Orijinalini görmek için tıklayınız : GÜZEL VE GÜNEŞLİ BİR GÜN.. Herkese günaydınn.
tcserkan
19.Ekim.2007, 10:38
Herkese günaydınn.. Ben cuma günlerini çok seviyorum. Çünkü yarın bire kadara iş var pazar günü ise komple yatış pozisyonu .. Bütün bir hafta için yetmiyo ama olsunn buna da şükür :)
günaydın kardeşim...bizde cumarteside yok pazarda yok... :( :(
tcserkan
19.Ekim.2007, 10:53
üzüldüm be abicim ya.. böyle iş mi olur. ne iş yapıyorsun. İnş kendi işindir
üzüldüm be abicim ya.. böyle iş mi olur. ne iş yapıyorsun. İnş kendi işindirewet kendi işim .. gariban esnaflık işte naapalım...
tcserkan
19.Ekim.2007, 10:58
Olsun abi kendi işinse olsun değer yani. Keşke bende kendi işimi yapabilsem. Yıllardır bıktım artık başkalarına para kazandırmaktan. Samsunda havalar nasıl
infinitedreams
19.Ekim.2007, 11:33
üzüldüm be abicim ya.. böyle iş mi olur. ne iş yapıyorsun. İnş kendi işindirewet kendi işim .. gariban esnaflık işte naapalım...Bırak abi bu 'gariban' edebiyatını. Bindiğin motor, bu başlığa yazan adamlarım motorlarını iki kere satın alır.
Hem biz eskiden çok fakirdik biliyor musun? :)
şşşşş.. lütfen Nihatım...ölle deme yavv... :( adam ,adam olsun yeter .. bindiği motoru yiyim... :evil: çoook gördüm kaliteci arkadaşları ....yola çıkacaklar benzin parası denkleştirmeye uğraşıyolar ondan bundan...görüntüye aldanmamak lazım....dünya malı boşş..bu gün olur yarın olmaz...
yenikoylu_ua
19.Ekim.2007, 11:46
üzüldüm be abicim ya.. böyle iş mi olur. ne iş yapıyorsun. İnş kendi işindirewet kendi işim .. gariban esnaflık işte naapalım...Bırak abi bu 'gariban' edebiyatını. Bindiğin motor, bu başlığa yazan adamlarım motorlarını iki kere satın alır.
Hem biz eskiden çok fakirdik biliyor musun? :)
Tam küçük emrah gibi olmuş
tcserkan
19.Ekim.2007, 11:49
benim hiç motorum olmadı abii :( beni motorunla gezdirirmisin abii
anaaaa.... Kubi laa.. hakkatten güççük emraha döndü bu iş.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yenikoylu_ua
19.Ekim.2007, 11:52
Bi tur pindirsene abi :( :( :(
üstüme gelmeyin la zatti zabah zabah 1 km raptor ittirmişim....
küsmüş bana çalışmadı sabah....
hakkaten hisliymiş bu motorlar yavv....
neyse bujileri yağlanmış..
deiştim bi de emanet aküyle yandan ilave yaptım..
dııırrt çalıştı ..
soorada barıştık...sildim okşadım..
depoya park ettim biras dolaştıktan soora...
samsuna gelen arkadaşlar haberiniz olsun koç gibi regal depoda yatıyo.. isteyen istediği kadar piner.... 8)
yenikoylu_ua
19.Ekim.2007, 12:08
Küser tabi sen garibimi at depoya sona çalışmıyo daha çokkkkk itersin :P :P :twisted: :twisted:
infinitedreams
19.Ekim.2007, 12:13
samsuna gelen arkadaşlar haberiniz olsun koç gibi regal depoda yatıyo.. isteyen istediği kadar piner.... 8)Öz meali; "Diğer motorumu istemeyin, vermem. Ama zaten sizde de bir tane olan eskimi kullanabilirsiniz"
Yakışıyo mu abi :):)
sabah kalktım dedim bu sabah çapır takıliim..
kovboy çizmelerimide giydim..
deri yeleğimide..
ama unutmuşum raptorumun bana küsme ihtimalini...
neyse şimdi barıştık....
hem söz verdim ...
2 günde bir silecem cilaalııcam...
yeni aküde alacam ....
sevine sevine girdi depoya... :mrgreen:
samsuna gelen arkadaşlar haberiniz olsun koç gibi regal depoda yatıyo.. isteyen istediği kadar piner.... 8)Öz meali; "Diğer motorumu istemeyin, vermem. Ama zaten sizde de bir tane olan eskimi kullanabilirsiniz"
Yakışıyo mu abi :):)haydaaaa.....la ben sizi düşünüyiim... düşersiniz diyin korkiimm... yoksa motor ne ki köpeeniz olsun... 8) :mrgreen:
carvalho
19.Ekim.2007, 12:25
üstüme gelmeyin la zatti zabah zabah 1 km raptor ittirmişim....
küsmüş bana çalışmadı sabah....
hakkaten hisliymiş bu motorlar yavv....
neyse bujileri yağlanmış..
deiştim bi de emanet aküyle yandan ilave yaptım..
dııırrt çalıştı ..
soorada barıştık...sildim okşadım..
depoya park ettim biras dolaştıktan soora...
samsuna gelen arkadaşlar haberiniz olsun koç gibi regal depoda yatıyo.. isteyen istediği kadar piner.... 8)
Kardeşim benim... Kurban bayramında ordayım, alırım anahtarını :)
okanım küstürme raptoru iyi bak
aprilla falan güvenme bak motoguzzi ne oldu elinde kaldı parçası yok dimiiii
aprilla da aynen o şekilde olabilir ama RAPTOR 10 kaplan gücündedir heçbir zaman öyle olmaz.
sen hangi motora balya yükledin öyle
http://upload7.postimage.org/2117/regalkargo1.jpg
http://upload7.postimage.org/2135/regalkargo2.jpg
http://upload7.postimage.org/2152/regalkargo3.jpg
görmeyenler bilmeyenler görün bilin OKAN raptoruna neler yaptı zamanında
Kino baba... motoguzzinin bombasını patlatacam yakında.... şaheser oluyo makine ... türkiye genelinde 4 motoru toplayıp iki motor çıkarıyoz ortaya....bi tanesi tam orijinal olacak....sadece ön çamurluk kaldı tam orjinal olması için...onuda tekirdağdan bulacass heralde...araştırmalar devam ediyor....2 rapto parası harcadım bu işlere ama değecek en sonunda....
selçuğum carvalhom.. gel kardeşim .. motor köpeen olsun... 8)
gençer
19.Ekim.2007, 12:59
Olsun abi kendi işinse olsun değer yani. Keşke bende kendi işimi yapabilsem. Yıllardır bıktım artık başkalarına para kazandırmaktan. Samsunda havalar nasıl
.. insanın kendi işi gibi yoktur derler ama kendi işi parayla beraber dert te getiriyor.. ama şu 'yıllardır bıktım artık başkalarına para kazandırmaktan' pek doğru bir mantık gibi gelmedi bana. sana bişey demek istemiyorum sadece kendi görüşümü açıklamak isterim. tabii herkesin kendi doğruları vardır ama ben kendimi, vicdanımı sorguluyorum çalışırken.hep kazandırdıklarımı değil birazda kazandıklarımı görmek gerek. yani şöyle düşünüyorum hep.. ben 100 lira maaş alıyorsam iş yerime en az 1000 lira kazandırmış olmam gerekir. işyerim benim sayemde 1000 lira kazanmadan bana 100 lira verirse bunu haketmemiş sayarım kendimi. ama ben işyerine 1000 değil 10.000 kazandırıyorsam ve o bana hala 100 lira veriyorsa o zaman daha fazlasını haketmediğimi düşünüyordur ve haksızdır hakkımı verecek başka biyer bulurum.. bir işyerinde ekmek yiyorsam kazandığımın en az on katını kazandırmalıyım diye düşünürüm hep..
ne diyorum ben yaa.. hepten matemetik hesabına dönmüş . yani arkadaş karnımı doyuracak maaşı kazandığım sürece iş sahibi olup başımı derde sokmak istemem. sanmayınki iş sahipleri çok rahat.. bi ara başımdan böyle bişey geçmişti oyüzden söylüyorum. bak okan abimde bilir işsahibi olmanın dertlerini..
:)))))
neyse bu gün hakkatten hava çok güzel.. akşamada güzel olur bir den serinlemezse akşamki toplantı şahane olur..
carvalho
19.Ekim.2007, 13:04
Gençer, sana katılıyorum. Eğer işveren "sermaye" riskini almışsa, benim kazandığımdan çok kazanması tabii ki hakkıdır... Sektöre göre değişse de büyük ölçekli profesyonel bir şirkette brüt personel giderleri toplam net cironun %15'ini geçmemelidir, şirketin kar edip geleceğe dönük yatırımlar yapması için...
Biz de "risk" alabiliyorsak rolümüzü ancak o zaman değiştirebiliriz. Ben bu yaşa kadar risk alamadım maalesef.
Gecici bir süreliğine bana her gun tatil :):):):)
rigormortis
19.Ekim.2007, 18:04
bu haftasonu tatil meselesi benim çok canımı sıktı doğrusu..Serkan böyle topik mi açılır yahu.. yarın ankara buluşması var,patronumdan haftalık tek gün iznimi istedim ve bana verdiği cevapla şok oldum... ''daha yeni bayram tatilinden çıktık arkadaşlar..ne izni ?!! '' yarım saatte 4 sigara yaktım..ama yarınki buluşmaya bi şekilde gidecem.. Yeter ARTIK... Özgürlüğümü kimse satın alamaz :( :twisted: :evil:
Gelemezsen sen tel aç bize biz gelelim senin işyerine. Patronun bakalım ne diyecek. Senin patron motorlara kıl olan bayan mıydı sanki öyle hatırlıyorum.
rigormortis
19.Ekim.2007, 18:42
evet öyle Mehmet abi YA.. motora ve motorcuya düşman patronum Fatoş hanım... ama bu kadar mahcup olmaya gücüm yok artık..o kadar konuştuk hava durumlarını,tarihi falan.olmazsa olmaz......
yarın bi şekilde gelecem.. :twisted:
yarın işyerine önce motorla gelecem ve buluşma saatlerinde yanınızda olacam.. sonra işe dönerim tekrar artık.. ama sizleri bi gün beklerim tabi işyerinede..''gövde gösterisi yapmaya'' :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.