Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : regalimi alamadan ölüyordum

mrs-simsek
22.October.2007, 15:46
21.10.2007 pazar saat 16.00 sularında maltepe'dan kadıköy istikametine doğru eşim ve ben orta şeritte güzel güzel giderken idealtepe köprüsünü geçince ışıklarda durduk.yanımızdaki arabada durdu.sonra geçtik.bayağı ilerledik o araba piyasada yoktu eşim sola geçmek istedi ne olduğunu anlamadıkki arkadan güm diye bişi vurdu.Allah'ım Allah'ım sürüklen sürüklen bitmiyor.bi eşimi görüyorum,bi motoru görüyorumibi ayaklarımı görüyorum.sahil boyunca hiç bitmeyek sandığım korkunç sürüklenme anı 50 mt yi bulmuş.sıcağı sıcağına anlamıyorsun diyorlar ya hemen kalktım eşim yerdeydi koştum ona baktım.iyimisin dedim o bana sen?dedi.ben iyiyim dedim.ne kadar kendimi kaybettiysem artık burası biraz komik çok sevdiğim çivi topuklu harley çizmemin topuğu kırılmış o halde onu almışım yerden.sonra eşimi çimenlerin üzerine yatırdılar.yanına gittim iyimisin dedim tekrar.kendimi dinliyorum dedi.sağ bacağı paramparça olmuştu.Allah ondan razı olsun sürüklenme esnasında beni hep havada tutmaya çalıştı ki öyle bir taşımış,montumda bir yırtık dahi yok düşünebiliyormusunuz.ama kendi üstü olduğu gibi paçavra olmuş.son anda motor ona çarptı ve beni bıraktı bi 4-5 mt de kendim sürüklenmişim o esnada işte heryerimi vurmuşum ki çürükler içindeyim.her yerim tutuk ve robot modunda dolanıyorum.milletin dediğine göre ölmüş olmalıymışız.Allah korudu işte bizi çocuğumuza bağışladı.bu arada adam ifadesinde önüme kırdılar dedi.halbuki olay yerinde çarpma yerine gelmeden 60mt evvelinden fren izleri başlıyor.bunun nasıl bir açıklaması var arkadaşlar.bu adam 140 la falan mı geliyordu da frene bastı en son duracağı esnada bize vurdu.o hızla geliyor iken biz onun önüne kırmış olsaydık sürüklenmezdik aksine araba bizi altına alırdı ve taaa o gerilerden gelen fren izi olmazdı.ama şu anda biz suçlu gözüküyoruz.tutulan zabta göre olay köprüye gelmeden 150 mt evvel çizlmiş ve biz arabanın hemen önüne kırmışız o bize vurunca sağa düşüp sürüklenmişiz.ben bişi anlamadım ya hadi hayırlısı.Allah hiçbir motorcu arkadaşımıza böyle acılar vermesin.

technosat
22.October.2007, 15:56
size ve eşinize çok çok geçmiş olsun...çok üzüldüm ...Allah beterinden korusun, valla anlattığınıza göre verilmiş sadakanız varmış.İstanbulda motor kullanmak büyük cesaret haline geldi.....

emrahkucukgirgin
22.October.2007, 15:56
Çok geçmiş olsun. İşte bu tür durumlardas yapacak hiç bir şey yok. Allah korumuş.

polat
22.October.2007, 15:59
:cry: ÇOK ÇOKK Geçmiş olsun insanı üzen ve sinirlendiren kazalarr....... ama bizim toplumumuzz hiçbir zaman bilinçlenmicek sanırımm :|

rigormortis
22.October.2007, 16:04
Büyük geçmiş olsun... Eşinizin bacağı ne durumda?.. ve yine söylüyoruz ki bu ülkede her parayı verene en az 1000 cc lik 4 tekerli araç kullandırıyolar.bu adamın beyni yeter mi diye sorgulamıyolar.çok üzgünüz yaşadıklarınıza,tekrar geçmiş olsun..

infinitedreams
22.October.2007, 16:08
Kazada suçlu suçsuz kısmını pek anlayamadım ama bildiğim bir gerçek var ki hiçbir yolda, 60 metre fren izinin üstüne 50 metre sürüklenilen bir kaza masum gösterilemez.

Allah korumuş... bu kısmı için şükrümüzü bilelim (sadaka belaları defeder).

Sizi yine motor üstünde, açılımı "beladan nasıl uzak durulur" diye tercüme edilebilecek sürüş eğitimlerini almış olarak görmek isteriz. Bize üzücü haberlerin en mutlusunu verdiniz... daha kötüsünü de duymak istemeyiz. Allah muhafaza etsin.

foreman
22.October.2007, 16:10
arkadasım gecmıs olsun..allah beterınden saklasın...
ınsallah esınızde sızde en kısa zamnda saglıgınıza kavusursunuz...
ıcınızdekı motorsıklet askı bu kaza ıle yara almasın...

kabalıgımı mazur gorun ama bu arada motorunuz ne ıdı...
bu hasara nasıl tepkı verdı merak ettım...

Kino
22.October.2007, 16:12
hülya arkadaşım çok çok geçmiş olsun... eşinizin sağ bacağı ne durumda ?? genel olarak durumunuz nasıl??
okurken sanki ben sürükleniyormuşum gibi oldum bir an..

aslında biz motorcular zaten her kazada HEP SUÇLU durumdayız.
hatta bir kaza yerinin yanından bile motorla geçmeyeceksin çevirirler seni suçu üstüne yıkarlar.

istanbul da motor kullanmak gerçekten büyük büyük bir cesaret işi ve tüm arkadaşlarımı kutluyorum bu cesaretlerinden dolayı.

tekrar tekrar geçmiş olsun

:cry: :cry: :cry:

mrs-simsek
22.October.2007, 16:15
arkadasım gecmıs olsun..allah beterınden saklasın...
ınsallah esınızde sızde en kısa zamnda saglıgınıza kavusursunuz...
ıcınızdekı motorsıklet askı bu kaza ıle yara almasın...

kabalıgımı mazur gorun ama bu arada motorunuz ne ıdı...
bu hasara nasıl tepkı verdı merak ettım...

hepinize çok teşekkür ederim.motor honda cbf 150 idi.koruma demirleri vardı eşimde 1 gün önce arka yanlara çanta takmak için demir taktırmıştı.çok büyük faydasını gördük diyebilirim.yoksa eşim altında olacaktı ve o ağırlıkla sürüklenecekti

yenikoylu_ua
22.October.2007, 16:18
Allah korumuş Çok geçmiş olsun İnşallah bir daha o anları yaşamazsınız

ozzymania
22.October.2007, 16:19
büyük geçmiş olsun.
anlattığınıza göre bir mucize olmuş.
bu son kazanız olur umarım en kısa sürede eski sağlığınıza kavuşmanız dileği ile.

şu anda sizin ve eşinizin sağlığı tam olarak ne durumdadır bilemem ama haklıysanız sonuna kadar hakkınızı arayınız.

mrs-simsek
22.October.2007, 16:21
hülya arkadaşım çok çok geçmiş olsun... eşinizin sağ bacağı ne durumda ?? genel olarak durumunuz nasıl??
okurken sanki ben sürükleniyormuşum gibi oldum bir an..

aslında biz motorcular zaten her kazada HEP SUÇLU durumdayız.
hatta bir kaza yerinin yanından bile motorla geçmeyeceksin çevirirler seni suçu üstüne yıkarlar.

istanbul da motor kullanmak gerçekten büyük büyük bir cesaret işi ve tüm arkadaşlarımı kutluyorum bu cesaretlerinden dolayı.

tekrar tekrar geçmiş olsun

:cry: :cry: :cry:

eşimin bacağı prmarça ve o halde ekmek teknesi olan motorunu kurtarmaya çabası içinde sokaklarda karakollarda koşturuyor. :(

ugurcuk
22.October.2007, 16:21
çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım en kısa sürede eski sağlığınıza kavuşrsunuz

atakanbatu
22.October.2007, 16:23
cok büyük geçmişler olsun.

olayın daha hala etkisindesinizki yazdıklarınızla kaza anını yaşamış oldum.

allah.c.c hiç bir dostuma böyle kazalar nasip etmesin. (yaya ve araçlı)

foreman
22.October.2007, 17:12
[/quote] eşimin bacağı prmarça ve o halde ekmek teknesi olan motorunu .....[/quote]

su yazıyı okudugum an bıttıgım andır.... :( :( :(
maddı manevı yapabılecegımız bır sey olursa elımızden gelenı yapacagımızı bılmenı ısterım....
acıl sıfalar...

gidikurt
22.October.2007, 17:22
mrs-simsek arkadaşım size ve eşinize çok ama çok geçmiş olsun tam olarak ne durumdasınız, durumunuzu daha net bir şekilde anlatırsanız daha açık olur sanırım kırık falan yok umarım aman dikkat edin allah korumuş.

hakkı
22.October.2007, 17:29
"verilmiş sadakanız varmış" yada "allah çocuğunuza bağışlamış" derlerya tam anlamıyla size uyuyor. gelmiş geçmiş olsun. allah daha beterinden saklasın. son durumunuzun ne olduğunu bende tam olarak anlayamadım, umarım çok önemli bir şeyiniz yoktur. bize net bir bilgi verir de bizi rahatlatırsanız sevinirim.

pek sormaya dilim varmıyor ama, kaza anında hangi koruyucu kıyafetlerin üzerinizde olduğunu belirtir misiniz? (kask,eldiven bot vs. gibi, marka olarak değil)

infinitedreams
22.October.2007, 17:31
eşimin bacağı prmarça ve o halde ekmek teknesi olan motorunu kurtarmaya çabası içinde sokaklarda karakollarda koşturuyor. :(Anladığım kadarıyla eşiniz kurye ya da onun gibi bir işi var. Yani amme hizmeti yapıyor.
Kazancını trafikten sağladığı için mi, yoksa diğer yol ticarilerinin (minibüs, taksi vs.) kötü şöhretinden mi bilmiyorum, olası her türlü aksilikte (kaza, yol kavgası gibi) mevzuya otomatik olarak 1-0 yenik başlıyor.

Neden diye sordum o beyinsize, sonra onu dinlemeden duydum vereceği cevabı;

"Çünkü sen o işten para kazanıyorsun, ben senin para kazandığın yola vergi ödüyorum. Sen 3-4 milyara aldığın iki tekerlekli, evimdeki kanepeden bile küçük 'dükkan'ınla benim gittiğim yolda gidiyorsun, ben asgari 20 milyarlık arabamla senin arkanda gitmek zorunda kalabiliyorum. Sen yüzündeki gülümseyi, özgürlük hissini, mutluluğu işini yaparken yaşabiliyorken ben bu ekşi limon tadındaki suratıma yakışır şekilde tamponumun soluyla sana bir korum, ölürsün. Şimdi; hayatta kaldığına şükret ve gidip cezanı öde. Bir daha da ayak altında dolaşma... çünkü yüzündeki aptal mutluluk ifadesine dayanamıyorum"

Her şeyi sağlam bir mantığa dayandırmak zorunda değiliz. Çünkü insanlar bu kadar aptal olabiliyorlar. Ve gençlerimiz bu aptallar rahat yaşasın diye şehit oluyorlar.
Nefret kusuyorum suratlarına... çay yerine kan içmelerini diliyorum.

Allah hepimize sabır, sizlere şifa versin.
Foreman 'la beraber tüm site olarak duacınız ve destekçiniz...

altug
22.October.2007, 17:40
Size ve eşinize çok geçmiş olsun.Buna şükür Allah beterinden saklasın.

tekrar çok geçmiş olsun. biraz önce okudum ve sanki o anı yaşadım. çok üzüldüm. yapabileceğimiz birşey varsa lütfen bilgi veriniz.

carvalho
22.October.2007, 17:44
Çok geçmiş olsun... Benim de çok sık kullandığım bir güzergahtır orası. Gelişimini tamalayıp insan sınıfına geçememiş pist yarışçısı bozuntularının cirit attığı ve tek kuruş trafik cezası ödemediği parkurdur orası...

Gerçi ben bir pazar sabahı 60 km/h ile giderken şehir içi hız kurallarına uymadığım için yüklü bir ceza yemiştim...

"paramparça" kısmı ne durumda şimdi? Kırık yok değil mi??? Umarım motorunuz da eski durumuna gelir çabucak...

dağcı
22.October.2007, 17:49
çok çok geçmiş olsun...
allah korumuş valla...

RoS
22.October.2007, 18:25
cok gecmiş olsun vala cok kötü bir durum...

handojoe
22.October.2007, 21:24
geçmiş olsun arkadaşım ALLAH sana ve eşine acil şifalar versin...

sancezz
22.October.2007, 21:31
:cry: esınıze ve sıze cok gecmısler olsun boyle ınsaanın sınırlerını alt ust eden kazalar yuzunden hem uzuluyuruz hemde sınırlerımız gerılıyor bu sehır eskıyaları ne zaman ıkı tekerın tehlıkesını anlayacaklar bılmıyorum ama boyle kendını bılmez ahmaklar,hayvanlar,serefsızler trafıkte oldugu surece daha cok kaza yasarız allah hepımızı korusun :x :x :x

Mr.Quanta
22.October.2007, 21:35
hulya abla cok gecmis olsun. allah daha kotulerinden korusun. cana gelecegine mala gelsin. tekrardan gecmis olsun.

kaanka
22.October.2007, 21:36
Çok geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin...

MEHMETONUR
22.October.2007, 21:37
Çok büyük geçmişler olsun ... Allah birdaha göstermesin...

Üzgünüm ama tedbirli olmak açısından ben de merak ettim mümkünse üzerinizdeki korumaları yazabilir misiniz?

Bu kadar büyük kazadan kurtulduğunuza göre herhalde full korumanız vardı!

chopell
22.October.2007, 21:46
allah beterinden saklasın.. bu yaşadığınız son kötü olayınız olur inşallah..
büyük geçmiş olsun..

kawa500
22.October.2007, 22:08
çok çok geçmişler olsun....

İstanbul da motor kullanmak cesaretten de daha büyük bir şey istiyor artık....

ne bu böyle yaaa her gun birilerinin canı yanıyor.....ve biz motorsikletçi olduğumuz için hep suçluyuz....insanın isyan edesi geliyorrrr....

zoso
22.October.2007, 22:39
maalesef bilumum hayvanatın insan yerine konduğu ve ehliyet alabildiği bir ülkedeyiz.halbuki bırakın ehliyeti bu mahluklara su vermeyeceksiniz boşu boşuna tatlı su israfı zaten küresel ısınma var.
inşallah en kötü kazanız daha doğrusu son kazanız bu olur.geçmiş olsun.

okan
22.October.2007, 22:48
Hülya kardeşim.. geçmiş olsun....

yazılanlardan anladığım kadarıyla eşiniz kuryelik yapıyor...allah kolaylık versin...acil şifalar diliyorum...

gereksiz olarak görmezseniz eğer elimden geleni yapmaya çalışırım...

maddi olarak altından kalkamayacağınız bi durum olursa muhakkak haberim olsun...

eniştemize ve size geçmiş olsun ....allah beterinden korusun...

alper_tim
23.October.2007, 10:29
çok büyük geçmiş olsun arkadaşlar allah beterinden korusun
hakikaten verilmiş sadakanız varmış inş. son kazanız olur
ama şunu unutmayın arkadaşlar nasıl kaza yaparsanız yapın suçlu siz olursunuz malumunuz bizleri hiç sevmedikleri gibi
ifadelerimizinde yalan olduğuna inanıyorlar
sağlık durumunuz hakkında bilgi verebilirseniz seviniriz

kıvılcım
23.October.2007, 11:42
çok çok geçmiş olsun sizede eşinizede verilmiş sadakanız varmış yapabilecegim bir şey varsa lütfen yazın allah birdaha göstermesin allah kazadan beladan korusun

ÇeLeBi MuRaT
23.October.2007, 21:21
Geçmiş olsun acil şifalar arkadaşlar daha dikkat edelim...

salihozcan
24.October.2007, 00:40
acil şifalar dilerim inşallah bir daha olmaz, bunlar üzücü olaylar tekrar tekrar geçmiş olsun size ve eşinize

RoLa
24.October.2007, 00:53
Cok gecmis olsun. memlekette bu kadar maganda warken biras daha dikkatli olmaya calisin. acil sifalar diliyorum

Aksu
24.October.2007, 10:56
Geçmiş olsun.
Demek ışıklarda durdunuz, siz ilerlediniz adam hızını aldı ve arkadan güm. Bu çeşit öküzlerden her yerde var da İstanbul da daha fazla. Sonra da yanlış rapor düzenlenmesine çalışmış ve başarmış da yani. Şimdi hakkının yendiğine mi kızacaksın, hazmedemeyeceksin, yaralanmana mı üzüleceksin motorun hasar aldı onu mu düşüneceksin.
Hayatta hertürlü zorluklar ve kolaylıklar bizim için ne yapacaksın geriye dönüş yok, Allah acil şifalar versin tekrarını göstermesin.

raptiye
25.October.2007, 00:32
Büyük geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.

mrs-simsek
26.October.2007, 19:11
[quote="hakkı"]"verilmiş sadakanız varmış" yada "allah çocuğunuza bağışlamış" derlerya tam anlamıyla size uyuyor. gelmiş geçmiş olsun. allah daha beterinden saklasın. son durumunuzun ne olduğunu bende tam olarak anlayamadım, umarım çok önemli bir şeyiniz yoktur. bize net bir bilgi verir de bizi rahatlatırsanız sevinirim.

pek sormaya dilim varmıyor ama, kaza anında hangi koruyucu kıyafetlerin üzerinizde olduğunu belirtir misiniz? (kask,eldiven bot vs. gibi, marka olarak değil)[/quot

son durumumuz iyi Allah a şükür.eşimin pansumanları ve iş hayatı devam ediyor :( 7 günlük çalışamaz raporuna rağmen.ama onun dışında iyiyiz.bu arada korumalara gelince bana kızacaksınız belkide ama olacağında önünde geçilmiyor bazen.korumalı montum olduğu halde ben o gün gidip korumasız deri montumu giydim.kaskım vardı ve korumasız çizme.bir de kot pantolon.eşimde ise kask,korumalı mont,korumasız pantolon ve korumasız çizme.ama dediğim gibi mucize ötesi bu kurtuluşta montumda toz dahi yoktu.Allah çocuğumuza bağışladı dediğiniz gibi.ama bundan sonra kesinlikle ve kesinlikle yaz olsun kış olsun mesafe uzak yada yakın full korumasız hiçbiryere gitmeyi düşünmüyorum.

ayhan67
26.October.2007, 20:59
geçmiş olsun,allah beterınden saklasın verılmıs sadakanız varmıs,sizlere acil şifalar dilerim.
bu gunumuzde motor kullananlara hıç saygı yok toplumumuzda dıkkat zaten yokbılmezler ıkı tekerdır bu kullanan ne kadar dıkkat etsede bır dangalak mutlaka çıkar (mazur gorun) cok sınırlenıyorumbu ınsanlara ınanın kafamdakı kaskı kafalarınde parcalamk gelıyor.ınsanlrın motor zevkını yada ıhtıyacının i....E edıyorlar.sesımızı duyurmak lazım derım .tekrar gecmıs olsun :oops:

lordskeldan
26.October.2007, 21:13
büyük geçmiş olsun , umarım çok ciddi bir sakatlanma yoktur
acil şifalar dilerim

orkun
26.October.2007, 21:51
çok geçmiş olsun
allah şifa versin umarım kısa zamanda eşinizde tam olarak ağlığına ve motoruna kavuşur

Dewil&Rose
26.October.2007, 23:18
çok geçmiş olsun kardeş yaa çok üzüldüm şükür halen burdasın

leventse
27.October.2007, 16:33
cok gecmıs olsun tekrar tekrar

bu arada esınızın sızı korumak ıcın yaptıklarıda benı cok duygulandırdı sevgı boyle bısey ıste kendınden vazgecıp sevdıgını korumak

MaRaNtZz
27.October.2007, 16:51
Çok çok geçmiş olsun.