PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fikrinize ihtiyacım var.

ulfger
02.July.2025, 21:47
Herkese selamlar, Daytona250v sahibiyim alalı 2 ay kadar oluyor bunun 1.5 ay kadarı tamirhane de yatıyor ve motora parça tedariğinde sorun yaşadık, rr anabayiyi arıyoruz muhatap bulamıyoruz haliye bu motor elimde patladı, ustalar conta kestirip çözüm ürettiler ama ne fayda subap sesi mi eksantrik sesi mi ne ararsanız vardı şimdi kapının önünde cansız yatıyor. Motoru canlandırabilmem için parça fiyatları aşağı yukarı 35.000₺ Regnum adlı parça firmasından aldığım fiyat bu. Sizce ne yapmalıyım motorum 2023 model, sizce farklı bir motor bloğumu koymak mantıklı bilemiyorum. Psikolojim bozuldu gerçekten.

CELİL
02.July.2025, 21:55
Merhaba Berkan geçmiş olsun parça sorunu olması çok kötü olmuş anladığım kadarıyla egzantirik mili ve siboplarda problem var bu işlemler ise fiyat yüksek farklı yerden fiyat alman iyi olur bence kolay gelsin
Parça için istanbulda Demirtaş motor Ali ustayada sor istersen nosunu yazarım 👍

https://www.regalraptor.org/

ulfger
02.July.2025, 22:49
Celil Başkanım, eline sağlık teşekkür ederim. İnternet üzerinden Demirtaş Motosikletten baktım ama benim modelin parçaları sitede yok.

CELİL
02.July.2025, 23:08
Celil Başkanım, eline sağlık teşekkür ederim. İnternet üzerinden Demirtaş Motosikletten baktım ama benim modelin parçaları sitede yok.

Sen yinede telefonla sor demirtaş distribütörün ana parça satıcısı

AhmetK
03.July.2025, 10:16
Genelde stokta olmasa da parçayı fabrikadan isteyip getirtebiliyorlar, geçmiş olsun

24069PC21G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resul.D
03.July.2025, 10:49
2023 model bir motorun nasıl bayiide parçası olmaz anlamadım nasıl bir bayii bu 10 sene parça tedarik etmek zonrunda servisler sonuçta 2023 model bir motor

ulaire
03.July.2025, 21:12
Birde buraya bakabilirsin. Benim spyder ın hiçbir yerde olmayan parçalarını buldum

https://regalraptoryedekparca.com/

M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mkarakas
05.July.2025, 21:52
Parça konusunda başkanımın dediği gibi demirtaş motosikleti arayıp sormak lazım yada lazım olan parçaların diyet modeller ile uyumluluğunu araştırmak lazım. Lifan roadstar 250,virago250, süpershadow250 bunların paralarına Bi bakmak lazım eğer olmuyorsa bunların direk motorunu da koyabilirsin Bi ara uygun fiyatlara piyasada vardı yada hiç uğraşmayıp motoru bu halde satıp tamir parasını üzerine ekleyip başka motor bakılabilir

Mkarakas
05.July.2025, 21:53
Parçası bulunmaz diye yeni model motor alıyoruz onunda parçası yok oda ayrı ücüzü durum

Rutkay Ediz
08.July.2025, 02:47
Geçmiş olsun, motor bloğu ve içi keeway supershadow ve yamaha xvs250 ile uyumlu diye biliyorum, parçada sadece regale odaklanma ama başkanımın verdiği adresi telefon ile ararsan parça konusunda yardımcı olacaklardır.

Herkese selamlar, Daytona250v sahibiyim alalı 2 ay kadar oluyor bunun 1.5 ay kadarı tamirhane de yatıyor ve motora parça tedariğinde sorun yaşadık, rr anabayiyi arıyoruz muhatap bulamıyoruz haliye bu motor elimde patladı, ustalar conta kestirip çözüm ürettiler ama ne fayda subap sesi mi eksantrik sesi mi ne ararsanız vardı şimdi kapının önünde cansız yatıyor. Motoru canlandırabilmem için parça fiyatları aşağı yukarı 35.000₺ Regnum adlı parça firmasından aldığım fiyat bu. Sizce ne yapmalıyım motorum 2023 model, sizce farklı bir motor bloğumu koymak mantıklı bilemiyorum. Psikolojim bozuldu gerçekten.

Resul.D
11.July.2025, 13:20

Eksik olan parça nedir hangisini bulamadiniz?

ulaire
11.July.2025, 13:25
Pardon ya konuyu tam okumamıştım regnuma bakmışsın zaten. Demirtaş Regal i bıraktı sanırım sitesinde yok, sahibinden sayfasında vardı ama galiba birde oraya bak ama fiyat regnumla aynı olur %90 ihtimalle. Başka getiren olmayınca adamlar fena saplamış fiyatları

M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulfger
01.August.2025, 16:41
Herkese selamlar, ayrı ayrı yazdığınız için teşekkür ediyorum. Regnum üzerinden parçaları temin ettim yarım yamalak gönderdiler sonra tekrar gönderdiler 2 part halinde teslim alabildim bana maliyeti 35.000₺ civarı oldu + olarak bir o kadar da ustalık verdim 3 gün bindim motor yine cortladı şu an inip motoru yakmamak için kendimi zor tutuyorum.

CELİL
01.August.2025, 17:35
Berkan geçmiş olsun bu durum çok kötü olmuş usta bu duruma ne diyor sonuçta parça yeniyse gerisi ustanın ustalığına bağlı ..

Tarmina
01.August.2025, 22:50
Herkese selamlar, ayrı ayrı yazdığınız için teşekkür ediyorum. Regnum üzerinden parçaları temin ettim yarım yamalak gönderdiler sonra tekrar gönderdiler 2 part halinde teslim alabildim bana maliyeti 35.000₺ civarı oldu + olarak bir o kadar da ustalık verdim 3 gün bindim motor yine cortladı şu an inip motoru yakmamak için kendimi zor tutuyorum.

Hocam çok geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum

Resul.D
02.August.2025, 03:12

Geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum yapabileceğimiz birşey varmı?

Rastafaray06
02.August.2025, 13:21
Geçmiş olsun, bende de aynı motor var. Garanti sürecinde, servise aynı konudan gittiysen. Daytonadan değişim talep edebilirsiniz.

SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi