PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Koruma Demiri

CerberuS
15.Nisan.2021, 14:53
Koruma demiri için araştırmalarım devam ediyor. 3 adet buldum hangisi uyar bilemedim. @celil Başkan yardımcı olursa sevinirim.

2555
bu sıfır diyor spyder için almış hiç takmamış 250 diyor bu fiyata aldım düşmem diyor

2556

Buda biraz hurdası aynısının. 50 tl diyor alıp krom kaplatmak daha ucuzamı gelir bilemedim ...
2557
bir de bu var 225 diyor

Yardımcı olursanız sevinirim

CELİL
15.Nisan.2021, 16:16
Merhaba özgür 1 ve 2. Resimdekiler uyar ucuza halledeyim dersen 2. Olabilir siyah veya gümüş renge boyayabilirsin ama orjinali gibi hoş durmaz ve boya sağlam tutmaz ' krom kaplama çok pahalı astarı yüzünü geçer karar senin 😊👍

Eluh
16.Nisan.2021, 15:36
Ozgur merhaba, demirleri nereden buldunuz? Ben de dusunuyorum bir koruma demiri ama internetten bulamadim.

Sent from my Galaxy J6+ using Tapatalk

CerberuS
17.Nisan.2021, 02:20
Hocam motoru dağıtanlar oluyor nete facebook a instagrama ilan koyuyorlar ben oradan buldum. Buldum ama alamadım inanın alması daha sıkıntı :)
Ben bulursam size de haber edeyim

Eluh
17.Nisan.2021, 14:45
Vallahi 250 liralik olan fena degil gibi, dusunulebilir. Sizin icin uygun degilse ben de talip olabilirim. Biraz tuzlu ama lastiklere 3000 lira vermektense kayacaksam da koruma demirliyle kayayim bari:)

CerberuS
20.Nisan.2021, 13:25
Hocam 250 tl liği almaya calısıyorum. Almaya çalışıyorum diyorum çünkü hadi alayım her dediğimde oraya geleyim buradayım suradayım bir türlü satıcıyla uzlaşamıyoruz. Bulundugu yerde arkadaşım olunca elden almak istedim hep bahane buldu artık para yollatıp göndermicekmiydi nasıl bir plan vardı bilemem. Günahınıda almıyım.

ŞU koruma demiri teker konusuna gelince bunlar bambaşka konular. Yani Lastik almıyım koruma demiri alayım diye bir düşünce yok hocam. Koruma demiri sadece senin Fren debriyaj pedallarını koruyor. Yatırırsan motoru zaten diğer yerler yere deymiyor. Pedalın kırılıyor sadece.

Zaten 2 teker üzerinde gidiyoruz alabildiğin en performanslı (fiyatına göre) lastiği almalısın eğer canını seviyorsan

Eluh
20.Nisan.2021, 15:48
Dogru soyluyorsunu tekerlek konusunda, tamamen katiliyorum ama yok tekerlek cift olarak. On arka farkli takmak istemiyorum, tek buldugum da 3000lira civariydi. Hakikaten 3000 lira da acimasiz bir fiyat.

Koruma demiri yine bulursaniz haber verin lutfen,ben de ariyorum spyder icin uyumlu ancak bulamadim.