PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeniden!

Babushinka
11.March.2021, 23:18
Dostlar ve abiler, yeniden merhaba. Bir süredir bazı sebeplerden ötürü aktif olamadım. Eski hesabıma da giriş yapamadığım için mecburen yeni hesap oluşturdum. Hepinize selam olsun! Yakın zaman Pandeminin etkilerinin iyice azaldığı haberi ile birlikte sürebileceğimiz zamanların gelmesi dileğiyle. Bu süre zarfında RR 350 Daytonamı satıp bir Dragstar 650 aldım. Bakımları Örnek Tamir, Behzat Usta tarafından yapılıyor. Kısmetse yarın alıyorum canavarı. Fotoğraflarını da yakın zamanda sizlerle paylaşacağım. Görüşmek üzere, tekerinize taş değmesin.

MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

newmoon06tr
11.March.2021, 23:24
Bahadır tekrar foruma ve aramıza hoşgeldin. Yeni makinen hayırlı olsun, Allah kazasız kullanmak nasip etsin. Fotolarını bekliyoruz.

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babushinka
11.March.2021, 23:28
Bahadır tekrar foruma ve aramıza hoşgeldin. Yeni makinen hayırlı olsun, Allah kazasız kullanmak nasip etsin. Fotolarını bekliyoruz.

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTeşekkür ediyorum şefim. Yakın zamanda yüksek kalitede çekilmiş fotoğraflarını ve videosunu paylaşacağım. [emoji846]

bulentbc
11.March.2021, 23:33
Yeni Motorun hayırlı olsun, Güzel günlerde kullanmak dileğiyle...

erkopaşa
11.March.2021, 23:50
Bahadır yeni motosiklet hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah
Benim Volusianın bakımlarınıda Behsat usta yapmıştı, sağolsun, selamlar [emoji2937]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Babushinka
11.March.2021, 23:53
Yeni Motorun hayırlı olsun, Güzel günlerde kullanmak dileğiyle...Teşekkür ederim. Tekerimize taş değmesin, beraber sürmek dileğiyle. [emoji846]

CELİL
12.March.2021, 00:52
Bahadır yeni makinen hayırlı olsun keyifle kullan inşallah nazar 👍8) 🖐

Babushinka
12.March.2021, 01:15
Bahadır yeni makinen hayırlı olsun keyifle kullan inşallah nazar [emoji106]8) [emoji870]Teşekkür ediyorum başkanım. Umarım yeni kızım ile uzun bir zaman vakit geçireceğim. Niyetim güzel anılar biriktirmek. [emoji846]

Mehmet A.
13.March.2021, 00:24
Hoşgelişler olsun [emoji4] hayırlı olsun [emoji4]

İmza;
İnsafsızlıklarınız infazınız olacaktır...