Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorlarımıza Bayraklarımız çekip siyah kurdelemizi takalım

Kino
21.October.2007, 19:35
ve olmayanlar niye yaptırmazlar

çok şık oluyorrr tavsiye ederim.

Bugün hem Türk bayrağımı taktım ; hemde altına şehitlerimiz için siyah (5 cm eninde ) kurdelamı.

başlığı değiştirdim 5-6 kişi düşüncelerini belirtmiş yazmış

aslında bir yerde katılım olurmu diye açmılştım bu başlığı " Kimde bayrak direği/çubuğu var " diye

ama5-6 kişi dışında kimse demiyor ki haydi arkadaşlar takalım yapalım.. üzüldüm üzülüyorum acaba ben mi çok duygusalım diyecem

filiz arkadaşımın açtığı başımız sağolsun başlığında da belirttim ama tepki yok katılım yok destek yok
http://www.regalraptor.net/forum/viewtopic.php?t=2037&postdays=0&postorder=asc&start=0

HAYDİ ARKADAŞLAR

MOTORLARINIZA BAYRAK TAKMAK İÇİN BAYRAK CUBUKLARINI TAKTIRIN.
(büyük harf ile özellikle yazıyorum kusura bakmayın)

VE HERKESİ BU DİREKLERİMİZE VATANIMIZ MİLLETİMİZ İÇİN CAN VEREN ŞEHİT KARDEŞLERİMİZ İÇİN
SİYAH KURDELA BAĞLAMALARINI ÖNERİYORUM

ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET ; YAKINLARINA VE MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

KİNO KONUŞTU.

Mersin de sabah işe giderken geçtiğim sokaklarda evlerin balkonları Türk bayrakları ile donatılmış yolda giderken bile kaskımın içinden gözlerim doldu ,boşalacaktı zor tuttum.

İSTEYEN BAYRAK - İSTEYEN SİYAH KURDELE TAKSIN VEYA HİÇBİRİNİ TAKMASIN
Ben sadece önerdim.....

infinitedreams
21.October.2007, 20:21
Vardı. Çok da güzel duruyordu. Sonra aşırı rüzgardan bayrağı yırtıldı. Başka bayrak taktım, bu seferde titreşim yüzünden demir bağlantı yerinden koptu. Tekrar sağlam bir şeyler yapmayı düşündüm ama gündem açısından ters bir zaman olduğu için yapmadım. Şimdi normal plastik sopalı orta büyüklükte bir bayrak kullanıyorum. Özel günlerde hep takarım. Sürekli bayrakla dolaşmak için kalıcı bir şeyler yapma niyetim var.

inci
21.October.2007, 21:22
Benim motorumda yok ...Ama ben kendim BAYRAK DİREĞİ olacağım kino baba ,gerekirse ben olacağım ....

arabama siyah kurdelamı ve BAYRAĞIMI taktım....

dağcı
21.October.2007, 22:12
Motorumu alınca ilk işim bayrak direği yaptırmak olacak

yenikoylu_ua
21.October.2007, 23:47
Bende yarın monte etmenin bi yolunu bulim bari Direği bulduk Yaşar baba sağolsun

emrahss
22.October.2007, 08:24
Taktın da abi, ora Mersin. Buraya kış geldi bile, bi sor motora biniyo musunuz diye. Şaka bir yana ben de aynen destekliyorum..

ilkerkoparal
22.October.2007, 10:26
http://www.postimage.org/PqukMX0.jpg (http://www.postimage.org/image.php?v=PqukMX0)

kıvılcım
22.October.2007, 13:01
en kısa zamanda takılıcaktır

ugurcuk
22.October.2007, 13:10
ben en kısa zamanda takacam ve bu iş son bulmadan da çıkartmıyacam ne siyah kurdelamı nede bayrağımı... bence sizlerde ve herkesde bu iş son bulmadan tepkimizi durdurmayalım...durdurmayalım ki kararlı lduğumuzu artık evlatlarımızın kardeşlerimizin sinsice şehit düşürülmesine tepkili olduğumuzu ve vazgeçmiyeceğimizi bilsinler anlasınlar

technosat
22.October.2007, 14:23
benim motorum yok ama ; işyerime ve evime dev bayrak astım...
tepkimi böyle gösterecem....

gençer
22.October.2007, 15:36
Bende yarın monte etmenin bi yolunu bulim bari Direği bulduk Yaşar baba sağolsun

kubilay abi ve diğer arkadaşlar bayrak çubuklarını nerden aldınız. hemen gidip bizde alalım takalım..masa üstüne koyulan küçük bayrakların çubukları geliyor aklıma ama onlar kalıcı olmaz sağlam bişey takmalı..

snakesawar
22.October.2007, 21:53
motorum olsa kesinlikle takardım. motorum yok ama iki apartman arasına kocaman bir Türk bayragı astık aksam ve su an ışıklandırıyorum onu lambayla uzaktan 8)

barismert
22.October.2007, 22:56
bu öneriyi 2 haftaönce ben sunmuştum ama olmadı konuyu siyate taşıdılar sonra adminde kilit vurdu konuya

aslanburclu
22.October.2007, 23:28
bakın bugün ne oldu

bilirsiniz ben devamlı motoruma bayraklı binerim ...

hatta mesayiyede ünüformalı giderim çünkü bu şekilde hoşuma gidiyor nedeim ise etrafa motoru ve motorculuğu sevdirmek ve gerçektende öyle oluyordu her kes gülümseyerek vede çok harika gibi işaretler veriyorlardı bana buda çok hoşuma gidiyordu amaaaaa bu akşama kadar nemi oldu okuyunda ne derseniz deyin mesayi sonu eve dönüyordum arkamda bayrağım ve üstümde ünüformam tam levent köprüsü çıkışı işiklarda durdum (kırmizi işikta ) ve yanıma da bir jeep geldi durdu camı açtı ve içinden sarışın bir bayan komutanım ne bu böyle istanbul sokaklarında bayraklı ünüformalı motorla MEŞHURMU olmak istiyorsunuz sizin yerinizde ben olsam o 12 şehidimizin şehit olduğu yere gider o şerefsizlere hesap sorardım demezmi ve yeşil yandı bastı gaza gitti ve orda ben birden dünyam döndü gözlerim karardı ne olduğumu şaşırdım çok kötü oldum işte ağzı olan konuşuyo bilmiyorduki o laf soktuğu kişinin tam 13 yılı o dağlarda o bölgede geçtiğini kim veya nasıl biri olduğunu yaaaaaaaaaaa işte böyle oldu ..... açıkcası bundan sonra ünüformalı binmeyeceğim bu ve böyle laflarıda yemiyeceğim yawww hala o an aklıma geldikçe her tarafım titriyooooo

zoso
22.October.2007, 23:46
bakın bugün ne oldu

hatta mesayiyede ünüformalı giderim çünkü bu şekilde hoşuma gidiyor nedeim ise etrafa motoru ve motorculuğu sevdirmek ve gerçektende öyle oluyordu her kes gülümseyerek vede çok harika gibi işaretler veriyorlardı bana buda çok hoşuma gidiyordu amaaaaa bu akşama kadar nemi oldu okuyunda ne derseniz deyin mesayi sonu eve dönüyordum arkamda bayrağım ve üstümde ünüformam tam levent köprüsü çıkışı işiklarda durdum (kırmizi işikta ) ve yanıma da bir jeep geldi durdu camı açtı ve içinden sarışın bir bayan komutanım ne bu böyle istanbul sokaklarında bayraklı ünüformalı motorla MEŞHURMU olmak istiyorsunuz sizin yerinizde ben olsam o 12 şehidimizin şehit olduğu yere gider o şerefsizlere hesap sorardım demezmi ve yeşil yandı bastı gaza gitti ve orda ben birden dünyam döndü gözlerim karardı ne olduğumu şaşırdım çok kötü oldum işte ağzı olan konuşuyo bilmiyorduki o laf soktuğu kişinin tam 13 yılı o dağlarda o bölgede geçtiğini kim veya nasıl biri olduğunu yaaaaaaaaaaa işte böyle oldu ..... açıkcası bundan sonra ünüformalı binmeyeceğim bu ve böyle laflarıda yemiyeceğim yawww hala o an aklıma geldikçe her tarafım titriyooooo

bir ülkem klasiği herzamanki gibi maalesef ağzı olan konuşuyor.allah bilir o jipi hangi bagrı açık esmer galericiden almıştır.lütfen moralinizi bozmayın kendisinin millete bi' faydası olmadığını bildiği için (koca parasıyla tüketim ekonomisine destek dışında)bilinç altında ki kompleksi ortaya koymuş.(vay be amma kızmışım kadına)
bu arada tahin ettiğim kadarıyla ya maslak tasınınz ya da balmumcu da.

snakesawar
22.October.2007, 23:47
boşverin komutanım dediginiz gibi agzı olan konusuyo. "hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" siz yine de kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle davranın. tabiki o an ki hissiyatınız tamamen anlasılamasa da anlamak mümkün. siz iyi hissedin ki erler iyi hissetsin, ordu iyi hissetsin; biz iyi hissedelim 8)

atakanbatu
23.October.2007, 00:08
SÖZÜME BAŞTA ÖZÜR SİZLERDEN ÖZÜR DİLEYEREK BAŞLAYIM.

komutanım yaşça ve makamca benden büyüksünüz.

bir büyüklüğünüz daha varki tahminime göreki 30 senedir o şerefli ünüformayı taşımaktasınız.

1987 bolu komd.tugayında askerlğimi yaparken komutanımız. biR söz söyledi.

günümüze uyarlamak gerekirse az bir şer.

BİZLER DAĞLARDA MAĞRALARDA AYI LAR LA YATARKEN O JİPTEKİ ŞARIŞIN KİMİN KOYNUNDAYDI.

o kadar kelime edeceğine bir hayırlı evlat doğursunda saçına kına yaksın.

ÖZÜR DİLEMİŞTİM.

Kino
23.October.2007, 02:29
yaşar komutanım takmayın ORUS......nun söylediklerini

keyfine bak istediğini giy istediğin şekilde mesaine git abicim kafana göre takıl
almadınmı şu Düm... ğün plakasını yazda görelim bir

Bu gibi şeyleri ALLAHA HAVALE EDECEKSİN

ve ben senin yerinde olsam inadına üniformamı giyer bayraklı motoruma binerdim

okan
23.October.2007, 12:10
işyerimde ve motorumda bayrak asılı....akşamlarıda elimizden geldiğince bayraklı eylem yapıyoruz..

YAŞAR DEDE... yaşadığın olaya çok üzüldüm gerçekten...sen o şırfıntının dediği lafa papuç bırakacak adam değilsin...bildiğin doğrudan şaşma ....

BÜYÜK TÜRK MİLLETİ KAHRAMAN ORDUMUZUN TÜM PERSONELİYLE GURUR DUYUYOR....

ALLLAH SİZLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN... :tr: :tr: :tr: :tr: :tr: :tr:

yenikoylu_ua
23.October.2007, 12:17
Komtanım üzme tatlı canını bu tipler sadece boş boş konuşur icraatı başkasından bekler... O rus bumuydu yoksa benmi öle alğıladım

agresus
23.October.2007, 13:05
Gomtanım gıymetlim... sen ne bakıyosun bu şerefsizlere... İstanbul gibi bol trafikli bi şehirde full konfor jip kullanan adamdan da kadından da hayır beklenmez... hele çok hassas olunan şu günlerde askere destek vereceğine köstek olan bi çakma sarışından hiç hiç hayır gelmez... sen görevini yaptın, zamanında silahla oralarda çarpıştın, - Allah göstermesin- gerekirse gider bi daha çarpışırsın biliyoruz... üzme sen kendini böyle şerefsizler için; belki kocası yada babası ya da sevgilisi o orsp çoçukalrının destekçisiydi de bu şekilde laf sokmaya çalışarak askere olan nefretini yansıtmak istedi...

bu aradda sevgili Kino babacııım... bayrak direğim yok ama siyah kurdelamı en zamanda bağlıycam...

inci
23.October.2007, 15:57
KOMTANIMA bak , canını sıkacak başka şey mi yok ...
"çok mal haramsız olmaz" demişler, hatun un hayatı haram... timsah gözyaşı döküp ,göbek atanlardandır bu, apaçık ortada...
Acaba kendi oğlunu gönderirimi o dağlara asker olsa ...Yada askere gönderiri mi ? sizin alnınız AK ,vicdanınız RAHAT...
müsterih olun;
geceleri yastığa başlarını bile koyamazlar onlar, kaldı ki uyusunlar ...
ona ancak şu söylenir...HADE HADE HADEEEEEEEEEEEEEE

speedygonzales
23.October.2007, 16:07
Orada keşke ben olsaydım , hemen motoru bi kenara atıp, camdan içeri dalıp...
Ona nasıl kurt kapanı yapılır göstericektim ki diline sahip çıkmasını öğrenecekti...
Unutmayalım tekdir ile uslanmayanın hakkı KÖTEKTİR ! :x :x :x :x

barismert
24.October.2007, 01:39
Komtanım yeni geldim kıbrıstan askerden gerekirse bida giderim o ünüformayı giymek nerde olursa olsun bizim gibiler için şereftir şeref duymayan şerefsizler utansın

salihozcan
24.October.2007, 20:41
yazınızı okuyunca çok üzüldüm :(
komutanım o üzerinizde ki ünüformanın değerini üstünde taşıyanla zamanı gelince taşıyacak olan bilir. onların ve onların çocukları bu ünüformayı taşıyamaz altında ezilirler. isterimki bu ne olduğu belli olmayan insanların sözlerine bakıpta alınmamanızdır. ben nerede asker ünüforması giymiş birisini görsem "komutanım" deyip selam durasım geliyor, damarlarında asil kan bulunmayanlar ancak size öyle bir söz söyleyebilir. bırakın onların ulusun dursun, sıkmayın canınızı motorunuzada eskisi gibi bininde insanlar hem size hemde motorunuza hasta olsunlar bizde sevinelim bak R.R. ailesinden diye 8)

kaanka
24.October.2007, 21:00
Komutanım ne sizin canınızı sıkmanıza, nede bir konu yapılıp konuşulmasına değecek insanlar için moral bozmaya gerek yok. Siz üniformanızla yollarda boy gösterin ki kafası çalışan insanlarda sizlerin sayesinde evlerinde rahat rahat uyduklarını birkezdaha düşünme fırsatı elde etsinler...

Henüz motorum yok ama hem arabamda hemde evimde bayraklarım asılı...

UnicornKnight
25.October.2007, 09:54
bakın bugün ne oldu

keşke yeşil yandığında basıp gitmek yerine dursaydı da, siz de ona sorsaydınız yaşar astsubayım "altındaki arabayı sana alan hangi illegal işlerle uğraşıyor önce onu öğren, mani ol, sonra gel bana laf sokmaya çalış" diye... bir tane tabiri caizse (aslında tam yerinde) rahatı yerinde kaşar, kokana aklı sıra size laf sokarak hislerini tatmin etti diye şevkiniz kırılmasın sakın... bunu yaparsanız o aşiftenin istediği şeyi yapmış olacaksınız çünkü... zira bu türleri fazlasıyla iyi biliyoruz biz istanbul trafiğinden, hani bir atasözü vardır ya "..... ..... boyu, türlü türlü huyu var!" diye, işte bu tipler onlardan... koltuğuna oturdukları devasa ve süper lüx arazi araçlarının içinde kendilerini seyir halinde bulundukları bölgenin adeta kraliçesi gibi hissedip ona göre hareket ederler... geride bıraktığımız yaz az dikiz aynalarını parçalamadım bunların metrobüs inşaatı nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklıklarında yaşanan atışmalar sonrası... canınızı sıktığınıza bile değmez... bizler, yani sevdikleriniz, sevenleriniz sizin nasıl biri olduğunuzu biliyoruz, gerisini boşverin...