PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba

zs.akin
25.Ağustos.2022, 21:43
Herkese merhabalar, Ben Zeynep. Raptor Riders ile Ankara motofest te tanıştım. Aranıza yeni katıldım sayılır. Ankara da ikamet ediyorum. Seramik-heykel ve fotoğrafçılık ile ugrasıyorum. Yaklaşık 1 yıldır znu125 kullanıcısıyım.Ekibin bir kısmı ile tanıstım. Diğerleri ile de en kısa sürede tanışmak dileği ile.

ardagermiyanoglu
25.Ağustos.2022, 22:25
Merhaba, hoşgeldin. Benden daha yeni birini görmek, iyi geldi. :)

bulentbc
25.Ağustos.2022, 23:20
Aramıza Hoşgeldin, forumda aktif olma dileğiyle, ZNU 125 chopper ruhlu bir scooter bence, çok karekter sahibi bir
motor,… tekerine taş değmesin.
Alanya’dan Selamlar

CELİL
26.Ağustos.2022, 00:06
Merhaba Zeynep Foruma hoş geldin 👍🖐✌🏻
Sana ne zaman chopper alıyoruz modele karar verdinmi 😊👍

erkopaşa
26.Ağustos.2022, 04:25
Zeynep hanım merhabalar, ben Erkan hoca, nasılsınız? Festivalde tanışmış sohbet muhabbet etmiştik. Sizi forumda görmek çok güzel. Hoşgeldiniz. Yolunuz ve farınız her daim açık olsun.:)

FouL
26.Ağustos.2022, 11:28
Zeynep hanım RR forumlarına hoşgeldiniz.. Ankara Festivalde tanışmıştık.. İstanbula yolunuz düşerse Muhakkak bekleriz.. 8)

newmoon06tr
26.Ağustos.2022, 11:48
Zeynep RR Foruma ve aramıza hoşgeldin. Forumda ve toplantılarımız da seni aramızda görmek dileğiyle, yolun ve farın daima açık olsun, tekerine taş değmesin.

Mehmet A.
26.Ağustos.2022, 12:04
Hoşgelişler olsun...*

*Kral

Raci06
26.Ağustos.2022, 12:12
Zeynep hoşgeldin ,
Forumda ve buluşmalarda aktif olmanı dilerim. Bülentin dediği şu karakterli skutırı merak ettim valla.. Etraf karaktersiz skutır dolu da.. :hastayız: Neyse senin buluşmaya skutırla gelmeni bekleyemeyecem internetten bir bakıyım.

Raci06
26.Ağustos.2022, 12:15
Aramıza Hoşgeldin, forumda aktif olma dileğiyle, ZNU 125 chopper ruhlu bir scooter bence, çok karekter sahibi bir
motor,… tekerine taş değmesin.
Alanya’dan Selamlar Evet bülent dediğin doğruymuş resimlerine baktım. Gerçi festivalde de göz ucuyla bakmıştım , fosforlu yeşil rengi ve choperimsi hatlarıyla göz dolduruyor idi..
Enduromsu chopperdan sonra Skutırımsı chopperimizde oldu.
Bence bi gece operasyonuyla yeşil motor siyaha boyanır sprey boya ile , chopper unvanını hakkıyla alır.
naçizane fikrim.

Ömer
26.Ağustos.2022, 12:29
Zeynep Sultan hoşgeldin...
Tekerin düz bassın...

Mehmet Kral dan sonra Zeynep Sultan la Ankara Muhteşem Yüzyıl'a dönmeye başladı :)

Ali şefim Angara sana emanet :)

TuruncuBuji
26.Ağustos.2022, 13:15
Zeynep Hanım foruma hoş geldiniz. Sizi full patchli görmek nasip olur inşallah.

zs.akin
01.Eylül.2022, 02:34
herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum :) chopper alacağım zaman yine forumda görüşlerinizi danışırım. görüşmek dileği ile :)

bulentbc
01.Eylül.2022, 14:02
Zeynep Hanım foruma hoş geldiniz. Sizi full patchli görmek nasip olur inşallah.
Bayana Full Patch olur mu.? Kafamıza taş yağacak :::::
zeynep hanim yanliş anlamayın,ben merakimdan soruyorum yoksa ayrimcilik yoktur herkes eşini’de getirebilir biz bir aileyiz.
keşke bayan arkadaşlarımız daha çok olsa.8)

erkopaşa
01.Eylül.2022, 16:35
zeynep hanim yanliş anlamayın,ben merakimdan soruyorum yoksa ayrimcilik yoktur herkes eşini’de getirebilir biz bir aileyiz.

Bülent hocam Ankara'ya dönünce hanıma chopper alacağım inşallah, Celil başkanım söz verdi full patch için, lady patch vermedi başkan bizde full patch alacağız...

TuruncuBuji
02.Eylül.2022, 11:56

Bu konu Ankara'da açıldığında bende sana benzer bir tepki gösterdim. Aslında tepkiden ziyade bizim grubumuzda bayan üye full patchli olabiliyor mu diye sordum. Neden olmasın dedi. Neden olabileceği de aslında belli. Biz MC değiliz, Riders motosiklet gurubuyuz. MC geleneklerinden gelen bazı kurallar bizde geçerli değil. Bu benim kendi yorumum bir yanlışım var ise Celil başkan düzeltir. :Rockn Roll:

Greywolf
02.Eylül.2022, 19:52
hos geldin... sahsen de tanistik zaten :)