PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet Boyama Serüveni

deatheater
12.Aralık.2024, 23:05
Herkese iyi akşamlar iyi forumlar diliyorum. Yeni bir proje peşindeyim. Hem siyah renkten sıkılmış olmaktan dolayı hemde deponun üzerinde bulunan çizikler ve eski stickerlardan dolayı motoru boyatmak daha doğrusu boyamak istiyorum. internetten araştırdığımda ruhsata yeni renk işletmek için boyayı yapan firmadan fatura alıp muayeneye öyle gitmek gerekiyormuş. Bu bilginin doğruluğu nedir ve öyleyse istanbulda motosikleti boyatabileceğim yer bilen var mı diye sormak istiyorum.

Resul.D
12.Aralık.2024, 23:39
Herkese iyi akşamlar iyi forumlar diliyorum. Yeni bir proje peşindeyim. Hem siyah renkten sıkılmış olmaktan dolayı hemde deponun üzerinde bulunan çizikler ve eski stickerlardan dolayı motoru boyatmak daha doğrusu boyamak istiyorum. internetten araştırdığımda ruhsata yeni renk işletmek için boyayı yapan firmadan fatura alıp muayeneye öyle gitmek gerekiyormuş. Bu bilginin doğruluğu nedir ve öyleyse istanbulda motosikleti boyatabileceğim yer bilen var mı diye sormak istiyorum.

Evet doğrudur fatura ile muayene istasyonu ardından noter yeni ruhsat vs işlemi oluyor al spreyi kendin boya derim :)

deatheater
12.Aralık.2024, 23:41
Fakat farklı renge boyamak istediğim için fatura işini nasıl halledeceğim kendim boyarsam

erkopaşa
12.Aralık.2024, 23:50
Fakat farklı renge boyamak istediğim için fatura işini nasıl halledeceğim kendim boyarsamSiyah üzerine airbrash yap hâkim renk siyah olursa sıkıntı olmaz belki

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resul.D
13.Aralık.2024, 00:28
Fakat farklı renge boyamak istediğim için fatura işini nasıl halledeceğim kendim boyarsam

Tanıdığım bir boyacı varsa yada boyayı almaya gittiğin yere sor sana verirler onlardan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz fatura hakkında