Orijinalini görmek için tıklayınız : Debriyaj kisa bilgi lutfen
rr250e9kırmızı
24.May.2021, 13:26
Merhabalar yakin zamanda debriyaj balatasini degistirmeyi dusunuyorum eski konulara baktim parca uyumlulugu konusunu inceledim sagolsun arkadaslar bilgilendirmisler ybr 125 balatasi alacagim ama bazi sitelerde 5 kimisinde 6 adet balata diyor.bizim daytonada kac adet debriyaj balatasi var bilgisi olan paylasabilirmi?tesekkur ederim.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal raptor makinelerde 6 balata olması lazım mondial mct 250 nin uyuyor cbf 150 nin uyuyormuş fakat onlarda 5 adet balata var 👍
rr250e9kırmızı
24.May.2021, 20:22
Regal raptor makinelerde 6 balata olması lazım mondial mct 250 nin uyuyor cbf 150 nin uyuyormuş fakat onlarda 5 adet balata var [emoji106]Tesekkur ederim celil abi
newmoon06tr
24.May.2021, 22:15
Merhabalar yakin zamanda debriyaj balatasini degistirmeyi dusunuyorum eski konulara baktim parca uyumlulugu konusunu inceledim sagolsun arkadaslar bilgilendirmisler ybr 125 balatasi alacagim ama bazi sitelerde 5 kimisinde 6 adet balata diyor.bizim daytonada kac adet debriyaj balatasi var bilgisi olan paylasabilirmi?tesekkur ederim.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiMustafa, ben önümüzdeki bir kaç gün içerisinde daytona nin debriyaj balatasıni değiştirteceğim, malzemeyi aldım, ustanın boş vaktini kolluyorum. Değişim ve sonrası kapsamlı bir bilgilendirme yapacağım. Aciliyetin yok ise bir süre beklemede kalabilirsin
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rr250e9kırmızı
24.May.2021, 22:28
Mustafa, ben önümüzdeki bir kaç gün içerisinde daytona nin debriyaj balatasıni değiştirteceğim, malzemeyi aldım, ustanın boş vaktini kolluyorum. Değişim ve sonrası kapsamlı bir bilgilendirme yapacağım. Aciliyetin yok ise bir süre beklemede kalabilirsin
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTamam abi olur nasil dersen.6 tane mi aldin balatayi ?
newmoon06tr
24.May.2021, 23:49
Tamam abi olur nasil dersen.6 tane mi aldin balatayi ?
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEvet Mustafa 5+1 olarak "makino" marka, 65 TL ye Taiwan malı debriyaj balatası aldım. ASK marka uyumlu başka bir balata vardı onun da fiyatı 45 tlydi. Orjinal diye gösterdikleri Honda etiketli cin malı 5li grup halinde satılan vardı, +1 ini alabilmek için iki takım almak gerekir ki maliyet 450li rakamlar olacaktı. Aldığım balatada da +1 açılmış bir kutudan olup sıkıntı çıkarmadılar, Cbf150, ybr125 ve bajaj200 uyumlu, bakalım sökülünce karşılaştırmalı görselleri alacağım, umarım sonuç pozitif olur.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rr250e9kırmızı
26.May.2021, 09:17
Evet Mustafa 5+1 olarak "makino" marka, 65 TL ye Taiwan malı debriyaj balatası aldım. ASK marka uyumlu başka bir balata vardı onun da fiyatı 45 tlydi. Orjinal diye gösterdikleri Honda etiketli cin malı 5li grup halinde satılan vardı, +1 ini alabilmek için iki takım almak gerekir ki maliyet 450li rakamlar olacaktı. Aldığım balatada da +1 açılmış bir kutudan olup sıkıntı çıkarmadılar, Cbf150, ybr125 ve bajaj200 uyumlu, bakalım sökülünce karşılaştırmalı görselleri alacağım, umarım sonuç pozitif olur.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiGunaydin abi rmg marka 6 li balata aldim 50 tl.zongahen vardi 35 tl cumartesi degistirecegim insallah.gorusuruz.
rr250e9kırmızı
30.May.2021, 07:29
Gunaydin abi rmg marka 6 li balata aldim 50 tl.zongahen vardi 35 tl cumartesi degistirecegim insallah.gorusuruz.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiMerhabalar gunaydin Debriyaj balatasini degistirdim motorun hareketleri cok degisti onceden debriyaji ne kadar yumusak birakirsam birakayim surekli vuruntulu kalkardi silkelerdi balatayi degistirdikten sonra kalkis pamuk gibi oldu ya super.
Ve şunuda eklemeden gecmeyim daha oncesinde motora 10 60 yag koymustum yag kalin olsunda aşinma az olsun dusuncesiyle ve bu yuzden surekli fan aciyordu simdi 10 40 yag koydum o kadar gezdim fan bi kez acmadi.sonuç olarak şunu anladim ki uretici imalatci ne oneriyorsa onu yapmali diye dusunuyorum.
Merhabalar gunaydin Debriyaj balatasini degistirdim motorun hareketleri cok degisti onceden debriyaji ne kadar yumusak birakirsam birakayim surekli vuruntulu kalkardi silkelerdi balatayi degistirdikten sonra kalkis pamuk gibi oldu ya super.
Ve şunuda eklemeden gecmeyim daha oncesinde motora 10 60 yag koymustum yag kalin olsunda aşinma az olsun dusuncesiyle ve bu yuzden surekli fan aciyordu simdi 10 40 yag koydum o kadar gezdim fan bi kez acmadi.sonuç olarak şunu anladim ki uretici imalatci ne oneriyorsa onu yapmali diye dusunuyorum.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHayirli olsun. Benim de isindiktan sonra ozellikle birinci viteste kalkarken sanki disliler birbirine geciyor gibi ses cikartma sorunu vardi. Hep sanziman mi korkusuni yasiyordum, bir baktirayim ben de debriyaj balatasina.
Sent from my Galaxy J6+ using Tapatalk
newmoon06tr
30.May.2021, 12:53
Merhabalar gunaydin Debriyaj balatasini degistirdim motorun hareketleri cok degisti onceden debriyaji ne kadar yumusak birakirsam birakayim surekli vuruntulu kalkardi silkelerdi balatayi degistirdikten sonra kalkis pamuk gibi oldu ya super.
Mustafa gözün aydın diyeyim, bende perşembe günü debriyaj balatasını değiştirttim. Benim şikayetim, top speedi eskisi gibi yakalayamama ve toplu sürüşlerde rampaya geldiğinde gaza yüklendiğimde eskisi gibi kafa kaldırmaması ve aksine bayılmaya başlamasıydı. İlk izlenimim, ilk kalkışlarda özellikle hafif yokuşta bi çırpma hareketi yapıyordu, o tamamen yok oldu. Henüz top speed ve rampa performansını deneyemedim. Bunları da test ettikten sonra izlenimlerimi paylaşacağım.
Yağ konusunda Motul 5100 10x40 ı tek geçerim, herkese de öneririm. litresi 5-10 tl pahalı olsun, içimiz rahat olsun.
rr250e9kırmızı
30.May.2021, 15:10
Mustafa gözün aydın diyeyim, bende perşembe günü debriyaj balatasını değiştirttim. Benim şikayetim, top speedi eskisi gibi yakalayamama ve toplu sürüşlerde rampaya geldiğinde gaza yüklendiğimde eskisi gibi kafa kaldırmaması ve aksine bayılmaya başlamasıydı. İlk izlenimim, ilk kalkışlarda özellikle hafif yokuşta bi çırpma hareketi yapıyordu, o tamamen yok oldu. Henüz top speed ve rampa performansını deneyemedim. Bunları da test ettikten sonra izlenimlerimi paylaşacağım.
Yağ konusunda Motul 5100 10x40 ı tek geçerim, herkese de öneririm. litresi 5-10 tl pahalı olsun, içimiz rahat olsun.Umarim daha iyi olmustur abi ben kisa bir surus yaptim kalkislarda super oldu.2.viteste takili kaldi debriyaj ayirmadi onunda gergisini ayarladim duzeldi.motor yaginida mobil 10 40 koydum abi ise yarar helarde.ama bir dahakine motulu deniycem.tesekkur ederim abicim
rr250e9kırmızı
30.May.2021, 19:47
Hayirli olsun. Benim de isindiktan sonra ozellikle birinci viteste kalkarken sanki disliler birbirine geciyor gibi ses cikartma sorunu vardi. Hep sanziman mi korkusuni yasiyordum, bir baktirayim ben de debriyaj balatasina.
Sent from my Galaxy J6+ using TapatalkDenemende fayda var bencede degistirdikten sonra kotu olma ihtimali yok sonucta yeni parca takiliyor.kolay gelsin
Denemende fayda var bencede degistirdikten sonra kotu olma ihtimali yok sonucta yeni parca takiliyor.kolay gelsin
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBu baslikta bahsettiginiz markalarin hepsi spyder'a da uyumlu sanirim degil mi? Biraz bakindim da hepsi 5'li set satilanlarin, o nedenle buyuk ihtimal meshur Ankara Yiba'ya gidecegim sizin yaptiginiz 5+1 modelini denemek icin.
Sent from my Galaxy J6+ using Tapatalk
rr250e9kırmızı
31.May.2021, 12:13
Bu baslikta bahsettiginiz markalarin hepsi spyder'a da uyumlu sanirim degil mi? Biraz bakindim da hepsi 5'li set satilanlarin, o nedenle buyuk ihtimal meshur Ankara Yiba'ya gidecegim sizin yaptiginiz 5+1 modelini denemek icin.
Sent from my Galaxy J6+ using TapatalkMotorsiklet yedek parca satan yerlerde 6 li var abicim sikinti olmaz rahatlikla bulabilirsin.internette 5 li satilsada
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.