PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbuldan yeni bir kan :P

ulaire
07.Mart.2021, 22:39
Herkese özellikle Eray abiye selamlar. Ben Gökhan, aranıza motorum beyaz kızım Börteçine(Spyder-350) ile İstanbuldan katılıyorum. Kimya mühendisi, Yüksek Çevre mühendisi ve C sınıfı İSG uzmanıyım. Henüz yeniyim, sizler gibi tecrübeli(Eray abi), bilgili(Eray abi) abilerimden öğrenecek çok şeyim var. Umarım en kısa zamanda buluşma ve sürüşlerde yanınızda olurum. Saygılar :Rockn Roll:

Zafer
07.Mart.2021, 22:43
Herkese özellikle Eray abiye selamlar. Ben Gökhan, aranıza motorum beyaz kızım Börteçine(Spyder-350) ile İstanbuldan katılıyorum. Kimya mühendisi, Yüksek Çevre mühendisi ve C sınıfı İSG uzmanıyım. Henüz yeniyim, sizler gibi tecrübeli(Eray abi), bilgili(Eray abi) abilerimden öğrenecek çok şeyim var. Umarım en kısa zamanda buluşma ve sürüşlerde yanınızda olurum. Saygılar :Rockn Roll:

RR formuna hoş geldin Gökhan😊😊

Eray Aksoy
07.Mart.2021, 22:45

Yahu beni ne güzel tarif etmişsin öyle :cheesy: Eksiği var fazlası yok yani :cheesy: Hoşgeldin Gökhan.İleride yolun Motor almak için Köyceğiz taraflarına düşecek gibi bir his var içimde.Hayırlısı bakalım :p

Mehmet A.
07.Mart.2021, 22:49
Hoşgelişler olsun [emoji16][emoji16][emoji16]

İmza;
İnsafsızlıklarınız infazınız olacaktır...

erkopaşa
07.Mart.2021, 23:25
Rr foruma hoş geldin Gökhan yolunda farında açık olsun [emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

newmoon06tr
07.Mart.2021, 23:52
Seni bir yerlerden tanıyor gibiyim, ama çıkartamadim. Rr foruma hoşgeldin Gökhan. :)

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi