Orijinalini görmek için tıklayınız : Araba ile Seyahat
endroad
14.May.2019, 00:38
İşim gereği bugün Antalya'dan Kuşadası'na geldim. Üç gün burada kalıp Bodrum'a oradan da Marmaris'e geçeceğim. Bu hafta yollardayım yani.
Araba ile giderken birçok kez illallah ettim. Çölün ortasına şu havada asılı olan radar sisteminde koymuşlar tam altına da 90 yazmış. El insaf arkadaş. Otun bile yetişmediği bölünmüş dümdüz yolda radarın ne işi var ???
Şunun şurasında gideceğim 400 KM yol onu da 6 saat de geldim, niye radar, radar uzun yeşil olmak bilmeyen lambalar yüzünden. Artık arabam yok diye üzülmüyorum. Şu 6 saatlik yolda bile belki on kere motorumu aradım onu biliyorum.
Hiç öyle benim arabam 160 gidiyor, o da bir şey mi ben 200 basıyorum diye havalara girmeye gerek yok çünkü basamıyorsun.
Bu arada Kuşadasın'da, Bodrum veya Marmaris'te arkadaşlar var ise çaylarını, kahvelerini içip tanışmak isterim.
Eray Aksoy
15.May.2019, 01:57
Dostum dikkatli kullan.Kazasız belasız gidip gelirsin inşallah.Radar olayı çok iyi oldu ama açıkçası bu işi de biraz abarttılar.Bahsettiğin gibi çok müsait yollarda bile abuk sabuk limitler mevcut.
Muğla Köyceğiz de Deniz var bildiğin gibi.Dönüşte vaktin olursa bir uğrayıp tanışırsın belki ?
Senin motor işi için bugün ustaya gittim.Biri yolda kalan bir motoru almak için yola gitmiş diğeri ise iftar dolayısıyla biraz erken kapatmış.Yarın öğle arası gidip ikisi ile de görüşeceğim [emoji106]
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erkopaşa
15.May.2019, 04:47
Cemil hocam hayırlı yolculuklar dilerim. Kazasız belasız işlerini halleder ve dönersin.
Motor bir başka değil mi? Rüzgara alışınca, araba zulüm geliyor insana.
Hayırlısıyla iyi bir usta bulup motoru ayağa kaldırırsın en kısa zamanda inşallah. [emoji2937][emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cemil kolay gelsin uzun yollarda radar can yakıyor motora bile ona göre sür :) :) 8)
İşim gereği bugün Antalya'dan Kuşadası'na geldim. Üç gün burada kalıp Bodrum'a oradan da Marmaris'e geçeceğim. Bu hafta yollardayım yani.
Araba ile giderken birçok kez illallah ettim. Çölün ortasına şu havada asılı olan radar sisteminde koymuşlar tam altına da 90 yazmış. El insaf arkadaş. Otun bile yetişmediği bölünmüş dümdüz yolda radarın ne işi var ???
Şunun şurasında gideceğim 400 KM yol onu da 6 saat de geldim, niye radar, radar uzun yeşil olmak bilmeyen lambalar yüzünden. Artık arabam yok diye üzülmüyorum. Şu 6 saatlik yolda bile belki on kere motorumu aradım onu biliyorum.
Hiç öyle benim arabam 160 gidiyor, o da bir şey mi ben 200 basıyorum diye havalara girmeye gerek yok çünkü basamıyorsun.
Bu arada Kuşadasın'da, Bodrum veya Marmaris'te arkadaşlar var ise çaylarını, kahvelerini içip tanışmak isterim.
Muğla Köyceğizde ben varım.....
Marmaris ten çıkıp Antalyaya giderken Köyceğizden geçiyorsun. Marmarise 60 km uzaklıkta. Köyceğiz Devlet Hastanesinde çalışıyorum. Marmaris Antalya yolu üzerinde (Fethiye yönü). Mutlaka bekliyorummmmmmmmmm..... :)
endroad
15.May.2019, 11:30
Muğla Köyceğizde ben varım.....
Marmaris ten çıkıp Antalyaya giderken Köyceğizden geçiyorsun. Marmarise 60 km uzaklıkta. Köyceğiz Devlet Hastanesinde çalışıyorum. Marmaris Antalya yolu üzerinde (Fethiye yönü). Mutlaka bekliyorummmmmmmmmm..... :)Çok iyi, cumartesi Marmaristen Antalya dönücem aksilik olmaz ise. [emoji869]Tam saat veremiyorum maalesef, haberleşelim.
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok iyi, cumartesi Marmaristen Antalya dönücem aksilik olmaz ise. [emoji869]Tam saat veremiyorum maalesef, haberleşelim.
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cumartesi hafta sonu tatili Dalyanda oturuyorum ama öğleyin Köyceğize geçerim yada haberleşiriz ona göre Köyceğiz, Ortaca yada Dalyan nerede istersen buluşuruz......
Eray Aksoy
15.May.2019, 12:58
Çok iyi, cumartesi Marmaristen Antalya dönücem aksilik olmaz ise. [emoji869]Tam saat veremiyorum maalesef, haberleşelim.
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiCemil buluştuğunuzda benim için de sarıl kardeşimize [emoji847]
[QUOTE=Eray Aksoy;331365]Cemil buluştuğunuzda benim için de sarıl kardeşimize [emoji847]
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE
Teşekkür ederim. şimdiden kabul ettim. 8)
endroad
15.May.2019, 14:51
Dostum dikkatli kullan.Kazasız belasız gidip gelirsin inşallah.Radar olayı çok iyi oldu ama açıkçası bu işi de biraz abarttılar.Bahsettiğin gibi çok müsait yollarda bile abuk sabuk limitler mevcut.
Muğla Köyceğiz de Deniz var bildiğin gibi.Dönüşte vaktin olursa bir uğrayıp tanışırsın belki ?
Senin motor işi için bugün ustaya gittim.Biri yolda kalan bir motoru almak için yola gitmiş diğeri ise iftar dolayısıyla biraz erken kapatmış.Yarın öğle arası gidip ikisi ile de görüşeceğim [emoji106]
Eyvallah Dostum, çok teşekkür ederim. Sarılım tabi, inşallah bir gün hep birlikte iki teker gideriz Köyceğizin muhabbetine.
endroad
15.May.2019, 14:58
Cemil kolay gelsin uzun yollarda radar can yakıyor motora bile ona göre sür :) :) 8)
Teşekkür ederim Başkanım, araba ile uzun yol gitmek sabır işi olmuş artık :)
Cemil hocam hayırlı yolculuklar dilerim. Kazasız belasız işlerini halleder ve dönersin.
Motor bir başka değil mi? Rüzgara alışınca, araba zulüm geliyor insana.
Hayırlısıyla iyi bir usta bulup motoru ayağa kaldırırsın en kısa zamanda inşallah. [emoji2937][emoji2937]
Sağol Erkan Hocam, aynen öyle. Yaylana yaylana etrafı seyrediyorsun, rüzgar his ediyorsun. Durmaya kalkmaya üşenmiyorsun.
erkopaşa
15.May.2019, 15:24
Antalya Muğla el ele gönül gönüle
Ankara’nın Raptorları hep sizinle
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji2937][emoji2937][emoji2937]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.