Orijinalini görmek için tıklayınız : Dusen vidalar
Arkadaslar her iki taraftaki vidalar (veya her ne tutuyorsa) dusmus durumda. Oynuyordu bir tanesi, siktim ancak yine de dusmus. Buralara ne almam gerekiyor?
Bu vidalarin dusnesiyle beraber gordum ki arada bazi vidalari sikmam gerekiyormus. Rutin olarak kontrol etmem gereken vida veya parcalar hangileri?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210510/f2caa4f555ff97d3aee9d5272f24bc5b.jpg
Sent from my Galaxy J6+ using Tapatalk
erkopaşa
10.May.2021, 20:05
Ali hocam debriyaj ve vites kapaklarındaki vidalar hariç (çünkü onlar tork anahtarı ile sıkılır eşit derecede sıkılmazsa yağ kaçakları olur) gözünün gördüğü her vidayı ara ara sıkmakta fayda var. Titreşimden dolayı düşme tehlikesi olan vidaları orta mukavemet vida sabitleyici ile sıkarsan kolay kolay gevşemez. Yüksek mukavemet olursa gerektiğinde vidayı sökemeyebilirsin o nedenle orta mukavemet sabitleyici kullanmalısın. Birde vidaları aşırı sıkma, sıyırırsa çok uğraştırır, dikkat etmek gerekir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
rr250e9kırmızı
10.May.2021, 20:44
Arkadaslar her iki taraftaki vidalar (veya her ne tutuyorsa) dusmus durumda. Oynuyordu bir tanesi, siktim ancak yine de dusmus. Buralara ne almam gerekiyor?
Bu vidalarin dusnesiyle beraber gordum ki arada bazi vidalari sikmam gerekiyormus. Rutin olarak kontrol etmem gereken vida veya parcalar hangileri?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210510/f2caa4f555ff97d3aee9d5272f24bc5b.jpg
Sent from my Galaxy J6+ using TapatalkVidalara rondela pul koymani siddetle tavsiye ederim.ben civatalarin nerdeyse hepsine rondela koydum gevseme yok.denemende fayda var derim.iyi aksamlar.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet A.
10.May.2021, 21:30
Yolda vites kolunun vidası düşüp artçı ayaklığındaki vidayla pin yapıp uyarlama yapmışlığımız var. Dikkat etmek lazım [emoji16][emoji16][emoji16]
İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
Yolda vites kolunun vidası düşüp artçı ayaklığındaki vidayla pin yapıp uyarlama yapmışlığımız var. Dikkat etmek lazım [emoji16][emoji16][emoji16]
İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
O zaman yedek vida da tutmak lazim heybede ama vida ve diger tutan materyallerin ebat ve seklini bulmak gerekiyor sanirim.
erkopaşa
10.May.2021, 21:59
Yedek vida, somun, avadanlık şart hemde şapşart [emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
newmoon06tr
11.May.2021, 02:11
Toplu suruslerimizde 3 kez (2 spyder, 1 150lik) vites çubuğunun bağlantı vidasinin düşmesini yaşadık, yanımızda çantada bulunan vida-somun uydurarak suruşumuzu tamamlamisligimiz vardır. Tavsiyem, özellikle vites çubuğunun bağlantı vida-somun grubunu arada bir kontrol ediniz
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toplu suruslerimizde 3 kez (2 spyder, 1 150lik) vites çubuğunun bağlantı vidasinin düşmesini yaşadık, yanımızda çantada bulunan vida-somun uydurarak suruşumuzu tamamlamisligimiz vardır. Tavsiyem, özellikle vites çubuğunun bağlantı vida-somun grubunu arada bir kontrol ediniz
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiVallahi iyi ki soylediniz, o da gevsemis. Hatta bir iki farkli yerde de dusen parcalar buldum. Su parcalarin ne tur vida-somun vs oldugu, numaralari, hicbir yerde yok kitapcik dahil.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.