Orijinalini görmek için tıklayınız : herkese selamlar
bugün itibarı ile gruba girdim. kabul ettiğiniz için teşekkür  ederim . Ankaradan katılıyorum . sizlerle tanışmak isterim . ben uzun yıllardır motosiklet kullanıyorum. yaklaşık bir ay önce kızımada bir başlangıç motoru aldık baba kız sürüyoruz. aranızda sürmek isteriz. herkese tekrar selamlar iyi akşamlar ..
CELİL
04.Mayıs.2022, 23:20
Merhaba Çağlar Ankara'dan aramıza hoş geldin 🖐
Baba evlat birlikte sürebilmek güzel bir ayrıcalık keyifli sürüşler 👍
Ankarada çok güzel bir ekibimiz var  toplantı ve  buluşmalar yapılıyor buradan zaman yer bildirimi yapılıyor takip ederek katılım yapabilir arkadaşlarla tanışabilirsin 👍🖐
TuruncuBuji
05.Mayıs.2022, 10:52
Çağlar abi foruma hoş geldin.  Ankara'ya ekibi büyümeye devam edecek anlaşılan.
newmoon06tr
05.Mayıs.2022, 11:45
Çağlar RR foruma/aramıza hoşgeldin. Öncelikle evladinizi da motosiklet tutkusunu asilayip desteklediginizden dolayi tebrik ederim. 10 gunde bir rutin suregelen fakat Ramazan sebebiyle ara verdigimiz bulusmalarimiz önümüzdeki hafta baslayacak. Forum üzerinden bulusmalarimizi takip edebilir, çekinmeden katılım yapabilirsiniz. 
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet A.
06.Mayıs.2022, 09:51
Hoşgelişler olsun [emoji4][emoji4]*
*Kral
Raci06
06.Mayıs.2022, 10:07
bugün itibarı ile gruba girdim. kabul ettiğiniz için teşekkür  ederim . Ankaradan katılıyorum . sizlerle tanışmak isterim . ben uzun yıllardır motosiklet kullanıyorum. yaklaşık bir ay önce kızımada bir başlangıç motoru aldık baba kız sürüyoruz. aranızda sürmek isteriz. herkese tekrar selamlar iyi akşamlar ..RR foruma hoşgeldiniz, buluşmalarda ve forymda aktif olmanızı dilerim. 
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bulentbc
08.Mayıs.2022, 13:18
Aramıza Hoşgeldin, forumda aktif olma dileğiyle.
Alanya’dan Selamlar.
Hoşgeldin kardeşim. Bizimkiler arabadan başkasını tanımıyor, şanslısın :)
selamlar .. Ankara grubunun yakın zamanda toplanma ve sürme programı varmı acaba ?
newmoon06tr
10.Mayıs.2022, 00:52
selamlar .. Ankara grubunun yakın zamanda toplanma ve sürme programı varmı acaba ?Çağlar hocam,  Perşembe bir aksilik olmaz ise toplaniyoruz.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erkopaşa
10.Mayıs.2022, 10:42
Merhabalar Çağlar bey hoş geldiniz tekerinize taş değmesin [emoji2937]
Antalya'dan selamlar, buraya da bekleriz...
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rutkay Ediz
10.Mayıs.2022, 14:30
Çağlar Bey aramıza hoşgeldiniz, ilk buluşmamıza bekliyoruz mutlaka.
yer ve zaman bildirirseniz sevinirim ..
teşekkürler.. umarım yollarımız kesişir ..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.