Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal sahibi olmanıza karar verdiren sebepler

aidikurt
25.October.2007, 13:05
Herkesin bir regali var.bu kesin.ama buna nasıl sahip olduk nereden fikir edindik reklamlarmı saolsun tavsiyelermi.
bir nevi tüketici araştırması.ankete oy verelim nedir ne değildir görelim.

infinitedreams
25.October.2007, 13:15
Eniştem aldı götürdü beni bir gün Aykon'a. 'Budur oğlum, arama boşuna' dedi. Kendisi sonra Hyosung aldı.

Daha öncesinde bilinçsizce dolanırken Aykon'un önünde bu motoru görüp yanımdaki küçük kardeşime 'bunun gibi bir motor alıcam ama buna param yetmez. En az 7-8 milyar vardır bu' demiştim :smile:

Kino
25.October.2007, 13:58
su soğutmalı 250 cc tek motor buydu :mrgreen: :mrgreen: 8) 8)

tatar
25.October.2007, 14:09
kısacası ıkı sey cezbettı benı . bır ' t ' didon olması ve hocamın dedıgı gıbı 250 sınıfın su sogutmalı tek motoru .
tatar ( merter )
34 erf 88

Engin
25.October.2007, 14:24
Internetten çin motorlarının hepsini inceledim. Resimlerine, özelliklerine, fiyatlarına filan. Denizli deki bütün çin motoru satan bayileri gezdim. RR nin görünüşü hepsinden daha güzeldi, hepsi çin bari güzel olanını alayım dedim. Sıfırı pahalı geldi bende 2. el ararken burayı buldum. Burda da baya bilgi sahibi oldum. Sonunda bir tane RR aldım.

emresahin
25.October.2007, 14:29
valla paramın alabileceği en iyi 0 motor buydu!!!para dert olmasa neler almazdım ama...şimdi güzel bi motora binerken,elimdekinin kıymetini bilip yine daha güzel bi motor için para biriktiriyorum..açıkçası hayallerimdeki motoru alana kadar motorsuz kalmak istemedim....

hakkı
25.October.2007, 14:43
aslında bir çok şık bana uyuyor, yani miras ve satıcı ile ilgili olanların dışındakiler. şöyleki;
-yolda gördüm, beğendim,
-internette biraz araştırma yaptım,
-daha sonra regalraptor.net sitesinde yazılanları okuyunca üzerinde daha ciddi düşünmeye başladım,
- tesadüfen dişcimin regali olduğunu ve satmak istediğini öğrendim, denemek istediğimi belirtip bana misafir olmasını işyerime gelmesini rica ettim. sağolsun o'da beni kırmadı geldi,
-üzerine oturunca birdaha inmedim, madem satıyorsun yabancıya gitmesin dedim.

şimdi motorumu şehir içinde scuter rahatlığı ile kullanıyorum. uzun yolda da hiç beni yormuyor. motordan her indişimde ne kadar doğru bir karar verdiğimi birkez daha anlıyorum.
aslına bakarsanız otuzuna gelipte güçlükle bir motorsiklet sahibi olan biri için normal sanırım. umarım içimdeki bu heyacan hiçbir zaman geçmez.

gençer
25.October.2007, 14:52
fuarda gördüm. aşık oldum(fiyatına göre görüntüsünden ötürü).almaya karar vermiştim. bir gün mutlaka alacaktım ama nezaman . internette regalraptor.net e rastlayınca .. motora zaten (kesemize göre olan motorlara bakarak) vurulmuşken burdaki samimiyeti dostluğuda görünce işler hızlandı 1 ay içinde aldım. yani fuarda regal olduğu kesinleşti ama beni faaliyete geçiren ise rr.net oldu.

zoso
25.October.2007, 14:55
henüz almadım ama şu an ikinci bir cihaz düşünmüyorum bile
tabii tek sebeb fiyat/performans ve tabii segmentinde en güzel görüntüye sahip cihaz bence

Aksu
25.October.2007, 16:01
Ben diğer kısmını işaretledim. Çünkü motor markası ve kalitesi ararken özellikle su soğutmalı olmasını tercih ettim. Dorado, Hysung ve Kymco markalrı üzerinden Regal Raptor fiyat bakımından daha ağır bastı. Bu araştırmalarımı da internetten motosiklet fabrika sitelerinden öğrendim.

ozzymania
25.October.2007, 17:14
hahikatten su soğutmalı seçeneğini unutmuşum. Pardon ama ben hastayım sağlıklı düşünemiyom :)
düzelene kadar bida başlık açmıyım. :P

ben cc 'si yüzünden aldım.Deneyimli bir arkadaşım 750-1000 cc alıp kendini öldürme dedi bununla alış öğren ileride yüksek cc ye sahip ol dedi.hem bu hemde su soğutmalı olması ve bu sitedeki yazılanlar regal almamda büyük etken.

rigormortis
25.October.2007, 17:21
ilk gördüğümde park halinde bir villanın bahçesindeydi,sahip olamayacağım bişey gibi geldi önce..motorun arkası dönük yukarıda T gidon parlıyor..gri renk... 10 gün sonra ''yok bu çin malı,oyuncak bu'' falan demelere kulak asmadan gittim ve aldım aynısından.. 8) 4 yıl arge çalışması yapılmış su soğutmalı bana göre çok güzel bir motorun sahibi oldum.. bu motoru görmemiş olsaydım gidip içimdeki motor ateşini hafifletmek için 3-4.000 ytl lik başka bir motor alacaktım ne yazıkki...

fullthrottle
25.October.2007, 17:37
Öncelikle Sarıkayaları aradım, dedim 250E-9 almak istiyorum dediler fiyatı şu fakat orada bayimiz yok gidip kayseriden almanız lazım. Yana döne firma aradım malum burası Sivas soğuk memleket 4 ay hadi bilemediniz 5 ay binilir motora... Bayilik aldırdım teknik servis buldum...sonra satış müdürü ile birlikte (Doğan Bey şimdi istifa etti) motorum geldi. Nisan'ın 15'i filandı. Şimdi ise motorum yatıyor öyle. Bu büyük hikayeyi paylaşırım umarım bir gün...

emrahkucukgirgin
25.October.2007, 20:49
Valla internette bu motordan iyi bahsedildiğini okudum. Biraz araştırma yaptım üreticinin sitesine ulaştım. O gün spyder'a aşık oldum. Sonra sizi buldum. Sonra aylarca Spyder bekledim, Sonra bezdim, Sonra Ali ustada benimkini gördüm 'Al beni' dedi. Aldım. İyi de yaptım.

aslanburclu
25.October.2007, 22:33
ulen yolda gördüm beğendim bide su soğutmalı değilmi fiatıda bisiklet fiatı tamam alacam dedim 2 ci el ucuz denecek bi fiata internet ilanlarından buldum ve aldım

RoS
26.October.2007, 00:04
Vala bende de motor hastalığı olduğundan devamlı 2.ci ellere sıfırlara bakardım değişik bişi arardım sinopta devamlı aynı motorlar doğru duzgun bi motor yok doğru duzgun motorda alan yok genelde devamlı scootor ben farklı bişi olsun dedim internetlerden bakıordum gittiğim yerlerde bakıordum :) bi tane bi oto pazarında bu motoru gordum ustunde yoğunlaştım dedim hoşuma gitti eğer param olursa bundan alırım dedim iyice arastırmaya basladım motosiklet.net den arkadaslar vardı onlara katıldım onlarda değişik tarz takılıor tabi cros :) bende bi motor alamayacağını bildiğim için bu motorda ahtım kaldı bilmiorum neden :) ama hala alamadım o ayrı mesele ehliyeti anca alabildim sıra geldi motora devamlı engeller cıkmasa onume alacam valla sırf bu motoru gorebilmem için istanbula falan gitcektim yakından gormek için bi de burda okan abiyle tanısınca ne gerek var istanbula 3 saat otemde bir kişide var gidip gorurum dedim gittim gordum hosumada gitti :) ama dediğim gibi hala alamadım ama alırsam bunla baslamaya niyetliyim :) bilmem anlatabildimmi cumle kurmalarım iyi deildirde :)

ness
26.October.2007, 03:04
Valla benim regalim yok ve olmıcakta.ben genel olarak artçı koltuğu ve sisybarıyla ilgiliyim. :P

fullthrottle
26.October.2007, 18:34
Valla benim regalim yok ve olmıcakta.ben genel olarak artçı koltuğu ve sisybarıyla ilgiliyim. :P

Artçı olmanın nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum... Hele altınızdaki motor Kawasaki ZX10 ise çok eğlenceli oluyor...
depo üzeri baya bir çizik filan yani

lordskeldan
26.October.2007, 21:21
ben de ilk gezimde bir abimizde gördüm
geldim gördüm ve sonra aldım :x