Orijinalini görmek için tıklayınız : 3. Viteste ses..
Kamora
20.Nisan.2019, 16:59
Sevgili Raptorriders üyeleri. Dün akşam eve dönerken 3.viteste takırtı şeklinde bir ses geldi. Hemen Celil başkanımı aradım. Sağolsun tariflerim doğrultusunda gerekli tavsiyelerde bulundu. Ve Ahmet ustaya götürdüm hemen. Ahmet usta, kontrol etti. Şanzıman hocam. Değiştireceğiz dedi. Yaklaşık işçilik dahil 2.500 TL bir masraf çıktı. :)
Tek bir dişliden kaynaklı bu gibi problemlerde komple şanzıman mı değişiyor?
Arızalı olan 3 vites dişlisi değişse problem cozulmez mı?
Cevaplariniz ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
CELİL
20.Nisan.2019, 20:32
Oğuzhan geçmiş olsun merak ettiğin soruların cevapları altta var 8)
http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php/15467-sanziman-cozum-onerisi/page2
mxsrn
20.Nisan.2019, 20:57
Geçmiş olsun..
Bende 10.000km de iken şanjıman dişlisi gitti..komple set değiştirildi..tek dişli çıkma bulup değiştirilebilir fakat uyumsuzluk yapma ihtimali her zaman olasıdır.. birde o kadar masraf edip tekrar aynı masrafı kısa zamanda tekrar ödemekde var..daha çok masraf açabilir sağlıklı olmaz.. benim şuan 17.000km filan oldu tıkır tıkır çalışıyor.. malesef bütçe meselesi eğer bütçen elveriyorsa komple set değiştir kafan rahat etsin.. çok geçmiş olsun..
dincouzhan
21.Nisan.2019, 00:10
Geçmiş olsun adaş tek dişli işi çözer çıkma aramak lazım
Eray Aksoy
21.Nisan.2019, 01:38
Hocam çok geçmiş olsun.2500 lira büyük rakam gerçekten.Komple motor rektefiye yaptırır gibi resmen.Bu şanzıman sorunu yüzünden Regal Raptor dan vazgeçtim.Gerçekten bitmek bilmez bir sorun.Yeni takılan şanzıman da 10 - 15 bin km gider.Sonra aynı masrafı bir daha yapmak lazım.Ben bu rakama Hyosung GV250 almayı tercih ederdim.
Kamora
22.Nisan.2019, 03:13
Bende 10.000km de iken şanjıman dişlisi gitti..komple set değiştirildi..tek dişli çıkma bulup değiştirilebilir fakat uyumsuzluk yapma ihtimali her zaman olasıdır.. birde o kadar masraf edip tekrar aynı masrafı kısa zamanda tekrar ödemekde var..daha çok masraf açabilir sağlıklı olmaz.. benim şuan 17.000km filan oldu tıkır tıkır çalışıyor.. malesef bütçe meselesi eğer bütçen elveriyorsa komple set değiştir kafan rahat etsin.. çok geçmiş olsun..
Teşekkür ederim Murat. Şuanki düşüncem komple set değiştireceğim. Her şeyde bir hayır vardır diyoruz ne diyelim.
Kamora
22.Nisan.2019, 03:14
Geçmiş olsun adaş tek dişli işi çözer çıkma aramak lazım
Teşekkür ederim adaş
Kamora
22.Nisan.2019, 03:15
Hocam çok geçmiş olsun.2500 lira büyük rakam gerçekten.Komple motor rektefiye yaptırır gibi resmen.Bu şanzıman sorunu yüzünden Regal Raptor dan vazgeçtim.Gerçekten bitmek bilmez bir sorun.Yeni takılan şanzıman da 10 - 15 bin km gider.Sonra aynı masrafı bir daha yapmak lazım.Ben bu rakama Hyosung GV250 almayı tercih ederdim.
Eray teşekkür ederim. Evet masraflı bu namussuz ama seviyorum salımı :)) insan sevdiğini uzermiş napalim. Başa geldi artık :)
Zafer
22.Nisan.2019, 11:44
geçmiş olsun Oğuzhan
Redeagle98
27.Haziran.2019, 02:13
Benimde aynı sıkıntı var 3 viteste ses geliyor İzmirde bildiğiniz güvenilir şanzımanı halledecek usta var mıdır
cicada
27.Haziran.2019, 10:27
Geçmiş olsun...
Bende değiştirdim ama 3. dişli bozuktu diğer dişliler sağlam duruyor. yedek parça olarak kullanacağım. sende yedek parça yaparsın çıkan dişlileri.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.