Orijinalini görmek için tıklayınız : Dayona 250v Gaz kesme sorunu
celenizm
11.April.2026, 00:16
arkadaşlar herkese merhaba motorum 24 model daytona 250v boşdayken rölanti sabit kalabiliyor ama viteste seyir halindeyken özellikle 4000 deviri geçince hafif bi tekliyor makşna bujilerşmi yeni değiştirdim. Yakıttan kaynaklı olabilir mi sizce? Motordan soğumak üzereyim yardımlarınızı bekliyorum.:::::
Resul.D
11.April.2026, 11:48
arkadaşlar herkese merhaba motorum 24 model daytona 250v boşdayken rölanti sabit kalabiliyor ama viteste seyir halindeyken özellikle 4000 deviri geçince hafif bi tekliyor makşna bujilerşmi yeni değiştirdim. Yakıttan kaynaklı olabilir mi sizce? Motordan soğumak üzereyim yardımlarınızı bekliyorum.:::::
Öncelikle geçmiş olsun tekleme sorunu birçok nedeni olabilir enjeksiyon buji kablosu bobin gibi motoru boşta 4 bin devire sabitleyip kontrol edermisin ?
Küpeli
11.April.2026, 16:29
Geçmiş olsun Hüseyin. Bujileri değiştirdikten sonra mı oldu yoksa öncesinde de var mıydı aynı problem ? Eski ve yeni bujilerin kodlarına tırnak aralarına baktın mı ondan dolayı da fark eder.
Mkarakas
13.April.2026, 01:38
arkadaşlar herkese merhaba motorum 24 model daytona 250v boşdayken rölanti sabit kalabiliyor ama viteste seyir halindeyken özellikle 4000 deviri geçince hafif bi tekliyor makşna bujilerşmi yeni değiştirdim. Yakıttan kaynaklı olabilir mi sizce? Motordan soğumak üzereyim yardımlarınızı bekliyorum.:::::Merhaba. Geçmiş olsun, ilginç bir sorunun olmuş ama arkadaşlarında dediği gibi bu birçok şeyden olabilir çok basitte olabilir, uğraştırıcıda olabilir benzin pompasıda yapar, ateşleme sistemi de yapar, sensör de olabilir, beyin kaynaklı da olabilir, seçenekleri kontrol edip sorunu tek bi noktaya indirmek lazım. Ankaradasınız sanırım, kırıkonaklar tarafında regal servisi var Garaj T ismi bu uğrayın isterseniz yardımcı olabilir diye düşünüyorum
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.