PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 150 250 cc Uygun Fiyatlı Cruiser

alp00000
20.Haziran.2019, 14:28
Merhabalar,

Motorsiklet arayışı içinde yeni katıldım aranıza açıkçası böyle bir topluluktan haberim yoktu şimdi iyi ki bulmuşum diyorum sizi. Abilerim ablalarım benim 4000-5000 arası cruiser bakımlı çok masraf yapmayacağım bir motorsiklet hayalim var bu konuda satmak isteyen olursa lütfen benimle iletişime geçsinler. İsteyene numaramı verebilirim. İstanbul Ataşehirde oturuyorum. Saygılarımla hayırlı alışverişler, keyifli sürüşler dilerim.

TuruncuBuji
20.Haziran.2019, 14:57
Kuba superlight 150 serisini öneririm fiyat bandından dolayı. Motor bloğu regal'e göre daha sağlam. Mat siyah olması dolayısı ile kozmetik kusurları rahatca kapatabilirsin. Orjinal kasasında pek cruiser havası olmasada küçük dokunuşlarla çok şekil bir motosiklet olabilir. Bunun yanında mondial TK150 var bu motosikleti de çok överler fiyat performans dan dolayı. Tasarımı kimine göre hoş geliyor kimine göre berbart. Bence sele değişikliğinden sonra oda çok farklı bir cruiser havasına girebilir.

Bu söylediğim 2 motosikletin çirkin gözükmesinin bence yegane sebebi seleleridir. Seleleri değişince çok farklı havaya giriyor motosikletler.
Örnek olarak eski motosikletimi (süperlight 200) örnek olarak koyuyorum. Gidon demircide yaptırılıp siyaha boyanmış basit bir gidon.
2383
2384
Not: Regal Raptor 150 bloğu sıkıntısız olabilir. O blok hakkında pek bilgim yok yani. Ben 250 CC blokları düşünerek yorumda bulundum. En azından yukarıdaki markaları alternatif olarak göz önünde bulun durursun.

alp00000
20.Haziran.2019, 15:42
Sağol abim çok yardımcı oldu ona göre bakıyorum. Bu Regal Raptor bakmıştım geçenlerde onla ilgili sorunum vardı. Almaktan vazgeçtim o motoru acele etmeyeceğim. Uygun bulursam superlight almaya çalışacağım. Mondial MCT 250 gördüm bir tane ona ne dersin bu arada? 2006 model.

TuruncuBuji
20.Haziran.2019, 16:23
Alacağın MCT'nin durumunu bilemem. Ancak 2006 model olduğunu düşünürsek bir çok arızasının olduğu veya arızaların ileri ki zamanlarda seni beklediğini söyleyebilirim. Bu arızalar giderilebilir, sebebi de yedek parçalarının ucuz olması örnek vermek gerekirse Regal Raptor 250 bloğunun şanzımanı 600-800 TL (yeni modele göre değişiyor) MCT'nin şanzımanını 230 TL' ye bulmak mümkün. Ancak usta 2 motosikleti de tamir edeceğinde motosikleti yarma masrafı olarak bir birine yakın miktarlar söyleyecektir. Buda 800 ile 1500 TL arasında değişiyor. Sebebi çift silindir olması ve motosiklet bloğunun birbirinden farklı olmaması. En azından 2. el çinli alacaksan tek silindirli modellerden seçersen herhangi bir arıza durumunda tamir masraflarını daha rahat karşılarsın. Ve son olarak eski model çinlilere pek yaklaşmanı tavsiye etmem. Çinli motosiklet seçerken olabildiğince yeni model seçmeye özen göstermen de fayda var en azından 2013 modelden aşağı olmasın.