PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık RR DAYTONA 6C 250 / 2016

mxsrn
02.May.2019, 14:06
Değerli abilerim, kardeşlerim. Tam olarak 1 sene önce bu değerli ailede bir Regal Raptor Daytona arayışına çıktım ve güzel yardımlarınızla bir Daytona almaya karar verdim. Haziran 2018’de sıfır olarak aldığım kırmızı başlıklı kızımı maalesef ki satıyorum.
Okuduğum bölüm gereği eğitimim için çok acil bir kararla 5 aylığına Amerika’ya taşınıyorum, böylelikle de bu eğitimimi karşılamak için motorumu maalesef satmak zorundayım.

Kendisini sürekli garajımda saklayıp, yağmurlu günlerde hiç kullanmadım ve bakımlarını sürekli yaptım. Henüz 5600km’de olup 2016 modeldir.

İlanını buraya bırakıyorum: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-regal-raptor-daytona-6c-689885034/detay

Saygılarımla, Mehmet.

Mkarakas
02.May.2019, 14:16
5 ayda orda bir harley sahibi olabilirsin diye düşünüyorum ��

mxsrn
02.May.2019, 15:54
5 ayda orda bir harley sahibi olabilirsin diye düşünüyorum ��
Önceliğim eğitim tabi ama imkanım olursa neden olmasın:))

erkopaşa
02.May.2019, 18:31
Hayırlı satışlar dilerim [emoji106][emoji2937]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mxsrn
02.May.2019, 20:55
Hayırlı satışlar dilerim [emoji106][emoji2937]

Teşekkürler erkan hocam8)

Eray Aksoy
02.May.2019, 22:28
Kardeşim yolun ve bahtın şimdiden açık olsun.İnşallah kısa zamanda motorunu satarsın.

newmoon06tr
02.May.2019, 22:53
Mehmet öncelikle yolun açık olsun,
Motorun için hayırlı satışlar.

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mxsrn
03.May.2019, 01:05
Kardeşim yolun ve bahtın şimdiden açık olsun.İnşallah kısa zamanda motorunu satarsın.
Çok teşekkür ederim Eray abi8)

mxsrn
03.May.2019, 01:06
Mehmet öncelikle yolun açık olsun,
Motorun için hayırlı satışlar.

Çok teşekkür ederim Ali abi 8)8)

mxsrn
16.May.2019, 14:44
Değerli abiler kardeşler, ilanımın fiyatını güncellediğimi belirtmek istedim8)

endroad
16.May.2019, 15:55
Yolun açık, her şey gönlünce olsun kardeşim. Senin için sadece bir forum uzaktayız.

Zafer
16.May.2019, 17:11
Kardeşim yolun ve bahtın şimdiden açık olsun İnşallah her şey gönlünce olur ve daha güzellerine sahip olursun öncelik eğitim.8)

Eray Aksoy
16.May.2019, 19:24
Amerika işi ne zaman ? Haddim olmayarak bir fikir belirtmek isterim.Şayet gideceğin tarih yakınsa ve motoru elden acilen çıkartman gerekiyorsa fiyatı tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim.Piyasalar Allak bullak ve milletin cebinden gerçekten de para yok.250cc bir Daytona için İstemiş olduğun rakam satmak konusunda seni biraz zorlayabilir.Keşke 50 bin lira verseler.Ama şu anda bu motora o parayı verecek adam sanki biraz zor bulunur ? Ama acelen yoksa ve illa hemen satman gerekmiyorsa da bekleyip doğru alıcıyı aramakta fayda var.

mxsrn
17.May.2019, 03:38
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Cemil ve Zafer abi8)

mxsrn
17.May.2019, 03:44
Merhaba Eray abi, yaklaşık 1 ay 10 gün sonra gidiyorum,, motoruma ilgi gösterenlere gerçekten çok yüksek rakamda pazarlık yapıp indirim vermeme rağmen çoğu bunu fırsat bilip pazarlık konusunda abartıya kaçıyor. Karşıdaki kişinin karakterine, konuşma tarzına ve geleceği ile bağlı seve seve fiyatımı indiriyorum. Keşke daha düşük bir fiyat yazabilsem ama ne yazık ki çok yüksek KM’lerdeki Daytona’lara bile 14500 ve 15500 arasında fiyat vermişler ben de bu nedenle ilanımı bu şekilde fiyatlandırdım. Hayırlısı olur umarım, satamazsam da burda güvendiğim kişilere emanet edip onların satmasını dileyeceğim. İyi geceler 8)

Eray Aksoy
17.May.2019, 10:05
Merhaba Eray abi, yaklaşık 1 ay 10 gün sonra gidiyorum,, motoruma ilgi gösterenlere gerçekten çok yüksek rakamda pazarlık yapıp indirim vermeme rağmen çoğu bunu fırsat bilip pazarlık konusunda abartıya kaçıyor. Karşıdaki kişinin karakterine, konuşma tarzına ve geleceği ile bağlı seve seve fiyatımı indiriyorum. Keşke daha düşük bir fiyat yazabilsem ama ne yazık ki çok yüksek KM’lerdeki Daytona’lara bile 14500 ve 15500 arasında fiyat vermişler ben de bu nedenle ilanımı bu şekilde fiyatlandırdım. Hayırlısı olur umarım, satamazsam da burda güvendiğim kişilere emanet edip onların satmasını dileyeceğim. İyi geceler 8)

Sen de haklısın kardeşim.Maalesef pazarlığı abartan insanlar var.İnşallah gitmeden satıp cebine paranı koyarsın.Allah gönlüne göre versin.Amerika da en güzelini alırsın inşallah 8)

mxsrn
21.May.2019, 00:27
Sen de haklısın kardeşim.Maalesef pazarlığı abartan insanlar var.İnşallah gitmeden satıp cebine paranı koyarsın.Allah gönlüne göre versin.Amerika da en güzelini alırsın inşallah 8)
Teşekkürler abi hepimiz için inşallah8)

mxsrn
03.June.2019, 12:36
Motorumun bugün ilanının son gününde satıldığını sizlere duyurmak isterim. Gözüm gibi baktığım kırmızı başlıklı kızımın yeni sahibi Mersin’den Mustafa Emin abi8)

CELİL
03.June.2019, 12:54
Motorumun bugün ilanının son gününde satıldığını sizlere duyurmak isterim. Gözüm gibi baktığım kırmızı başlıklı kızımın yeni sahibi Mersin’den Mustafa Emin abi8)

Mehmet hayırlısı olsun inşallah daha iyilerini alırsın 8)

erkopaşa
03.June.2019, 13:20
Hayırlı olsun daha güzelleri nasip olur inşallah [emoji2937][emoji2937][emoji106]

newmoon06tr
03.June.2019, 13:47
Motorumun bugün ilanının son gününde satıldığını sizlere duyurmak isterim. Gözüm gibi baktığım kırmızı başlıklı kızımın yeni sahibi Mersin’den Mustafa Emin abi8)Hayırlı olsun Mehmet,
Amerika'dan Harley li fotolarini bekliyorum. 8)

Onur1990
03.June.2019, 15:14
Hayırlı olsun Kardeşim

mxsrn
03.June.2019, 16:52
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim abilerim, hepinize hayırlı bayrmalar dilerim :artiz:

endroad
03.June.2019, 19:13

Hadi hayırlısı Mehmet, gittiğin yerde her şeyin daha güzel olmasını dilerim.

mxsrn
05.June.2019, 00:35
Hadi hayırlısı Mehmet, gittiğin yerde her şeyin daha güzel olmasını dilerim.
Çok teşekkürler Cemil abi, ben de hepimiz için aynısını umuyorum. İyi bayramlar8)

Zafer
07.June.2019, 18:00

Gözün aydın olsun kardeşim inş. Daha güzelleri nasip olsun

mxsrn
08.June.2019, 03:53
Gözün aydın olsun kardeşim inş. Daha güzelleri nasip olsun
Teşekkürler Zafer abim hepimize nasip olur inşallah:artiz: