PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese selamlar

ardadogan
08.June.2019, 13:17
Herkese selamlar, ben Arda. Fethiye'de yaşıyorum. Yazılımcı olarak çalışmaktayım. Uzun süredir istediğim Regal Raptor Daytona 250'ye arabamı sattıktan sonra sahip olmak üzereyim. Bu nedenle aranıza katılıp tecrübelerinizden yardım almak istedim. Makul fiyatlı, 10 bin km de 2015 model bir motor buldum gittim inceledim ve beğendim. Daha öncesinden motor tecrübem olmadı bu yüzden sizlerden motoru nasıl incelemeliyim, nelerine bakmalıyım iyi motor, kötü motor kendini nasıl belli eder bu konularda desteklerinizi rica etmekteyim. Bunun haricinde A2 ehliyete başvurduğumda motor sürmeyi biliyor musun gibi bir soruya maruz kaldım. Motor sürmeyi bilmeden, motor sürmeyi öğrenemeyeceğimi söylediler. Fethiye'de yaşayan varsa motor sürme konusunda da desteğini rica etmekteyim. Herkese bol keyifli sürüşler dilerim. Hoşbulduk :)

Eray Aksoy
08.June.2019, 13:24
Herkese selamlar, ben Arda. Fethiye'de yaşıyorum. Yazılımcı olarak çalışmaktayım. Uzun süredir istediğim Regal Raptor Daytona 250'ye arabamı sattıktan sonra sahip olmak üzereyim. Bu nedenle aranıza katılıp tecrübelerinizden yardım almak istedim. Makul fiyatlı, 10 bin km de 2015 model bir motor buldum gittim inceledim ve beğendim. Daha öncesinden motor tecrübem olmadı bu yüzden sizlerden motoru nasıl incelemeliyim, nelerine bakmalıyım iyi motor, kötü motor kendini nasıl belli eder bu konularda desteklerinizi rica etmekteyim. Bunun haricinde A2 ehliyete başvurduğumda motor sürmeyi biliyor musun gibi bir soruya maruz kaldım. Motor sürmeyi bilmeden, motor sürmeyi öğrenemeyeceğimi söylediler. Fethiye'de yaşayan varsa motor sürme konusunda da desteğini rica etmekteyim. Herkese bol keyifli sürüşler dilerim. Hoşbulduk :)Aramıza hoşgeldin kardeşim.Öncelikle Motorun hayırlu,uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin inşallah.Köyceğiz ve Fethiye bölgesinde Deniz kardeşimiz var.Sana mutlaka her konuda yardımcı olacaktır.Kendisi senin için büyük bir şans bence.Iletişime geçtiğinde kendisine danışabilirsin [emoji106]

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erkopaşa
08.June.2019, 14:46
Aramıza hoşgeldin kardeşim.Öncelikle Motorun hayırlu,uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin inşallah.Köyceğiz ve Fethiye bölgesinde Deniz kardeşimiz var.Sana mutlaka her konuda yardımcı olacaktır.Kendisi senin için büyük bir şans bence.Iletişime geçtiğinde kendisine danışabilirsin [emoji106]

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda aramıza hoş geldin motorunda şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız uzun yollarda kullanırsın inşallah [emoji2937]
Muğla +1

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zafer
08.June.2019, 16:03
Herkese selamlar, ben Arda. Fethiye'de yaşıyorum. Yazılımcı olarak çalışmaktayım. Uzun süredir istediğim Regal Raptor Daytona 250'ye arabamı sattıktan sonra sahip olmak üzereyim. Bu nedenle aranıza katılıp tecrübelerinizden yardım almak istedim. Makul fiyatlı, 10 bin km de 2015 model bir motor buldum gittim inceledim ve beğendim. Daha öncesinden motor tecrübem olmadı bu yüzden sizlerden motoru nasıl incelemeliyim, nelerine bakmalıyım iyi motor, kötü motor kendini nasıl belli eder bu konularda desteklerinizi rica etmekteyim. Bunun haricinde A2 ehliyete başvurduğumda motor sürmeyi biliyor musun gibi bir soruya maruz kaldım. Motor sürmeyi bilmeden, motor sürmeyi öğrenemeyeceğimi söylediler. Fethiye'de yaşayan varsa motor sürme konusunda da desteğini rica etmekteyim. Herkese bol keyifli sürüşler dilerim. Hoşbulduk :)

Arda RR Ailesine hos geldin motordan anlamıyorsan senın bakacagın kısım diş gorseli boyası kıromu kazası cızı göcügü vs varmı diye baka bilecegin yerler bunlar onun dişinda ikici vitesten atma sorunu varmı şanzımada sorun varmı anlayan bir ustaya veya servisi varsa oraya göstemende fayda var. derim şimdiden hayırlı olsun kardeşim. yollarda ve forumda aktif olman dilegiyle muglada deniz diye bir uyemız kardeşimiz daha var msj ni görun ce mutlaka yardımcı olacaktır oda bır daytona sahibi.8)

NanoGuardian
08.June.2019, 16:31
Arda aramıza hoşgeldin, bilen birisiyle şanzıman kontrolü dış aksam bakımı bu senin terhicinde dahilinde diğer kalanlar da ıvır zıvır olur her motoru alan kişinin istemediği bir şeyler olacağı için masrafında olacaktır onları da göz önünde bulundurursun hayırlısıyla olur inşallah

newmoon06tr
08.June.2019, 21:02
Arda, RR foruma ve aramıza hoşgeldin. Arkadaşlar gerekeni yazmış, şimdiden motorun hayırlı olsun.

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CELİL
09.June.2019, 01:10
Merhaba Arda Fethiye'den aramıza hoşgeldin yeni makine alırken En iyisi bir servise götürüp makineyi kontrol ettirerek almaktır Hayırlısı olsun Kolay gelsin :) 8)

FouL
09.June.2019, 02:35
Arda hoşgeldiniz RR forumlarına..

Raci06
09.June.2019, 21:08
Arda hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olmanı dilerim.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cicada
10.June.2019, 10:18

Merhaba Arda.

Öncelikle aramıza hoşgeldin.

Ben Köyceğiz de oturuyorum. Özelden telefon numaramı gönderiyorum. bana ulaşabilirsin. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Görüşmek dileğiyle...

Akcollu
10.June.2019, 13:31
Hoşgeldin Arda, yeni motoruna hayırlısıyla kavuşman dileğimle..

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet A.
11.June.2019, 08:59
Hoşgelişler olsun [emoji4]

Mehmet A.

luckily
12.June.2019, 16:47
hoşgeldin aramıza.