor doğrusu.
Devamını bekleriz. Bu iş ne zaman biter? Celil başkan "yeter artık yazmayın" konulu bir dörtlük yazana kadar sürer bence.
[emoji3][emoji3][emoji3]
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstadım sizlere yetişmek de aşık atmak da haddimize değil.Kendi çapımda takılıyorum işte.Celil Başkanımın bir dörtlüğünü de sabırsızlıkla bekliyorum doğrusu :cheesy:
Eray emeğine yüreğine sağlık
Beğen butonu çalışsaydı çökerdi
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim Ömer.Motoruma kavuştuğum gün sanırım hayatımın şiirini yazacağım gün olacaktır :cheesy:
10 numara 5 yıldız :D
Teşekkür ederim 8)
Eray abi ellerine dillerine sağlık[emoji106][emoji106][emoji106]
11 heceli ben yazmıştım [emoji16][emoji16][emoji16]
Damarda şairlik akmayınca 11 lik hece de 1 kıta sonrası bozulmaya başlıyot [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
Aynen katılıyorum.Hele ki bir de benim gibi biraz duygudan yoksun bir kazma olduğu zaman biraz bozulma değil,tepe aşağı yuvarlanıp gidiyor maalesef.Maksat muhabbet olsun :)
Eray eline kalemine sağlık.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolasın Ali Abi :) 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.