Orijinalini görmek için tıklayınız : Şu anda ne okuyorsunuz
bulentbc
11.March.2021, 22:44
Ben “şu anda ne dinliyorsunuz” bölümünü çok seviyorum ve sizin bildiğiniz gibiden sıkça paylaşım yapıyorum. Kitap, Roman okumayı’da çok seviyorum, o yüzden yeni bir konu açmak istedim burada herkes şu an okuduğu kitap’ı veya en son okuduğu kitabı, Roman, dergi her türlü neşriyat olur bir görsel ile paylaşırsa bence çok ilginç olur, pek kitap ile arası olmayan arkadaşlarıda belki “Gaza” gelir.
Konuyu ben açtığım için ilk paylaşimda benden gelsin. Uzun zamandir özellikle Rus Edebiyatına ve klasiklere olan ilgindem dolayı son 5-6 yıldır ağırlıklı olarak Fantastik edebiyata yöneldim, hayat zaten yeterince gerçekçi ve ciddi.
Şu an Ejderha Mızrağı ikinci üçlemesinin son kitabını okuyorum, ondan sonra “Rastlin Tarihçesının 2 kitabı var onlar bitikten sonra yeni baskıları beklemem gerekiyor. 90 larda ejderha mızrağının 54 cildi basılmıştı ama şuan sadece 8 cildi piyasada.
2525
Yusuf K.
11.March.2021, 23:29
Çok sevindim bu başlığı görünce ve ayrıca teşekkür ederim bu düşünce için..
Son okuduğum kitap,
Dan Brown - Başlangıç
Şuan başladığım kitap,
George Orwell - 1984
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
newmoon06tr
11.March.2021, 23:33
Bülent öncelikle düşünüp böyle bir başlık acmandan ayrıca kitap kurdu olmandan dolayı tebrik ederim.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erkopaşa
11.March.2021, 23:42
Çok harika bir konu açmışsın Bülent [emoji122][emoji122][emoji122]
Açıkçası niye benim aklıma gelmedi diye düşünmedim değil [emoji1]
Teşekkür ediyorum [emoji7]
Geçen gün, nereden geldi bilmiyorum kitaplıkta buldum bu kitabı ‘Otomatik Portakal’
Acaba Cihan bu kitaptan mı esinlendi daytonaya bu ismi vermişti, motorla mı alakalı diye düşündüm, aldım elime başladım okumaya...
Motosiklet ile alakası yokmuş [emoji1][emoji1][emoji1]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210311/f3c7daaaba64e51406c382b7fb199995.jpg
Şimdi de buna başladım, tamamen farklı bir kitap...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210311/4f0b49d28a68cf36afd56af3ea5d4b14.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bulentbc
12.March.2021, 00:14
Çok sevindim bu başlığı görünce ve ayrıca teşekkür ederim bu düşünce için..
Son okuduğum kitap,
Dan Brown - Başlangıç
Şuan başladığım kitap,
George Orwell - 1984
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba.... Dan Brown Melekler ve şeytanlar Alman dilinde okudum 1-2 yıl sonra türkçesını okuma firsatim oldu ve ondan sonra maalesef şu an kullandığımız Türk dilimizin ne kadar sığ olduğunun fark ettim. Dilimiz maalesef zamanla çok fakirleşti.
bulentbc
12.March.2021, 00:16
Bülent öncelikle düşünüp böyle bir başlık acmandan ayrıca kitap kurdu olmandan dolayı tebrik ederim.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolun Ali şefim daha önce evde baktığımız küçük dostlarımız hakkında bir başlık açmıştım, malum sebebten dolayı şu an artık yok o çok rağbet görmedi. Bakalım bu konu nasıl olacak.
bulentbc
12.March.2021, 00:32
Çok harika bir konu açmışsın Bülent [emoji122][emoji122][emoji122]
Açıkçası niye benim aklıma gelmedi diye düşünmedim değil [emoji1]
Teşekkür ediyorum [emoji7]
Geçen gün, nereden geldi bilmiyorum kitaplıkta buldum bu kitabı ‘Otomatik Portakal’
Acaba Cihan bu kitaptan mı esinlendi daytonaya bu ismi vermişti, motorla mı alakalı diye düşündüm, aldım elime başladım okumaya...
Motosiklet ile alakası yokmuş [emoji1][emoji1][emoji1]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210311/f3c7daaaba64e51406c382b7fb199995.jpg
Şimdi de buna başladım, tamamen farklı bir kitap...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210311/4f0b49d28a68cf36afd56af3ea5d4b14.jpg
Erkan Hocam, iyi okumalar Abdurrahman hocanın kitapı ilginç birkonusa var.
CELİL
12.March.2021, 01:02
Bülent iyi düşünmüşsün benim gibi okuma özürlü olunca böyle şeyler pek aklıma düşmüyor emeğine sağlık güzel bir başlık olmuş 👍👍🖐
bulentbc
12.March.2021, 09:16
Bülent iyi düşünmüşsün benim gibi okuma özürlü olunca böyle şeyler pek aklıma düşmüyor emeğine sağlık güzel bir başlık olmuş ğŸ‘ğŸ‘ğŸ–
Estağfurullah Başkanım, ama o Derya’ya bir dalarsanız zor çıkarsınız :cheesy: Çok ilginç olan Romanını okuduğunuz kitap’ın sinema filmimi seyretmek. Romanlardaki hayal güçü beyaz perdeye yüzde yüz yansıtmak çok olağan değil.
Raci06
12.March.2021, 13:22
Süper bir başlık olmuş. Tebrikler Bülent.
En son ben WhatsApp mesajlarımı okudum.
Şimdi de twitleri okuyup günü kapatacam....
Şekllinde sulandırıp kaçmadan evvel en son okuduğum kitap hatırlamakta zorlanarak bulduğum madalyon serisi psikolojik kitaptı. Reklam olmasın diye yazmayım ismini şeklinde son bir kıvırtma yapayım.
Söz okuyacam.. Utandım valla.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ulaire
12.March.2021, 16:28
Ben “şu anda ne dinliyorsunuz” bölümünü çok seviyorum ve sizin bildiğiniz gibiden sıkça paylaşım yapıyorum. Kitap, Roman okumayı’da çok seviyorum, o yüzden yeni bir konu açmak istedim burada herkes şu an okuduğu kitap’ı veya en son okuduğu kitabı, Roman, dergi her türlü neşriyat olur bir görsel ile paylaşırsa bence çok ilginç olur, pek kitap ile arası olmayan arkadaşlarıda belki “Gaza” gelir.
Konuyu ben açtığım için ilk paylaşimda benden gelsin. Uzun zamandir özellikle Rus Edebiyatına ve klasiklere olan ilgindem dolayı son 5-6 yıldır ağırlıklı olarak Fantastik edebiyata yöneldim, hayat zaten yeterince gerçekçi ve ciddi.
Şu an Ejderha Mızrağı ikinci üçlemesinin son kitabını okuyorum, ondan sonra “Rastlin Tarihçesının 2 kitabı var onlar bitikten sonra yeni baskıları beklemem gerekiyor. 90 larda ejderha mızrağının 54 cildi basılmıştı ama şuan sadece 8 cildi piyasada.
2525
Guzel seriler ama hepsini bulmak zor be abi
En son Nihal Atsız - Ruh adam'ı bitirdim, şimdi de Hikmet Kıvılcımlının Allah, Peygamber Kitap adlı kitabını okuyorum. Okunmayı bekleyenler listesinde de
Dostoyevski - yeraltından notlar
Sabahattin Ali - İçimizdeki Şeytan
George Orwell - 1984 var
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210312/8faa3071650dac3995e9279ea686918f.jpg
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bulentbc
12.March.2021, 18:49
Guzel seriler ama hepsini bulmak zor be abi
En son Nihal Atsız - Ruh adam'ı bitirdim, şimdi de Hikmet Kıvılcımlının Allah, Peygamber Kitap adlı kitabını okuyorum. Okunmayı bekleyenler listesinde de
Dostoyevski - yeraltından notlar
Sabahattin Ali - İçimizdeki Şeytan
George Orwell - 1984 var
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210312/8faa3071650dac3995e9279ea686918f.jpg
Vay Gökhan bende Drizzit do Urgen hastasiyım, Unutulmuş diyarlar candır, yan serileri ile birlikte birçok kitabını okudum ve halen okumayı bekleyenler kitapları var.
Ejderha mızrağı “İtaki” yeniden basiyor, eski baskılara hiç girmedim, piyasada yok zaten sahaflarda varsa bile uçuk fiyatlara.
ulaire
12.March.2021, 19:42
Vay Gökhan bende Drizzit do Urgen hastasiyım, Unutulmuş diyarlar candır, yan serileri ile birlikte birçok kitabını okudum ve halen okumayı bekleyenler kitapları var.
Ejderha mızrağı “İtaki” yeniden basiyor, eski baskılara hiç girmedim, piyasada yok zaten sahaflarda varsa bile uçuk fiyatlara.
Abi Salvatore un anlatımı aşırı iyi ya, dövüş paragraflarını okurken resmen yaşıyordum. Eski baskılar para ediyorsa bir arkadaşta ilk baskılar vardı onlara çökeyim [emoji23][emoji23]
Mehmet A.
13.March.2021, 00:21
2525
Konun başlığını gördüm sonra kaçırdım. Şimdi tekrar buldum [emoji16][emoji16]
Abiii ejderha mızrağının bütün serilerini okumayı çok isterim. Okuyanı görmek hoşuma gitti
1-2 sini ve
Ruh döveni 1 i okumuştum. O seri çok hoşuma gidiyor her karakter ayrı hikaye [emoji106][emoji106][emoji106] ( kitapları yok epub şeklinde telefondan okudum)
Belgariad 1 2 3 4 5
Ellenium 1 2 3
Otostopçunun Galaksi Rehberi (%38) (okumaya başlamıştım ama çok parçalı okudum hikaye derin olunca ora bura derken kafa bızt etti bıraktım bi ara tekrar başlayıp tek seferde bitirecem)
Buraya kadarkiler tavsiye olsun.
Şu an boş oldukça hiç okumadığım
Yüzüklerin efendisi"ne başladım (yüzük kardeşliği bitmek üzere).
Sonra harry potter
Sonra hobbit
Fantastik hikayeler güzel oluyor. Hayal edip orda 1 in 2 cisi, 2 cinin 3 üncüsü olarak hikayeyi yaşamak bambaşka bir duygu [emoji16][emoji16]
Gerçi bazı serileri ve birazda benzerleri okuyup zaman geçince hikayeler birbirine giriyor ama olsun. Orta dünya orta dünyadır [emoji16][emoji16][emoji16]
Konu için teşekkürler [emoji4][emoji106]
Not: Okuduğum ve takip ettiğim manga ve mahnwa serilerinin listesini yazsam 3 sayfa olur [emoji16][emoji16][emoji16]
İmza;
İnsafsızlıklarınız infazınız olacaktır...
bulentbc
13.March.2021, 12:17
Arada biraz Çerez’de lazım, 1970 ve 80 doğumlu olup’da Tommiks, Teksas, Zagor, MR. No, Kızılmaske okumayan yoktur galiba.
Nostanjı her zaman iyidir, herkes ara’da bir çocukluğuna bir dönmelıdır bence.
2527
Mehmet A.
13.March.2021, 12:19
Arada biraz Çerez’de lazım, 1970 ve 80 doğumlu olup’da Tommiks, Teksas, Zagor, MR. No, Kızılmaske okumayan yoktur galiba.
2527Bunların hevesiyle manga lara sardım zaten [emoji16][emoji16][emoji16]
İmza;
bulentbc
13.March.2021, 12:37
Bunların hevesiyle manga lara sardım zaten [emoji16][emoji16][emoji16]
İmza;
Manga olarak Death Note okudum ve Bersek halen internetten İngilizce olarak takip ediyorum.
Van Helsing serisini zamanında kaçırdığım için’de çok üzülüyorum.
Mehmet A.
13.March.2021, 12:42
Çok iyi 2 seriyi okumuşsun abi [emoji106][emoji106][emoji106]
Berserk de yılda 1 bölüm değilde daha çok çıksa memnun olacaz ama adam uyuşuk yediği küfürleri bilse hergün bölüm verir [emoji16][emoji16][emoji16]
İmza;
Raci06
13.March.2021, 16:10
2527Hay bin kunduz.. Ughh
Gibi orijinal lafız ve ses tasfirleri unutulmazdı. Tommiks ve zagor favorimdir.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bulentbc
17.March.2021, 21:15
Çerez her zaman iyidir... Ama fazlası Bağımlılık yapar dikkat :cheesy:
2533
Not: Netflix’de dizisi, internetten’de bulunur. Gerçekten tavsiye ederim. Kör bir Avukatın hukuk ile sağlayamadığı cezayı kendısı veriyor, çok kabaca öyle diyebiliriz. Matt Murdock candır.....
bulentbc
03.April.2021, 12:15
2553
Bıraz’da derin konulara dalmak lazım. “Vat is Matrix ulan “ dedirten bir konu. Rahmetli İskender Türe klasık yaklaşımı, kuran ve hadis ışığında.
Burda işin uzmanı arkadaşlar varken bana laf düşmez ama, farklı kaynaklardan ulaştığım bence’kı sonuç. Zülkarneyn Allah’ın izni ile başka bir ‘boyuttan” gelıp yeryüzünde vazifeli Salih bir kul idi, zamanda ve boyutlar arası yolculuk izni olan ve manyetik bir set çekerek yeryüzünü negatif varliklardan kurtaran ve uzaklaştıran bir mübarek varlık. Bu setı yıkmaya çalişanlarlar son sürat devam ediyor ve bu set yıkılacak ............!!! kesınlıkle okumaya ve araştırmaya değer, meraklı arkadaşlara tavsiye ederim.
Mkarakas
03.April.2021, 14:33
Güzel bi başlık olmuş abi eline sağlık
kitapla hiç aram olmadı toplasam 10 tane okumamışımdır
ilk kitabımı 15 yaşımda bi kız için okumuşdum gençlik zamanlarımız :D çapkındık biraz
en sonda askerde komutanlar 1 depo kitabı yakıyordu bende içlerinden bi kaç tane yürütmüşdüm dikkatimi çekenleri
karantinadayken okudum hepsini
Elif şafak AŞK adlı kitabıyla başladım
Kerem ile Aslı
Uçurtma avcısı(çok güzeldi)
1 tanede psikoleji okumusdum pek sevmemiştim adı aklımdan çıkmış :D
uzun süre evde oluşumdan bunların devamı gelcek diye düşünüyorum
Eray Aksoy
03.April.2021, 20:00
Geçen hafta M. Asım Köksal'ın 4 ciltlik "Hz. Muhammed (s.a.v) ve İslamiyet Tarihi" ni bitirmiştim.Ondan sonra "Yüzüklerin Efendisi" serisine başladım.Her yıl bir kere de olsa bu serinin hem filmini hem de kitaplarını okurum.Evde oldukça büyük bir kütüphanem var.Ancak yine de 8 koli kadar kitap yer olmadığından dolayı yüklük te depolanmış duruyor.Bu yaz inşallah çalışma odamı düzenleyip tüm kitapları yerlerine koyacağım.
Bulamadığımız eski kitaplar bazen "Nadir Kitap" internet sitesinde epy uygun rakamlara bulunuyor.Aklımızda olsun.Sizlerin de bildiği böyle siteler varsa yazın ki oralara da bakalım [emoji106]
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erkopaşa
04.April.2021, 23:23
“Bütün bufalolar öldürüldükten, yaban atları ehlileştirildikten, ormanların en gizli köşelerine kadar dünya insan kokusu ile dolduğunda sevimli tepelerin görüntüsü konuşan tellerle kirletildikten sonra... Bir bakacaksınız ki... Gökteki kartallar yok olmuş. Hızlı koşan taylara elveda demişsiniz. Bu ne demektir biliyor musunuz? Bu hayatın sonu ve sadece daha fazla hayatta kalmanın başlangıcıdır...”
‘1857 Kızılderili Büyük Şefin Beyaz Başkana mektubu’ ndan...
COĞRAFİ KEŞİFLERİN İÇYÜZÜ
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.