Orijinalini görmek için tıklayınız : 250V Vites
ocolus
02.June.2026, 01:56
Selamün Aleyküm ,
Yaklaşık 2-3 ay önce daytona 250v aldım ve vitesten hasarlıymış satan arkadaş belirtmedi evin önüne götürüp boşa atmaya çalıştığım anda kırıldı .Kırılan yere kaynak attırdım ve şu an öyle kullanıyorum ama motor durduğu yerde vitesi çok zor düşürüyorum bazı yerlerde başıma çok problem açıyor , sanki vitese değil bi kütüğe basıyormuşum gibi hissediyorum bazen .
Tavsiyesi olan varsa açığım teşekkürler şimdiden ...3901
Merhaba Umut aramıza hoş geldin yeni Daytona'n hayırlı olsun .
viteslerin zor geçmesi ilk önce debriyaj ayarı bozuksa olur öncelikle ayar doğrumu kontrol et veya ettir
ondan değilse vites pedalı altından motora giden çubukta ayar var onu kontrol et veya ettir
onlardan değilse debriyaj baskı balatasından olabilir ustanın bakması lazım geçmiş olsun
Rastafaray06
02.June.2026, 20:44
Selamün Aleyküm ,
Yaklaşık 2-3 ay önce daytona 250v aldım ve vitesten hasarlıymış satan arkadaş belirtmedi evin önüne götürüp boşa atmaya çalıştığım anda kırıldı .Kırılan yere kaynak attırdım ve şu an öyle kullanıyorum ama motor durduğu yerde vitesi çok zor düşürüyorum bazı yerlerde başıma çok problem açıyor , sanki vitese değil bi kütüğe basıyormuşum gibi hissediyorum bazen .
Tavsiyesi olan varsa açığım teşekkürler şimdiden ...3901Hoşgeldinn.
Bende de aynı makineden var, vitesi 1 e atmak cok zor oluyor bende. Onun dışında düşürme ile bir sorun yaşamadım, o kaynak yerinden olacağını cok düşünmüyorum ama benim tecrübem az. Bostan bire bende zor basıyorum.
SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ocolus
03.June.2026, 22:32
Merhaba Umut aramıza hoş geldin yeni Daytona'n hayırlı olsun .
viteslerin zor geçmesi ilk önce debriyaj ayarı bozuksa olur öncelikle ayar doğrumu kontrol et veya ettir
ondan değilse vites pedalı altından motora giden çubukta ayar var onu kontrol et veya ettir
onlardan değilse debriyaj baskı balatasından olabilir ustanın bakması lazım geçmiş olsun
Teşekkür ediyorum , en kısa zamanda bi usta bulup söylediklerinizi kontrol ettireceğim
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.